Orijinalini görmek için tıklayınız : Cem Tv ye sitemim var.

Aydin Safak
21.03.2007, 01:40
Degerli Dostlarima.

Öncelikle yogun islerimden veya görevlerim den ötürü,Bu Sayfamiza uzun zamandan beri giremiyorum.Bundan böyle ancak Firsat bulursam girmeye calisacagim.
Benim aslinda bu yazimda sitemim CEMTV ye olacaktir.Gününü hatirlamiyacagim.Yaklasik bir hafta önce,Cem TV de yayinlanan,Capraz Ates Programina,"Almanya Cem Vakfi Kordinatörü" (nasil kordinatörse) Alisan Hizli Katilmisti.Hepinizin Bildigi gibi,Türkiyede Dinayetin Usakligini yapan,Aleviligi Asimile etmenin yollarina koyulan,Dinayetle iliskiye gecerek,Yurt disina Dinayet tarafindan Örgütlenen "Dedeleri" getirten Alisan HIZLI,Programin Basindan sonuna dek Alevi Kurumlarimiza olan Düsmanca Kinini kusmustu.Düsünceye tahamülü olmayan zihniyetin yapaacagi is ne olabilir.Ben acik olarak inanmadigim bir gercegi söylemekten cekinmiyecegim.Alisan Hizli gibi kafasiz beyinlerin,72 Millete ayni nazardan bakarim anlayisini dogru bulmuyorum.kim söylerse söylesin yanlis buluyorum.Söylem ile eylemi birbirini tutmadimi bilki sadece lafta kaliyor.Mademki öyle bu vasfin yaninda,Düsüncesi ne olursa olsun,Alisan Hizli gibi Kafatascilara göre o yezittir.Yani Cagin yorumlarina göre,Aleviligi bu günkü Islamin Disinda görenlere karsi kinini acayip bir sekilde kusmaktadirlar.Evet bir kez daha söylüyorum.Alevi Islam ile,Sunni islam arasinda daglar kadar farkliliklar vardir.Mademki sen bu islamin icerisinde isen Islamin sartlarini 1400 Yildir nasil yerine getirdin.
Cem Tv Ekranlarinda,Konfederasyon ve Federasyon Baskanlarimiza karsi gercekle alakasi olmayan yalan beyanlarina karsi bende,Mail cekerek Alisan hizliya Bir soru yönelttim.Sorum Aynen Söyleydi.Alisan Hizli nin yasadigi Bölgede,Alevi Kültür merkezi Cem Düzenledigi Zaman,Alisan Hizli nelerle Mesgül oluyordu.Fakat ne hikmetse,Programi sunan Bayan arkadas bu soruyu hakaret olarak kamuoyuna sundu.Bende bir kez daha ayni soruyu yineledim ve dedimki mademki ben hakaret sorusu sorduysam Ekranlara yansitin.gercekten hakaretmi ettim yoksa sorumu sordum.her kes görsün dedim ve sonunda sorumu yönelti.ve yalan söyleyerek, kim olursa olsun düzenledikleri butün cemlere katildigini binlerce insan karsisinda yalan söyledi.
Cem TV ye sitemim vardir derken, Hep bagimsiz ve yansiz yayin yaptiklarindan bahsederler.ama gercegi yansitmadigi gibi,Icinde susurluk kokan,diyanet panoramasi isleyen,Her gecen gün Sagci Partilerle Flört eden,Ne üdügü belirsiz karsi devrimci akimlarin oyunlarina hizmet eden anlayisi kinamaktan baska bir sey yapamam.Devlet Aleviligi Tanimiyor.Aleviligi güya sözüm ona ders kitaplarina kendi bildikleri gibi islemek isteyen zihniyete karsi sessiz kalan,Eger sesini cikarirlarsa,Devlet tarafindan kendilerine ayrilan haram paradan olacaklar.neden haram.Gercek Aleviler,Ülkede aclik,Yoksulluk yasam kosullarinin alt seviyede oldugu Müddetce böylesi gelebilecek paranin ne hayri olabilir.Cem TV er meydanina ciksin.Ülkede bunlar yasarken,Aldiklari Paralar kursaklarinda nasil geciyor.
Son Olarak,gercekleri yayinlamayi,yalan beyanlarla Kurumlarimizi yipratacaklarini saniyorlarsa,Rüyalarinda görürler.ne Cem Tv nede Alisan hizli gibiler gercekleri karalayamazlar.Yolunuz ve bahtiniz,Diyanetin Cemberine göre yönelmistir.Hayirli Olsun.
Viyanadan Aydin Safak.

firariHH
21.03.2007, 01:42
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=13051
cem tv ye ait bir topik vardi can.

Şoreş
21.03.2007, 01:43
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=13051

Burdan devam edilmesi daha uygun olacaktır, iyi forumlar.