Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyomuz'a yeni sponsor: Surfdeyiz.com (Portal)

Alevimen
23.03.2007, 18:01
Merhaba kıymetli dostlar

Size bugün güzel bir haber verebilmenin sevincini yaşıyorum. Dün akşamdan itibaren forum radyomuzu www.surfdeyiz.com desteğiyle farklı bir sunucuya taşıdık.
Sevgili Murat (www.surfdeyiz.com) arkadaşıma yardımı ve desteği için forum sözcüsü olarak teşekkür ediyorum.

Siz - sevgili dinleyiciler - için birşey değişmiyor. Kaliteli canlı yayınlar ve radyo ekibimiz halen aynıdır.

Böylece zaten hızlı olan forumumuz artık kolaylıkla yavaşlamayacaktır çünkü radyoyu taşıdığımız için forum+radyo yükü iki sunucuya dağılıyor.

Ayrıca surfdeyiz.com aleviforumda Cengawer (http://www.aleviforum.com/member.php?u=9636) rumuzu ile kayıtlı, eminim ticari webhosting ile alakalı mevzularda size severek yardımcı olacaktır.

Saygılar
Alevimen

Not: bu topik yorumlara açıktır..

aykudgöksun
23.03.2007, 18:04
valla ben pek anlamam internetten ama dediğin gibiyse iyi olmuş.hayırlı olsun abi..

Haydaryiğit
23.03.2007, 18:08
Merhaba kıymetli dostlar

Size bugün güzel bir haber verebilmenin sevincini yaşıyorum. Dün akşamdan itibaren forum radyomuzu www.surfdeyiz.com desteğiyle farklı bir sunucuya taşıdık.
Sevgili Murat (www.surfdeyiz.com) arkadaşıma yardımı ve desteği için forum sözcüsü olarak teşekkür ediyorum.

Siz - sevgili dinleyiciler - için birşey değişmiyor. Kaliteli canlı yayınlar ve radyo ekibimiz halen aynıdır.

Böylece zaten hızlı olan forumumuz dahada artık kolaylıkla yavaşlamayacaktır çünkü radyoyu taşıdığımız için forum+radyo yükü iki sunucuya dağılıyor.

Ayrıca surfdeyiz.com aleviforumda Cengawer (http://www.aleviforum.com/member.php?u=9636) rumuzu ile kayıtlı, eminim ticari webhosting ile alakalı mevzularda size severek yardımcı olacaktır.

Saygılar
Alevimen

Teşekkürler sayın Alewimen..
Teşekkürler forumumuza emek harcayan,duyarlı,yardımsever sevgili canlara SELAM OLSUN SİZE.
Aleviforum'a hayırlı olması dileğimle...
saygılarımla.

özkanbeydilli
23.03.2007, 22:21
formumuza hayırlı olsun emeğinize sağlık

meymane_usari
23.03.2007, 22:26
Artık daha fazla dinleyiciye ulaşabileceğiz ne güzel!Bu sponsorlukta emeği geçen herkese teşekkürler.

Nihat
23.03.2007, 23:12
forum adına hayırlı olmasını diler ve daha büyük dinleyici kitlesine ulaşmasını dilerim emeği geçen herkese saygılarımla

Türkü Gözlü Kız
24.03.2007, 00:10
Tebrikler Erhan Abi, yüreginize, emeginize saglik. Forumu bize en güzel sekilde sunmak icin gercekten cok caba sarfediyorsun. iyi ki varsin, forumunun üyeleri olarak senden cok memnunuz bunu bilesin CAN

firariHH
24.03.2007, 00:15
Hayirli olsun, arkadasin emegine saglik!

CeNGaWeR
08.04.2007, 21:56
Merhaba kıymetli dostlar

Böylece zaten hızlı olan forumumuz artık kolaylıkla yavaşlamayacaktır çünkü radyoyu taşıdığımız için forum+radyo yükü iki sunucuya dağılıyor.

Saygılar
Alevimen

Alevimen abicim ne demek ben teşekkür ederim.:) Formumuza bi yararımızda bizim olsun dicem ki senin yaptığın iyilikler bunun yanında az bile kalır..

DENIZCENK
16.04.2007, 13:37
eywallah çok mersi teşekkürler bize radyo hosting lazımdı