munzur_hozat
08.04.2005, 14:33
ben internette tanıdığım yada alevi olduğunu bildiğim tüm değerli arkadaşları foruma davet ettim şuana kadar 30 kişiyi davet etmiş oldum herkes bir bu kadar kişiyi davet ederse forum çok aktif olur ve daha çok bilgiyi birbirimizle paylaşırız sevgilerle
iyi oluyor bak ben geldim ;)
Sagol
YOLGEZER1984
08.04.2005, 16:45
aynısnı bende yaptım ama benim arkadaşların hiçbirisi uğramadı.... size teşekürler ..hadi aktif bir forum için:
***EL ELE***
onları bir yakalarsam....:22:
Bende davet ettim ama bir arkdasim birkez yazdi digerlerinden ses cikmiyor:)))))
Alevi_cocuk
11.04.2005, 08:09
arkadaşlar bazı insanlar çok kalitesiz olabiliyor bende eğer istesem forumu doldururum ama alevilik hakkında birşey bilmeyen bu konuyla ilglilenemeyen adamları getirir siteye üye yaparsanız çok saçma olur site yavaş yavaş büyük bir yükseliş gösterecektir bundan eminim ama herşey zaman ister,
bizler elimizden geldiği kadar siteye ilgi gösteririsek ve gerçekten bu konularala alakası ilgisi olan insanlara siteyi öneririsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
HEP YOLDA?'ÇA.
YOLGEZER1984
11.04.2005, 09:37
onları bu sitede bilğilendirmek bizim görevimiz... hepsi gelsin bence ..bu forum sayesinde ben dahil birşeyler öğreniyorum senin görüşüne katalamayacğım dostum.. bence herkesi çağıralım...