Orijinalini görmek için tıklayınız : gazilerimiz unutulmasın

delice
26.03.2007, 18:42
selam dostlar
gazi ve şehitlerimizide foruma girdiğimizde hatırlar ve bir fatiha okuruz hatırlanması dileğiyle
selaati selam olsun şehit ve gazilerimize

dostlar birde savaşa katılan büyüklerimizin isimlerini varsa yazalım isterseniz

ben kendi dedemden başlamak istiyorum

SUVARİ ÇAVUŞU DURALİ KAÇAR 1314 ÇANKIRI DOĞUMLU SAVAŞTA KATILDIĞI ÖNEMLİ CEPHELER
TINAZTEPE VE DUMLUPINAR
ÖLÜM TRH 1976

kısaca ilginç bir olay anlatacağım
rahmetli babamın vasiyeti üzere babamı dedemin mezarına defnettik 24 08 2007 de mezar açıldığında dedemin iskeletiyle karşılaştım kafa tası ilgimi çekti kamaralı telefonumla remini çektim kafasında ilginç rakamlar var bunu hocaya görsetim arapça yazıymış ebedi hayat diye okudu sizlerde dikkatli bakarsanız görürsünüz koyu siyah olan kısım değilde anlından tepesine doğru bakarsanız hafif belirgin rakama benzerliği var

adige_46
26.03.2007, 18:44
rahmetli sakallı ali o da benim dedemdi ikinci dünya savaşında asker olarak toplanmış ama cephede savaşmak şerefine erişememiş

ceset__06
15.11.2007, 18:51
Kendiisi Benim Dedem Olur Alllah Rahmet Eylesİn

sodır
15.11.2007, 19:20
selam dostlar
gazi ve şehitlerimizide foruma girdiğimizde hatırlar ve bir fatiha okuruz hatırlanması dileğiyle
selaati selam olsun şehit ve gazilerimize

dostlar birde savaşa katılan büyüklerimizin isimlerini varsa yazalım isterseniz

ben kendi dedemden başlamak istiyorum

SUVARİ ÇAVUŞU DURALİ KAÇAR 1314 ÇANKIRI DOĞUMLU SAVAŞTA KATILDIĞI ÖNEMLİ CEPHELER
TINAZTEPE VE DUMLUPINAR
ÖLÜM TRH 1976

kısaca ilginç bir olay anlatacağım
rahmetli babamın vasiyeti üzere babamı dedemin mezarına defnettik 24 08 2007 de mezar açıldığında dedemin iskeletiyle karşılaştım kafa tası ilgimi çekti kamaralı telefonumla remini çektim kafasında ilginç rakamlar var bunu hocaya görsetim arapça yazıymış ebedi hayat diye okudu sizlerde dikkatli bakarsanız görürsünüz koyu siyah olan kısım değilde anlından tepesine doğru bakarsanız hafif belirgin rakama benzerliği var

Ey Dostum,
Ben bu yazılanlardan ve anlatılanlardan hiç birşey anlamadım.
Bir kere burası mezarlık değil cami değil ya da herkes inançlı değil neden Fatiha okuyalım.
ikincisi bir cenazenin üzerine başka bir cenaze neden gömülsün?neden yanına değilde aynı mezarın içine.Saygı diyorsunuz sonra başka bir cenazeyi topraktan çıkarıp yerine veya üzerine birbaşkasını koyuyorsunuz.

üçüncüsü kafatasında ne yazıyormuş hoca efendi ne dedi.hangi dua süre veya ayet yazıyor.Ne diyor Dine mi çağırıyor bizi?

Beyfendi sizi anlamadım.Bu bahsi geçen kişiler sizin dedeniz babanız neden bu tür bir açılım yaptınız anlamadım.Bence biraz saygı...

Sodır

garcia
15.11.2007, 19:48
kazan topik yanlış yere açılmış