Orijinalini görmek için tıklayınız : Arif Sağ

ernic 45
27.03.2007, 01:19
1998 demi olacak deprem olduyudun, ya izmit civarinda hani 38bin kisi ölmüstü, ozaman carki felekte arif sagda vardi, daha birkac gün gecmis olay, kan aglamiz insanlar ,neyse konuyu anlatayim ordaki kazananlar hepisi deprem magdurlarina bagisladilar, ama sira arif saga gelince, mehmet ali erbile ne dedi, ben oglumu everecem ceyiz alayim bari, bagis yapmadi, dernegimizde bile bu olayi cok kinadilar, sonra neyse mehmet ali erbil daha sonra saka yapmaya basladi bende everecem diye oglumu demek istedigim cok ayip birsey yaptigi oraya bagisliya bilirdi halk daha cok severdi ondan sonra halk arasinda sevilmemeye basladi kos koca sanatcisin sen camasir makinesine veya tvye mi kaldin böyle sanatcilar varken daha biz cdsini aliyoruz destek yapiyoruz sanatci olmusta halkimiza yaramamis ne faydasi var miletvekili oldu birsey yapmadi ozamandan beri cdsini almam benim görüs herkesin görüs ayri olabilir

dus_sokagi
27.03.2007, 01:25
1998 demi olacak deprem olduyudun, ya izmit civarinda hani 38bin kisi ölmüstü, ozaman carki felekte arif sagda vardi, daha birkac gün gecmis olay, kan aglamiz insanlar ,neyse konuyu anlatayim ordaki kazananlar hepisi deprem magdurlarina bagisladilar, ama sira arif saga gelince, mehmet ali erbile ne dedi, ben oglumu everecem ceyiz alayim bari, bagis yapmadi, dernegimizde bile bu olayi cok kinadilar, sonra neyse mehmet ali erbil daha sonra saka yapmaya basladi bende everecem diye oglumu demek istedigim cok ayip birsey yaptigi oraya bagisliya bilirdi halk daha cok severdi ondan sonra halk arasinda sevilmemeye basladi kos koca sanatcisin sen camasir makinesine veya tvye mi kaldin böyle sanatcilar varken daha biz cdsini aliyoruz destek yapiyoruz sanatci olmusta halkimiza yaramamis ne faydasi var miletvekili oldu birsey yapmadi ozamandan beri cdsini almam benim görüs herkesin görüs ayri olabilir

anlattigin ola bilmiyorumda millet vekilliyini birakirken bi aciklama yapmisti eyer duyduysan

ben yalan soyliyemiyorum siyaset benim isim deyil

ernic 45
27.03.2007, 01:27
cok kisi unutmus zaten ben kendim seyretmistim

Gülom
27.03.2007, 01:33

Hemserim oldugu halde baze yorumlarina veya hareketlerine katilmiyorum. Ama orda kazandiklarini bagislamadi diye kotu olamaz. Kim bilebilirki, sonrada vermistir, veyahut gizlice para bagislamistir. Yanilmiyorsam Karacaachmete zamaninda az calismamistir. Alevi turkulerine ve Alevilige katkilari cok olmustur. Onemli olan insanlarin televizyon onunde reklam amacli bagis yapmalari degil, onemli olan, reklamsiz bagiz ve yardim. Tabiki bence...

ernic 45
27.03.2007, 01:38
tamamda da kac kisi televiziyona bakiyor sadece alevi degil birde sünnü kardeslerimizde alevi sanatci oldugunu biliyorlar herkesi böyle sanederler ben ordaki olayi kiniyorum özel hayatina zaten karisamam ister bagis yapar yapmaz sadece carki felekteki olayi anladayim ayrica ben kötüdür diye algilamadim sadece olayi kiniyorum benim özel görüs bu herkes farkli düsünebilir

delice
27.03.2007, 02:10
SELAM DOSTLAR

SEVGİLİ ERİNÇ ARİF SAĞIN DURUMUNU BİLMİYORUM O KONUDA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM
AMA BEN ŞUNU GÖRDÜM YARDIM SEVER YANINIZI BİR DAHA DİLE GETİRMİŞZİNİZ BU YANINIZDAN DOLAYI SİZE TEŞEKKÜR EDERİM

aslında teşekkür linkine basacaktım ama
konuyu bilmediğimden tasdıklamak istemedim
saygılar

Gülom
27.03.2007, 02:14
tamamda da kac kisi televiziyona bakiyor sadece alevi degil birde sünnü kardeslerimizde alevi sanatci oldugunu biliyorlar herkesi böyle sanederler ben ordaki olayi kiniyorum özel hayatina zaten karisamam ister bagis yapar yapmaz sadece carki felekteki olayi anladayim ayrica ben kötüdür diye algilamadim sadece olayi kiniyorum benim özel görüs bu herkes farkli düsünebilir

Dogru olabilirsin, hani Sunnilere karsin bu Alevidir demeleri. Ben sahsen, bir Sunninin ne dusundugu fazla cidi bulmuyorum. Sanki onlar cok mu iyi. Arif Sag orda ustune bir de ek olarak para versede, kotu dusunen zaten kotu dusunuyor. Zaten bu programa bakan bir Sunni zaten cok fazla dusunmez veya yorum yapmaz, cunki sakadan baska bir sey degil, ordaki davranislari ciddiye almamalisin.

ernic 45
27.03.2007, 02:18
sagol delice kardes ben herkonuda yardimseverligimi yaparim elimden geldigi kadar

ernic 45
27.03.2007, 02:21
tamamda herkes bagis yaparken sen yapma parasal sorunu yok ikken birde camasir makinesi ve tv aldiydi ütü falan kasik takimi bunu bizde alabilirdik hediye olarak

Alevimen
27.03.2007, 04:00
Bende Arif Sağ'ın cdlerini alıyoruz destek çıkıyoruz diyipde gidip korsan mp3 yükleyenleri kınıyorum... Eğer böyleleri varsa tabii.

ernic 45
27.03.2007, 04:04
cdsi begenimi kisisel olarak herkesin görüsü farkli olabilir yalniz yaptigi olay cok ayip insan yardimseverligini öldürmez birkere böyle deprem yasanmis yerde ben sahsen depreme yardim ettim

gn17taylan
31.03.2007, 15:16
arif sağ dernek gecesinde bizleydi bundan 2 yıl önce, muhabbeti felan baya hoş, çok candan, muhabbeti çok güzel bir insan.bunu sölemiş olması tabikide hoş olmamış ama Türkiyede yapılan yardımların medyadan gizli yapılması dahada değelri olduğunu herkes biliyor, mesela bunu haluk levent yıllardır elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyor, tvlerdede asla konuşmuyor bu konuda,
kim bilir belkide arif hocada öledir,belkide değildir

insanlar kardeş
31.03.2007, 16:05
Hatasız kul olamz.
Bilmem o an hangi duyguyla bu söylemde bulunmuş.
Kolay eleştirilmesi gelen zatların başında olmaması gerekir diye düşünüyorum.
Ancak Arif hocanın bağlamayı alevi geleneğindeki yerini koruyup kollayan ve gelecek nesillere otantiğini bozmadan akademik anlamda sağlam bir temele oturtma çabaları taktire şayandır.
Bu eleştirmemek yahut her yaptığı doğrudur anlamına gelmemeli tabii ki.

saygılarımla....

anibal
31.03.2007, 17:28
arif hocanın istanbulda kursu vardır
atv de yayınlanan bir program vardı gençleri yetiştirmeliyiz falan diyordu.kursunda kaç tane yetenekli öğrencisi var kaçına kol kanat germiş.bağlama çalmasına bişey diyemem ama eleştirilecek çok yanı var.
halk müziği onun tekeli değil.