Orijinalini görmek için tıklayınız : çeliçki
börteçine 27.03.2007, 20:18 her kürt teröristmidir lımıdır?değilse her pkk lı kürtmüdür?
NOT:yapılan araştırmaya göre TSK nın vurduğu ve ele geçirdiği her pkk militanı kürt çıkmıştır.
munzur_62 27.03.2007, 20:19 Gereksiz bir konu pkk içinde küet olmayan bir sürü kişinin olduğunu sende iyi biliyorsun
dus_sokagi 27.03.2007, 20:23 her kürt teröristmidir lımıdır?değilse her pkk lı kürtmüdür?
NOT:yapılan araştırmaya göre TSK nın vurduğu ve ele geçirdiği her pkk militanı kürt çıkmıştır.
senin bu forumdaki amacin nedir ne isinvar bu forumda?
yalnizca ortaligi karistirmak icinmi girdin?
senin kullandigin nick in boyle bi forumda isine?
çeşm-i naz 27.03.2007, 20:24 gereksiz değil gereksiz ötesi herkesi böyle yargılayamazsın bu soru bile çok çirkin devletin her dediğine bakarsak işimiz var çok çirkin bir soru ve konu!!!
börteçine 27.03.2007, 20:37 Amacım ne bölücülük(zaten fikrime ve yaradılışıma aykırı) nede ortalığı karıştırmak.Amacım damarlarımızda akan kanın kudretini ölçmek.Ya birgün ahval ve şerait içine düşersek kim dost kim düşman nasıl bileceğiz.
Her Pkk lı Kürt tür demek ağır bir tabir sen bu forumda da iyi niyet amaçlı yoksun bu da kesin.Açtığın konular seni belli ediyor.Ben kürt değilim ancak her Kürt Pkk lı demek akla mantığa sığmıyor.Ya onları besleyenlere ne demeli.
PKK ayrı bir kavram,kürt ise ayrı bir kavram çıkıp burada milliyetçilik yapayım derken insanları daha çok birbirinie düşürüp iç savaş çıkartıyorsunuz haberiniz yok.Burada forumumuzda kendi hallerinde yaşayan kimsi öğrenci,kimisi memur,kimisi çalışan kürt kardeşlerimizin hangisi dağlarda yatıp PKK yararına savaşıyor.Bu tür söylemlerinizin amacı belli.
devrim69 27.03.2007, 20:50 Amacım ne bölücülük(zaten fikrime ve yaradılışıma aykırı) nede ortalığı karıştırmak.Amacım damarlarımızda akan kanın kudretini ölçmek.Ya birgün ahval ve şerait içine düşersek kim dost kim düşman nasıl bileceğiz.
Dostunu düşmanını yanlış yerde arıyorsun.Bende kürt asıllıyım.Bu nasıl bir yaklaşım böyle.Damarlarımızdaki asil kanı nasıl ölçüceksin merak ettim doğrusu:yamukgul: Düşman aramayamı geldin buraya yoksa başka bir amacınmı var?Kendi adıma şunu söyliyeyim sana ben senin çokta iyi niyetli olmadığını düşünüyorum ama yanılma payımda var tabiki.Artık ne derece haklı veya haksızım zaman göstericek.
devrim69 27.03.2007, 20:54 her kürt teröristmidir lımıdır?değilse her pkk lı kürtmüdür?
Diyelimki tsk nın araştırması doğru peki buradan nereye varmak istiyorsun?Bu durumda her kürt pkk mı oluyor?Nasıl bir mantık izliyeceksin merak ettim doğrusu umarım bu forumdaki tüm üyelerin secerelerini sormazsın:höng
Dostunu düşmanını yanlış yerde arıyorsun.Bende kürt asıllıyım.Bu nasıl bir yaklaşım böyle.Damarlarımızdaki asil kanı nasıl ölçüceksin merak ettim doğrusu:yamukgul: Düşman aramayamı geldin buraya yoksa başka bir amacınmı var?Kendi adıma şunu söyliyeyim sana ben senin çokta iyi niyetli olmadığını düşünüyorum ama yanılma payımda var tabiki.Artık ne derece haklı veya haksızım zaman göstericek.
Ablam ne iyi niyeti yaw baksana söylediklerine.Ben Türk değilim ama birçok kürt arkadaşımla beraber askerlik yapıyorum.Yanyana beraber yatıyoruz.Beraber belimizde tüfekle nöbete gidiyoruz.Bunlar milletin keyfini kaçıranlar işte.Yoksa Türk Kürt sorunu diye bir olay yok ortalığı bunlar bulandırıyorlar.
doctorctf 27.03.2007, 20:57 Amacım ne bölücülük(zaten fikrime ve yaradılışıma aykırı) nede ortalığı karıştırmak.Amacım damarlarımızda akan kanın kudretini ölçmek.Ya birgün ahval ve şerait içine düşersek kim dost kim düşman nasıl bileceğiz.
kardeş Türk alevisi olduğun baya belli.kişisel bilgilerinde belirtmesende bu söylemlerinden açıkça anlaşılıyor.
senin bu sözlerin olmadığı sürece herhangi bir ahval ve şerait içine düşeceğimiz yok.ayrıca sanma ki senin vücudunda daha farklı bir kan dolaşıyor.
her insan birdir,eşittir.kimsenin kimseye din,dil,ırk olarak üstünlüğü yoktur.kim dost kim düşman derken ne demek istedin anlayamadım.savaş mı çıktı da yöle bir ifade kullanıyorsun.yada canın sıkıldı ve kendine yapay düşman yaratmaya çalışıyorsun...
forum konularını okumanı tavsiye ederim.alevilik felsefesi senin bu söylemlerini asla kabul etmez...
kardeş Türk alevisi olduğun baya belli.kişisel bilgilerinde belirtmesende bu söylemlerinden açıkça anlaşılıyor.
senin bu sözlerin olmadığı sürece herhangi bir ahval ve şerait içine düşeceğimiz yok.ayrıca sanma ki senin vücudunda daha farklı bir kan dolaşıyor.
her insan birdir,eşittir.kimsenin kimseye din,dil,ırk olarak üstünlüğü yoktur.kim dost kim düşman derken ne demek istedin anlayamadım.savaş mı çıktı da yöle bir ifade kullanıyorsun.yada canın sıkıldı ve kendine yapay düşman yaratmaya çalışıyorsun...
forum konularını okumanı tavsiye ederim.alevilik felsefesi senin bu söylemlerini asla kabul etmez...
Sevgili can Türk alevisi olduğun belli derken umarım beni de içine alacak bir şekilde bir tepki göstermiyorsundur.Bende Türk üm ancak yiğidi öldür hakkını ye demişler.Üstteki diğer yazılarımı da okumanı tavsiye ederim.
börteçine 27.03.2007, 21:04 eğer hata ettiysem afola.Lakin korkum vardır.ben ülkemi,bayrağımı ve NE MUTLU TÜRKÜM diyenleri çooook ama çoook seviyorum.bu engelmidir alevi olmama.semahlar dönerim kendimi bulana dek her yanım ali heryanım zülfikar bu engelmidir milliyetçi olmama?
Haydaryiğit 27.03.2007, 21:10 Dostunu düşmanını yanlış yerde arıyorsun.Bende kürt asıllıyım.Bu nasıl bir yaklaşım böyle.Damarlarımızdaki asil kanı nasıl ölçüceksin merak ettim doğrusu:yamukgul: Düşman aramayamı geldin buraya yoksa başka bir amacınmı var?Kendi adıma şunu söyliyeyim sana ben senin çokta iyi niyetli olmadığını düşünüyorum ama yanılma payımda var tabiki.Artık ne derece haklı veya haksızım zaman göstericek.
Çok güzel açıklamışsınız bundan gayrı söz kalmamıştır heralde.
Arkadaş böyle bir düşüncenin bu forumda yeri yok.
Git bu görüşlerini o ocaktakilerle paylaş.
börteçine 27.03.2007, 21:11 ben kötü niyetli olmak isyemedim.ben ALEVİyim beni herkesle buluşturan yer burası.sağ yada sol bu aptal fıransızların çıkardığı bi isim.ben tüm içtenliğimle döne döne yana yana af diliyorum senden ve tüm yol kardaşlarımdan.Hüüüüü efendiler hüüüü pir aşkına...........
doctorctf 27.03.2007, 21:13 Sevgili can Türk alevisi olduğun belli derken umarım beni de içine alacak bir şekilde bir tepki göstermiyorsundur.Bende Türk üm ancak yiğidi öldür hakkını ye demişler.Üstteki diğer yazılarımı da okumanı tavsiye ederim.
Lion bi dur alınganlık zamanı değil şimdi.adamın niyetini vurgulamya çalışıyorum.kimin ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Türk olmak üstün bir ırk olmak anlamına gelmez.
Lion bi dur alınganlık zamanı değil şimdi.adamın niyetini vurgulamya çalışıyorum.kimin ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Türk olmak üstün bir ırk olmak anlamına gelmez.
Tabi ki de üstünlük Türklük te ya da Kürt lük te olamaz ama ne bileyim işte sen öyle söyleyince dedim bu da herhalde bize mi birşeyler ima ediyor yoksa ne:lol:
börteçine 27.03.2007, 21:18 benimki bi gaflettir.dilim kopa,kanım kutsal toprahıma düşe.Şırk koşmuşsam bu fikre(alevilik) pişmediğimdendir daha hak muhammed ali aşkıyla
Terörist... Hiç kimse bu kelimenin anlamini bilmiyor... Kendi halkini savunana terörist diyorlar, kendi fikirlerini savunan terörist oluyor, kendini savunan oda terörist oluyor...
Peki 10 Kürtün kulagini kesip as ve 15 gün tatile gir, bu nedir? Hayvandan daha beter. Nerde alevi görürsen onu orda öldür? Bu ne peki?
Bayragi olmiyan namaz kilamaz, bayragi olmiyan sunu yapamaz...
Yazik.
doctorctf 27.03.2007, 21:24 hadi Tüklüğün üstünlüğünü savunuyorsun.bari Türkçe yi güzel kullan da savunduğun fikre saygı duyduğunu anlayalım.
çeliçki yazmışsın.
galiba çelişki demek istedin.
netten aradım ama çeliçki diye birşey bulamadım...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amacım ne bölücülük(zaten fikrime ve yaradılışıma aykırı) nede ortalığı karıştırmak.Amacım damarlarımızda akan kanın kudretini ölçmek.Ya birgün ahval ve şerait içine düşersek kim dost kim düşman nasıl bileceğiz.
Aleviliğe yakışmayacak sözler.
benimki bi gaflettir.dilim kopa,kanım kutsal toprahıma düşe.Şırk koşmuşsam bu fikre(alevilik) pişmediğimdendir daha hak muhammed ali aşkıyla
Sen harcanıyorsun buralarda kutsal kanınıda al git bu diyarlardan biz Aleviler Kürt Türk Arap kardeşce yaşıyoruz. Alevilik hakkında kitaplar okumalısın.
Ayrıca Maraş olaylarınıda bir incele dostların neler yapmış..
konu kazanda
|