börteçine
27.03.2007, 20:24
kimki vatanı(TÜRKİYE) uğruna canını,malını,kanını ortaya koyar işte o TÜRKLERin en yücesidir.kimki bu topraklarda yaşayıp bu ülkenin ekmeğini yer ve ihanet ederse birgün doyduğu yerinden canını verir.Ben ki bu azis ve şerefli TÜRK milletinin bi evladı olarak diyorumki;Yüksek TÜRK senin için yükselmenin hududu yoktur,işte parola budur.Tanrı TÜRK'ü korusun ve yüceltsin.
AMİN.......
dus_sokagi
27.03.2007, 20:31
:36_1_55: :36_1_55: :36_1_55: :36_1_55: :36_1_55: :36_1_55:
:11: :11: :11: :11: :11: :11:
tanri butun duyayi korusun
sizin bu ulkeyi korumak isteyenlere neleler yaptiginizi gorduk ama sizide korusun bakalim daha nekadar koruyabilecek
:thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2:
ben de ciddi birşey sandım
Sayın börteçine sizinle biraz sohbet edelim ne dersiniz?
Sizin amacınız ne acaba ben bunu çok merak ettim.Yani dilinizin altında bir bakla saklıyorsunuz ama hayırlısı çıkar elbet birazdan.Sizin amacınız nedir gerçekten çok merak etim açıkcası.Neyi anlatmaya çalışıyorsunuz bizlere ya da vermek istediğiniz bir mesaj mı var bizlere?
sidarta54
27.03.2007, 20:56
kendini ocakta falan sandın galiba 3 kuruşluk ülkücü lafları ediyosun burada daha doğrusu sana öğretilmiş saçmalıkları tekrarlamışsın kıt düşüncelrini dile getirmişsin
doctorctf
27.03.2007, 21:04
kimki vatanı(TÜRKİYE) uğruna canını,malını,kanını ortaya koyar işte o TÜRKLERin en yücesidir.kimki bu topraklarda yaşayıp bu ülkenin ekmeğini yer ve ihanet ederse birgün doyduğu yerinden canını verir.Ben ki bu azis ve şerefli TÜRK milletinin bi evladı olarak diyorumki;Yüksek TÜRK senin için yükselmenin hududu yoktur,işte parola budur.Tanrı TÜRK'ü korusun ve yüceltsin.
AMİN.......
sen alevi olduğuna emin misin:S
Tanrı türkü koruyup yücelteceğine önce sana akıl fikir versin.... AMİN:lol: :lol:
DiLkeT-CeZaM
27.03.2007, 21:13
bak şu şeytanın işine tanrı demek hiç türkleri sevmiyor hep amerikanin dediğini yapıyor bir türlü yücelemiyor vahh vahhh yazık oldu şimdi ne yapıcaz abisi?? tahtalar eksik mi saydın mı?
Saçma bir konu bu konuyu kazan a atıyorum sizide adaptasyona alıyorum.
Kendisine Aleviyim deyip de ırkçılık yapanlar utanmıyormusunuz bir düşünün HZ.ALİ Arap idi...
72 millete bir bakarız
Tanrı tüm insanları korusun!!!
Kimki vatani (Dünyayi) sevmis, bir insan ömrüne canini vermis, bir karincayi ayak altindan alip agaca koymus, meyvesiz agaci incitmemis, gülü koparmamis, insan okumus, insanligi bilmis, kendinde arayip kendinde bulmus, iste o bir "Insandir"
Insan insani korusun ve gerçek degeriyle bilsin.
Saçma bir konu bu konuyu kazan a atıyorum sizide adaptasyona alıyorum.
Kendisine Aleviyim deyip de ırkçılık yapanlar utanmıyormusunuz bir düşünün HZ.ALİ Arap idi...
72 millete bir bakarız
Tanrı tüm insanları korusun!!!
Lanet olsun bunlara abi...İnsanları güya vatan sevdirmeye alıştırıyorlar halbuki daha da çok milletin arasına nefret duyguları sokuyorlar.Bizler millet olarak kürdü ile türkü ile kardeş oluruz.Bütün milletler ancak birbirinie kardeştir.Ben bir türküm ama birçok kürt arkadaşıma da sorabilirsiniz ki böyle bilinçsiz bir şekilde kürtlere laf atanlara da meydanı asla boş bırakmam.Askerlik yapıyoruz biz beraber.Kürt arkadaşlarımla beraber belimizde tüfek nöbete gidiyoruz.
börteçine
27.03.2007, 21:55
cevabın beni onurlandırdı.soğuk kanlı ve bilgilisin.Gaflete gelmiyor gücünü hafif ve derinden hissetiriyorsun.dünya kardeşliği adına el pençe diivanım cevabına sevgili kardaşım.