Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / Yıldızeli / Üyük köyü

enginguler
19.12.2005, 09:36
Selam arkadaşlar daha önce "bazı alevi köylerinin fotoğrafları" bölümüne resimler koymuştum burada da köyümü tanıtmak isterim köyüm yaklaşık 30-35 haneli bir köydür ve komşu köyleri çerdiğin-üreğil-karakaya-üyük yaylasıdır.Düz bir arazide bulunan köyümüz sırtını Menik denilen dağa yaslamıştır.Köyümüzün kenarından "öz" dediğimiz bir akarsu geçer bundan dolayı sulak bir araziye de sahiptir.

aylin58
23.10.2006, 14:46
Oooo benim köylüm de varmis burdaa=)
Arkadas bende üyük köyündenim=)
Vay bee köylüm de çikti ise bak=) Engin kardes sen kimlerdensin yaa?

seckin
27.10.2006, 15:14
Slm ArkadaŞlar Tanisalimi Ben İmranliliyim

enginguler
25.02.2007, 09:35
Ben Hayrettin Dedenin Torunuyum Celal Gülerin oğluyum siz kimlerdensiniz yazarsınız sevinirim görüşmek dileğiyle ayrıca başka tanıdık köylülerimiz varsa bu başlık altında konuşabiliriz.

cansivaslım
25.02.2007, 22:37
slm enginn üyüklü degilim ama bende size yakınım yaglidere köyünden

engin_şengün
10.04.2007, 14:10
Selam arkadaşlar daha önce "bazı alevi köylerinin fotoğrafları" bölümüne resimler koymuştum burada da köyümü tanıtmak isterim köyüm yaklaşık 30-35 haneli bir köydür ve komşu köyleri çerdiğin-üreğil-karakaya-üyük yaylasıdır.Düz bir arazide bulunan köyümüz sırtını Menik denilen dağa yaslamıştır.Köyümüzün kenarından "öz" dediğimiz bir akarsu geçer bundan dolayı sulak bir araziye de sahiptir.

Teşekkür ederim Engin dostum ve değerli adaşım yazdığın yazıyı çok beğendim. En azından benim köyümü tanıtan birsi olduğu için gurur duydum. Bizim köyümüz çok ama çok güzel küçük ama sevimli bir köydür. Sivas'ın yıldızeli ilçesine bağlı köyümüz 1970 yılındaki sel felaketi ile yıkılmış ve devlet tarafından tekrar inşa edilmiştir. Bu dönemde afet bölgesi ilan edilmiş ve yardımda bulunulmuştur. Köyümüzün arazisi çok olmasına rağmen toprakları pek verimli değildir. Köyümüzün en önemli geçim kaynağı hayvancılık ve tahıl ürünleridir. Arazi bölgedeki köylere oranla düz ve çoğu kısmında su bulunmaktadır. saygılarımı sunarım Engin şengün...

kazımBARAN
14.04.2007, 18:25
Teşekkür ederim Engin dostum ve değerli adaşım yazdığın yazıyı çok beğendim. En azından benim köyümü tanıtan birsi olduğu için gurur duydum. Bizim köyümüz çok ama çok güzel küçük ama sevimli bir köydür. Sivas'ın yıldızeli ilçesine bağlı köyümüz 1970 yılındaki sel felaketi ile yıkılmış ve devlet tarafından tekrar inşa edilmiştir. Bu dönemde afet bölgesi ilan edilmiş ve yardımda bulunulmuştur. Köyümüzün arazisi çok olmasına rağmen toprakları pek verimli değildir. Köyümüzün en önemli geçim kaynağı hayvancılık ve tahıl ürünleridir. Arazi bölgedeki köylere oranla düz ve çoğu kısmında su bulunmaktadır. saygılarımı sunarım Engin şengün...

slm bende karakayaliyim
http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=274006
buda radyomuzun linki beklerim

Seyduna
14.04.2007, 19:06
Tanidik arkadslar gelmis artik:-)

hasansenol
24.05.2007, 21:09
Merhaba doslar ben sivas yıldızeli üyükköyünden hasan şenol tanışmak isteyen canları bekilyorum .

hasansenol
24.05.2007, 21:21
Merhaba Engin bey ben sivas yıldızeli üyükköyünden kamber ile arzu`nun oğluyom.sizinle tanışmak istiyorum.

hasansenol
25.05.2007, 11:28
Merhaba aylin kardeş sen üyükköyünden kimlerdensin

kazımBARAN
30.05.2007, 19:58
Merhaba doslar ben sivas yıldızeli üyükköyünden hasan şenol tanışmak isteyen canları bekilyorum .

slm hasan bende karakayadan kazim BARAN

hasansenol
30.05.2007, 20:32
merhaba kazım nasılsın dostum uzun zaman oldu görüşmeyeli msn adresin varsa yaz görüşelim

hasansenol
30.05.2007, 20:37
merhaba kazım nasılsın dostum msn varsa yaz görüşelim

kazımBARAN
31.05.2007, 21:02
merhaba kazım nasılsın dostum msn varsa yaz görüşelim

[http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=274006 buda benim radyonun linki barankzm@hotmail.com[/email] hasan

enginguler
02.06.2007, 12:40
Sevgili arkadaşlar mesajlar beni çok gururlandırdı birbirleriyle en azından net ortamında görüşme fırsatı bulup tanışan insanların varlığı inanın pek hoş büyük şehirin içerisinde kaybolmamış ve değerlerini yitirmemiş en azından geçmişimizi unutmayıp bağlarımızı sağlamlaştırmaya çalışmamız beni çok sevindirdi sadece üyük köyünden değil yıldızeli'nin bütün köylerinden bu tanışmayı gerçekleştirmek dileğilye H.Engin Güler Sağlıcakla kalın canlar.

Ayrıca iletişim için mail adresim: enginguler@gmail.com

enginguler
06.06.2007, 15:38
hasan merhaba ben engin güler uzun süredir fırsat bulamıyodum siteye girmeye bende senle tanışmak isterim mail adresin varsa yaz oradan konuşuruz benimkisi enginguler@gmail.com

hasansenol
08.06.2007, 21:55
Merhaba engin nasılsın ben seni msn den aradım ama kaplı benim msn im hasansenol_58@hotmail.com telefonum

Çılgın sivaslı
21.08.2007, 13:28
merhaba canlar üyüklü arkadaşlar akkoca köyünü bilirmisiniz bende akkocadanım tanışa bilirmiyiz