Serhatlı
29.03.2007, 14:07
sonu för le biten bi meslek arkadaşlar canlar yardım edin (şöför ve kuaför )dışında yardımlarınız bekliyom cevabı bilenler alanen yazmazsa memnun olurum msj yolu iletirseniz çok daha iii olacaktır :cursing: :cursing: :cursing: Saygılarımla
papatyam910
29.03.2007, 14:36
başka yok bence ör desen bi kaç biliodm ama asende çok zor bişe bulmuşsun beea
sonu för le biten bi meslek arkadaşlar canlar yardım edin (şöför ve kuaför )dışında yardımlarınız bekliyom cevabı bilenler alanen yazmazsa memnun olurum msj yolu iletirseniz çok daha iii olacaktır :cursing: :cursing: :cursing: Saygılarımla
Valla serhat çok kötüsün:001_wub: ya nuray abla görmesinn fırsatçı senii:lol: :lol: acil yazmış bidee:001_wub: :D :D bulamazsın işallaaahhh hahahaa
Forum Kuralları
4. Sorularınızın baslığını lütfen bu sekilderde yazmayınız "Bi soru!!" "Baksana!". Topik-Başlığınız soruya veya konuya uygun sekilde olsun.
5. Sorularınızda "Acele et" "Oku" "Cevapla" "bilen var mi" veya "????!!!!" bulundurmayin. Bizler icin genelde tüm iletiler aynı önemi taşır. Hepsini cevaplandirmaya çalışacağız.
Tam dilimin ucundaydı dur söyliycem neydi yaa tühh:lol: :walkman:
serpil_can
29.03.2007, 15:06
3. meslek de.......yardımcı şöför:lol: :p :p
Serhatlı
29.03.2007, 15:22
değil arkadaşlar hadi düşünün biraz daha gerçekten zor bişey divan i o dediklerin değil can genede saol
Forum Kuralları
4. Sorularınızın baslığını lütfen bu sekilderde yazmayınız "Bi soru!!" "Baksana!". Topik-Başlığınız soruya veya konuya uygun sekilde olsun.
5. Sorularınızda "Acele et" "Oku" "Cevapla" "bilen var mi" veya "????!!!!" bulundurmayin. Bizler icin genelde tüm iletiler aynı önemi taşır. Hepsini cevaplandirmaya çalışacağız.
madem öyle topiğin gidişatı da belli o zaman.
Müsadenizle ---> Kazan
Topik açarken daha dikkatli olalım lütfen.
İyi Forumlar...
tuncerbio
29.03.2007, 17:05
şimdi serhatlı arkadaş ım acil iye yazınca insan meraklanıyor bir bakıyor ne görsün kurallara aykırı bir topik sonra hadi belki birşey bulur yardım ederiz diye birde netten bakayımdedim ne buldum
''arkadaslar benim aklıma bir sey takıldı.
bugün düsünmeye basladım. *******FÖR ile biten yabancı dilden türkçeye geçmiş veya türkçe kelimeler var mı diye ?
Şoför ve kuaför
bunları biliyorum.
yardımlarınızı bekliyorum.''
gibi birçok yerde açılmış aynı konu bende merak ettim şimdi nedir bu meslekler bukadar arandığına göre.....
şimdi serhatlı arkadaş ım acil iye yazınca insan meraklanıyor bir bakıyor ne görsün kurallara aykırı bir topik sonra hadi belki birşey bulur yardım ederiz diye birde netten bakayımdedim ne buldum
[/B]
evet Tuncer abi, insan meraklanıyor, ve benimkisi gibi telaşlı bir kişiliği varsa korkuyor da :001_unsur ben acil lazım yazısını görünce, Serhat abime ya da onun için önemli birine bişey mi oldu diye alelacele topiğe baktım, cidden korktum :001_unsur ama böyle bir soruyla karşılaşınca da sinirlendim doğrusu :garibbak:
Kazandan devam edelim:p Trakför:p
Birtane ben bulgum gramaför: anlamı eskiden gramafonları kullanabilen kişilermiş zamanımızın dj'leri gibi
değil arkadaşlar hadi düşünün biraz daha gerçekten zor bişey divan i o dediklerin değil can genede saol
:laugh: :laugh: :laugh:
Divaninin yazdigini okudunmu? yoksa son harfina batkinmi? veya ctrl+f yapip "ör"mü aradin?