aslansmmm
31.03.2007, 13:54
Sizce bugünlerde niçin alevilerin sayısıyla ilgili bir araştırma yapılıyor?
Biz ki sayımızın 20-25 milyon olduğunu,diyanetten en az 1/3 oranında pay hakkı istediğimizi dillendirmeye başladık, kimi alevi düşmanları da bu durumu görerek bizi sindirmek için, böyle bir yalan ortaya atmıştır.:uhhm:
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Konuyla ilgili zaten bir başlığımız var.
Bir konu açacaksak aramaya özen gösterelim.
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=28227
Rakamların az gösterilmesinin sebebi yükselmekte olan alevi örgütlülüğün gücünü önlemek üzere yapılmış bir art niyet hareket olarak algıyorum. Temennileri yani...
Anketi Konda yaptı ve sözde 48 bin kisiye sormuslar ve köy köy dolasmislar...
Merak ediyorum... Forumuz üyelerimizden bu ankete katilan oldumu yada akrabasindan köyünden tanıdaklarından bu ankete katilan olmuş mu...
aykudgöksun
31.03.2007, 14:31
ankete katılma olarak değil ama bizim okuldan birkaç arkadaş çalışmışlar bu ankette..yani baya bir yere gittiklerini söylüyorlardı..
murat222
31.03.2007, 15:10
ankete katılma olarak değil ama bizim okuldan birkaç arkadaş çalışmışlar bu ankette..yani baya bir yere gittiklerini söylüyorlardı..
gittikleri köyler ne köyüydü?tamamen uydurma ve yalanla dolu araştırma.bu araştırma alevilerin yükselen sesini susturma çabasıdır.
aykudgöksun
31.03.2007, 15:30
gittikleri köyler ne köyüydü?tamamen uydurma ve yalanla dolu araştırma.bu araştırma alevilerin yükselen sesini susturma çabasıdır.
bence de yalan bir araştırma.yalnız ben sayıların değiştirildiğini düşünüyorum.liste almadım kusura bakma:D:D
Benzeri konulardan devam edelim..
Kazan
http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=394689#post394689
Alevimen
31.03.2007, 18:25
Anketi Konda yaptı ve sözde 48 bin kisiye sormuslar ve köy köy dolasmislar...
Merak ediyorum... Forumuz üyelerimizden bu ankete katilan oldumu yada akrabasindan köyünden tanıdaklarından bu ankete katilan olmuş mu...
forumda öyle bir anket açılsa haketten fena olmaz, bende şimdi merak ettim :)