Orijinalini görmek için tıklayınız : T?m dostlara m?jde! CEM TV....
erdemkocak 08.04.2005, 20:12 Yıllardır özlemle beklediğimiz CEM TV yakında yayın hayatına başlıyor. Cem RADYO'nun yoğun çabaları ile yayın aşamasına gelinen CEM TV'yi mayıs ayından itibaren TURKSAT 2A uydusundan Türkiye ve Avrupa izleyebilecek....Radyo yetkililerinden alınan bilgiye göre CEM TV yayını konusunda son aşamaya gelindi. Yasal Prosedürlerin tamamlanmasının ardından digital uydu üzerinden yayına geçecek olan CEM TV, öncelikle çanak antenlerden izlenebilecek.
Artık sevgiyi kardeşliği ve dostluğun sesini görerek dinleyeceğiz... bunun için uğraşan ve bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun artık bizimde bir kanalımız var......
YOLGEZER1984 08.04.2005, 20:17 :116: dostum bu haberi buraya taşıman çok iyi oldu.. sayende burada bilgi almak isteyen arkadaşlar.. bunu ögrenmiş olacak.. tv ye gelince: konu dışı olacak ama.. bos ver uyarı almak istemiyorum.. bizllerle paylaştığın için saol bu müjdeli haberiii
TheGodfather 08.04.2005, 23:51 Bunu duyduğuma çok sevindim...Bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim erdemkoçak...
munzur_hozat 12.04.2005, 23:46 çok geç kalınmış bir iş, devletin köstek olduğu bir konuydu.Dilerim ulusal bazda yayın yapan bir tv olarakta görürüz.
chatlakalper 19.04.2005, 14:46 Kanal yayına geçtiğinde frekansını bizimle paylaşırsan sevinirim.
Alevi_cocuk 19.04.2005, 16:01 Çok güzel bir olay uzun zamandır bunu bekliyorduk işte buda gerçekleşti çok sevindirici bir haber .
Özenturk 22.04.2005, 20:39 çok geç kalınmış bir iş, devletin köstek olduğu bir konuydu.Dilerim ulusal bazda yayın yapan bir tv olarakta görürüz.
?N?ALLAH DOSTUM ULUSAL YAYINDA OLMASI D?LE??YLE
Alevi_cocuk 22.04.2005, 22:13 Fakat bu kanal bence çok engellerler karşılaşır.
chatlakalper 23.04.2005, 11:02 Sanmıyorum RTÜK tarafından bir problemle karşılanmaz fakat iktidar(AKP) tarafından sorun olabilir.
HANCI PERVANE
Ne sorarsan sen beni
Mububetin altından geçtim
Ya dedim elife dahayı seçtim
Her kubbeden bir kapı mahallahtan geçtim
Edreyi nun dedim bağın altından geçtim
Mürşide hizmet ettim sesi seçtim
Tecellaha gösterdi anada tevellehı seçtim
?ükür yar edene anada kırklarda dolu içtim
Hancı koydular ismimi Zühre yarı seçtim
Temennah varırsak yaşımda
Esmayı kudret i başımda
El ne söylerse söylesin ser meydanda başımda
Kanal yayına geçtiğinde frekansını bizimle paylaşırsan
sevinirim.
sayın kardeşlerim selavatımız işte LE?LAHA?LLALLAH MUHAMMEDE RESULULLAH AL?YUL VEL?YULLAH MÜR??D? KAM?L ULLAH ?AFAAT YA RESULULLAH
?LLAFETE ?LLA AL? ?LLA SEYFE ZÜLF?KAR
VELEHAVLE VELA KUVETE ?LLA B?LLA AL?YUL AZZ?M
Alevimen 24.04.2005, 01:03 HANCI PERVANE
Ne sorarsan sen beni
Esmayı kudret i başımda
sayın kardeşlerim selavatımız işte LE?LAHA?LLALLAH MUHAMMEDE RESULULLAH AL?YUL VEL?YULLAH MÜR??D? KAM?L ULLAH ?AFAAT YA RESULULLAH
Sayın selman
Size aleviforum.com kurallarından iki not vermek istiyorum:
15. Forumlarda/Bölümlerde özel olarak tanımlama olmadıysa genel olarak Türkçe yazılmalı (yazı şekli dikkate alınmalı, doğru ve düzgün yazmakta gayret göstermelisiniz)
18. Eğer mesajınız bir konuya cevap ise mutlaka konu ile ilgili olmalı, konu dışı olmayın, saptırma yapmayın.
Daha öncede kendiniz dediniz 'ben bu işin amatörüyüm', kabullendim ve Hancı Pervane ile mesajlarınızı bir başlık altında topladım. Siz'de bana yardımcı olun, lütfen Hancı Pervane ile ilgili mesajlarınızı rastgele konular altında yazmayın. Teşekkür ederim.
chatlakalper 25.04.2005, 13:24 HANCI PERVANE
Ne sorarsan sen beni
Esmayı kudret i başımda
benim mesajımı neden alıntı olarak aldın anlayamadım
Alevi_cocuk 27.04.2005, 08:51 Ya bu konuyu neden buraya yazdın anlayamadım burda TV hakkında yorumlar yapılıyor.
Hanci Pervane konusunu ait olduğı yere taşıyın lütfen.
:106: :107: :116: :36_1_23: Bunu duyduğuma çok sevindim...Bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim erdemkoçak...
acaba cem tv halka hitap edebilecekmi? yani alevilerin sesi olabilecekmi?
bir acilsinda görelim
Gökkuşağı 20.04.2006, 19:27 Arkadaşlar kaç gündür çabalarım sonuç vermedi,cem tv'yi internetten izleyemiyorum.Lütfen bilen biri anlatsın,özelden de msj yazabilirsiniz,nasıl izleyebilirim?
|