Orijinalini görmek için tıklayınız : Hanci Pervanenin Nöbet Tutarken Oluşan Olaylar

s selman
20.12.2005, 16:51
ruhu mehimiz evliyaya yakındır HAKTIR
Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/10431482/HAKTIR.wav.html
Your
HANCI PERVANE NİN[url]
askerde nöbet yerinde başından gecen olayın anlatımı
H 1 ... HANCI PERVANE
İğdir in baş köyde takip jandarması idim
Atların tavlasının önünde gübreyi alırdım kapıda cephanelik
Kapısın a bakardım şafak atmadan önce nöbet olarak
Günün doğduğu yere yukarı baktım
Gökten bir kapı açıldı başım dolandı silahı kırmayım dedim
çökeyim dedim aklım başımdaydı sonra bayılmışım
O zaman beş kişi geldiler bana dediler ki 3. m. Kalarak buraya kimse gelemez
O zaman bu menerefeyi verdiler

1.İnde dünya kuruldu
2.Sinde 3.defa dünyaya su doldu
3.ünde O anda cümle ruhları ruhları kef le nun dan halk ettiler
4.Ünde cümle harabeler ve yapılacak binalar
5.İnde ne kadar alet varsa canlı veya cansız
6.Sında ne kadar adem ismi varsa hicaplı hicapsız

Gürçüstanda zöhre hanım kız isminde elli santim yanıma geldi
Benim ismimide hancı pervane koydular
hakkın cemalı nurundan iki bardağa benzer bir nesne koydular içine
Doldurup bade dediler o senin elinden sende onun elinden iç dediler içtik o zaman
Uyandım ki askerler başımda benim yanıma gelemiyorlar
Çök emri vermişler orada duruyorlar atlarda aç geçemiyorlar ki atlara yem vereler
Bana üç metre bize doğru gel dediler ama benim üstüm kanla köpük olmuştu
Silahhada yaslanmıştım silahta kan köpük olmuştu
yüzbaşı dedi ki ne oldu oğlum sana bir şey olmadı bana ben aşık oldum
Yüzbaşım o dedi ki buraya niye geçemiyorduk buraya ben dedim ki
Burada muhhamet ali Fadime hasan hüseyin vardı ondan geçemiyordunuz

Gabzeden tuttum beyin altındaki noktaya Hup oldu kainat cümle
Ya kün ale yar gürçüstanda Gördüm hep oldu
bende ağrı dağında sehra doldurdu erenler badeyi
deli gönül ustaz ile yıkandı İçte yan pek oldu

O zaman beni aldı doktora götürdüler doktora söyledim bana bakma ben iyiyim
Ben doktordan geldim ki bölük dizilmiş adam gözlüyorlar danıştım Ankara’dan din ayet reisi geliyor
Derhal bana dediler ki imtihan ol çağım iki adam karşıma geçti
İki elini uzattı elimdeki ne dedi ellerin kapatmış sağ elindeki leilaha illallah muhamede resulullah yazılı
Sol elindeki sigara o zaman bana bir türkü söyle

ŞÜKÜR OLSUN YAREDANA
GÜZEL TERFİ ALANI GÖRDÜM
RAHMET DERYASINDAN YUDUM ALMIŞ
İLİM SORANI GÖRDÜM bana aşık dediler

s selman
04.01.2006, 09:32
HANCI PERVANE NİN

H 1 ... HANCI PERVANE

1.İnde dünya kuruldu

Doldurup bade dediler o senin elinden sende onun elinden iç dediler içtik o zaman
Çök emri vermişler orada duruyorlar atlarda aç geçemiyorlar ki atlara yem vereler

Ben doktordan geldim ki bölük dizilmiş adam gözlüyorlar danıştım Ankara’dan din ayet reisi geliyor
İki elini uzattı elimdeki ne dedi ellerin kapatmış sağ elindeki leilaha illallah muhamede resulullah yazılı

ŞÜKÜR OLSUN YAREDANA
GÜZEL TERFİ ALANI GÖRDÜM

arkadaşlar bakıyorumki böyle mucuzai olaylara ilgi yok cok uzun süre önemli konuyu kayıt ettiğim halde 22 kişi sayfaya giriş yapmış onlarda acaba okudularmı
sizler bu hak aşıklarının sözlerini hak aşığı nasıl olduğunu hiç merak etmiyormusunuz eğer bilginiz yoksa neden inanıp savunuyorsunuz sırf müzikli olarak dinlediğinizde hoşunuza gidiyor diyemi ondandırki bu yazıyı bir yazıp sorayım dedim bakalım alevi canlar ne cevap verecek

Dogan24
13.01.2006, 23:57
arkadaşlar bakıyorumki böyle mucuzai olaylara ilgi yok cok uzun süre önemli konuyu kayıt ettiğim halde 22 kişi sayfaya giriş yapmış onlarda acaba okudularmı
sizler bu hak aşıklarının sözlerini hak aşığı nasıl olduğunu hiç merak etmiyormusunuz eğer bilginiz yoksa neden inanıp savunuyorsunuz sırf müzikli olarak dinlediğinizde hoşunuza gidiyor diyemi ondandırki bu yazıyı bir yazıp sorayım dedim bakalım alevi canlar ne cevap verecek

bu yazıları yazman çok güzel hangi makaleyi okursan hancı berverden bahsediyor defalarca okuduk sagolasın yanlış anlama canın kardeşim eminolki seni etkilediği kadar bizleride etkiledi yinede güzel bir çalışma eline yüreğine saglık

s selman
14.01.2006, 09:04
bu yazıları yazman çok güzel hangi makaleyi okursan hancı berverden bahsediyor defalarca okuduk sagolasın yanlış anlama canın kardeşim eminolki seni etkilediği kadar bizleride etkiledi yinede güzel bir çalışma eline yüreğine saglık

cok soğ olun bu yazılar bizim hasiyetimizin nereden geldiğini ispatlıyor cünkü bu hak aşıkları 200 300 yılda bir geliyor şimdi gelen hak aşığını herkes duyması kendisinin görevinin ne olduğunu bilmesi lazımdır
bu sayede alevi gencliğide kendi bilgilerini düzeltme yenileme ihtiyacını giderir sunnilerde bizim inancımızın temelinin ne olduğunu anlar saygı duyarlar

Dogan24
14.01.2006, 15:37
cok soğ olun bu yazılar bizim hasiyetimizin nereden geldiğini ispatlıyor cünkü bu hak aşıkları 200 300 yılda bir geliyor şimdi gelen hak aşığını herkes duyması kendisinin görevinin ne olduğunu bilmesi lazımdır
bu sayede alevi gencliğide kendi bilgilerini düzeltme yenileme ihtiyacını giderir sunnilerde bizim inancımızın temelinin ne olduğunu anlar saygı duyarlar
alevi gençlerini yazdıklarınla aytınlatman tabiki güzel can dostum ama sunniler için aynı seyi soyleyemiyecem anlasalardı nice erenleri anlarlardı saygı ve sevgi gösterilirdi amaki bildiklerini okumakdaki ısrarları anlaşılır gibi degil islamiyet diyerek toplumu soymaya devam etmekdeler bir ornekde tvlerde gördün herhalde adam cennetden yer vaat ediyor evinin şu anki değeri dolarla olculuyor camiye som model jıple gidiyor bu zihnıyet bu ganimeti bırakıpda gercegi bildigi halde tamam siz haklısınız dermi ?
inammak ipadedi gönulden yapsalar keşke dostum keşke ...
sana bir HZ ALİNİN (ra) olayını aktarayım
kıtlık var hz muhammed bir koç kesip herkese eşit şekilde dağıtır
tabi hz alinin evinin onunden geçenler bakarki evden buram buram et kokusu gelir gidip hz muhammede derlerki
----ya muhammed sen bize iki diğme et verdin ama damadının evinden buram buram et kokusu gelir bumu senin adaletin
----hz muhammed derki hele gidin bakın alinin evine ali ne yapıyor
tabi halk alinin evine giderki birde ne görsünler hz ali oyle bir aşkla allaha

ibadetde durmuşki o aşkdan içindeki etleri kavrulmakda

yani can dostum hakikat yürekden gelir o yüceler nice erenler nasıl o merdefeye ulaştılar hakdır inaç boş ulamaların insanları kandırması değil
bizler cem evlerine yaya giderken adamlar camiye son model araçlarla gidiyor insanların en zayıf noktasından kazanç saglıyor bunuda hak biliyorlar
1992 senesinde beştane can bodruma giderken kaza yaptılar bizler cenazeleri almaya giddik bodrum devlet hasdenesinin imamı var bu sat devletin orada görevlendirdiği sat cenazeleri yıkamak için bizlerle catır catır pazarlık yaptı .. şimdi soruyorum bumu allaha inaç bumu ya geçelim candostum bunları bizim bizden başka dostumuz yok kanayan yarama sen merhem olursun bir başkası degil
saygılarımla

s selman
14.01.2006, 17:35
alevi gençlerini yazdıklarınla aytınlatman tabiki güzel can dostum ama sunniler için aynı seyi soyleyemiyecem anlasalardı nice erenleri anlarlardı saygı ve sevgi gösterilirdi amaki bildiklerini okumakdaki ısrarları anlaşılır gibi degil islamiyet diyerek toplumu soymaya devam etmekdeler bir ornekde tvlerde gördün herhalde adam cennetden yer vaat ediyor evinin şu anki değeri dolarla olculuyor camiye som model jıple gidiyor bu zihnıyet bu ganimeti bırakıpda gercegi bildigi halde tamam siz haklısınız dermi ?
inammak ipadedi gönulden yapsalar keşke dostum keşke ...
sana bir HZ ALİNİN (ra) olayını aktarayım
kıtlık var hz muhammed bir koç kesip herkese eşit şekilde dağıtır
tabi hz alinin evinin onunden geçenler bakarki evden buram buram et kokusu gelir gidip hz muhammede derlerki
----ya muhammed sen bize iki diğme et verdin ama damadının evinden buram buram et kokusu gelir bumu senin adaletin
----hz muhammed derki hele gidin bakın alinin evine ali ne yapıyor
tabi halk alinin evine giderki birde ne görsünler hz ali oyle bir aşkla allaha

ibadetde durmuşki o aşkdan içindeki etleri kavrulmakda

yani can dostum hakikat yürekden gelir o yüceler nice erenler nasıl o merdefeye ulaştılar hakdır inaç boş ulamaların insanları kandırması değil
bizler cem evlerine yaya giderken adamlar camiye son model araçlarla gidiyor insanların en zayıf noktasından kazanç saglıyor bunuda hak biliyorlar
1992 senesinde beştane can bodruma giderken kaza yaptılar bizler cenazeleri almaya giddik bodrum devlet hasdenesinin imamı var bu sat devletin orada görevlendirdiği sat cenazeleri yıkamak için bizlerle catır catır pazarlık yaptı .. şimdi soruyorum bumu allaha inaç bumu ya geçelim candostum bunları bizim bizden başka dostumuz yok kanayan yarama sen merhem olursun bir başkası degil
saygılarımla

dostum doğru söze başka bir şey diyemiyeceğim ağzına diline sağlık
imam hasan şah hüseyin hulügurıza

Dogan24
14.01.2006, 17:38
dostum doğru söze başka bir şey diyemiyeceğim ağzına diline sağlık
imam hasan şah hüseyin hulügurıza

sağolasın hak yardımcın olsun

s selman
17.01.2006, 10:20
sağolasın hak yardımcın olsun

teşekkür ederim arkadaşım

hasan1
17.01.2006, 11:35
ruhu mehimiz evliyaya yakındır HAKTIR
Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/10431482/HAKTIR.wav.html
Your
HANCI PERVANE NİN[url]
H 1 ... HANCI PERVANE

1.İnde dünya kuruldu

ŞÜKÜR OLSUN YAREDANA
GÜZEL TERFİ ALANI GÖRDÜM

arkadaslar bu babasi hanci pervani anlatiyor ben dedemi anlatsam
agizlar acik kalir birde bu kisi daha önce banlanmisti yanilmiyorsam
alevimen iyi konturol et

s selman
17.01.2006, 11:51
arkadaslar bu babasi hanci pervani anlatiyor ben dedemi anlatsam
agizlar acik kalir birde bu kisi daha önce banlanmisti yanilmiyorsam
alevimen iyi konturol et

sizin gibi alevi varken sünnilerin düşmanca davranması az gelir

hasan1
17.01.2006, 12:30

dogrulari söylemek sucmu sizingibilerin fayaasini cikardigim icinmi

benimgibi aleviyi sünü düsmandan daha kötü görüyorsun görebilirsin
senin gözlerin bozulmus ben seningibi deyilim insanim insanlari kandirmaya calisan deyilim banlandigin halde gelip baska isimlerde giriyorsun insanlarin kafasini karistiriyorsun git o hikayeleri dedene anlat
modasi gecti

Ceyhun
17.01.2006, 13:09

Biz buyuz. Beğenmiyorsan git o yobaz sunnilerin yanına. Kimsin de sen kime düşmanlık yapıyorsun? Rahatsız etme üyelerimizi burada. Herkes senin istediğin gibi düşünmüyor diye düşmanlık hakedecek değil. Ki zaten Alevilerin büyük çoğunluğu da bu hurafelere inanmaz. Sen de git o sevdiğin yobazlarla Alevi düşmanlığı yap istiyorsan. Burada insanları bel altından düşmanlıkla tehdit etme. Başkaları adına da konuşma. Kendi adına konuş.

s selman
17.01.2006, 13:14
dogrulari söylemek sucmu sizingibilerin fayaasini cikardigim icinmi

benimgibi aleviyi sünü düsmandan daha kötü görüyorsun görebilirsin
senin gözlerin bozulmus ben seningibi deyilim insanim insanlari kandirmaya calisan deyilim banlandigin halde gelip baska isimlerde giriyorsun insanlarin kafasini karistiriyorsun git o hikayeleri dedene anlat
modasi gecti

hasan sen kac yaşındasın

Ceyhun
17.01.2006, 13:15
hasan sen kac yaşındasın

Özel mesajla sor yaşını. Burası sohbet mekanı değil.

hasan1
17.01.2006, 14:18
hasan sen kac yaşındasın

sen benim yasimi ne yapacaksin cok merak ediyorsan sana söylerim
akil yasta deyil basda sen yasli olsanda yasamisin ama bosuna yasadigini
düsünüyorum burada alevi forumunu mesgul etme insanlarin seninle ugrasacak zamani yok anlamisdirsin sanirim sorunun varsa bana özel mesaj yazarsin cevabini alirsin burada yazdigim icin kusuruma bakmayin alevi canlar bazilari anlamadigi icin anlatim sanirim mesaj yerine ulasti

s selman
17.01.2006, 15:30
sen benim yasimi ne yapacaksin cok merak ediyorsan sana söylerim
akil yasta deyil basda sen yasli olsanda yasamisin ama bosuna yasadigini
düsünüyorum burada alevi forumunu mesgul etme insanlarin seninle ugrasacak zamani yok anlamisdirsin sanirim sorunun varsa bana özel mesaj yazarsin cevabini alirsin burada yazdigim icin kusuruma bakmayin alevi canlar bazilari anlamadigi icin anlatim sanirim mesaj yerine ulasti

hasan bizim acığa cıkacak foyamız yok senden önce yazan arkadaşa bunu özel olark yazdım sen hancı pervanenin sözlerini iyi tahlil et her sözcüğü doğrudur bizde büyük şehirde yaşıyor bütün ilimlerin farkındayız biz bu yazıları bu gercekleri sadece bir iki kişiye değil toplumumuz hak aşığının varlığını öğrensin diye yazıyoruz

hasan1
17.01.2006, 15:51
hasan bizim acığa cıkacak foyamız yok senden önce yazan arkadaşa bunu özel olark yazdım sen hancı pervanenin sözlerini iyi tahlil et her sözcüğü doğrudur bizde büyük şehirde yaşıyor bütün ilimlerin farkındayız biz bu yazıları bu gercekleri sadece bir iki kişiye değil toplumumuz hak aşığının varlığını öğrensin diye yazıyoruz

ben hanci pervanin sözlerine ihtiyacim yok dogru olabilir
insanlarin ögrenecegi yada ögrenmek istedigini senden benden ögrenecek
deyil biz cok asiklar gördük bana anlatma ihtiyaci olan okur bulur
teknoleji o kadar gelismiski böyle seylere ihtiyac yok bosuna konuyu
dagitmayalim sen sana göre dostlarina anlat alevi formunu mesgul
etmeyelim bos seylerle

Oli
17.01.2006, 15:53
hancı pervane kimdir? hasan1 in dediği gibi sselmanın babası mıdır yoksa sselmanın kendisi midir?

forumda bazı zatlar zihin bulanıklığı yaratmak istiyor. özgüreren de bunu yaptı. doğan24 te yapıyor. sselman için ise henüz karar veremedim

Serkan_Devrim
17.01.2006, 16:01
ya bikaç saatliğine forumdan çıkıyorum ve neler neler olmuş. vay be.
selman kardeşim. hancı pervaneden baya söz ettin ama senden ricam artık onun kimliğini açıklamandır. babanmıdır? yoksa bir başkasımıdır?

s selman
17.01.2006, 16:26
ya bikaç saatliğine forumdan çıkıyorum ve neler neler olmuş. vay be.
selman kardeşim. hancı pervaneden baya söz ettin ama senden ricam artık onun kimliğini açıklamandır. babanmıdır? yoksa bir başkasımıdır?

sayın canlar benim öz amcamdır her hak aşığının yanıda dolaşan ona yardım ve eşlik eden tarihte biri olmuştur işte onun okuma yazması ve imkanı olmadığından ben alevi toplumuna en kolay yol böyle iltişim olduğundan toplumumuz duysun diye yazıyorum tabiki yaşıyor ve seside bu sitede
mevcut siz dinlemiyormusunuzki böyle şüpeye düşüyorsunuz ben acık adres nasıl vereyim gecmişte pir sultanın hatayi sultanın ve nesimi sultanın başına ne geldiğini bilmiyormusunuz ben bu bilgileri sunni sitelerede yazıyorum cünkü sadece bu önemli bilgiyi bizim bilmemiz ne işe yarar hak aşıkları herkese hitap etmek için geliyor bazıları taktir ediyor bazıları bulsak seni parcalarız diye tehtit ediyorlar daha nasıl acık adres vereyim şimdi sizden isteğim mademki bizleri dışlıyorlar sizde kendi özünüzden zuhur eden hakkın tellalının ön gördüğü kaide ve sorumluluğu taşıyın
sağlıcakla kalın

ben bu sitede bir cok yazım olduğu için hepsini takip edip cevap veremiyorum eğer cok isterseniz özel mesajla sorun

hasan1
18.01.2006, 10:52
s selmancanlar benim öz amcamdır her hak aşığının yanıda dolaşan ona yardım ve eşlik eden tarihte biri olmuştur işte onun okuma yazması ve imkanı olmadığından ben toplumumuz duysun diye yazıyorum tabiki yaşıyor ve seside bu sitede
mevcut siz dinlemiyormusunuzki böyle şüpeye düşüyorsunuz ben acık adres nasıl vereyim gecmişte pir sultanın hatayi sultanın ve nesimi sultanın başına ne geldiğini bilmiyormusunuz ben bu bilgileri sunni sitelerede yazıyorum cünkü sadece bu önemli bilgiyi bizim bilmemiz ne işe yarar hak aşıkları herkese hitap etmek için geliyor bazıları taktir ediyor bazıları bulsak seni parcalarız diye tehtit ediyorlar daha nasıl acık adres verem

öz amcaniz oldugunu söylüyorsunuz halk asigi oldugunu söylüyorsunuz her halk asigi yaninda dolasan yardim ve eslik eden tarihde biri olmustur diyorsunuz benim bildigim amcaniz 98 yasinda 98yildir halk asikligi yapiyorduda neden bunu kimse tanimiyor diyorsunki ben nasil acik
adresimi verem isine gelene izmir torbalida oturdugunu adresini veriyorsun forumdada bu gibi yalanlari söyleyip arkasina saklaniyorsun kim tehtit ediyor sünülermi yalan kerbela nete yazdin
tuturamadin insanlari kandiramadin alevi forma geldin banlandin
tekrar s selman isim altinda girdin insanlarin kafasini karistirma
hic kimse kimseyi tehtit edemez helede halk asigiysa sünüleri kötülüyorsun bana yazdigin cevapta sen iyiysen neden sünülerin sitesinde yaziyorsun ben bir insani sevmiyorsam arkasindan konusmam
tipki sana yazdigim gibi yüzüne söylerim cünkü dürüstlük kanimda var
alevilik budur bilmiyorsan ögren

s selman
18.01.2006, 19:19
s selmancanlar benim öz amcamdır her hak aşığının yanıda dolaşan ona yardım ve eşlik eden tarihte biri olmuştur işte onun okuma yazması ve imkanı olmadığından ben toplumumuz duysun diye yazıyorum tabiki yaşıyor ve seside bu sitede
mevcut siz dinlemiyormusunuzki böyle şüpeye düşüyorsunuz ben acık adres nasıl vereyim gecmişte pir sultanın hatayi sultanın ve nesimi sultanın başına ne geldiğini bilmiyormusunuz ben bu bilgileri sunni sitelerede yazıyorum cünkü sadece bu önemli bilgiyi bizim bilmemiz ne işe yarar hak aşıkları herkese hitap etmek için geliyor bazıları taktir ediyor bazıları bulsak seni parcalarız diye tehtit ediyorlar daha nasıl acık adres verem

öz amcaniz oldugunu söylüyorsunuz halk asigi oldugunu söylüyorsunuz her halk asigi yaninda dolasan yardim ve eslik eden tarihde biri olmustur diyorsunuz benim bildigim amcaniz 98 yasinda 98yildir halk asikligi yapiyorduda neden bunu kimse tanimiyor diyorsunki ben nasil acik
adresimi verem isine gelene izmir torbalida oturdugunu adresini veriyorsun forumdada bu gibi yalanlari söyleyip arkasina saklaniyorsun kim tehtit ediyor sünülermi yalan kerbela nete yazdin
tuturamadin insanlari kandiramadin alevi forma geldin banlandin
tekrar s selman isim altinda girdin insanlarin kafasini karistirma
hic kimse kimseyi tehtit edemez helede halk asigiysa sünüleri kötülüyorsun bana yazdigin cevapta sen iyiysen neden sünülerin sitesinde yaziyorsun ben bir insani sevmiyorsam arkasindan konusmam
tipki sana yazdigim gibi yüzüne söylerim cünkü dürüstlük kanimda var
alevilik budur bilmiyorsan ögren

ne yazıkki hancı pervanenin sesini ve sözlerinen anlamdığın için sanıyorsunki insanları kandırıyorum düşün bana ne faydası olur bu yazmamın senin aldğiın bilgileride sana veren arkadaş yanlış vermiş ben sana istersen özel mesajdan yazarım sünnilere gelince işte hancı pervanenin sözlerini tümünü okumadığın belli okusaydın neden kızdıklarını anlardın sünnile le biz beraber yaşıyoruz hak aşığı tüm leilaha illallah diyen topluluklara geliyor sadece alevi toplumuna değil sadece hangi kimse kendini temiz saklarda neslinde ehlibeyit kanı taşırsa ondan zuhur ediyor şimdi benim amacım toplum hak aşıklarının kıyamete kadar geldiğini her an herzaman doğruyu söylediğini ispatlamak tabi bu ilimden anlıyanlar ancak doğru olduğunu anlar
sağlıcakla kal

Alevimen
18.01.2006, 20:20
ilk olarak bu mesajla kimseyi incitmek istemem.
durum şöyle, s selman daha önce banlandı. kendisi kararımızı doğru bulmadı, ardından bir meselede uzlaşmaya vardık yani forum kaderini forum halkı belirleyecek türünden bir anlaşmaya vardık...
Gel görki yazdıkları mesajlar ilgi yerine şüphe getiriyor, haksız bir şüphe'de deyildir. Ben s selman kişi ile özel olarak konuştum ve ayrıntıları burda yazmak istemiyorum.
Seviyeli konuşmasını bilen herkes ile oturup konuşuruz kimsenin şüphesi olmasın fakat s selman ile dediğim gibi bir anlaşmamız vardı ve sanırım bir neticeye ulaştık.
Bu topiğin 'suyu' çıktı diyebilirim. Topiği kapatıyorum, ve ne gerekiyorsa yapılacaktır bu konu defalarca tekrarlanmasını istemiyorum.
Saygılar