Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.AleviForum Fotoğraf Yarışması ilk 5 ve Ödül..

Şoreş
06.04.2007, 00:09
Merhaba değerli Üyelerimiz, canlar..
AleviForum 1. Fotoğraf Yarışması sizin oylamalarınız ile, 5 günlük bir Oylama sürecinden sonra sonuçlanmıştır.. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum ve tüm Yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.

İlk 5'e giren Üyelerimiz açıklanacaktır.. 231 Üyemiz oy kullanmıştır..

Geleneksel forum içi kelebek hediyesi: http://www.aleviforum.com/bilder/awards/q-kelebek.gif

1 - Birinciliği, 69 oy alarak Kırmızı Melek (http://www.aleviforum.com/member.php?u=20199#aw_issue10) Nickli Üyemiz, '' Özgürlüğün Tutsaklığı '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır..

2 - İkinciliği 38 oy alarak D-e-v-r-i-m-c-i Üyemiz, '' Süryani '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır..

3 - Üçüncülüğü 32 oy alarak ugursarak Nickli Üyemiz, '' Yalnızlık '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır.

4 - Dördüncülüğü 29 oy alarak okyanus Nickli Üyemiz, '' Mahçup '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır..

5 - Beşinciliği 15 oy alarak KucukCoban Nickli Üyemiz, '' Haydar '' İsimli Fotoğrafı ile Kazanmıştır..

Katılan canlara ve tüm Üyelerimize, İlgilerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz

Birdaha ki Fotoğraf Yarışmasında görüşmek dileğiyle..

Saygılarımla..

Alevi Forum Yönetimi..

maymay
06.04.2007, 00:12
Ben "Mahçupa" oy vermistim, çok sevdigim o çocugu. Bir sorum varya, kim o sir yemegini koydu? Her baktigimda içim gidiyordu, çoktandir yemedim hemde :D :D

Herkese tesekür ediyorum.

sausen
06.04.2007, 00:16
Birinci olan canı tebrik ediyorum...

Alevimen
06.04.2007, 00:17
Ben "Mahçupa" oy vermistim, çok sevdigim o çocugu. Bir sorum varya, kim o sir yemegini koydu? Her baktigimda içim gidiyordu, çoktandir yemedim hemde :D :D

Bende Mahçup'a oy vermiştim, favorimdi... :001_rolle Merak ettim, eserin sahibi kim...

Bu ara Kırmızı Melek, sizi tebrik ederim.

heviznur
06.04.2007, 00:18
fotoğraf yarışmasına katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.Şoreş böyle bir yarışma düzenlediğin için sana ayrıca teşekkür ederim.

"Özgürlüğün Tutsaklığı" adlı fotoğraf oldukça başarılıydı bence,fotoğrafı çeken arkadaşı tebrik ederim=)

Eminim gelecek yarışma daha güzel olacak=)

firariHH
06.04.2007, 00:18
tebrikler birinciyi kutluyorum.Oy verdigim resim birinci olmus.

LaDY
06.04.2007, 00:19
ben de özgürlüğün tutsaklığına vermiştim oyumu, gerçekten en çok o hakediyordu bence, bir şeyin kıymetini en çok kaybedince anlarmış insan, orada fotoğraf bana onu anlatıyordu, kaybetmeden anla özgürlüğünün kıymetini ve ödün verme kendinden düşüncelerinden mesajını aldım o fotoğraftan... o yüzden Kırmızı Melek isimli üyemizi ayrıca ayrıca tebrik ediyorum :)

katılan herkesin emeğine sağlık.

LaDY
06.04.2007, 00:22

Bende Mahçup'a oy vermiştim, favorimdi... :001_rolle Merak ettim, eserin sahibi kim...

Bu ara Kırmızı Melek, sizi tebrik ederim.

Mahçup isimli resim benim de çok hoşuma gitmişti elindeki çikolatalardan dolayı :biggrin: beni tanıyan çok kişi de bana ait olduğunu düşünmüş :) kime ait olduğunu bende merak ettim. konu Özgürlük olmasaydı ona oy verirdim :biggrin:

suyunsesi
06.04.2007, 00:23
Benim favori resim birinci olmuş ben özgürlüğün tutsaklığına oy vermiştim
İlk beşe giren arkadaşları kutluyorum.
Diğer arkadaşlarında emeklerine sağlık diyorum.

sivaslı_sevda
06.04.2007, 00:24
Katılan herkese yürekten teşekkürler 2 resim arasında kalmıştım 2 gün düşünmüştüm ÖZGÜRLÜGÜN TUTSAKLIGI ve SÜRYANİ onlarda zaten 1. ve 2. olmuşlar tebrik ederim oyumu SÜRYANİ ye vermiştim .

Şoreş
06.04.2007, 00:37
Mahçup İsimli Fotoğraftaki çocuk bana benziyor :)

dionysos
06.04.2007, 00:43
Benim gönderdiğim fotoğraf dereceye girememiş ama oy verdiğim fotoğraf birinci olmuş :) Sevindim gerçekten konuyla alakalı çok güzel bir çalışmaydı, tebrik ediyorum...

Bir sonraki yarışma Alevi-Bektaşlik olsun diye bir öneri sunmuştum, umarım dikkate alınır ve bu konuda çekilmiş güzel fotoğraflar görürüz...

Alevimen
06.04.2007, 00:44
bu ara ilk mesaja ufak eklenti yaptım Şoreş can :wink:

dus_sokagi
06.04.2007, 00:45
kazanan arkadasi tebrik ederim gercekten guzel bi fotograf yakalamissin yureyine saglik bende o fotografa oy vermistim zaten:D

Alevimen
06.04.2007, 00:45
ayrıca kazanan arkadaşımızın forumda 0 mesajı bulunuyor, rekor gibi birşeye benzedi şimdi :)

Şoreş
06.04.2007, 00:48
bu ara ilk mesaja ufak eklenti yaptım Şoreş can :wink:

Teşekkür ederim Erhan abi:yamukgul: :thumbup1:

suyunsesi
06.04.2007, 00:49
Mahçup İsimli Fotoğraftaki çocuk bana benziyor :)

Şoreş,
Mahçup demek senin çocukluğuna benziyor dur bir daha bakayım
Ayrıca böyle bir etkinlik düzenlediğin için seni kutluyorum...

Şoreş
06.04.2007, 00:52
Şoreş,
Mahçup demek senin çocukluğuna benziyor dur bir daha bakayım
Ayrıca böyle bir etkinlik düzenlediğin için seni kutluyorum...

Teşekkür ederim..
Etkinlik, Plan ve Fikirlerinden dolayı Alevimen ve Nesimi, arkadaşlarıma büyüklerime de ben ayrıca teşekkür ederim..:thumbup1:

Divani
06.04.2007, 00:57
Yarışmaya katılan tüm Canları kutluyorum. Tebrikler Kırmızı Melek

firariHH
06.04.2007, 00:59
ayrıca kazanan arkadaşımızın forumda 0 mesajı bulunuyor, rekor gibi birşeye benzedi şimdi :)

cok ilginc sanirim forumda bir ilk olsa gerek?

PirO_62
06.04.2007, 01:00
Öncelikle sevgili Soreş canımıza ve Aleviforum Yönetimine tekrardan teşekkür etmek istiyorum Emeklerinden ve Bu Yarışmayı düzenlediklerinden dolayı.

Gerçekten hepsi birbirinden güzel paylaşımlar oldu. Benim oyum Özgürlüğün Tutsaklıgınaydı..

Ama Hepsinde Verilen Emeği Görmek mümkün.

Yani Sevdamızı,Kavgamızı Dilimiz Tutulsa Kalemimiz Kırılsada Anlatacak bir Şey Buluyoruz. Kim Dudurabilir Bizi. Bu Yetenek Olduktan Sonra.

İyi Forumlar.

awaz
06.04.2007, 01:02
birinci olanı tebrik eidyorum.ben oyumu birinci olana vermiştim.bu fotoğraf birinciliği hakediyordu çünkü... TEBRİKLER...

suyunsesi
06.04.2007, 01:02

Evet ya bende baktım 0 mesaj gerçekten rekor gibi birşey oldu.

awaz
06.04.2007, 01:04
Ama Bİrİncİmİzİn Sesİ SoluĞu Çikmadi..0 Mesajla Rekora İmza AtmiŞ Bİr İnsandir Kendİlerİ :)

dionysos
06.04.2007, 01:06
Klavyesini değil yeteneğini konuşturan bir arkadaşmış demekki... "Ben konuşmam ama eylemlerim konuşulur" diyen esrarengiz bir arkadaş olsa gerek...

suyunsesi
06.04.2007, 01:14
Ama Bİrİncİmİzİn Sesİ SoluĞu Çikmadi..0 Mesajla Rekora İmza AtmiŞ Bİr İnsandir Kendİlerİ :)

Belki birincinin haberi yokturda ondan sesi soluğu çıkmıyor
Arkadaş nerdeysen ortaya çık korkma ödülüne mirasçı çıkmayız.

LaDY
06.04.2007, 01:22

evet 0 mesaj ama 1 mesajına 4 teşekkür edildi diyor :confused1

burty
06.04.2007, 01:38
bende fotoğraf yarışmasında birinciliği elde eden arkadaşı kutlarım ve bu arada böyle güzel aktiviteler hazırlandığı için aleviforum yönetimini de ayrıca...
oyumu kime kullandığımı ise henüz hatırlayamadım hatırladığımda belirteceğim en kısa sürede...

awaz
06.04.2007, 01:45
Belki birincinin haberi yokturda ondan sesi soluğu çıkmıyor
Arkadaş nerdeysen ortaya çık korkma ödülüne mirasçı çıkmayız.

dimi seni bi canı gönülden tebrik edelim...

ankh
06.04.2007, 02:03
Emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekürler hepside güzel resimlerdi
İlk beşe giren arkadaşlarımı da tebrik ederim bakış açılarına sağlık.

Rındıkamın
06.04.2007, 09:04
Kazananları tebrik ediyorum :)

bolşevik
06.04.2007, 09:33
Kazanan kişi gerçekten hak etmiş. tebrikler...

ugursarak
06.04.2007, 09:50
Maalesef bir oy hakkım vardı onuda en çok beğendiğim süryaniye vererek kullandım, ikinci oy hakkım olsaydı onuda birinci resime vererek kullanırdım. Gerçekten çok güzeldi, her ikisinide tebrik ederim.

aspava
06.04.2007, 09:52
birinci olan arkadaşı tebrik ederim ama anladığım kadarıyla ortaya henüz çıkmamış özellikle 0 mesajla gerçekten rekor bir birincilik olmuş ortaya çıkmamasının sebebi ise belkide utangaç biridir :blush:

gulguselı
06.04.2007, 10:11
tebrikler kırmızı melek...oy verdiğim fotoğraf birinci olmuşş...
ayrıca yarışmaya katılan tüm canların emeklerine sağlık....hepsi güzeldi...

deniz olmak
06.04.2007, 11:21
Kırmızı melek arkadaşımızı çok çok tebrik ediyorum çok güzel bir resim çıkmış ortaya kompozisyona hiç gerek yoktu
diğer arkadaşları da tebrik ederim

Ayrıca başarılı organizasyonundan ötürü soreş cana teşekür ederim

D-e-v-r-i-m-c-i
06.04.2007, 11:35
herkese katılımlarından dolayı tebrik ederim.şoreş ve diğer tüm canları.1,olan canı da ayrıca yürekten kutlarım esenkalın...

sidarta54
06.04.2007, 12:22
katılan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum çok güzel paylaşımlardı hepsi ve dereceye giren dostlarımızı kutlarım gerçekten zor karar verip oy kullandık

Şoreş
06.04.2007, 12:24
Gözel yarışma oldu.. Bele resimler içimizi açtı :D
Devamını bekliyiriz gurbanlar :D

Heheh.. :yamukgul:

Gerçekten güzel etkinlik oldu canlar.. Bu kadar ilgi olacağını tahmin edemezdim..

Ramane Zerdeşt / Zerdüşt'ün Fikri...

güldestim
06.04.2007, 12:31
Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim.Güzel bir yarışma oldu.Emeği geçenlere Teşekkürler.

sir60
06.04.2007, 12:57
yok

Anatolianman
06.04.2007, 12:58
Resimlere nerden bakabiliyoruz?

Bakır
06.04.2007, 13:04
Resimlere nerden bakabiliyoruz?

burdan bakabilirsin.http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=28819

bu arada ben oyumu martıya vermişdim kimindi o resim :)

Anatolianman
06.04.2007, 13:17
Oy vermedim ama verseydim Mahçup'a oy verirdim.

Agop
06.04.2007, 13:24
Derceye giren ve girmeyen tüm arkadaşları tebrik ederim.
Ben oyumu süryani ye vermiştim. Ama bi şeyi belirteyim o fotoraftaki amca süryani değil. Çünkü süryani sakalı öyle olmaz biraz daha çenenin alt taraflarına doğru uzanır :) .

Rındıkamın
06.04.2007, 13:25
evet gercekten kazana hak etmiş tekrar kendisini tebrik ediyorum...

ayaren
06.04.2007, 13:54
Ben oy kullanmayı unuttum ya canlar,kurstan geç çıktım akşam yoksa oyum Özgürlüğün tutsaklığınaydı.En beğendiğim resimdi nitekim o kazanmış.Tebrikler Kırmızı Melek..diğer arkadaşları da kutluyorum bu arada...

cornflakegirl
06.04.2007, 14:21
Benim oy verdiğim fotoğraf 1. olamamış ama yine de ilk 3te yer alıyor:) fotoğrafların hepsi bir birinden güzeldi.katılımcıları tebrik ederim.

Şah-Mat
06.04.2007, 14:29
Katılan ve bu yarışmayı düzenleyen canlara teşekkür ediyorum...

Bu arada ilk foroğraf yarışması olması nedeniyle katılım biraz az olmuş..

Daha fazla katılım olmasını isterdim....

Umarım bundan sonra beklediğim katılım olacaktır...

Bir dahakine bende katılabilirimm.. :=))

Kazanan üyemizide tebrik ediyorum.....

Saygılarımla...

deniz olmak
06.04.2007, 15:22
burdan bakabilirsin.http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=28819

bu arada ben oyumu martıya vermişdim kimindi o resim :)

İstanbul görüntülü olan martılı resmi kasdediyorsanız o resim denizcandemir arkadaşa ait kendisini tanırım güzel resimleri vardır doğaya meraklıdır,evet o da güzel resimdi hepsi güzeldi ama birisi birinci olmalıydı...

Bakır
06.04.2007, 15:40
İstanbul görüntülü olan martılı resmi kasdediyorsanız o resim denizcandemir arkadaşa ait kendisini tanırım güzel resimleri vardır doğaya meraklıdır,evet o da güzel resimdi hepsi güzeldi ama birisi birinci olmalıydı...

evet o resmi kastettim.

eyvallah.

Haydaryiğit
06.04.2007, 15:43
Kazanan Arkadaşımızı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum...

:106:

Foruma daha fazla katılımını bekliyoruz artık...
Teşekkürler..

lilith
06.04.2007, 16:20
yarismaya butun katilan arkadaslara tesekkurler, ozgurlugun tutsakligi sahiden guzel yakalanmis bir kareydi...

tuncerbio
06.04.2007, 16:48
öncelikle kırmızı meleği tebrik ediyorum ...ben oyumu suryanıden yana kullanmıştım ama tüm fotoğraflar güzeldi.... ( yeni bir üyenin kazanmasıda güzel olmuş )

gözdecst
06.04.2007, 17:12
en beğendiğim iki resim ilk ikide ama resimlerin hepside çok güzeldi tüm arkadaşları tebrik ediyorum

denizcandemir
06.04.2007, 18:01
Merhaba canlar,
Öncelikle Şoreş'e teşekkürler.
1. olan ve dereceye giren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.
Bende HÜZÜNLÜDÜR ; İSTANBUL VE DE RUHLARIMIZ fotoğrafı ile katılmıştım ama benimde favorim ÖZGÜRLÜĞÜN TUTSAKLIĞIYDI...
Sevgili denizolmak ve zaza_ulaş58'e de çok teşekkürler övgüleri için...

Sevgiler
DenizCan

Ali sağlam
06.04.2007, 19:37
Birinci olan Kırmızı Melek kardeşimi kutluyorum.Diğer kardeşlerimide kutluyorum.Elinize yüreğinize sağlık.Ayrıca Şoreş cana da teşekkür ediyorum böyle güzel bir yarışma düzenlediği için.

Akayizm
06.04.2007, 19:54
Yarismaya Katilan Tüm Canlari ve Organize Eden Şoreş'i Tebrik Ederim..
Tüm Resimler Cok Güzeldi Birinci Olan Arkadasimi Ayrica Kutlarim..

Ama Yarismada Photoshop Kullanilsaydi Yani Serbest Olsaydi
Kimseye Birakmazdim Birinciligi :D
Bu Yüzden Katilmadim Yarismaya :)

Saka Bi Yana Hepinizi Icten Kutlarim
Gönül Isterki Artik Bu Organizasyonlarin Sürekli Devam Etmesini..
2nci Yarismayi 4 Gözle Bekliyorum :)

Kolay Gelsin

Şoreş
06.04.2007, 19:57
Yorumda bulunan tüm Canlara teşekkürlerimi sunarım..
Destek ve fikirlerinden dolayı Yönetimdeki arkadaşlarıma ben teşekkür ederim..

insanca
06.04.2007, 21:20
Benimde oy verdiğim fotoğraf birinci seçilmiş. Nemutlu bu etkinliğe katılanlara. Fazla tembel olmasaydım konuyla ilgili benimde güzel bir fotoğraf vardı aklımda. Bu güzel enkinliğe bir fotoğrafla katılıp destek olmadığım için kusura bakmayın. Birdahakine umarım... Gördüğüm bir değişiklikte, oy kullanıcı sayısında ki yükseliş. Umarım bundan sonraki tüm etkinliklerde bu sayı hep daha çoğalır. Başta emeği geçen Şoreş'e, eli bu etkinlik için denklanşöre giden tüm canlara ve oy kullanan herkese teşekkürler.

Lazoşa_62
06.04.2007, 21:25
Bu yarışmaya katılan ,emek veren birinci ve sonuncusuna kadar hepisine teşekkür ediyorum. Benim Adayım Suryanı fotoğrafı idi.

Ayrıca Böyle bir ortamı hazırlayan,emek verip bizimle paylaşmaya kadar getiren Oğlum gibi,kardeşim gibi sevdigim Şoreş kardeşime de teşekkur ediyorum.

betüş
06.04.2007, 22:41
Ben de oyumu süryaniye vermiştim ama öbür fotograf da çok güzeldi tebrik ediyorum arkadaşları..:rolleyes: :turned:

Bella
07.04.2007, 01:38
gönlümün birincisi formun ikincisi...bence çok güzel bir fotoydu ...diger arkadaşları tebrik ediyorum

Nesimi
07.04.2007, 13:35
Birinci olan arkadaşımızı ve katılan herkesi tebrik ediyorum bende birinci olan fotoğrafa oy vermiştim. Güzel bir kare yakalamış en kısa sürede bizlerle birlikte olmasını bekliyoruz.

Şoreş arkadaşımıza da teşekkür ediyorum.

D-e-v-r-i-m-c-i
07.04.2007, 13:52
bana oy veren vermeyen tüm dostlarıma can ı gönülden teşekkür ediyorum.beni en çok sevindiren olay katılımın şiir yarışmasına oranla bayağı yüksek olması.bende süryani fotoğrafıyla katılmıştım.ama sanırım konu anlamında bir yanlışlık oldu.ben konuyu halkların kardeşliği olduğunu zannettiğim için o cümleleri yazdım.ama sonradan baktım ki konu özgürlükmüş.bu ikinciliğide beklemiyordum aslında.çok sevindiğimi belirtmek istedim.benimde favorim BABİKO VE 1 olan candı.zaten favorilerimden biride birinci oldu.emeği geçen herkesi başta şoreş olmak üzere ve sitenin tüm sakinleri,,,teşekkür ederim...böyle etkinliklerin devamını temenni ederim...yaşasın özgür halkların kardeşliği....esenkalın...

esat44
07.04.2007, 14:07
Resİm YariŞmasina Gİren Canlari Kutlarim.İlk BeŞ Gİren Canlarida Tebrİk Ederİm.tÜm Canlara Selamlar

Gümüşkaşlı
08.04.2007, 21:35
TEBRİKLER!!!

öncelikle böyle bir organizasyonu düzenleyen arkadaşları kutluyorum.benimde oy verdiğim resim kazanmış.arkadaşı kutluyorum.güzel bi çalışmaydı.başarılarının dewamını diliyorum.

saygılarımla...

Nesimi
08.04.2007, 21:53
Bu arkadaş ödülü aldı gitti sanırım ortalıkda gözükmüyor :) Gelsin bir tanıyalım. Mesajını bekliyoruz :)

insanca
09.04.2007, 00:58
Bu arkadaş ödülü aldı gitti sanırım ortalıkda gözükmüyor :) Gelsin bir tanıyalım. Mesajını bekliyoruz :)

Duyduğuma göre 1. olan arkadaşın bu etkinlikten sonra resme olan ilgisi artmış ve yurt dışına bu işin eğitimini almaya gitmiş. :p Buda sanırım etkinliklerimizin güzel yanları. :) Yakında şiir yarışmasındanda tanınmış bir şair çıkarırsak şaşmayın. :whistling