Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Yakasi Pendikliler Buraya

seyhunbey
06.04.2007, 10:36
Anadolu Yakasi Pendikliler Buraya ...

Tuzla , Pendik , Kartal , Maltepe , Bostanci , Erenköy , Üsküdar , Ümraniye , Sultanbeyli , sarigazi , Dudulu , daha saymadiğim aklima gelmeyen anadolu yakasindan olan tüm dostlar buraya bakalim kimler varmiş :thumbup1:

Ben ;

Pendikte oturuyorum... 15 Yildan beri :wink: Aliştim Bu ilçeye İstanbulda yaşadiğim sürede burdan ayrilmayi düşünmüyorum :) Gayet güzel bir yer... Formula 1 İstanbul Park ve sabiha gökçen Havalimani 10 dakika mesafede... İstanbulun önümüzdeki 5 yilda en büyük metropollerinden biri olucak Pendik :thumbup1:

kanatsiz_melek
06.04.2007, 10:48
bende tuzlada oturuyorum çok nezih sessiz sakin biyer burayı çok seviyorummmmmmmmmmmmmm:thumbup1:

f_adar
06.04.2007, 13:32
bende 17 yıldır pendikteyim :)

çeşm-i naz
06.04.2007, 17:50
bende kartal da doğdum pendikte büyüdüm güzel bir yer şuan akplilerin elinde de olsa seviyorum burayı son zamanlarda çok gelişti ve büyüdü pendik seyhun'un da dediği gibi sebiha gökçen havalimanının yapılması bu yolların açılması daha da iyi geldi formula yarışlarını hiç söylemiyorum süper di...

Bakır
06.04.2007, 17:57
bizim arkadaş var gözdağında pendiğe bağlı herhal...

deniz olmak
06.04.2007, 18:00
Anadolu Yakasi Pendikliler Buraya ...

Tuzla , Pendik , Kartal , Maltepe , Bostanci , Erenköy , Üsküdar , Ümraniye , Sultanbeyli , sarigazi , Dudulu , daha saymadiğim aklima gelmeyen anadolu yakasindan olan tüm dostlar buraya bakalim kimler varmiş :thumbup1:

Ben ;

Pendikte oturuyorum... 15 Yildan beri :wink: Aliştim Bu ilçeye İstanbulda yaşadiğim sürede burdan ayrilmayi düşünmüyorum :) Gayet güzel bir yer... Formula 1 İstanbul Park ve sabiha gökçen Havalimani 10 dakika mesafede... İstanbulun önümüzdeki 5 yilda en büyük metropollerinden biri olucak Pendik :thumbup1:

Yaşasın Pendiklilerin Örgütlü mücadelesi :lol:

Sıkıysa karşıya geçsenize :)

Pendik diyince aklıma Fenerbahçeyi yenmişlerdi o geliyor...Birde deli bir kardeşim var adı Seyhundu adı herhal :sas toplanın gelin bir maç yapalım bende avrupa yakasını toplayım avcılar,b.çekmece,bakırköy,k.çekmece zileri bekliyorum

çeşm-i naz
06.04.2007, 18:00
bizim arkadaş var gözdağında pendiğe bağlı herhal...

evet zaza gözdağı pendiğe bağlı oranında ilginç hikayesi vardır önceden orası lokantalar vardı içkili eğlence yerleri falan daha sonra akp iktidara geldi ve bütün bu yerler kapandı gözdağı da güzel bir yer pendik kartal maltepe yi rahatça ordan görebiliyorsun

seyhunbey
06.04.2007, 18:12
Yaşasın Pendiklilerin Örgütlü mücadelesi :lol:

Sıkıysa karşıya geçsenize :)

Pendik diyince aklıma Fenerbahçeyi yenmişlerdi o geliyor...Birde deli bir kardeşim var adı Seyhundu adı herhal :sas toplanın gelin bir maç yapalım bende avrupa yakasını toplayım avcılar,b.çekmece,bakırköy,k.çekmece zileri bekliyorum

Abi Adi Üstünde Anadolu Vallahi Çok kötü Yeneriz sizi :001_tongu

Son maçin olur şimdi ne gereği var.... Daha Gençsin Jubile yapmiş olursun vallah :biggrin: fark atariz :001_tt2:

Fenerbahçe ' yi saten yeniyoruz abi bunu bütün Dünya Biliyor Saten onu söylemene bile gerek yok :lol:

Rındıkamın
06.04.2007, 21:17
bendee pendikte orturuyorum yaklaşık 13 sene oldu :) buraları cok sevdıgım soylenemez ben maltepeyı sevıyorum :)

kuafor27
07.04.2007, 10:00
bende üsküdarda oturuyorumm varmı üsküdarlı

çeşm-i naz
07.04.2007, 12:48
bendee pendikte orturuyorum yaklaşık 13 sene oldu :) buraları cok sevdıgım soylenemez ben maltepeyı sevıyorum :)

neden sevmiyorsun merak ettim açıkcası yani sevilmeyecek bir yanı yokta bana göre pendik neresindensin??maltepe mi :sook anadolu yakasına sorulduğunda en sevilmeyen yerdir ben liseyi orda okumuştum ordan biliyorum

seyhunbey
07.04.2007, 13:25
bende tuzlada oturuyorum çok nezih sessiz sakin biyer burayı çok seviyorummmmmmmmmmmmmm:thumbup1:

Gerçekten Tuzla Sahili mükenmmel özellikle çok güzel temiz oturma alanlari resturantlari harika sahili tek kelime ile SÜPER :thumbup1:

Zehra_BTN
07.04.2007, 13:32
bende 18 yıldır tuzlada oturuyorum

şebgeli BURAK
07.04.2007, 13:39
bende pendike bağlı güzelyalıda oturuyorum 10 yıldır.

ozgurbektas
07.04.2007, 14:06
Merhaba arkadaşlar.14 yıldır İstanbul da nefes alıyorum.Tabi şu 4 sene hariç.Şuan Antalyadayım.Okuyorum.Aslen Tokatlıyım.İstanbul da ilk olarak Tuzla/Yayla mah. de yaşadım 8 yıl.Ardından 4 yıl kartal son olarak şimdi 2 yıldır kaynarcadayım.İstanbul benim için çok farklı ve önemli.Onu hiçbir şehire değişemem.Ben istanbulu herşeyiyle seviyorum. İyisiyle Kötüsüyle havasıyla suyuyla gecesiyle gündüzüyle.Ben ona aşığım.İstanbulu nazlı narin hanım hanımcık kültürlü çok tatlı bir kıza benzetiyrum.O benim hayalim.Onsuz yapamam.Hepinize Sevgilerimle,

BEN İSTANBULU ÖYLESİNE SEVMEDİM Kİ,
ÖLESİYE SEVDİM,
O BENİM PRENSESİM...

Bakır
07.04.2007, 15:04
bende ümraniye'nin bir mahellesinde oturuyorum.

doğma büyümü anadolu yakasındanım.(seneler önce Tarlabaşı'nda oturuyorduk onu saymazsak tabi ki...)

gerçekden çok güzel anadolu yakası her tarafını bilirim.pendik hariç,pek yolum düşmedi de o tarafa :)

tuncerbio
07.04.2007, 23:21
eskiden ankaralılar istanbullular diye topikler vardı şimdi pendikliler,kartallılar bakalım yakında mahalle topiklerimiz olacakmı .............

bende kartaldayım kendimi bildim bileli........

derya
07.04.2007, 23:33
Ben de 21 yıldır sarıgazi de oturuyorum.

beray
08.04.2007, 00:00
:kiss: bende didem gibi kartal doğumluyum doğduğumdan beri pendikliyim
valla bu gidişle çıkamıcam burdan artık çıkmak istiyorum neden bilmiyorum ama boğuluyorum artık istanbul benim gönlümde harika bir yerde zaten orda kalsın onuda alıp gitmek zamanı şimdi

kigılı
08.04.2007, 13:37
bende kadıköylüyüm yaklaşık 3 sene oldu.anadolu yakasını cok sevıyorum sakın huzurlu.ayrıca pendıkte gelısen bır ilçe.pendıkle ılgılı söyle bır anım var sıkı bır fenerbahçe taraftarı olmam sebebıyle askerlık dönemınde pendık fenerbahçeyı yendığınde askerlık yaptığım bölukte lakabım pendıklı cavus olmuştu.ayrıca bır not avrupa yakasındakı canlar bizimle mucadele etmeyın.bizim sayımız sızden fazladır..

Sevgi_2420
08.04.2007, 13:58
Maşallah baya kişi var karşıda oturan havamı atıyosunuz yani :laugh: Ne var bende Bahçelievler de oturuyorum ve başka yerdede oturmam :laugh: İnsan hayatının çogunu nerde gecırıyorsa orası vazgeçilmezdir onun için lütfen avrupa yakasında oturanlara laf söylemeyelim:laugh:

Seyduna
09.04.2007, 14:05
20 yildir pendikliyim, yarismaci arkadslara basarilar:)

Cemoli12
12.04.2007, 11:44
ist/pendik kaynarcalı cemoli:D zeynep kamil hastanesinde dünyaya geldim pendikte büyüdüm zeynepkamil üsküdaramı yoksa kadıköye mi bağlı orasını bilmiyorum ama o civarda doğduğum kesin:D:D:D

Cemoli12
12.04.2007, 11:50
Maşallah baya kişi var karşıda oturan havamı atıyosunuz yani :laugh: Ne var bende Bahçelievler de oturuyorum ve başka yerdede oturmam :laugh: İnsan hayatının çogunu nerde gecırıyorsa orası vazgeçilmezdir onun için lütfen avrupa yakasında oturanlara laf söylemeyelim:laugh:

avrupalısın diye havamı atıyosun bizde anadolunun bağrından pendik kaynarcadan kopmuş canlarız anadolu çocuğuyuz:D:D:D:D:D

elanehir
12.04.2007, 13:18
Bende Kartalda oturuyorum. Burayı seviyorum ama artık boğulur gibi oluyorum.

Seyduna
18.04.2007, 11:48
neden sevmiyorsun merak ettim açıkcası yani sevilmeyecek bir yanı yokta bana göre pendik neresindensin??maltepe mi :sook anadolu yakasına sorulduğunda en sevilmeyen yerdir ben liseyi orda okumuştum ordan biliyorum

Katiliyorum Didem'e neden sevmiyorsun Pendik'i? Kendine has bir ozelligi var. Ben de Maltepe'ye,Kartal'a da hicbir zaman isinamadim. MAltepe'de dershaneye gitmistim hatta. Pendik Lisesi'de de okumustum. Ne gusel yillardi:rolleyes: Simdi oranin adini da Fatih Anadolu Lisesi yapmislar. Nefret ediyorum bu Osmanli ozentisi yonetimden:mad:

saki
18.04.2007, 12:10
Merhaba arkadaşlar.Bende pendikliyim.Sizlerinde burada oturmanız ya da buraya yakın olmanız beni sevindirdi.Herkese yasadıgı yerde huzurlu bır yasam dilekleriyle.....

özlemöz
18.04.2007, 17:13
alm pendikliler ben de 2 yıldır burdayım daha önce gebzede oturuyodum. şu an çınar dere mahallesindeyim. kartalla pendigin keşisme noktası hem pendik hem kartal.

çeşm-i naz
18.04.2007, 17:21
alm pendikliler ben de 2 yıldır burdayım daha önce gebzede oturuyodum. şu an çınar dere mahallesindeyim. kartalla pendigin keşisme noktası hem pendik hem kartal.

burayı hiç duymadım neyse hoşgeldin merhaba:)

bilmediğim bir sürü yer var galiba:höng

saki
18.04.2007, 22:09
burayı hiç duymadım neyse hoşgeldin merhaba:)

bilmediğim bir sürü yer var galiba:höng

Didem ne kadar büyük bir raslantı hem aynı kampüs hem de aynı ilçede.Hadi hayırlısı.Belkide birbirimi tanıyoruzdur ne dersin?neyse biz yolumuzu surelım nerede olursak olalım göneler bir olsun isterse hiç yakın olmasın.

çeşm-i naz
19.04.2007, 06:26
Didem ne kadar büyük bir raslantı hem aynı kampüs hem de aynı ilçede.Hadi hayırlısı.Belkide birbirimi tanıyoruzdur ne dersin?neyse biz yolumuzu surelım nerede olursak olalım göneler bir olsun isterse hiç yakın olmasın.

yook artık sende miiii:sook :sook :sook :sook

valla yakında bütün forumla akraba çıkacağım diye korkuyorum :clown: :laugh:
okul aynı ilçe aynı içinden bir his senin de akrabam olma olasılığını söylüyor:D:D:
valla forum sayesinde akrabalarımı buldum:D:D:D:D
neyse saki can hoşgeldin hadi bakalım hayırlısı:):):)

seyhunbey
19.04.2007, 09:44

Merhaba Hoş Geldin Çinardere mahallesi pendikte değilmi cano :)

moonlight:):)
04.06.2007, 11:43
slm arkadaşlar bende pendik kaynarcadanım. 19 yıldır kaynarcadayım yani doğduğumdan beri bazen sıkılıyorum pendikten ama başka yerede gidince kendimi çok yabancı hissediyorum ne kadar kötü olursa olsun insanın doğduğu yer gibisi yok bence :) pendik'i seviyorum...

yitirilen
04.06.2007, 13:02
bende tuzladayım seyhunbey doğma büyüme hemde eşimide yaptım tuzlalı ne mutlu bana....

siyahgul
04.06.2007, 13:23
ben maltepede oturuyorum gülensu mahellesinde çok seviyorum temiz hava temiz su temiz insan herşey harika:)son zamanlarda çok da gelişti sahili güzelleşti konserler düzenleniyor sık sık daha ne diyeyim ki:D

betüş
04.06.2007, 14:01
Ben de Kartal'dayım 2 senedir.Kartal-Atalar'da sevdim burayı da sahile fln da yakın güzel..:turned: Pendik de alışveriş için vazgeçilmezim tabi:biggrin:

ÇaKıL
04.06.2007, 14:05
Hiç unutamam 12.Eylül.1980 evdeki tüm eşyalar toplanmış kamyonun gelmesini heyecanla bekliyoruz.Karagümrük'ten Kartal diye bir yere taşınacağız.Bekle bekle kamyon yok.Babam dışarı çıktı ben bi etrafa sorayım birşey mi oldu bu adama diye.5 dakika geçmedi yüzü beyazlamış bi halde''Hay ben böyle şansın darbe olmuş'' 13.Eylül sokağa çıkma yasağı devam.14.Eylül'de taşındık 27 yıldır aynı cadde aynı mahalle aynı sokak aynı apartmanda hayata devam.

gulguselı
04.06.2007, 14:19
14 yıldır maltepedeyim...ve semtimi seviyorummm...:clover: :thumbup:

suzi34
04.06.2007, 15:16
Bende 8 senedir Pendik Kaynarcada oturuyorum.Açıkçası ben sevmiyorum Pendiği, ama güzel yer Pendik, hakkınıda vermek gerekir.

cafer-24
04.06.2007, 15:24
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Garaoglan
18.06.2007, 00:58
Hiç unutamam 12.Eylül.1980 evdeki tüm eşyalar toplanmış kamyonun gelmesini heyecanla bekliyoruz.Karagümrük'ten Kartal diye bir yere taşınacağız.Bekle bekle kamyon yok.Babam dışarı çıktı ben bi etrafa sorayım birşey mi oldu bu adama diye.5 dakika geçmedi yüzü beyazlamış bi halde''Hay ben böyle şansın darbe olmuş'' 13.Eylül sokağa çıkma yasağı devam.14.Eylül'de taşındık 27 yıldır aynı cadde aynı mahalle aynı sokak aynı apartmanda hayata devam.

Abla sen o zaman Kazim abiyi ic güveyinemi aldin :D

helal be alevilerde varmiydi ic güveyi ?? kazim abi yazik vallahi sana :stuart:

pis prvktr

erdemlierdem
18.06.2007, 01:01
bende 22 yıllık kartallıyım...hiç bir yerde rahat etmem oturduğum yerden başka...

uzaklardabiri
18.06.2007, 01:02
bende iki sene kadar pendik batı mahallesinde oturdum....tam da istasyonun orda.
şimdi çok uzak..:):) mecidiyeköy-------pendik..ooooooooooo

caner58
18.06.2007, 01:56
bende erenköylüyüm..oturduğum yaşadığım yerden kopamam gerçekten çok zor ayrılamam burdan bi tane ERENKÖY