Alevimen
08.04.2007, 08:29
Merhaba kıymetli dostlar
Sitemize Canlı mesaj takibi (http://www.aleviforum.com/index.php?page=canlitakip) ekledik. Söz konusu sayfaya sitenin ana sayfası interaktif bölümündende kavuşabilirsiniz.
Canlı mesaj takibiyle yeni iletileri görmek için sayfayı manüel olarak yenilemeniz gerekmiyor, yeni mesaj yazıldığında (veya topik açıldığında) hemen listeye eklenti yapılır...
Tıklayın ve deneyin: http://www.aleviforum.com/index.php?page=canlitakip
Alternatif olarak forum gündemini takip etmek için güzel bir değişiklik.
Saygılar
Alevimen
evet bence çok güzel bir değişiklik ve bir o kadar da yararlı, en azından forumda günlük gezintilerimiz daha kolay olacak :) yalnız sanırım henüz aktif değil :confused1 ben denedim, başlatamadım :innocent:
meymane_usari
08.04.2007, 09:24
Ben denedim ve çalışıyor.Çok güzel olmus artık radyo isteklerine daha kolay ulaşabiliriz.Foruma her gün yeni eklentiler oluyor ve bunlar olumlu yönde etkiliyor forumu teşekkürler Erhan abi
Alevimen
08.04.2007, 09:26
aktif.. hmm acaba sende niye çalışmıyor...
Merhaba,
Bende böyle bir seyi önerecektim, gerçekten çok iyi oldu.
aktif.. hmm acaba sende niye çalışmıyor...
çalışıyormuş :D:D her halde kimse yoktu ve mesaj eklenmedi ben çalışmıyor sanmışım :blushing: pardon Erhan :blushing:
çeşm-i naz
08.04.2007, 11:52
valla süper olmuş bu arkadaşlar takipteyim ona göre forumumuz teknoloji harikası oldu valla teşekür ederiz:)
Çok güzel bir sistem ....bencede gayet güzel olmuş..
Teşekkürler Alevimen..,
ozgur_2000
08.04.2007, 12:40
gerçekten çok güzel olmuş alevi forumu tebrikediyor başarılarının ve yeniliklerinin devamını diliyorum kalbim sizinle sevgiler
Beşiktaşli58
08.04.2007, 12:41
Evet gerçektende çok güzel olmus. Çokta yararli.
Basarilarin devamini bekliyoruz.
Haydaryiğit
08.04.2007, 13:05
Teşekkürler Alevimen ..
Yenilikler sitemizi daha bir güzelleştiriyor her zaman..
Saygılarımla
tuncerbio
08.04.2007, 13:08
güzel olmuş daha rahat takip ederiz mesajları artık..
Oldukça faydalı olmuş. Denedim beğendim :)
Çok mükemmel bir yenilik olmuş forumun kalitesi açısından teşekkür ederim sevgili Alevimen.
Oldukça hoş aktif birşey direk saniyesinde yeni yazılan mesaj ekranda!
firariHH
09.04.2007, 16:07
cok güzel olmus, iyi düsünmüssünüz.
evet çok güzel olmuş ama asla radyodan ve forumdan sıkılmayın ve sonuna kadar devam etsin
evet çok güzel olmuş ama asla radyodan ve forumdan sıkılmayın ve sonuna kadar devam etsin
:confused1 :confused1
:confused1