Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyada Alevilik Etkinlikleri
veyinesevdam 10.04.2007, 04:12 Merhaba canlar...
Antalyada yaşayan canlar niye birbirine ve kültürlerine bu kadar uzak.Alevilik hakkında ne biliyoruz?Böyle giderse kendi kültürümüz hakkında çocuklarımıza, torunlarımıza bırakabileceğimiz birşey kalmayacak...
Öyle çok büyük organizasyonlardan bahsetmiyorum ama en azından bizi bir arada tutacak küçük çaplı organizasyonlar yapılabilir.Geçenlerde hızırkahya köyü adına bir gece düzenlendi.İş nedeniyle ben katılamadım, ama cd'lerinden, fotoğraflarından anladığım kadarıyla mükemmel bir gece oldu.Çok küçük çaplı bir organizasyondu ama çok iyi ses getirdi...
Önerilerinizi bekliyorum...
Antalyada yaşayan canlar birbirine ve kültürlerine uzak değil. şuan abdal musa derneği ve hacı bektaşı veli derneği gereken organizasyonları yapıyor ve yapmaya devam ediyor. 20 nisan Akm kültür salonunda cem yapılacaktır. bilgi almak için 0242 326 34 44 nolu hacı bektaş kültür evini arayarak bilgi alabilirsiniz.
Hem kendiniz hemde çevrenize haber verip cem görmeyen canlara davet hemde bilgi edinmek için orda bulunan dedelerden bilgi alabilirsiniz.
Öğrenilmek istenilirse kültürümüz nesilden nesile aktarılıp gider...
Haydaryiğit 15.04.2007, 22:16 Teşekkürler Canlar en azından Antalya'da yapılacak olan etkinliklerden bu topikle haberimiz olsun.Faaliyetleri buradan canlara duyurabiliriz...
Saygılarımla
bende alanyada katılıyorum. 20 nisanda yapılacak CEM 'i haber verdiğiniz için teşekkürler.
bütün canlara selam olsun
antalya da bulunan canlar buyrun ceme
Haydaryiğit 18.04.2007, 21:39 Canlar buyurun gelin.Tanışmak isterim tüm Antalyalı canlarla... bu konunun açılması çok iyi oldu.
Teşekkürler
güldestim 18.04.2007, 23:22 Bu topiği açan cana teşekkürler.Antalya da yapılan etkinliklerden bu topik sayesinde haberdar olacağız.
ben alanyada ikamet etmekteyim. işim gereği haftada en az 1 defa antalyaya giderim. Antalyadaki canlarla tanışmak isterim.
antalya daki canlar slm
sohbet ve muhabbet günü yapalım ne dersiniz hem böylelikle antalya da yaşayan canlar birbirlerini tanımış olur hemde sosyal hayatta birbirmize yardımcı oluruz ne dersiniz fikir ve paylaşmak isteyen canlar fikirlerini belirtsin bakalım kimlerden ses çıkacak görüşmek umudu ile...
Haydaryiğit 13.05.2007, 23:08 antalya daki canlar slm
sohbet ve muhabbet günü yapalım ne dersiniz hem böylelikle antalya da yaşayan canlar birbirlerini tanımış olur hemde sosyal hayatta birbirmize yardımcı oluruz ne dersiniz fikir ve paylaşmak isteyen canlar fikirlerini belirtsin bakalım kimlerden ses çıkacak görüşmek umudu ile...
Ewt can katılıyorum kesinlikle ancak bir yer ve bir tarih belirlemeliyiz. Bunun için de Antalya'lı aleviforum üyelerine iyi duyurabilmeliyiz.
canlar tarih ve saati buraya yazan canların katılımı ile olması gerekiyor o yüzden bir kaç gün beklemeli cvp yazan canlara göre gün ve saat belirlenir
Ozcandan 13.05.2007, 23:57 anlaşılan yine geç kaldım :( sağlık olsun diyelim... umarım birdahaki etkinlik için buradan haberdar olabiliriz..
anlaşılan yine geç kaldım :( sağlık olsun diyelim... umarım birdahaki etkinlik için buradan haberdar olabiliriz..
ozcandan geç kalmadın bu ilk bir sohbet ve muhabbet günü olacak.katılım sizlerin desteği ve gelmesi ile gerçekleştirilecek bu bakımdan bu formda antalya ve çevresinde ikamet eden canların katılmasını bekliyoruz sende haber verirsen daha çok duyulur....
Ozcandan 16.05.2007, 15:37 ozcandan geç kalmadın bu ilk bir sohbet ve muhabbet günü olacak.katılım sizlerin desteği ve gelmesi ile gerçekleştirilecek bu bakımdan bu formda antalya ve çevresinde ikamet eden canların katılmasını bekliyoruz sende haber verirsen daha çok duyulur....
böyle bir etkinlik olduğu zaman kesinlikle, elimden geldiği kkadarını sağlayacağıma emin olabilirsin can...
arkadaşlar antalya alevi köylerinin listesi ve il bazında oranı ile ilgili,arkadaşlardan yardım bekliyorum.antalyayı bilen arkadaşlar yoğun bir alevi nüfusa sahip olduğunu söylediler.geçmişte tekeli ve hamitlioğulları gibi yoğun alevi-türkmen nüfusa sahip antalya hakkında bilgi verecek arkadaşlar olursa sevinirim...
Merhaba ben de yaz tatillerinde ve haftasonları buradayım.Tanışma kaynaşma etkinliği harika olur.Bunun üzerinde çalışalım bunu mutlaka gerçekleştirelim.
Geçen haftaydı bu etkinlik.Param olsaydı gidecektim hem de Antalya görmüş olurdum :crying:
sağlık olsun volcano sende bidahakine gelirsin...
canlar antalya bir etkinlik olsun istiyoruz ama herkes ya kaçırdık ya da burda değildim diyor bu zamana kadar böyle bişey olmadı dile getirdi ama kimse gün belirlemek ya da şu gün olsun demedi. Toplanılıp kimse kimsele tanışmış değil. gerçekten böyle tanışmak sohbet etmek kaynaşmak anlamında toplumda bizde varız diyen gençler olarak katılımlarınız belirtirseniz böyle bir gün neden olmasın bir pazar kahvaltı yada bir akşam yemeğinde görüşmek isteyenler lütfen ben burdayım desin....
ben antalya merkezdeyim etkinlikleri haber verirseniz sevinirim...
|