Şah-Mat
10.04.2007, 16:45
Kıymetli dostlar...sevgili canlar..;
Bu konuyu açıyorum ama bilmiyorum ne kadar doğru olacaktır...:sas
Belki çok gereksizde diyebilirsiniz....olsun ben içimdekini genede yazayım dedim..:)
Çoğu aleviformunu takip ettiğim için genelde hep gözüme belli bölümler takılıyor..
Bunlardan en önemliside... "Alevi Yerleşim Birimleri/Köyleri"....bölümüdür..
Belki iyi niyet belki kötü niyette olsa...
Şahsen alevi yerleşim birimlerinin bu kadar görüntülenmesi ve ilginin büyük bölümünün buraya olması beni şaşırtıyor.Aslında ne olabilir diyebilirsiniz....?
Bilmiyorum ama hoşnud olmadığımı söylemek istiyorum...
Formumuzda 250-330 arası bir trafik akışı oluyor..
Bunların yarından fazlası misafir ....ve büyük bir çoğunluğunun tek ilgilendiği bölüm Alevi yerleşim yerleri.Aktif kullanıcılardan çok misafir kullanıcılar inceliyor bu bölümü....
İsteğim şu ki..; eğer uygun görülürse veya uygunsa bu bölümü sadece "üyeler" görebilsin..
Yani misafir kullanıcıların bu bölüme çok fazla ilgi göstermeleri beni rahatsız ediyor..:turned:
Saygılarımla...,
Bu konuyu açıyorum ama bilmiyorum ne kadar doğru olacaktır...:sas
Belki çok gereksizde diyebilirsiniz....olsun ben içimdekini genede yazayım dedim..:)
Çoğu aleviformunu takip ettiğim için genelde hep gözüme belli bölümler takılıyor..
Bunlardan en önemliside... "Alevi Yerleşim Birimleri/Köyleri"....bölümüdür..
Belki iyi niyet belki kötü niyette olsa...
Şahsen alevi yerleşim birimlerinin bu kadar görüntülenmesi ve ilginin büyük bölümünün buraya olması beni şaşırtıyor.Aslında ne olabilir diyebilirsiniz....?
Bilmiyorum ama hoşnud olmadığımı söylemek istiyorum...
Formumuzda 250-330 arası bir trafik akışı oluyor..
Bunların yarından fazlası misafir ....ve büyük bir çoğunluğunun tek ilgilendiği bölüm Alevi yerleşim yerleri.Aktif kullanıcılardan çok misafir kullanıcılar inceliyor bu bölümü....
İsteğim şu ki..; eğer uygun görülürse veya uygunsa bu bölümü sadece "üyeler" görebilsin..
Yani misafir kullanıcıların bu bölüme çok fazla ilgi göstermeleri beni rahatsız ediyor..:turned:
Saygılarımla...,