Yakapınarlı
21.12.2005, 17:59
her insanın bir hayat felsefesi vardır ve her insan kendinin filozofudur.ama sevdiğiniz benimsediğiniz filozoflar olabilir.kimdir bunlar ve niçin.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Senin Filozofun Kim? Yakapınarlı 21.12.2005, 17:59 her insanın bir hayat felsefesi vardır ve her insan kendinin filozofudur.ama sevdiğiniz benimsediğiniz filozoflar olabilir.kimdir bunlar ve niçin. Canan 21.12.2005, 18:06 cok fazla filozof tanimam bildiklerimin arasinda secim yapmam lazimsa kesinlikle Noam Chomsky....................... (adamin hersey hakkinda diyecek bir seyi var...piskologi, linguistics, politics...) en nefret eddigim filozof...............comte...........ve Lombroso Lamekan 21.12.2005, 18:42 Noam Chomsky....................... (adamin hersey hakkinda diyecek bir seyi var...piskologi, linguistics, politics...) Kardeş niye elin gavurunu seçiyon ki burada herşeye söyleyecek birşeyi olan filozof gibi insan olan mankıt ile hareket eden İzmirksk kardeşimizi neden tercih etmedin ki :):))) izmirksk 21.12.2005, 18:45 benim tercihim bir tane değil ama kant ve russell beğendiğim filozoflardır. ama genel olarak bende en çok etkiyi einstein ve hawking yaratmıştır. yani einstein/hawking/russell/kant Canan 21.12.2005, 18:45 Kardeş niye elin gavurunu seçiyon ki burada herşeye söyleyecek birşeyi olan filozof gibi insan olan mankıt ile hareket eden İzmirksk kardeşimizi neden tercih etmedin ki :):))) :3D_NG (5) elbetde izmirliyi unutmamak lazim.................. formumuzun filozofu:3D_NG (29 ozgur............................................ en buyuk filozof bizim filozof en buyuk filozof ozgur filozof :36_7_8: Lamekan 21.12.2005, 18:55 kendini agırdan satıyor hç taviz vermiyor baksana:) izmirksk 21.12.2005, 18:59 soru güzeldi.(aslında özeldi ama) yani bir topik açılsada bizi etkileyen bilim adamlarından/filozoflardan bahsetsek diyordum. yani konuyu görünce damdan düşer gibi atladım Yakapınarlı 21.12.2005, 19:01 benim yaş dönemlerime göre değişti hep beğendiğim filozof.şuan için kant en beğendiğim filozoftur.önceleri çokları geldi geçti. Kemal 29.12.2005, 23:03 her insanın bir hayat felsefesi vardır ve her insan kendinin filozofudur.ama sevdiğiniz benimsediğiniz filozoflar olabilir.kimdir bunlar ve niçin. en yakın bulduğum filozof Jean Paul Sartre.. |