Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyomuzun ses kalitesi
Alevimen 11.04.2007, 16:02 Ses/yayın kalitemiz sabit deyil, djlere göre daha doğrusu djlerin internet hızına göre değişmekte.
Hangi yayın seviyesinden itibaren memnun oluyorsunuz? Lütfen oyunuzu kullanın.
Böylece anketi geri bildirim olarak değerlendirebiliriz ve dinleyicilerimizin isteği doğrultusunda daha hızlı adımlar atabiliriz.
Maalesef misafir dinleyiciler oy kullanamazlar.
Saygılar
Alevimen
56 kbps üstü yayın iyi oluyor bence...
Anatolianman 11.04.2007, 16:13 Şu anki ses kalitesi süper. Birazda Aşık Veysel den Mahsuni'den çalabilirsek sevinirim.
saygılar
Bence de 56kbps ve de daha üstüdür kaliteli ses düzeyi oluşturan.
tuncerbio 11.04.2007, 17:31 şuan için kaliteli derim ama geliştirilme şansı varsa neden olmasın ...
çeşm-i naz 11.04.2007, 17:54 şuan 56 kps deyim ses güzel geliyor :)
Alevimen 11.04.2007, 18:03 şuan 56 kps deyim ses güzel geliyor :)
şu an ki kürtçe türküyü kim söylüyor? yazmıyorda :garibbak:
çeşm-i naz 11.04.2007, 18:07 şu an ki kürtçe türküyü kim söylüyor? yazmıyorda :garibbak:
sana dersimi baran bari:buyukgoz:
Alevimen 11.04.2007, 18:09 sana dersimi baran bari:buyukgoz:
evet yazıyormuş ben yeni gördüm, boşa işgal ettik topiği :pinch:
Güzelyürek 20.07.2007, 15:38 valla ben öle şeylerden anlamam ama şunu iyi anlıyorum ki bu radyoda ses kalitesidee yayın kalitesi de djlerde türküleri dehşet güzel ya.hep böle devam bence.teşekkürleeeeeeerrrrrrr
Güzelyürek 20.07.2007, 15:40 ya bide ben bişi sorcam forumun acemisiyimde istek topiğine bir kez girdim şimdi nerden girdiğimi nasıl istediğimi bulamıyorum bana yardım edermisiniz.lütttfffeeennnn
en yüksek 1024 kullanıcı dinleye biliyor görnüyor bu 100 veya 200 e indirilipte ses kalitesinin arttırılması daha kaliteli olacagını düşünüyorum.
buraya ses çok hoş geliyor :D:d
freelens 11.10.2007, 21:17 Merhabalar...
Iste benim uzmanlik alanim bence en iyi ses kalitesi yakalayacigimiz db ayari 64 kbps ve üstü bunun daha üstüne cikarsak belki calinan parcalarda sorun cikarmaz ama anonslarda sorun yasayabiliriz, cunku eko yani yanki yapma sansi cok yüksek..!
Ikinci bir nokta ise yayin alan dj kullandigi mikser programi ve mikrofon ayari da ses kalitesini cok etkiliyor, burada dj lik yapan arkadaslarim benim disimda ve bilmiyorum erdal kullanmaya basladimi gönderdigim programi erdalin disinda genelde yayini Winaptan yada [B][I]shout caste adli programdan yapiyorlar, bence tam profesyonel Sam programini kullanmak gerekiyor, bu programinda tek kötü bir yani var, ücretini ödemen gerekiyor aksi takdirde yayin ortasinda 30 dk yada 45 dk bir mikserin sound efekti dervereye giriyor ve 10 saniye ingilizce konusuyor.
Ben Sam Programini kullaniyorum ve sikayetci degilim..!
Saygilarimla
Deniz
ya ses kalitesini bilmiyorum ama bence yayın çok güzel
ya bide ben bişi sorcam forumun acemisiyimde istek topiğine bir kez girdim şimdi nerden girdiğimi nasıl istediğimi bulamıyorum bana yardım edermisiniz.lütttfffeeennnnYayın yapan dj topic açmışsa bugünkü iletilere baktığınız zaman göreceksiniz
kocero_yakamoz 11.10.2007, 23:46 Bence Kalİte Gayet İyİ ArkadaŞlar Net Gelİyor Ses Sevİyesİ De Oldukça İyİ....dj ArkadaŞlar Da Ayri Bİ Güzellİkte Sunuyorlar Yayini
temizkopat 19.12.2007, 14:57 www.aleviradyo.com a girip oradan istek bölümüne tıklayacaksın olur ozaman
su anki ses kalitesi süper
AlininEvi 25.12.2007, 20:21 su anki ses kalitesi süper
Sizler için en iyisini yapmaya çalışıyoruz...
teşekkürler...
salih MERMER 19.02.2008, 22:59 şuanki ses kalitesi çok kötü
64 ya da 80 kbps stero olursa daha iyi olur kanaatindeyim daha üstü türkiye şartlarında internet bağlantılarını zorlar aslında zorlamaz ama bağlantı başka bir tarafta kullanılınca radyoda kesinti olur.
Bir şey dikkatimi çekti shoutcast hosting hesabı 1024 kişi açılmış ama peak olarak 61 gözüküyor. Bence talep yokken fazla para ödemenin bir anlamı yok tabi sunucu komple kiralandıysa ve ücret farkı yaratmayacaksa.
Haydaryiğit 23.02.2008, 22:38 Daha nasıl bir kalite olabilir ki ?
Elektronik terimlerle aram iyi değildir.Ancak bende şunları söyleyebiliyorum:
Emeği geçen canların ellerine sağlık gerçekten bize hitap eden bir alevi sitesinin ve kendi kendimize yeten bir radyomuz var.Müziğimiz ve türkülerimiz bu radyolarda susmasın yeter ki ...
iyi forumlar
|