Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunu biliyor muydunuz (forum için)

Alevimen
11.04.2007, 16:21
Bu topik altında faydalı kısayollar/tüyolar yazılacak.

Mesela site içi arama yaparken önce 'gelişmiş arama yap' tıklayın ardından aranacak alanın altındaki kutuda 'sadece mesaj başlıklarında ara' seçeneğini aktive ederseniz bazen daha verimli sonuçlara kavuşursunuz...
http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=11209&stc=1&d=1176297576

Alevimen
11.04.2007, 16:25
Navigasyonun hemen altında bulunan Radyo kutucuğunu hemen sağında bulunan http://www.aleviforum.com/images/buttons/collapse_tcat_collapsed.gif işaretine tıklayarak küçültebilirsiniz. Ben genelde radyomu açtıkdan sonra öyle yapıyorum, tavsiyem olsun :smartass:

maymay
11.04.2007, 16:27
Ben çogu zaman öyle ariyorum, ama öyle bir sorun oluyor, bagzen basliklar iyi yazilmamis olabilir, meselah "Yardim" "Lütfen bakin" gibi, ama zaten onlar kazanlik oluyor, birde bi tek bende olan sorun herhalde : ı ve i, s ve ş... Klavyemde o harflar yok :sasirdi:

Alevimen
11.04.2007, 16:28
Üye kontrol panelinizde 'Benden alıntı yapan? (http://www.aleviforum.com/whoquotedme.php)' diye bir alan vardır, ordan direk sizin mesajı altıntı yapıp cevap niteliğinde mesaj yazan iletiler toplanır...
Arada bir bakmak faydalı :wink:

çeşm-i naz
11.04.2007, 17:01
canlı mesaj takibi sisteminden yeni yazılan mesajları hemen görebiliyor ve hemen cevap verebiliyorsunuz ben bu konuyu nasıl göremedim derdiniz kalmıyor:)

çeşm-i naz
13.04.2007, 06:22
kurallara aykırı veya aynı konudan açılmış topikleri forumun düzeni içim moderatörlere bildirmek için sakıncalı gördöğünüz mesajı yazan kişinin avatarı altında:excl: işaret görürsünüz ona tıklayarak nedeninizi yazıp modlara bildirip forum düzenine katkı sağlarsınız

Akayizm
13.04.2007, 06:31
kurallara aykırı veya aynı konudan açılmış topikleri forumun düzeni içim moderatörlere bildirmek için sakıncalı gördöğünüz mesajı yazan kişinin avatarı altında:excl: işaret görürsünüz ona tıklayarak nedeninizi yazıp modlara bildirip forum düzenine katkı sağlarsınız

Ben Neden Böyle Bi İşaret Görmüyorum? :)

"Edit" Gördüm :)

lion12
15.04.2007, 09:49
O işarette var Akay can ama sanırım kendi bölümünde olmaz.

Alevimen
09.05.2007, 08:56
www.aleviforum.com/userage.php bu sayfada yaş dağılımına göz atabilirsiniz...

çeşm-i naz
18.07.2007, 07:11
Forumda bilgi alış verişinde bulunurken www.aleviradyo.com olan forum radyomuzu dinleyerek türkü yolculuğumuza eşlik edebilir ayrıca dinlemek istediğiniz türküyü günlük açılan itek topiğimizden yayın da ki dj arkadaşa ulaştırabilirisiniz

çiçekdürbünü
15.03.2008, 08:06
Forum tecrübesi, forum puanı ve bazı arkadaşlarda ödül sayısı gibi anlamadığım şeyler görüyorum. Bana bunların ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz? :o nihayet sordum işte. :) Şimdiden teşekkürler.

Alevimen
15.03.2008, 12:30
Ödüller forum içi eğlence faktörü (forum puanıda aynı işlevi görür az çok). Forum içi interaktif yarışmalarda motivasyon amaçlı onur ödülleri oluyor (şiir yarışması gibi).
Forum puanı'da kişinin bu forumda ne kadar 'eski' ve tecrübeli olduğunu gösterir aynı anda yazıları kaliteli olduğu ve güvenirliği yüksek olduğunu kanıtlar bu durum yeni ve eski üyeler için bir ölçektir böylece pc ekranlarınızda gördüğünüz profili biraz önceden tanımış oluyorsunuz.