Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya'da öldürülen üç kişiden biri olan Uğur Yüksel...
EfTeLYaNuR 20.04.2007, 13:03 DHA - ELAZIĞ - Malatya'da öldürülen üç kişiden biri olan Uğur Yüksel, dün memleketi Elazığ'ın Mansur Uşağı Köyü'nde düzenlenen törenle İslami kurallara göre toprağa verildi. Alevi bir aileye mensup olan Uğur Yüksel'in cenazesi dedesinin evinin bahçesinde yıkandıktan sonra, mezarlıkta cenaze namazı kılındı.
Caminin bulunmadığı Mansur Uşağı Köyü'ndeki cenaze törenine Yüksel'in annesi Hatice Yüksel, babası İbrahim Yüksel'le yaklaşık 150 kişi katıldı.
Oğlunu kendi elleriyle toprağa veren İbrahim Yüksel, "Oğlumun boğazını kesip parça parça ettiler. Burada iş yoktu, Malatya'da haftada 100 YTL'ye çalışıyordu. Ekmek parası peşindeydi. Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazlar, Müslümanlık bu mu?" dedi. Anne Hatice Yüksel, ağıtlar yakarken yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Öldürülen Uğur Yüksel'in, Elazığ Nüfus Müdürlüğü'ne 8 Ağustos 2005 tarihinde kimliğini Hıristiyan olarak değiştirmek için dilekçeyle başvurduğu belirlendi. Dilekçeyi işleme koyan Nüfus Müdürlüğü, Uğur Yüksel'in nüfus cüzdanını 21 Eylül 2005 tarihinde Hıristiyan olarak değiştirip kendisine verdi.
munzur_62 20.04.2007, 13:07 Mansuruşağı annemin köyüdür ben dersimliyim ama beş senedir üst üste mansuruşağına gidiyorum olayı örenince çok üzüldüm
kendiniz gibi olmayan herkesi mi öldüreceksiniz
ben de sizin gibi değilim ve hiç bir alevi de ve dünya nüfüsünun büyük bir kısmı da sizin gibi değil.
devam edin bre yezidler sizler bizleri bitiremeyeceksiniz.
zavallı kardeşim hemşerim canım.
bende tunceliliyim ve elazığda büyüdüm.
bunların bu tiplerin örnekleriyle çok karşelaştım.
bunlara verilecek cevap
birlikteliğimiz ve dayanışmamızdır canlar.
herkese selamlar.
insanlar kardeş 24.04.2007, 00:18 Sistemin ülkemizde yarattığı müslümanlık budur.
Senden olmayanın yaşama hakkı yoktur mantığı.
İşte gericiliğin,kafa tasçılığın ,milliyetçiliğin danişkası bu.
Şimdi nasıl oluyorda kimden bu cesareti alıyorlar bunlar?
Yüzbinlerin doldurduğu tandoğan meydanında biz ne ermeni ne Hırant nede şuyuz.Hepimiz Cumhuriyetçiyiz sloganlarıyla cumhuriyete sahip çıkanlar bu şekildemi cumhuru koruyorlar.
Benim kanımca işlenen bütün cinayetlerin gücü bu kitlelerden gelmektedir.
Vatan elden gitti müslümanlık islam derken çıkıyor birileri hayvan niyetine boğazlıyor insanlığı.
Sistemin bütün kurum ve kuruluşları derin bir vahşete yataklık yapmaktan hiç bir çekinsemesi kalmamıştır.
Haince öldürülen vatandaşlarımızın ailelerine sabır diliyor acılarını paylaşıyorum.Katilleri ve destekçilerini nefretle kınıyorum.
saygılarımla....
canlar siz bu olaylardan ne anlıyosunuz öldürülen bir insan ancak burda bir Alevi arkasında ağıt yakıldığını görüyorum ağıtı doğru yakın o bir hristiyan dı Alevi felsefesini bilmeyen nice cahil beyinler dönecek daha siz olaya katilere lanet yağdırarakmı kurtulun yoksa canlarımız dinini neden değiştiriyo neden misyoner şeytanlarına inanıyor biz naparız diye mi düşünsek mi? canlar Aleviler herkesi kucaklar ama domuzdanda yana olmaz yezide lanet yağdırırken hergün onlarca canımızı kandırmaya çalışan misyoner köpekleri unutmayalım ölen yine bizim canlar GELİN ALEVİLİĞİ DOĞRU ANLAYIP ANLATALIM Kİ CANLARIMIZ YANMASIN.
canlar siz bu olaylardan ne anlıyosunuz öldürülen bir insan ancak burda bir Alevi arkasında ağıt yakıldığını görüyorum ağıtı doğru yakın o bir hristiyan dı Alevi felsefesini bilmeyen nice cahil beyinler dönecek daha siz olaya katilere lanet yağdırarakmı kurtulun yoksa canlarımız dinini neden değiştiriyo neden misyoner şeytanlarına inanıyor biz naparız diye mi düşünsek mi? canlar Aleviler herkesi kucaklar ama domuzdanda yana olmaz yezide lanet yağdırırken hergün onlarca canımızı kandırmaya çalışan misyoner köpekleri unutmayalım ölen yine bizim canlar GELİN ALEVİLİĞİ DOĞRU ANLAYIP ANLATALIM Kİ CANLARIMIZ YANMASIN.
Bu kadar hakaret ağır olmuş. Şimdi orada o insanların inancı için öldürülmesi ne kadar yanlışsa sizin kalkıp misyonerliği veya hristiyanlığı aşağılamanızda aynıdır. O boğaz kesen canileride bu şekilde doldurup katliama yönlendirdiler. Burda önemli olan Hristiyanlık veya misyonerlik değil bu faşist katliamdır. Bu ellerden daha önce Alevilerde katledildi. Ateşlerde yakıldı sivasda. Eleştirmemiz gerekeni eleştirmeliyiz. Kalkıp katilleri sevindirecek hakaretler etmek yanlış bir tutum.
Bizden farklı olanlarında yaşama hakkı vardır. Alevi olsa gine öldürülecekdi Maraş, Çorum, Sivas olaylarında Hristiyan oldukları için değil Alevi oldukları için katledildi insanlar. Biraz daha geniş pencereden bakın olaylara.
Ben Mİsyonerlerİ Tabİ EleŞtİrİrİm KardeŞİm FaŞİst Hrİstiyanlarin SÖmÜrÜ Araci Olan Mİsyonerlİk İÇİn Tabİ EleŞtİrİ Hatta Hakaret Ederİm Sİz Canlar Afrİkaya Bakin Bu İnsanlar Geldİklerİnde E Kadar Can Yaniyo SÖzde Bİr Dİnİ Yaymak İÇİn Gelİrler Ve O Ülke Kaos Yaratilir Ve SonuÇ Ortada Hepİmİz HÜmanİstİz Ama Ne Olur AÇin GÖzlerİ Bu Olaylarda Bİzİm Almamiz Gereken Ders FaŞİsİzme Lanet YaĞdirmaksa Mİsyonerlerİ Unutmayin Onlar Sİzİ HİÇ Unutmuyo!
spartacus 24.04.2007, 01:01 canlar siz bu olaylardan ne anlıyosunuz öldürülen bir insan ancak burda bir Alevi arkasında ağıt yakıldığını görüyorum ağıtı doğru yakın o bir hristiyan dı Alevi felsefesini bilmeyen nice cahil beyinler dönecek daha siz olaya katilere lanet yağdırarakmı kurtulun yoksa canlarımız dinini neden değiştiriyo neden misyoner şeytanlarına inanıyor biz naparız diye mi düşünsek mi? canlar Aleviler herkesi kucaklar ama domuzdanda yana olmaz yezide lanet yağdırırken hergün onlarca canımızı kandırmaya çalışan misyoner köpekleri unutmayalım ölen yine bizim canlar GELİN ALEVİLİĞİ DOĞRU ANLAYIP ANLATALIM Kİ CANLARIMIZ YANMASIN.
Sevgili can.
Bence konuya çok yanlış boyutta yaklaşıyorsun. Bu şekilde bizim şeriatçılardan hiç bir farkımız kalmaz. Onlar nasıl ki, bir Aziz Nesin Pir Sultan etkinliklerine katıldı diye "din elden gidiyor" çığırtkanlığını yaptılarsa bizde onların yaptıkları gaflete düşmeyelim.
Biz her şeyden önce insanız. Meseleye insani temelde bakmak zorundayız. İnsanların eğer makatları, hayaları, parmakları kediliyorsa ve vucudu bıçakla kalbura çevirilip işkence yapmışlarsa ve en son boğazın keserek vurucu darbe indirilmişse bana lütfen misyonermiş deme.
Bir insan bırakalım misyoner olmayı Kenan Evren bile olsa bu şekilde ölümü hak etmez. Bunun adı barbarlıktır. Bu gibi şeyleri bugün mahkum etmezsen yarın bu barbarlar sanada aynısını yaparlar. Gerçi Maraş Katliamında yaptılar. Çocukları ağaçlara çivilediler, tecavüz ettiler ölü kadınlara, gebe kadınların karınlarında bebeleri bıçakla deşip çıkardılar. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapıldığında görmezden gelme.
Şeriatçılar nasıl ki, bu gibi durumlar din elde gidiyor diye tella çağırtıyorsa bizde alevilik elden gidiyor demiyelim.
Olaya insani boyutta bakmak zorundayız.
Ben Mİsyonerlerİ Tabİ EleŞtİrİrİm KardeŞİm FaŞİst Hrİstiyanlarin SÖmÜrÜ Araci Olan Mİsyonerlİk İÇİn Tabİ EleŞtİrİ Hatta Hakaret Ederİm Sİz Canlar Afrİkaya Bakin Bu İnsanlar Geldİklerİnde E Kadar Can Yaniyo SÖzde Bİr Dİnİ Yaymak İÇİn Gelİrler Ve O Ülke Kaos Yaratilir Ve SonuÇ Ortada Hepİmİz HÜmanİstİz Ama Ne Olur AÇin GÖzlerİ Bu Olaylarda Bİzİm Almamiz Gereken Ders FaŞİsİzme Lanet YaĞdirmaksa Mİsyonerlerİ Unutmayin Onlar Sİzİ HİÇ Unutmuyo!
burada eleştirilmesi gereken veya tartışılan misyonerlik değil. Herkes kendi dinini kendisi seçer isteyen değiştirebilir buna kimse engel olamaz. Bak günümüzde İslam misyonerleride var Alevileri sunnileştirenler her tarafda.
Hakaret etmek doğru değil. Hakarete ederek değil birşeyleri düzgünce anlatarak savunabilirsin. Olay sadece dine bağlı değil Afrikada insanlar aç bunun nedeni Kapitalizmdir kapitalizm dini araç olarak kullanır ama bu Hristiyanlığa özgü değil aynı şekilde islamda da bu var. Gözü açmak tek taraflı bakmayı gerektirmez.
Bu katliamında savunalacak bir yanı yok. 1993de Sivasda insan yakanlarla 2007 de Malatyada kafa kesenler aynıdır.
spartacus 24.04.2007, 01:05 Ben Mİsyonerlerİ Tabİ EleŞtİrİrİm KardeŞİm FaŞİst Hrİstiyanlarin SÖmÜrÜ Araci Olan Mİsyonerlİk İÇİn Tabİ EleŞtİrİ Hatta Hakaret Ederİm Sİz Canlar Afrİkaya Bakin Bu İnsanlar Geldİklerİnde E Kadar Can Yaniyo SÖzde Bİr Dİnİ Yaymak İÇİn Gelİrler Ve O Ülke Kaos Yaratilir Ve SonuÇ Ortada Hepİmİz HÜmanİstİz Ama Ne Olur AÇin GÖzlerİ Bu Olaylarda Bİzİm Almamiz Gereken Ders FaŞİsİzme Lanet YaĞdirmaksa Mİsyonerlerİ Unutmayin Onlar Sİzİ HİÇ Unutmuyo!
Tepo lütfen biraz sakin ol. Avrupa'da bir çok alevi dernekleri var, alevi federasyonları var. Hatta alevi tv.ler almanya üzerinde Türkiye'ye yayın yapıyor. Onların sana gösterdiği hoş görüyü sende onlara göster...
Ben Burda O Katİllerİ SavunuyomuŞum Gİbİ Algilaniyorum Ben Asla Bİr FaŞİstİ Bİr Katİlİ Bİr SapiĞi Canİyİ Savunmam Kİ Bunlari Yapan Ve Yaptiran Bu Sifatlarin TÜmÜdÜr Ama Ben Burda Olayin Farkli Bİr Boyutuna Dem Vurmak İstedİm Bu Mİsyonerler En Çok Bİz Alevİlerden Nİye Beslenİyo Buna Bakalim Dedİm Sİz Katİl Savunucusuna Kestİnİz Adimi Burda Canlarimiz İkİ FaŞİst Grup Tarafinda Yaralaniyor Bunu GÖrelİm İstedİm Tek Pencere Asla Bİze Fayda Getİrmez
Bir hristiyan gidip dinini müsülmanlar arasında yaymaya çalıştığında şerefsizlik, bir müslüman dinini hristyanlar arasında yaymaya çalıştığında sevap oluyor.
Bir müslüman hristiyan olduğu zaman kıyameti koparıyorsunuz ama bir hristiyan müslüman olduğunda sevinçten kına yakıyorsunuz.
Dünyanın dört bir yanına Müslüman misyonerler islamı yaymak için gittiklerinde sömürü olmuyor demi. Şu anda afrikanın yarısında gülen okulları islami propaganda yapıyor.
Ahtamara kilisesi açıldığındada böyle yaptınız. Bizim kendi vatanımızda ibadethane açmamıza karşı çıkarken bir müslümanın elin ülkesinde Cami yapmasını doğru buluyorsunuz.
İşte sizin hoşgörü anlayışınız bu kadar.
Tepo lütfen biraz sakin ol. Avrupa'da bir çok alevi dernekleri var, alevi federasyonları var. Hatta alevi tv.ler almanya üzerinde Türkiye'ye yayın yapıyor. Onların sana gösterdiği hoş görüyü sende onlara göster...
AVRUPA DA KAÇ CAN ALEVİLİKTEN DÖNMÜŞTÜR HOŞGÖRÜ POLİTİKASINDA MI BAHSEDİYOSUNUZ NE OLUR TEK DÜŞMANIMIZ YEZİDLER OLARAK GÖRMEYELİM UNUTMAYIN ORDA KAPLANCILARI DA DESTEKLİYOLAR YETER Kİ BİZİ AYRI TUTSUNLAR HOŞGÖRÜ POLİTAKAMIZLA BU KADAR ACI ÇEKMEDİK Mİ CANLARIMIZ YANDI NE OLDU ARKALARINDA AĞLAMAKTAN BAŞKA AMA UNUTMAYALIM HEPSİNİ ARKASINDA İÇ VE DIŞ PİSLİKLER VARDIR BUNALRI NE OLUR GÖRMEZDEN GELMEYELİM
spartacus 24.04.2007, 01:16 Ben Burda O Katİllerİ SavunuyomuŞum Gİbİ Algilaniyorum Ben Asla Bİr FaŞİstİ Bİr Katİlİ Bİr SapiĞi Canİyİ Savunmam Kİ Bunlari Yapan Ve Yaptiran Bu Sifatlarin TÜmÜdÜr Ama Ben Burda Olayin Farkli Bİr Boyutuna Dem Vurmak İstedİm Bu Mİsyonerler En Çok Bİz Alevİlerden Nİye Beslenİyo Buna Bakalim Dedİm Sİz Katİl Savunucusuna Kestİnİz Adimi Burda Canlarimiz İkİ FaŞİst Grup Tarafinda Yaralaniyor Bunu GÖrelİm İstedİm Tek Pencere Asla Bİze Fayda Getİrmez
İnsanların din ve vicdan özgürlüğü vardır. İnsanlar annesini, babasını seçemediği gibi ulusunuda seçemez. Ama dinini ilerde seçebliri hatta ateist olma özgürlüğü vardır. Bunun adı din ve vicdan özgürlüğüdür. Bu konuyla ilgili önceki sayfalarda insan hakları evrensel beyannamesi ve TC hukukundaki yeri boyutuyla açıklık getirmiştim. Tekrara düşmek istemiyorum.
Ancak sizin bu tavrınız yadırganacak boyuttadır.
AVRUPA DA KAÇ CAN ALEVİLİKTEN DÖNMÜŞTÜR HOŞGÖRÜ POLİTİKASINDA MI BAHSEDİYOSUNUZ NE OLUR TEK DÜŞMANIMIZ YEZİDLER OLARAK GÖRMEYELİM UNUTMAYIN ORDA KAPLANCILARI DA DESTEKLİYOLAR YETER Kİ BİZİ AYRI TUTSUNLAR HOŞGÖRÜ POLİTAKAMIZLA BU KADAR ACI ÇEKMEDİK Mİ CANLARIMIZ YANDI NE OLDU ARKALARINDA AĞLAMAKTAN BAŞKA AMA UNUTMAYALIM HEPSİNİ ARKASINDA İÇ VE DIŞ PİSLİKLER VARDIR BUNALRI NE OLUR GÖRMEZDEN GELMEYELİM
Her ittiaya girerimki sen İP cisin. Siz hep böyle dar baktınız zaten. Ya millet aya çıktı siz hala şu örümcek beyninizden çıkamadınız.
Türkiyede misyoner faliyetleri ile Hristiyan olan kişi sayısı toplam 700 küsur. Peki türkiyede devletin baskısı sonucu müslüman olan hristiyan sayısı kaç sen biliyormusun. Ben bilmiyorum ama çok büyük bir rakam olduğunu biliyorum.
Saçmalarken biraz tutarlı saçmalayında milleti güldürmeyin lütfen.
spartacus 24.04.2007, 01:22 AVRUPA DA KAÇ CAN ALEVİLİKTEN DÖNMÜŞTÜR HOŞGÖRÜ POLİTİKASINDA MI BAHSEDİYOSUNUZ NE OLUR TEK DÜŞMANIMIZ YEZİDLER OLARAK GÖRMEYELİM UNUTMAYIN ORDA KAPLANCILARI DA DESTEKLİYOLAR YETER Kİ BİZİ AYRI TUTSUNLAR HOŞGÖRÜ POLİTAKAMIZLA BU KADAR ACI ÇEKMEDİK Mİ CANLARIMIZ YANDI NE OLDU ARKALARINDA AĞLAMAKTAN BAŞKA AMA UNUTMAYALIM HEPSİNİ ARKASINDA İÇ VE DIŞ PİSLİKLER VARDIR BUNALRI NE OLUR GÖRMEZDEN GELMEYELİM
Küçük harflerle yazmaya özen gösteriniz lütfen.
Aleviler Almanya'da, Fransa'da Fransızca, Almanya dergiler çıkartıyor.
Bir çok alevi derneğine yurt dışında alman, Fransız gidip geliyor. Ama onlar insanlarımıza misyoner deyip katletmedi. Ben yurt dışında yaşıyorum. Buraları sakın bana anlatmaya kalkma. Sakin olmanı salık veririm...
Bunlardan haberiniz olmadığı için öyle alevlenmişsiniz. Keskin sirke küpüne zarardır.
[QUOTE=spartacus;414258]İnsanların din ve vicdan özgürlüğü vardır. İnsanlar annesini, babasını seçemediği gibi ulusunuda seçemez. Ama dinini ilerde seçebliri hatta ateist olma özgürlüğü vardır. Bunun adı din ve vicdan özgürlüğüdür. Bu konuyla ilgili önceki sayfalarda insan hakları evrensel beyannamesi ve TC hukukundaki yeri boyutuyla açıklık getirmiştim. Tekrara düşmek istemiyorum.
Ancak sizin bu tavrınız yadırganacak boyuttadır.[/QUO
BEN BURDA BİR ALEVİ OLARAKA BULUNUYORUM AMA GÖRÜYORUM HERKES ALEVİLİKTEN ÇOK HHRİTIYANLIĞI SAVUNUR OLMUŞ BENİM TAVRIMI YADIRGAYACAĞINIZA BU ÜLKEDE ALEVİLERİN ÇOK AZ SÖZ HAKKI VAR NEDEN BİZİM TEMSİL HAKKIMIZ YOK DYE BİR DÜŞÜNÜN SİZ DERT ETMEYİN HRİSTİYANLIĞI SAVUNACAK BİR BUSH VAR
insanlar kardeş 24.04.2007, 01:23 Tepo kardeşimizin tepkilerini anlıyoruz.
Fakat bir faşist zihniyeti eleştirirken yahut aşağılarken genellemeye açık ifadeler insanın zihnini karıştırabiliyor.
Her insan dünyanın neresinde olursa olsun kendi inancını yayma ve yaşama hakkına sahip olmalıdır.
Ki alevi vatandaşlarımızdan din değiştiren olmuş vede olacaktır. Hür iradeye sahiplenmek baskı altına almak faşizmin kendisidir.
Aleviliğin temel öğretilerinden ne olursan ol gel bana derken inancın evrenselliğine verdiği önemi iyi kavramamız lazım.
Bizden olmayanı ötekileştirmek ve yok saymak başlı başına alevilik felsefesine ters düşmektedir.
saygılarımla....
Her ittiaya girerimki sen İP cisin. Siz hep böyle dar baktınız zaten. Ya millet aya çıktı siz hala şu örümcek beyninizden çıkamadınız.
Türkiyede misyoner faliyetleri ile Hristiyan olan kişi sayısı toplam 700 küsur. Peki türkiyede devletin baskısı sonucu müslüman olan hristiyan sayısı kaç sen biliyormusun. Ben bilmiyorum ama çok büyük bir rakam olduğunu biliyorum.
Saçmalarken biraz tutarlı saçmalayında milleti güldürmeyin lütfen.
BEN İPÇİ DEĞİLİM AMA SENİN GİBİ ÜLKESİNDEN MİLLETİNDE MEZHEBİNDEN BİR HABERDE DEĞİLİM ÜZERİMİZE OYNANAN OLAYLARIN FARKINDAYIM VE KARŞISINDAYIM SEN BU ÜLKEDE NE KADAR MOSAT KAÇTANE CIA AJANI VAR BİLİYOMUSUN 700 MİSYONER VARMIŞ SEN MİSYONER NÜFUS MEMURUMUSUN ? KARDEŞİM BURDA VATAN TOPRAĞINDA SESLENİYORUM OLAYLARIN BİREBİR İÇİNDE KİMİ NE KADAR OLDUĞUNU BİLİYORUM VE KİM DOST KİM DÜŞMAN BUNU DA
spartacus 24.04.2007, 01:34 BEN BURDA BİR ALEVİ OLARAKA BULUNUYORUM AMA GÖRÜYORUM HERKES ALEVİLİKTEN ÇOK HHRİTIYANLIĞI SAVUNUR OLMUŞ BENİM TAVRIMI YADIRGAYACAĞINIZA BU ÜLKEDE ALEVİLERİN ÇOK AZ SÖZ HAKKI VAR NEDEN BİZİM TEMSİL HAKKIMIZ YOK DYE BİR DÜŞÜNÜN SİZ DERT ETMEYİN HRİSTİYANLIĞI SAVUNACAK BİR BUSH VAR
Tamam kardeşim sen git kaplubağa gibi kabuğuna gir. Eğer aleviliğini bu kadar koruma ihtiyacı duyuyorsan, demek derin bağlarla bağlı değilsin. Bu sepeple bir iki kafa karışıklığıyla buharlaşmaktan korkuyorsun. Oysa düşünceler ve inançlar fikirlerin yarışmasıyla güçlenir.
Biz aleviliğimizden eminiz. Aleviliğe pamuk ipliğiyle bağlı değliz. Nasıl ki dün hepimiz Ermeniyiz dediğimizde Ermeni olmadıysak, bugünde hepimiz Hrisityanız dediğimizde Hristiyan olmayız. İçin rahat tut, bizim düşüncemiz ve kafamız çok net.
spartacus 24.04.2007, 01:35 Tepo lütfen küçük harflerle yazınız. Forumunda büyük harfleri kullanarak yazmak forumun kurallarına aykırı... Lüften özen gösteriniz.
spartacus 24.04.2007, 01:36 Bu konu başka bir topikte mevtuttur. Moderatör arkadaşa burayı önceki topikle birleştirilmesini öneririm.
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=29682
Tamam kardeşim sen git kaplubağa gibi kabuğuna gir. Eğer aleviliğini bu kadar koruma ihtiyacı duyuyorsan, demek derin bağlarla bağlı değilsin. Bu sepeple bir iki kafa karışıklığıyla buharlaşmaktan korkuyorsun. Oysa düşünceler ve inançlar fikirlerin yarışmasıyla güçlenir.
Biz aleviliğimizden eminiz. Aleviliğe pamuk ipliğiyle bağlı değliz. Nasıl ki dün hepimiz Ermeniyiz dediğimizde Ermeni olmadıysak, bugünde hepimiz Hrisityanız dediğimizde Hristiyan olmayız. İçin rahat tut, bizim düşüncemiz ve kafamız çok net.
BEN DİNİME MEZHEBİME VATANIMA MİLLETİME YÜREKTEN BAĞLIYIM VE İNANIYORUM BENİM KORKUM ALEVİLİĞİ ANLAMAMIŞ AMA ALEVİYİM DİYEN İNSANLAR BUNU ANLAMAK BU KADAR ZOR MU CAHİLLİK MEZHEBİMİZİ SARMIŞ ALEVİYİM DİYİP ATEİSTİM DİYENLER HRİSTIYANIM DİYENLER PEKİ BANA AÇIKLAYIN BİR GÜN ALEVİLİK BU KADAR İÇİ BOŞ BİR İNANIŞMIDIR
?
spartacus 24.04.2007, 01:45 BEN DİNİME MEZHEBİME VATANIMA MİLLETİME YÜREKTEN BAĞLIYIM VE İNANIYORUM BENİM KORKUM ALEVİLİĞİ ANLAMAMIŞ AMA ALEVİYİM DİYEN İNSANLAR BUNU ANLAMAK BU KADAR ZOR MU CAHİLLİK MEZHEBİMİZİ SARMIŞ ALEVİYİM DİYİP ATEİSTİM DİYENLER HRİSTIYANIM DİYENLER PEKİ BANA AÇIKLAYIN BİR GÜN ALEVİLİK BU KADAR İÇİ BOŞ BİR İNANIŞMIDIR
?
Senin cümlelerin senin ne olduğunu ele verdi. Konu benim açımdan kapanmıştır. Konuyu devam ettirmek isteyen canlar ettirebilir.
Bu konu başka bir topikte mevtuttur. Moderatör arkadaşa burayı önceki topikle birleştirilmesini öneririm.
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=29682
Bir Süreliğine Konu Kapanmıştır. Birleştirme Diğer Topiğin Düzenini bozacağı kanısındayım.
Sayın Tepo Forum kuralları gereği Büyük harf Yasak. Uyarıları dikkate alın.
İyi Forumlar
|