Orijinalini görmek için tıklayınız : chat'de boş şeylerden konuşmayın

sivaslı
23.04.2007, 20:41
arkadaşlar bazılarınız chat'de havadan sudan konuşuyor.bukonuşmalara son verin eğer birbirinizle konuşmak istiyorsanız e-mail adreslerinizi verin.chat odasını gereksiz şeylerle meşgul etmeyin lütfen.biz alevilerin o kadar sorunu varken onlar hakkında konuşun
umarım cidiye alırsınız arkadaşlar

munzur_62
23.04.2007, 21:11
Benim de şikayetçi olduğum bir konu var hep hoş geldin hoş bulduk muhabbetleri yapılıyor daha bu güne kadar bir konu tartışılmasına denk gelmedim

maymay
23.04.2007, 21:14
Benim de şikayetçi olduğum bir konu var hep hoş geldin hoş bulduk muhabbetleri yapılıyor daha bu güne kadar bir konu tartışılmasına denk gelmedim

Bu dogru, biraz çok "hg" "nasilsin" var, bir chat için, ama iyi, böyle olsun, tam terside olabilirdi :)

Chatta hep bostan konusulmuyor, bagzen konu yok, dogru, ama çogu zaman konular tartisliyor, size denk gelmemis. Zaten konu yoksa ortada, siz seçersiniz.

çeşm-i naz
23.04.2007, 21:18
chatte şunu konuşun bunu konuşun diye kurallarımız yok isteyen herşeyi konuşabilir seviyeyi aşmadığı sürece ve kişelere hakaret etmediği sürece zaten gerekli yerlerde chat modları müdahele ediyor
boş konuşmaktan kastınız nedir anlamadım ama chatte gayet yararlı konular ve bilgilerde veriliyor

iyi forumlar

Alevimen
23.04.2007, 21:23
konu için şu topiğimiz var:
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=2453