Orijinalini görmek için tıklayınız : 25 - 26 Nisan İstek Ve Görüş Topiği
seyhunbey 25.04.2007, 12:48 .....Merhaba Canlar.....
Yüreğinizdeki türkülere Türkü Dostunuz Seyhunbey ile yolculuğumuz başlamıştır.istek ve görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz dostlar.
Türkülerle Türkü Tadında kalın...
Nerdesin sen
Karakışı bahar eden vefasız
Çiğdem çiçek açtı hani nerdesin
Koyunlar kuzuladı dağlar yeşerdi
Derelerde su coş etti nerdesin
Bana inan ettin daim kahrını
O da söndürmedi gönül arını
Geldi yabancılar sordu halımı
Ölümlerden döndüm hani nerdesin
Gurbet ele gidip gelen gayet çok
Kime sordu isem seni gören yok
Aha bugün aha yarın gelen yok
Gözlerimde fer kalmadı nerdesin
Kızıltuğ'um der ki o günler geçti
Felek tırpan aldı sinemden biçti
Simsiyah saçlara çok aklar düştü
Aha ömrüm geçti hani nerdesin
İmza : Ali Kızıltuğ :thumbup1:
http://img441.imageshack.us/img441/2406/duivjefu3.gif
deniz olmak 25.04.2007, 13:12 Oyy Seyhunum çekemezsen gülün kahrını ne güle dokun ne de incit... :)
Erkan Oğurdan - Mecnunum Leylamı gördümü istiyorum
Mecnun olanlara gelsin başta sana :)
iyi yayınlar can; alew, türkü gözlü kız, ve benim için vede senin için ve tüm forum sakinleri için; Abdullah Papur'dan "dilo dilo ne olacak" adlı türküyü çalar mısın teşekkür ederim.
bu arada bana msn adresini göndderebilir misin?.kolay gelsin...
seyhunbey 25.04.2007, 13:24 Oyy Seyhunum çekemezsen gülün kahrını ne güle dokun ne de incit... :)
Erkan Oğurdan - Mecnunum Leylamı gördümü istiyorum
Mecnun olanlara gelsin başta sana :)
Dağlarina darğinim Yollarina Yorgunum Gözlerine surgunum oy Yar Gelmezse Gelsin Ölüm :pisman
Olur Abi İsteği Büyük zevkle sirada :thumbup1:
iyi yayınlar can; alew, türkü gözlü kız, ve benim için vede senin için ve tüm forum sakinleri için; Abdullah Papur'dan "dilo dilo ne olacak" adlı türküyü çalar mısın teşekkür ederim.
bu arada bana msn adresini göndderebilir misin?.kolay gelsin...
İsteğin Arşivimde yok cano senin için Abdullah Papur ' dan '' bu sene '' isimli türkü senin için gelicek :thumbup1:
Msn adresim Profilimde yazar saygilar..
seyhuncan ahmet kayada n metrisin önünde durdum u çalar mısın ve birde albayrak kardeşlerden bir aydoğarı çalar mısın sana gelsin
bir önceki türkü de türkü gözlü kızıma gelsin
seyhunbey 25.04.2007, 14:12 seyhuncan ahmet kayada n metrisin önünde durdum u çalar mısın ve birde albayrak kardeşlerden bir aydoğarı çalar mısın sana gelsin
bir önceki türkü de türkü gözlü kızıma gelsin
tamam burty isteklerin sirada tabi çalarim..
deniz olmak 25.04.2007, 15:20 Yine ben geldim :)
Seyhun Efkan şeşenden bir türkü istiyorum
efkarlı olsun
teşekürler
seyhunbey 25.04.2007, 15:22 Yine ben geldim :)
Seyhun Efkan şeşenden bir türkü istiyorum
efkarlı olsun
teşekürler
Hoş Geldin Abi Tabi Çalarim..
Dokuz Alti Yollari Ve Yüreğim Yanğinlarda senin için sirada :thumbup1:
Dokuz Alti Yollarin Gülmek Yasak :o
seyhunbey can işsteğimi çaldığın için teşekkür ederim
hasret gültekinden bir şelpesi bol bir türkü çalar mıısn mesela çeke çeke de oalbilir kolay gelsin
seyhun kolay gelsin Hasret Gültekin-sen benim başıma neler getirdin'i çalar mısın herkese gelsin iyi dinlemeler canlar...:)
seyhunbey 25.04.2007, 17:13 seyhun kolay gelsin Hasret Gültekin-sen benim başıma neler getirdin'i çalar mısın herkese gelsin iyi dinlemeler canlar...:)
İsteyin sirada cano tüm dostlar için :thumbup1:
Türkü Gözlü Kız 25.04.2007, 17:35 Öncelikle kolay gelsin Seyhun can :wink:
Görüyorum ki yoklugumda bana istekler istenmis, sen de calmissin. Coook cok tesekkür ederek bir türkü de ben istiyorum senden Türkü Dostum:
Hasret Gültekin-Nuray Hafiftas´tan Atamadim sevdami daglar türküsünü calarsan cok sevinirim canim.
Sana, Alev´ime, burty´me,Baris Abime, Leyla Ablama, beni seven tüm canlara, tüm türkü dostlarina, tüm aleviforum´u dostlarina gelsin :walkman: iyi dinlemeler hepimize
Eger bu türkü arsivinde yoksa, herzamanki istegimi de calabilirsin Seyhun :biggrin: Tesekkür ederim simdiden :thumbup1:
seyhunbey 25.04.2007, 18:03 seyhunbey can işsteğimi çaldığın için teşekkür ederim
hasret gültekinden bir şelpesi bol bir türkü çalar mıısn mesela çeke çeke de oalbilir kolay gelsin
Öncelikle kolay gelsin Seyhun can :wink:
Görüyorum ki yoklugumda bana istekler istenmis, sen de calmissin. Coook cok tesekkür ederek bir türkü de ben istiyorum senden Türkü Dostum:
Hasret Gültekin-Nuray Hafiftas´tan Atamadim sevdami daglar türküsünü calarsan cok sevinirim canim.
Sana, Alev´ime, burty´me,Baris Abime, Leyla Ablama, beni seven tüm canlara, tüm türkü dostlarina, tüm aleviforum´u dostlarina gelsin :walkman: iyi dinlemeler hepimize
Eger bu türkü arsivinde yoksa, herzamanki istegimi de calabilirsin Seyhun :biggrin: Tesekkür ederim simdiden :thumbup1:
istekleriniz sirada tüm türkü sevdalisi dostlar için ben teşekür edreim :thumbup1:
çeşm-i naz 25.04.2007, 22:54 özcanım ablacım senden mustafa özarslan dan deli gönül türküsünü isticem sadece bana gelsin kolay gelsin canım:)
bir de kazım koyuncu hayat gideceği yeri biliyor :)
Sabahat Akkiraz'dan "Pazarlık edelim Alim seninle" isimli türküyü çalarmısın.
İyi yayınlar...
meymane_usari 25.04.2007, 23:20 Sabahat Akkiraz'dan "Pazarlık edelim Alim seninle" isimli türküyü çalarmısın.
İyi yayınlar...
sabahat akkirazdan bu isteğin arşivimde yok can başka bir deyişi sabahat akkiraz yorumuyla çalıyorum.
NiSAN_Rojda 25.04.2007, 23:26 cano kolay gelsin ilk önce .......senden 2 türkü rica etcem....
Haydi artık gidelim bu kapıdan
Işık söndü ayaz bastı gönlüm
Tanıyanlar nerden diye sormadan
Terk edelim sokağını gönlüm başımın belası
Yavaş yavaş alışalım geceye
Umut etme ne yarına seneye
İki de bir tutupta pencereye
Dönüp dönüp bakma artık gönlüm başımın belası
Şimdi şurdan çıkacağız caddeye
Yaralıyız belli etme kimseye
Yardan kalan bu ateşi sinede
Yaka yaka kül olalım gönlüm başımın belası
eğer bu türkü yoksa Mazlum Çimen den yar unutamadım...bi de erik gözlüm varsa çok sevinirim teşşekkür ettim can..:walkman:
seyhunbey 25.04.2007, 23:41 cano kolay gelsin ilk önce .......senden 2 türkü rica etcem....
Haydi artık gidelim bu kapıdan
Işık söndü ayaz bastı gönlüm
Tanıyanlar nerden diye sormadan
Terk edelim sokağını gönlüm başımın belası
Şimdi şurdan çıkacağız caddeye
Yaralıyız belli etme kimseye
Yardan kalan bu ateşi sinede
Yaka yaka kül olalım gönlüm başımın belası
eğer bu türkü yoksa Mazlum Çimen den yar unutamadım...bi de erik gözlüm varsa çok sevinirim teşşekkür ettim can..:walkman:
mazlum çimen unutamadim senin için sirada cano umarim kabul edersin :thumbup1:
NiSAN_Rojda 25.04.2007, 23:45 saol canım seyhunummm sende aynı türküyü çalmaktan sıkılmadın umarım... :whistling can kardeşim kolay gelsin sana. :blush: :blush:
seyhun grup yorumdan BÜYÜ isimli ezgiyi tüm forum ıcın dinletirsen sevinirim şimdiden tskler kolay gelsin....
seyhunbey 26.04.2007, 00:34 seyhun grup yorumdan BÜYÜ isimli ezgiyi tüm forum ıcın dinletirsen sevinirim şimdiden tskler kolay gelsin....
Tabi ki Büyük zevkle isteğin tüm forum için sirada :thumbup1:
Seyhun can Sabahat Akkiraz'dan "Pazarlık edelim Alim seninle" isimli türküyü çalabilir misin?
İyi yayınlar...
seyhunbey 26.04.2007, 00:49 Seyhun can Sabahat Akkiraz'dan "Pazarlık edelim Alim seninle" isimli türküyü çalabilir misin?
İyi yayınlar...
Tabiki çalarim isteyin sirada dost ;)
türkü dostumuz seyhunbey (:...erkan oğur..pencereden kar geliyor u dinlemek isterim...teşekkürler
seyhunbey 26.04.2007, 13:49 türkü dostumuz seyhunbey (:...erkan oğur..pencereden kar geliyor u dinlemek isterim...teşekkürler
türkü dostu cano isteyin sirada :)
iyi günler seyhunbey can ; özlem özdlden gönlümdağlarda tüm forum ahalisi için ; türkü gözlü kızıma, alewime, zileli alewiye, betüşe, gülgüseli hemşocanlarıma; insanca kankama; sana; ve bana; ve tüm moderatörlere ve site yöneticilerine gelsin bu türkü kolay gelsin, teşekkürler...
maktunpek 26.04.2007, 15:37 ferhat tunç merhaba
Söz dönüşür körpe
Diller seslenir
Ses üşüşür
Düşen damla göllenir
Gün döllenir karaların bağrında
Gelir zaman al şafaklar güllenir
Merhaba merhaba
Merhaba de şahdamarım bul benim
Merhaba de hayat kanım ol benim
İklim döner
Güneş taşır alınlar
Emeklenir tezcanlanır
Yarınlar
Bir sevdadır sabahlara sunulan
Çağrı duyar parçalanır sınırlar
Merhaba merhaba
seyhunbey 26.04.2007, 16:08 iyi günler seyhunbey can ; özlem özdlden gönlümdağlarda tüm forum ahalisi için ; türkü gözlü kızıma, alewime, zileli alewiye, betüşe, gülgüseli hemşocanlarıma; insanca kankama; sana; ve bana; ve tüm moderatörlere ve site yöneticilerine gelsin bu türkü kolay gelsin, teşekkürler...
isteyin sirada cano:thumbup1:
ferhat tunç merhaba
Söz dönüşür körpe
Diller seslenir
Ses üşüşür
Düşen damla göllenir
Gün döllenir karaların bağrında
Gelir zaman al şafaklar güllenir
Merhaba merhaba
İklim döner
Güneş taşır alınlar
Emeklenir tezcanlanır
Yarınlar
Bir sevdadır sabahlara sunulan
Çağrı duyar parçalanır sınırlar
Merhaba merhaba
ferhat tunc metine ağit senin için gelicek umarim kabul edersin :thumbup1:
deniz olmak 26.04.2007, 16:11 Patron ben geldim :)
Resmini çerçevetip avatar yapmışın patron ya :)
Dün ne ayak kalp felan yapmışın
Onur akından yağmur yüreklimi rica ediyorum
kolay gelsin canım
seyhunbey 26.04.2007, 16:14 Patron ben geldim :)
Resmini çerçevetip avatar yapmışın patron ya :)
Dün ne ayak kalp felan yapmışın
Onur akından yağmur yüreklimi rica ediyorum
kolay gelsin canım
Patron Selamlar resim güzel evet biraz böyle takilalim dedik :)
kalpler yerinde güzeldir orasida yeriydi bence abi :)
isteyini heemen çaliyom :walkman:
burmadere 26.04.2007, 16:18 merhaba ben ferhat tunç'tan ''vuruldu ciğer parem'' adlı türküyü istiyorum
tüm sevdiklerime gelsin..şimdiden teşekkürler..:clap: :clap:
mavi boran 26.04.2007, 16:21 cano güzel dostların hepsine güler duman&özlem özdil den demedim mi gönül sana yı istiyorum.çoşacağız bu deyişle:)
seyhunbey 26.04.2007, 16:42 merhaba ben ferhat tunç'tan ''vuruldu ciğer parem'' adlı türküyü istiyorum
tüm sevdiklerime gelsin..şimdiden teşekkürler..:clap: :clap:
isteyin arşivimde yok :( başka bi eser çalicam senin için ferhat tuncdan :wink:
cano güzel dostların hepsine güler duman&özlem özdil den demedim mi gönül sana yı istiyorum.çoşacağız bu deyişle:)
isteyin sirada can tüm dostlar için..
çeşm-i naz 26.04.2007, 21:48 sözüm ayrı kaldı sizden
gönlüm darda kaldı gizliden
hak emek gelir aliden veliden
ben canlarımı özledim
çeşm-i naz'lı türkü seyrine hoşgeldiniz canlar iyi dinlemeler:)
|