Orijinalini görmek için tıklayınız : Sırrı Beyan veya.....(?)

Şah-Mat
26.04.2007, 13:56
Merhaba Sevgili Canlar ;

Şimdi soracaksınız sırrı beyan nedir...?

Sırrı Beyan ; Alevilik alanında gizli,saklı,iftira..vb durumlarla karşı karşıya kalan anadolu alevilerini ve tüm alevileri kapsayacak şekilde çalışma yapan ve bunları bizlerle paylaşaçak bir gurupun adı veya özel birlik diye biliriz.Bir nevi Ar-Ge takımı denilebilir.

Peki ne yararı olacak derseniz...?

Forumun daha fazla aktif olmasını vede zamanı müsait olan canlarımızın gerek grup gibi çalışarak gerekse bir takım çalışmalarla aleviforum.com adına bir takım çalışmalar yapan ve forumda "yönetimce" onaylanıp yayınlanan bir çeşit bilgi sistemi diyebilirim.

Bizlere yararı şunlar olabilir..;

- Zamanı müsati olan gençlerimizin,büyüklerimizin "aleviliği öğrenmeleri için bir teşvik olabilir."

- Forumun her zaman aktif olmasını sağlayacak bir sistem olacaktır.Bu şekilde aleviforum.com kategorisindeki alevi forumlarında daha farklı tartışmalar,daha fazla bilgi,daha fazla ayrıntı ve daha güzel "kısır" olmayan bir takım tartışmalar ve bilgi paylaşımı olacaktır.Çünkü;gördüğüm kadarıyla genelde genç nufusumuz fazla vede bilgi az oldugundan alevi forumlarına gereken ilgi gösterilmiyor.

- Bu sırrı beyan gurupunun yapmış oldugu çalışmalar daha düzeyli ve daha kaliteli bir forumda oluşmasını sağlayacaktır.

- ....vb bir sürü yararı var...eksiği yok...fazlası var....

Peki kimler katılabilir......?

Ben sınırlama koymak istemiyorum...eğer olumlu bakarsanız vede yönetimde onaylarsa herkes veya forum yönetimi tarafından uygun görülen kişiler tarafından bu sistem yönetilebilir...

Bununla beraber "Aleviforum.com" ait bir etkinlik forumuda kurulabilir.Her ayın belli bir gününde forumun x ayları içerisindeki yazı,makale,şiir,alevilikle ilgili tartışmalar ve cevaplar,Alevi yazarlardan seçmeler,köylerimiz,karikatür..vb hakkında bir çeşit Dergi veya buna benzer bir oluşumda kurabiliriz.Çünkü;formumuz çok büyük ve yeterli bir döküman kaynağımızda var.Tabi bu önerileri siz değerli arkadaşlarla beraber geliştirebiliriz.:thumbup1:

Şahsen "grup" olarak kurmak istedim ama vaz geçtim...foruma ait bir forum olarak kurulması taraftarıyım.Tabi araştırma gurupu olacağından alt forumlarıda olması gerekecek..Mesala araştırma gurupunun ismini daha güzel bir ad vererek değiştirebiliriz.Sırrı beyan yerine....başka bir tabela veya forum adıda verebiliriz.

Şuan çok kapsamlı düşünmeden yazdım ama böyle bir sistem veya forum grupu oluşturursak yararı olmaz mı...bu grup için gönüllü veya hizmet etmek için çalışmak isteyen olmaz mı...Bence zamanı müsait olan ablalarım,abilerim ve kardeşlerim için çok güzel bir oluşum.Bu oluşum veya grup sistemi hem biz forum üyeleri için,hem aleviforum.com için,hemde grupta olan emek vermiş ve araştırmalar yapmış üyeler için çok güzel olacağı,gurur ve onur duyacakları bir hizmet kapısı olacaktır...:innocent:

Ne dersiniz.....(?)

Olur yada olmaz...uygun veya değil........siz kalmış....:)

Arkadaşlar....ayrıntılı bir şekilde cevap yazalım..."tamam olur..vb" cümleler istemiyorum...:stuart:

Agop
02.05.2007, 15:35
Evet şahmat forumun bir dergi çıkartma fikri güzel bir düşünce bence. Ama bunun için finansman ve bol bol zaman gerekiyor. Sanal ortamdan bunu yapmak çok zor. Ama böyle birşey olursa elimden gelen yardımı asla esirgemem

yagmur12
02.05.2007, 15:49
Güzel bir fikir Şah-Mat. Elimden geldiğince yararda bulunmak isterim bu faaliyet hayata geçecek olursa. Bilgi paylaşımımızı çoğaltacaktır bu uygulama...