Orijinalini görmek için tıklayınız : Deniz Fenerinin gerçek yüzü!

insanca
26.04.2007, 22:50
Frankfurt Polisi, Deniz Feneri Derneği eW ile Kanal 7 Televizyonu’nun Almanya Temsilciği’ne ’dolandırıcılık ve para aklama şüphesiyle’ baskın yaptı, üç kişiyi gözaltına aldı. Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, "İddialar tamamen asılsız. Alman polisi işten çıkardığımız bazı şahısların ihbarlarıyla hareket etmiş" dedi.

Yıllardan beri yoksullara yardım bahenesiyle toplanan paraların birçoğu, Kanal 7 ve onlar gibi düşünen şirketlerce bölüşülüyordu. Kara paralarını aklıyorlardı. En son Almanya polisinin yaptığı baskınla bu tutumları gün yüzüne çıktı. Lütfen iyiniyetli olarak yaptığınız bahış ve yardımların nerelere kimlere gittiğini iyi bilin!
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6404414.asp?gid=196

insanca
26.04.2007, 23:08
http://aycu21.webshots.com/image/15700/2000023848119469898_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000023848119469898)

Bunu koymakta içimden geldi, bilmiyorum neden :innocent:

sausen
26.04.2007, 23:22
Merhaba Canlar,

Tahminlerimde yanılmamışım...
Tam düşündüğüm gibi çıktı...
Bu ve benzeri birçok hadiseninde gün yüzüne çıkacağına inanıyorum...

onur melis
26.04.2007, 23:29
yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış

lion12
27.04.2007, 09:38
Eee işte bu tür kurumların bu amaçlara hizmet ettiğini tahmin etmek aslında pekte güç değil.

pirayem
27.04.2007, 09:46
En başından beri kimlere hizmet ettikleri ortadaydı aslında,insanların dini duygularını kullanarak rant yapmak,birilerinin cebini doldurmak müslümanlık,haram yememek olsa gerek...

cicim
27.04.2007, 10:04
Yazıklar olsun diyelim.İnsanların vijdanını yardım etme hislerini ancak bu ve bunlar gibi faşistler kullanırdı zaten.
Hiç şaşırmadım.

Serhatlı
27.04.2007, 11:03
yaptıkları işleri çok göstermelik vede show amaçlı idi zaten birşeyler sezilebiliyodu. gerçekten müslüman olan yaptığı iyiliği yardımı show amaçlı değilde allah için yapar bunlar gibi televizyon da reytıng için kullanmaz bana göre.adalet yerini bulur inşallah.

selef
27.04.2007, 11:42
gariban insanları ekranlarda gösterip onları maymun yerine koymak büyük bir utançtır. Utanması gerekn kişiler zavallı kimsesizler değil bu programı yapan adi insanlardır. Bu olay direk olarak fakir insanların kullanılmasıdır. Bunları rtük nasıl görmez zavallı insanları toplum önünde rencide edilmesine nasıl izin verir anlamış değilim.

Alevv
27.04.2007, 13:25
bi dolaplar döndüğünü ilk başlarda sezmiştim zaten ama kanıt yoktu işte.. belliydi zaten show amaçlı bir iş yürüttükleri o da insanların gözlerini boyayarak kandırmaları gariban, yardıma muhtaç, masum insanları tv.ye çıkarak insanların duygularını suistimal ediyorlar yazıklar olsun sizin gibilere kendi çıkarlarından başka hiç bişeyi düşünemez olmuş insanlar ama insanlıktan çıkmış bunlar nereye gidiyoruz böyle anlayamıyorum...:yaw2

yagmur12
27.04.2007, 13:32
Zaten programı izleyince dahi neye ve kimlere çalıştıkları belli oluyor. Şöyle ki; yardım yapılan bölgeler hep belirli bölgeler, fikirdaş oldukları şahıslar ...ve dikkatimi çeken birşey de bayanlar hep "kapalı" . Bu durumun tesadüf olması ise olanak dışı... Konu için teşekkürler İnsanca.

halitseyfi
27.04.2007, 13:37
Sevgili canlar

Deniz feneri türkiyede bir açıklama yaparak Deniz feneri e v ile bir bağlantılarının olmadığını açıkladı. Bağlantısı olduğuna dair bir şey elimizde var mı? doğru kaynaklarla eleştiri yaparsak güvenirliğimiz sorgulanamaz.

Kanal 7 nin veya deniz fenerinin kaynakları ve yardım ettikleri bence herkesçe malum. Duruma şaşmadım, özelliklede kanal 7 için. inkar için herhalde bahneler hazırlıyorlardır. Bu tayfanın yaptığı en iyi şey inkar etmektir. Yalan üstüne yalan söyleme yetenekleri çok iyi.

cornflakegirl
27.04.2007, 16:22
şimdilik yapmış gibi (cezası kanıtlanmadan kimse suçlu değildir zırvaları...) göründüğü dümenlere rağmen hala bu derneğe güvenen, para veren insanlar olacaktır. bu dernek kapansa da bunun yüneticileri aklanırlar, yeni bir dernek kurarlar ve yurdumun aynı saf insanlarından yine para toplarlar, yine cumhuriyet ve laiklik düşmanı bir cepheye aktarırlar, o cepheler ki ideolojileri değil bazı insanların ceplerini savunur.
bunu yapanlar her zaman olacaktır ama onların da akıllanmadığı bir nokta var, o da yurtdışına özellikle de almanya'daki türkler'i hedef alarak oraya açılmaları. türkiyede'ki kanuni boşluklar, iltimaslar, birçok şeyi mümkün kılar ama alman hukuku affetmemeli bence...ayrıca ilk önce almanya'daki deniz feneriyle bağlantımız yok derken sonradan yaptıkları basın açıklamasında almanya'daki derneğimize tecavüz edildi diyen birinin adını siz koyun.

munzur_62
18.06.2007, 08:22
Deniz Feneri Hakkında Araştırmalarını Sürdüren Alman Polisi 18 Mİlyon € yu çeken beş kuryeyi tespit etmiş Kanal 7 ye yapılan baskından sonra Alman Polisi RTÜK başkanı Zahid Akman Hakkında Bİlgi İStemiş

gencsosyalist
18.06.2007, 08:59
Demekki CHP nin parası AKP den daha fazla,AKP CHP kadar büyük bayrak alamamış. Ne yani arkadaşlar CHP bayrağa sahip çıkıyor, AKP mi çıkmıyor. bunlar çok absürt şeyler.bence akp chp den daha çok bayrağa sahip çıkıyor...Biri siyasal islam,diğer bayrak üzerine siyaset yapıyor(tıpkı mhp gibi...)En azından akp bayrağı chp kadar kullanmıyor...

saheser
18.06.2007, 11:00
Sevgili canlar

Deniz feneri türkiyede bir açıklama yaparak Deniz feneri e v ile bir bağlantılarının olmadığını açıkladı. Bağlantısı olduğuna dair bir şey elimizde var mı? doğru kaynaklarla eleştiri yaparsak güvenirliğimiz sorgulanamaz.

Kanal 7 nin veya deniz fenerinin kaynakları ve yardım ettikleri bence herkesçe malum. Duruma şaşmadım, özelliklede kanal 7 için. inkar için herhalde bahneler hazırlıyorlardır. Bu tayfanın yaptığı en iyi şey inkar etmektir. Yalan üstüne yalan söyleme yetenekleri çok iyi.

Kanita gerek yokki deniz fenerini seyrederken kanal 7 bu arada almanyada bulunan deniz fenerinin telefonlarini adresini veriyordu yardim etmek isteyenler ordan yardim edebilir diye televizyonu seyrederken cok üzülüyordum bir yönden paralari yediler ama göz boyamak icin yinede birilerine yardim ettiler.Tabiki kendileri köseyi döndüler.

:36_1_44: Yaw bende telefonla yardim ettim.Bu ückagitcilar yemistir kesin.

eRDem®
18.06.2007, 11:29
bu ne yaaaa....
Gardaşım sen hangi ülkede yaşıyosun...
Bayrağa o ondan daha fazla sahip çıkıyomuş.... Abicim bayrak bu ya odaha fazla sahip çıkmak demek ne kadar komik bi durum.. Eğer bu ülkede yaşıyolarsa BU BAYRAĞA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDALAR.... SAHİP ÇIKMALIDIRLAR... ha o büyük bayrak asmış, ha öbürü ondan biras küçük...
Ayrıca kusura bakmayın ama bayrak=vatan=namus=torak=ulus bağlantılarını kurarsak AKP nin bayrağa n kadar sahip çıktığı ortadadır.

Ha ülkeyi satmışın ha bayrağı... Ülkenin kimlere ve nasıl peşkeş çekildiği ortadadır.

Bayrağımızın türk toraklarında dalgalanmasıyla... Yabancı topraklarda dalgalanması arasında fark var mı sizce ??

insanca
18.06.2007, 22:11
Demekki CHP nin parası AKP den daha fazla,AKP CHP kadar büyük bayrak alamamış. Ne yani arkadaşlar CHP bayrağa sahip çıkıyor, AKP mi çıkmıyor. bunlar çok absürt şeyler.bence akp chp den daha çok bayrağa sahip çıkıyor...Biri siyasal islam,diğer bayrak üzerine siyaset yapıyor(tıpkı mhp gibi...)En azından akp bayrağı chp kadar kullanmıyor...

Haklısın bayrak asıp asmamaları nekadar önemli ki.. Hatta sana göre bir Küba yada Sovyet Rusya bayrağı dahada iyi olurdu.. Kanısındayım.. :huh: