Orijinalini görmek için tıklayınız : 27-28 nisan istek topiği
çeşm-i naz 27.04.2007, 16:49 merhaba dostlar
aleviradyo türkülerle yine sizlerle
çeşm-i naz'lı türküler türkü seyrine katılmak isterseniz bu topikten bana iletebilirsiniz iyi seyirler:)
mavi boran 27.04.2007, 17:11 sayın didem hanım sizden dostlarım,
aycan(feridal:)),alev,yağmur,cem,tolga,serdar abi,pınar,serhat abi,arife abla,neşe abla,esra abla,seyhun,dursun abi,leyla abla,abbas,ercan,yalçın,nuray abla,mustafa abi,mehmet vuranok,sultan abla,ali abi,enişte(sultan abla:)),zeyno,güldane,pirocan onur hepsi için ali ekber eren ben aklımı gözlerine takmışım ezgisini istiyorum.
çeşm-i naz 27.04.2007, 17:13 sayın didem hanım sizden dostlarım,
aycan(feridal:)),alev,yağmur,cem,tolga,serdar abi,pınar,serhat abi,arife abla,neşe abla,esra abla,seyhun,dursun abi,leyla abla,ercan,yalçın,nuray abla,mustafa abi,mehmet vuranok,sultan abla,ali abi,enişte(sultan abla:)),zeyno,güldane,pirocan onur hepsi için ali ekber eren ben aklımı gözlerine takmışım ezgisini istiyorum.
sırada türkünüz iyi dinlemeler
çeşm-i naz 28.04.2007, 18:34 merhaba dostlar bugün 28 nisan çeşm-i naz'lı türküler sizlerle istek türkülerinizi seyrimize katmak için bana burdan ulaşabilirsiniz:)
haftanın konuğu yayınımızdan önce sizlerin istek türkülerini çalmak isterim
iyi seyirler
ben ferhat tunçtan bir kanar dağ öyküsünü bütün dersimliler için ve bu radyoyu dinleyen canlar için istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Lazoşa_62 28.04.2007, 20:25 Selam Çeşm-İ Naz'ım Öncelikle Bir aydan fazladır foruma sürekli giremedim. Bu nedenle Kırmızı kurdele almışsınız pek yakışmış ve güzelliğinize güzellik katmış hayırlı olsun. Ayrıca Tek dinledigim Radyomuzada DJ lik görevinide üstlenmişsin.Her iki görevinden başarılar diliyorum.
Gülcihan Koç dan Çok özledim derszim parçasını çalarmısınız.İyi yayınlar
ben ferhat tunçtan bir kanar dağ öyküsünü bütün dersimliler için ve bu radyoyu dinleyen canlar için istiyorum şimdiden teşekkür ederim
isteğin sırada can :)
Selam Çeşm-İ Naz'ım Öncelikle Bir aydan fazladır foruma sürekli giremedim. Bu nedenle Kırmızı kurdele almışsınız pek yakışmış ve güzelliğinize güzellik katmış hayırlı olsun. Ayrıca Tek dinledigim Radyomuzada DJ lik görevinide üstlenmişsin.Her iki görevinden başarılar diliyorum.
Gülcihan Koç dan Çok özledim derszim parçasını çalarmısınız.İyi yayınlar
hoş geldin Haydar abicim :D isteğini ben çalacağım müsadenle :)
çeşm-i naz yeni değil abicim :p çeşm-i naz=didem :)
Lazoşa_62 28.04.2007, 20:38 Didoşun isim değiştirdiğini nerden bileyim hehehe hainsiniz
Lazoşa_62 28.04.2007, 20:41 Dersimi vekle ve son sesle dinliyorum.Teşekkürler
Lazoşa_62 28.04.2007, 20:48 :kapaligöz Of be of Birde Ali kızıltuğdan "Asrı Gurbet harap etmiş köyümü.Suna boylum gel hele gel" parçası gelse ne güzel olur değilmi yanı.
Nedense damardan beyine ve yüneğe giriyorsunuz. Of be offffffff of.:yamukgul:
çeşm-i naz 28.04.2007, 21:00 haftanın konuğu yayınımız ile topiğimiz kapanmıştır:)
deniz mavi 29.04.2007, 00:42 canlar bu topikten isteklerinizi bana ulaştırabilirsiniz iyi dinlemeler
|
|