Orijinalini görmek için tıklayınız : Tandoğan'ı geçti......

Şah-Mat
29.04.2007, 14:23
Merhaba Arkadaşlar..;

Şahsen evdeki tv'im bozuldugu için nette iziliyorum çağlayan meydanındaki görüntüleri.Bu arada bu miting hakkında Alevilerinde çok fazla destek verdiği yazılmıs.Haberi oldugu gibi veriyorum..

http://img.mynet.com/ha2/caglayan_miting10.jpg

Çağlayan mitingine katılımlar sürüyor. Sivas'tan, Trabzon'dan, hatta Artvin'den bile gelenler var...Sadece İstanbul'dan değil, İstanbul'a komşu illerden de otobüsler dolusu irnsan "Cumhuriyet Mitingi"ne katılabilmek için Çağlayan Meydanı'nı tıka basa doldrurdu.Sivas'tan, Trabzon'dan, hatta Artvin'den bile katılımların olduğu belirtiliyor.

http://img.mynet.com/ha2/caglayan_miting10.jpg

Alevilerin de büyük destek verdiği "Cumhuriyet Mitingi"ne katılan kalabalığın Ankara Tandoğan'daki kalabalığı geçtiği belirtiliyor.

http://www.haberturk.com/galeriler/21611/34_k.jpg

Kaynak..! (http://www.haberturk.com/haber.asp?id=21599&cat=110&dt=2007/04/29)

Yorum;

Alevi kurumlarının,derneklerinin bu miting'e destk vermeleri ve orada bulunmaları çok güzel.Umarım hiç bir sorun yaşanmaz mitingde...Türkiyenin bu konuda yeniden dirilmesi ve şahlanmasında gene alevi halkı olarak yerimizi aldık...almalıydık...:thumbup1:

yagmur12
29.04.2007, 14:41
Çok coşkulu bir miting oluyor, keşke bende katılabilseydim. Söylemler ve tezahüratlar çok güzel... Umarım bu kalabalığın sesini duyuyorlardır! :)

Şah-Mat
29.04.2007, 14:46
Evet..katılıyorum....

Bu miting.....sadece cumhurbaşkanlı seçimi veya laiklik için değil..

İçte ve dışta tüm düşmanlara karşıda yapılıyor....:)

Hem Ab'ye...hemde ABD'ye şöyle bir yüzünü gösteriyor türk halkı....

ankh
29.04.2007, 16:36
Halkımız Cumhuriyete sahip çıktı ve bu bir sivil haraket birleşti halkımız katlandıkça artıyor Tandoğanın iki katı insan var burda oynanan oyun devam ederse daha artacakdır bu halkın verdi en güzel cevaptır

Şah-Mat
29.04.2007, 16:40
Ben ALEVİLERİN gene başı çektiği için seviniyorum....

600 aşkın dernek içerisinde alevi dernekleri ve kurumları var...

Askerlerde,politikacılarda ALEVİLERİN duruşunu cumhuriyet dönemindeki şekliyle..

Tekrar gördüler.....

Bu yüzden sevinçliyim...mutluyum....

yagmur12
29.04.2007, 16:44
Bizlerin duruşunun ne denli sağlam olduğunun bir göstergesi...Baskılar bizi yıldıramamış! :)

ankh
29.04.2007, 16:53
Bence oturdukları yerlerde titresinler artık sivasta insanları yakan onlar değilmiydi demokrasiyi kendi çıkarları için kullanıp oraya geldiler peki şuan o miting alanındaki insanlar niçin galeyana gelipde onların yaptıklarını yapmıyor oturup düşünürlermi acaba halk cumhuriyete demokrasiye laikliğe sahip çıkmıştır yobazı emparyalizmi hür vicdanıyla redetmiştir etmeyede devam edecektir.

Şah-Mat
29.04.2007, 17:06
Bence oturdukları yerlerde titresinler artık sivasta insanları yakan onlar değilmiydi demokrasiyi kendi çıkarları için kullanıp oraya geldiler peki şuan o miting alanındaki insanlar niçin galeyana gelipde onların yaptıklarını yapmıyor oturup düşünürlermi acaba halk cumhuriyete demokrasiye laikliğe sahip çıkmıştır yobazı emparyalizmi hür vicdanıyla redetmiştir etmeyede devam edecektir.

Sevgili Ablam..,

Düşüncelerine katılmamak imkansız.Eğer eskiden aleviler karşı yapılanları ve alevi halkının durumu göz önüne alırsak bugün mitinge katılan gerek atatürk dernekleri,gerek sivil örgütler ve gerekse askeri,siyasetçisi hepsi onların içinde vardır.(dikkat edin vardır diyorum onlar demiyorum) Aynı zamanda bu mitinge katılan partililer halkın önüne çıkarak kendilerine OY DEPOSU yaratma zihniyeti taşıdıgıda görülmelidir.Ben olayın birde bu yönlerinden bakıyorum.Mesala bu ülkeyi soyanlar,hırsızlar bu ülkeyi ayırımı götüren insanlar yok mu orada...vardır.

Aleviler asla hiç bir zaman UTANACAK ve YANLIŞ bir hareket ve eylemde bulunmamışlardır.Tarihte bunun kanıtıdır.Burada görülmesi gereken bazılarını devletin,milletin parsaını ceplerine aktarıp halkın karşısına geçip türkiye laiktir laik kalacak naraları atanları görmek ve bilmek gerekiyor.

Ama basında bile ve 5 mayısta almanyada da Alevi dernek ve kurumlarının TÜRKİYE için miting yapılmasında gene bulunmaları sanırım son yıllarda tırmanan alevi örgütlülüğününde ne boyuya geldiğini göreceklerdir.Bundan sonra KOZLAR bizim elimizde...erken seçimde gelince geriye...

DEFTERLERİNİ DÜRÜP...ÖNLERİNE KOYMAK ................gerekiyor......!

ankh
29.04.2007, 17:24
Sonuna kadar katılıyorum sana sevgili kardeşim vardır ve olmaya devam edecektir ama artık orada olanlarda olmayanlarada halkın özgür iradasiyle verdiği bir cevaptır bence bugünkü cumhuriyet mitingi herkes alması gereken dersi alır bende senin gibi umutluyum

Tokatlim_60
29.04.2007, 17:25
ne kadar gurur duysak azdir vallaha! keske bende katilabilsem...
bu sesi duymicaklarda hangi sesi duyacaklar, bundan sonra kacis yok!

yazgi84
29.04.2007, 17:26
Çağlayanda 4 milyon insan tek yürek olmuş o kadar olmak isterdim ki evet bedenim belk, burda ama yüreğim hep onların yanında oldu şimdi saysın tayyip kaç kişi olduğumuzu fakat yanılmasın 4 milyon diye 70 milyon insanın düşüncesi böyle sandıkta bunu anlıcaklar...

Rahat uyu sen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bekçilerin hep burda olucak..

resimde uydu görüntüsünde herşey açık olarak anlaşılıyo..

Bakır
29.04.2007, 17:39
radyodan dinledimde biraz doğu perinçek abd'den ve hükümetden allah'ın emri ile kurtulacağız diyordu. :D

PirO_62
29.04.2007, 17:46
Bende oradaydım gercekten muthiş bir kalabalık vardı. adım atamıyorsun. Okulu bile açmışlardı sınıflarda ınsanalar vardı :)

Biırkac sınıfta yazı tahtasında Dersimiz Cumhuriyet yazıyordu :D:D:D

promethe
29.04.2007, 17:46
Bu millet emperyalizmin ülkeyi gütmesine artık tahammül edemeyeceğini göstermiştir.

Bana göre Kurtuluş Savaşı Mitingleri ne kadar tarihi ise bu halk hareketi de o kadar tarihidir.

Daha da güzel olan şey,kitle örgütlerinde taşların yerinden oynamasıdır.Benim de üye olduğum Eğitim-Sen Ankara Mitingine cepheden karşı tavır almıştı.Ama bu mitinge tabanın baskısına dayanamayarak katıldı.Umarım yakın zamanda da bulundukları yönetimleri terk ederek yerlerini vatansever ve devrimci insanlara bırakacaklar.

Türk Milleti’ne kutlu olsun!

ankh
29.04.2007, 17:57
Bende oradaydım gercekten muthiş bir kalabalık vardı. adım atamıyorsun. Okulu bile açmışlardı sınıflarda ınsanalar vardı :)

Evet bugün bütün Türkiyenin dersi Cumhuriyet'i umarım herkez dersini almıştır

Şah-Mat
29.04.2007, 18:02
Arkadaşlar...

BBC ......İstanbulda tandoğan meydanında ki dev miting...

"Büyük bir güç gösterisi"....demiş....

Ama ; malesef yanılıyorlar...:)

Nesimi
29.04.2007, 18:02
Şeriate, Gericiliğe karşı haykırdık. Oldukça coşkuluydu. Türkiyede Şeriati istemeyen, Gericiliği istemeyen milyonlar alanları doldurmuştu.

Aleviler olarak bizde yerimizi aldık. Bizim bulunduğumuz bölgeden 35 e yakın kişi olarak alandaydık.

Kahrolsun Şeriat!

betüş
29.04.2007, 18:05
Televizyondan izledm ben de özellikle Tuncay Özkan'ın Tayyip'in görüntülerini izletmesi mükemmel bi düşünceydi.Demokrasi bizim için amaç değil ancak araç olabilir diyen bu rezil insandan herkes bi kez daha nefret etmiştr umarım.:cursing:

çeşm-i naz
29.04.2007, 18:10
gurur duyuyorum

şimdi geldim mitingden böyle güzellik böyle kalabalık görülmemiştir cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar kalabalık bir miting olmuş şuan sesim çıkmıyor öyle bir haykardık ki tek yürek ama yorgun değilim aksine çok mutluyum

sabah 11:00 de mitingdeydik hepberaber meydana yürüdük 500'e yakın sivil toplum örgütü destek vermiş ayrıca partiler vs..
artvinden tutun da tekirdağına kadar insanlar gelmiş aleviler çoğunluktaydı
benimde yaptığım gibi çoğu kişinin boynun da ya zülfikar ya da pir sultan abdal kolyesi var dı sevincimi anlatamıyorum
arabaya gelirken ve giderken bayrağı astık bir de baktım ki çevre de herkes öyle yapmış sanki anlaşmış gibi konvoy halinde gittik hep beraber

işte tayyib'e sölediklerimiz

çimlere basma tayyib çimleri eziyorsun valla tayyib ampüle benziyorsun:D:D

amerikan gülü istemiyoruz

çankaya'ya imam istemiyoruz

türkiye ayıldı imam bayıldı

türkiye laiktir laik kalacak

şeriata hayırrrrr

ve daha neler neler bir sürü anlatacağım şey var sizlere ama mitingden şimdi geldim izninizle dinleneyim bunları hemen yazmak istedim devamı da var:)

Şah-Mat
29.04.2007, 18:20
[

çimlere basma tayyib çimleri eziyorsun valla tayyib ampüle benziyorsun:D:D

amerikan gülü istemiyoruz

çankaya'ya imam istemiyoruz

türkiye ayıldı imam bayıldı

türkiye laiktir laik kalacak

şeriata hayırrrrr

ve daha neler neler bir sürü anlatacağım şey var sizlere ama mitingden şimdi geldim izninizle dinleneyim bunları hemen yazmak istedim devamı da var:)[/B]

Merhaba sevgili ceşm-i naz..,

Yazınızı okurkan aynı duyguyu bende tattım....hissettim...orada sizlerle beraber olamasakta yüreğimiz,ruhumuz sizinleydi.Ancak cok iyi bilmemiz gerekiyor ki mitinglerde söylenen sloganlarda çok önemlidir.Şahsen söylemiş oldugunu "imam" kelimesini ben R.C.T.E gibi adamlara ve onun yolunda olan insanlara layık görmüyorum.Bu ülkede çok temiz,çok namuslu,ülkesini seven gerek sünni olsun gerek alevi olsun hangi dilden,hangi ırktan olursa olsun cok iyi biliyoruz ki "imam" kelimesi R.C.T.E gibi insanlara değil..çağdaş,ilerici, ( mevlanalar gibi,ahi evrenler gibi,hünkar hacı bektaş-ı veliler gibi...) insanlara yakışır.R.C.T.E gibi insanlara değil.

Yani her imamida R.C.T.E görmeyelim..çünkü;geneli kapsıyor...:) :thumbup1:

Ben ülkemizde çok onurlu insanlarında oldugunu çok onurlu imamlarımızında oldugunu düşünüyorum.Bunları aynı kapta görmek doğru değil...Sizde biliyorsunuız zaten ama ben vurgulayayım dedim....:surrender

Bu arada TÜSİAD:

“Mevcut fiili durumun demokrasiye zarar vermemesi için hemen erken genel seçime gidileceğinin ilan edilmesi, bir zorunluluk haline gelmiştir” şeklide açıklamada bulunmuşlar.

Saygılarımla..,

çeşm-i naz
29.04.2007, 18:33
Merhaba sevgili ceşm-i naz..,

Yazınızı okurkan aynı duyguyu bende tattım....hissettim...orada sizlerle beraber olamasakta yüreğimiz,ruhumuz sizinleydi.Ancak cok iyi bilmemiz gerekiyor ki mitinglerde söylenen sloganlarda çok önemlidir.Şahsen söylemiş oldugunu "imam" kelimesini ben R.C.T.E gibi adamlara ve onun yolunda olan insanlara layık görmüyorum.Bu ülkede çok temiz,çok namuslu,ülkesini seven gerek sünni olsun gerek alevi olsun hangi dilden,hangi ırktan olursa olsun cok iyi biliyoruz ki "imam" kelimesi R.C.T.E gibi insanlara değil..çağdaş,ilerici,mevlanalar gibi,ahi evrenler gibi,hünkar hacı bektaş-ı veliler gibi... insanlara yakışır.R.C.T.E gibi insanlara değil.

Yani her imamida R.C.T.E görmeyelim..çünkü;geneli kapsıyor...:) :thumbup1:

Ben ülkemizde çok onurlu insanlarında oldugunu çok onurlu imamlarımızında oldugunu düşünüyorum.Bunları aynı kapta görmek doğru değil...Sizde biliyorsunuız zaten ama ben vurgulayayım dedim....:surrender

Saygılarımla..,

bu duygu yaşanmalı o kalabalığı o duyguyu herkesin yaşamasını isterdim

sloganlarımız çok güzeldi hatta müthişti çokta yerinde ve çokta başarılıydı
hepsini hak ettiler ve hepsinin de bir kanıtı var
meydana verilen tayyib'in sesini ve ne dediklerini duymanızı isterdim adam anamızdan girdi askerden çıktı sonra tekrar cumhuriyetten girdi tandoğan meydanında ki mitingden çıktı

kimse sloganlarımıza bişey söyleyemez ABDullah gibi yalan mı yani şimdi bunlar

imamlar konusuna gelince bütün imamların yüreğinde içinde özlerinde şeriat var bu ap açık ortada zaten
bunun tayyible ne alakası var diyeceksiniz şöyle ki zamanında tayyib de hatırlarsanız ki bir şeyhin eteğini öpmüştü bu da şeriat yanlısı olduğunu gösterir hepside öyle
sloganlar insanlar bayraklar alan herşey mühtişti şeriatı lanetledik hep beraber

çankaya'nın yolları şeriata kapalı!!!!!!!

halitseyfi
29.04.2007, 18:48
Ders alacaklar, kafalarını kumdan çıkarıp baksınlar.

Halkımızda gücünün farkına varsın.

çeşm-i naz
29.04.2007, 19:01
tayyib baksana

kaç kişiyiz saysanaa

tayyib baktın mıı

kaç kişiyiz saydın mı??????

Şah-Mat
29.04.2007, 19:04
Penguen herhalde bu hafta güzel bir kapak hazırlar onun için hehe..:D

Lazoşa_62
29.04.2007, 19:07

Aslan parçası Pira 62. Toprağım benim. Orda o heycanı yaşamak güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyorum.

Tahtadaki Dersimiz Cumhuriyet Yazısı altına Pira 62 imzanı koysaydın.

Şah-Mat
29.04.2007, 19:11
Aslan parçası Pira 62. Toprağım benim. Orda o heycanı yaşamak güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyorum.

Oraya birde şunu yazsaydın piro can..;

(Şahsen ben olsaydım o tahtayı doldururdum...:)...)

ALEVİLER Cumhuriyetin gerçek bekçileridir....

Ne şeriat isterler Ne Darbe.....

İlim isterler...
Medeniyet isterler...
Hak isterler........vb
en önemliside İNSANLIK isterler İNSANLIK.....

altınada aleviforum.com yazsaydın.....:gosterge

ForZaSLaN
29.04.2007, 19:24
Yüzbinler değil milyonlar.İşte Türkiye Halkının duyarlılığı. Bu ülke sahipsiz değildir herkes tarafından böyle biline. Ulu önder ATATÜRK ÜN yarattığı devrimler biz gençler oldukça yaşayacaktır.Kan dökerek kurtardığımız toprakların bugun arap şeyhlerine para karşılığı satılması kanımıza dokunmakta. Eğer hiçbişey yapmadan seyirci kalacaksak ;kirlenecek olan kanım varsın dökulsun henüz benim olan vatan topraklarına. Tam Bağımsız TÜRKİYE İçin.Umudunu yitirme..

TRT ise mitingi lutfen gosterip, Abdullah Gul un Pakistanla gorusmesini gosteriyor. PES! Milyonlarca insanin sesi TRT gosterse de gostermese de kulaklarda patliyor zaten!

çeşm-i naz
29.04.2007, 19:35
mitingde medya ya da söledik tabi

satılık medya istemiyoruz!!!!

satılmış medya !!!

bunu özellikle aydın doğan için söledik

medya demişken cem tv cumhuriyetmize sahip çıkıyoruz diye ordaydı

aleviliğe sahiç çıkamıyorsun daha cumhuriyete nasıl çıkacaksın sorusu herkesin aklından geçti:confused1

ForZaSLaN
29.04.2007, 19:37
Anadoludada Elektirikleri kesmişler miting'i izlemesinler diye boyle birsey de duydum ne kadar doğru bilmiyorum.

Şah-Mat
29.04.2007, 19:48
Anadoludada Elektirikleri kesmişler miting'i izlemesinler diye boyle birsey de duydum ne kadar doğru bilmiyorum.

Kesseler ne olacak ki....bu tür haberler dolaşıyor.Pek inanmıyorum ama bazı yerlerde belki kasıtlı olarak böyle bir şey oalbilir.Bizim burada elektrik kesintisi olmadı ve yaşamadık.

Bu arada kısaca biraz daha konuşursak....;

Genelkurmay Muhtıra verdi....

Bizde HALK olarak SİVİL MUHTIRA verdik....

Askerinden,siyasetçisine....

Herkes dersini aldı.......!.....:thumbup1:

aga_devrim
29.04.2007, 19:58
bir zamanlar bağımsızlık savaşı veren halk tekrar uyandı ve amerikaya, emperyalizme karşı, şeriata karşı nasıl tek yürek olduğumuzu tekrar haykırdık. inanıyorumki abd artık bizden korkuyor. bunun için içimize girmek için yeni planlar yapacaklar. buna mani olacaz. bizim mustafa kemal ruhumuz var oldukça emperyalizim ve amerika içimize giremiyecek...

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE

çeşm-i naz
29.04.2007, 20:07
ABDullah ne kadar çekilmiyorum dersede desin ben ümidim var ve biliyorum ki bugünde çağlayan'da edip akbayram'la birlikte söylediğimiz gibi;

çocuklar inanın inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz güneşli günler
motorları maviliklere süreceğiz
güzel günler göreceğiz güneşli günler

bir de umarım sol artık bu mitingde duymuştur bizleri
herkes bütün partiler benim gördüğümle şu lafı söyledi hepbir ağızdan

sol da birleşin iktidara yerleşin

sayın baykal solda birlik istiyoruz pankartları da vardı:)

Nesimi
29.04.2007, 20:38
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/4/29Iste_Ataturkun_bilinmeyen_fotograflari/18.jpg

Kadınlara seçme seçilme hakkı, Vatandaşlara çağdaş kılık kıyafet devrimi, Devletin din esaslarına göre değil Laiklik esasına göre yönetilmesi gibi pek çok hak getirildi. Bize düşen bu inkilaplara sahip çıkmakdır.

http://www.gallipoli1915.org/images/mazlum/5yobaz.JPG

Şu hallere bakın. Kılık Kıyafet yasası uygulansın!!!

alevi_che
29.04.2007, 20:47
***Evet arkadaşlar Tandoğanı geçtiği kesin***

Bazı kesimler yüzbinler olarak yorumluyor.Ama biz biliyoruz ki bugün orada MİLYONLAR vardı.Yine çoğunluğu bana göre aleviler oluşturuyordu.Her yerde her zaman Cumhuriyetimize sahip çıkacağız...

***Yaşasın Cumhuriyet***

Hevinn
29.04.2007, 21:00
Atatürkümüzün kurduğu bu güzel cumhuriyeti o ot kafalı şeriatçilere teslim etmicez gerkirse yüzlerce mitinglere katılıcaz ölmek varsa ölücez direnmekse direnicez ama asla vae asla buna izin vermicez Atatürkümüzün başlattığı başkanlığa oturarak atatürkümüzün mekana çankayada sen nasıl Atatürkün kurduğu ilkeleri yok etmeye çalışırsın buna müsade etmeyiz türkiye laiktir ve öylede kalıcak kimselerin özgürlüğünü elinden alamazlar kimselere zorla kara çarşaf giydiremeyecekler hevesleri hep kursaklarında kalıcak çünkü biz Türk halkı olarak buna izin varmicez

TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK

ali58
29.04.2007, 21:08
Bende ordaydım gercekten inanılmaz bir kaalabalık ama sadece kalabalık değildi
gercekten ne istedigini bilen bir kalabalık hepbir ağızdan sologanlar gercektende muhteşemdi

Erkan19
29.04.2007, 21:21
bugün bu gösteriye katılamadık ama sonsuz ve gönülden destekliyorum çok harika oldu katılan herkese teşekkür ediyoruz.

gamber dost
29.04.2007, 22:59
çok güzel muhteşem bir kalabalık vardı umarım meşaj yerine ulaşmıştır

seyhunbey
29.04.2007, 23:02
Bende Çağlayandağdim

Yeter Artik Birleşelim Yeter Artik..

Millet Uyandi İmam bayildi :) Tayip Saydinmi Kaç Kişiymişiz ?

Genç Parti Bile ordağdi :) Piro Onur Abi Kayboldu yanimdan Bulamadim abi nerdeydin baktim valla o kadar :p

Telefonlar kilitlendi kalabaliktan düşünün artik inanmazsaniz piro onur abiye sorun :)

seyhunbey
29.04.2007, 23:36
Bir şey Yapmali HEYYY bir Şey Yapmali HEYY :thumbup1:
http://img48.imageshack.us/img48/5669/ssssea5.png
http://img484.imageshack.us/img484/5144/qqhj5.png

YoRuM78
29.04.2007, 23:37
onlar binler yüzbinler milyonlar gibi bende ordaydım.çektiğim bir kac resim vardı eklemek istedim ama beceremedim.acemilik işte:( tum dunya bu mitingten soz ediyor.en cok hosuma giden slagonda tayyip baksana kac kişiyiz saysana. hangi birimizi sayacaklarsa artık.

PirO_62
29.04.2007, 23:49

Oraya birde şunu yazsaydın piro can..;

(Şahsen ben olsaydım o tahtayı doldururdum...:)...)

ALEVİLER Cumhuriyetin gerçek bekçileridir....

Ne şeriat isterler Ne Darbe.....

İlim isterler...
Medeniyet isterler...
Hak isterler........vb
en önemliside İNSANLIK isterler İNSANLIK.....

altınada aleviforum.com yazsaydın.....:gosterge

valla doldurmuşlardı. Zaten tahtaları. :)

Yazmışlardı bir sürü mısralar. Memleketim insanı Şair dogmuş yav :D:D

Ama şimdi aktarmıyayım.

sibel04
29.04.2007, 23:56
evet arkadaslar bende ordaydım,muthis bir kalabalık ve dayanısma vardı.özellikle sloganlar harikaydı tayyip baksana kac kisiyiz saysana,tayyip i alana gulu bedava gibi..........

YoRuM78
30.04.2007, 00:26
sanırım başardım.tayyip erdğan sayabiliyorsa saysın kac kişi oldugumuzu

halitseyfi
30.04.2007, 00:31
Bence sözlerin bittiği yer, nedenir ki.

"kırılmakla bitmeyiz"
"bir ölür bin geliriz"

seyhunbey
30.04.2007, 09:03
evet arkadaslar bende ordaydım,muthis bir kalabalık ve dayanısma vardı.özellikle sloganlar harikaydı tayyip baksana kac kisiyiz saysana,tayyip i alana gulu bedava gibi..........

'' Millet Uyandi İmam bayildi ''

''Tayip Baksana kaç kişiyiz saysana:)

Vur Vur İnnesin Gaci Hoca Dinlesin :)

''ABD ' nin İmami Kaça Sattin Vatani ''

''Çankaya ' nin Yollari Şeriata KArşi ''

Kusura bakma Tayip Ampüle Benziyorsun :lol: Edison Bile Pişman Ampülü icat ettiğine :)

asnet62
30.04.2007, 09:17
Muhteşem bir mitingden aklımda kalan bazı sloganlar ve pankart yazıları

çimlere basma tayyıb çimleri eziyorsun
kusura bakma tayyip ampule benzıyorsun

tayyib'in yedi veren GÜL'üsün
bize VEREMSİN
ABD'ye VERENSİN

zıpla zıpla zıplamayan tayyıp'tir.

tayyıp papucu yarım cık dısarıya oynayalım

Kızılırmaklı
30.04.2007, 09:34
Bende dün oradaydım Şişli Belediyesinin aracı bizi çok çoşturdu...
Atatürkün nutuğu, istiklal marşı, atanın gençliğe hitabesi hep biz ağızdan söylendi...
Öyle bir atmosferin içinde buldumki kendimi; herkezi kendimizden biri olarak gördük, olayda çıkmadı...
Bayanlarında ağırlıkda olması, bizlerin ne kadar duyarlı olduğumuzun kanıtıydı.
Bi amca vardı kendini kaptırmış halde tayyip teyip demesine bayıldım kooptum ya :)
Bu arada bazıları tayyip ampüle benziyorsundan öte anguta benziyorsun diyenler bile vardı... yanımızda bi abla vardı ne ne ampülü ne angutu kabağa benziyo demezmi :)))
Çok hoş ve güzeldi çok eğlendim...
İstediğimizde nasıl tek yumruk olduğumuzu herkez gördü, artık susma zamanı değil... Susmayalım ve bizim olanı geri alalım.

seyhunbey
30.04.2007, 09:48
Halk otobusu yoldan geçmek istiyordu... Millet yolu kapamiş Trafik Polisi halk otobusene geç diyor kalabaliktan geçemiyor otobus şöförü kalabaliğa doğru seslendi polis geç diyor siz geçme diyorsunuz ne yapiyim ben kimi dinliyim adam çildirdi :D

Bende Dedim Birak dinleme onlari halki dinle sen halki :D O Anda Bi Alkişladilar beni acayip Bi coştu oluştu..:lol: :lol: hehe :biggrin:

pirayem
30.04.2007, 10:57
:turned: ''Tayyip baksana kaç kişiyiz saysana'':thumbup1:

''Gülü alana arınç bedava'':lol:

''Çankaya yollları şeriata kapalı'':thumbup:

Ordaki bayraklar,ordaki heyecan,ordaki çoşku görülmeye değerdi.

YAŞASIN CUMHURİYET,YAŞASIN LAİK DEVLET..

DSP genel başkanı Zeki Sezer ordaydı,Baykal neredeydi merak ettim doğrusu:001_unsur

çeşm-i naz
30.04.2007, 12:29
arkadaşlar gazeteleri okudunuz mu :cursing: :cursing:

50 bin kişi varmış güyaa ne 50 bini yaaa:cursing: :cursing:

burdan kanaltürk'e teşekür ediyorum gün boyunca mitingi göstermiş annem gelememişti rahatsızlığı nedeniyle evden izlemiş

ayrıca utandım dış ülke kanalları bile naklen yayın yaparken ülke kanalları diyet programları göstermiş yazıklar olsun bundan sonra ne show tv nede kanal d hiçbirini izlemicem hele trt allah göstermesin tek kanal kanaltürk:thumbup1:

Nesimi
30.04.2007, 12:35
kanaltürk, ulusal kanal ve cem tvyi bu konuda takdir ettim. Diğerleri tepkiler yüzünden göstermek zorunda kaldılar ama sayılarla oynuyorlar.

Yenişafak, Vakit gibi gazeteler Tandoğan için 70 bin kişi demişlerdi. İstanbuldaki miting içinde 50 bin derler eminim :)

Milyonlar orada alandaydık. Halk Şeriat istemiyor.

Nesimi
30.04.2007, 12:42
http://www.milliyet.com.tr/2007/04/30/son/resim/sontur10.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/4/29Istanbulda_tarihi_Cumhuriyet_Mitingi/25.jpg

Anlamlı Fotoğraflar

çeşm-i naz
30.04.2007, 12:49
ya valla anlamadım gitti böyle saçmalık olmaz orda olmasam nerdeyse ben inanıcam
gazeteleri okudukça sinirim tepeme çıkıyor yok böyle rezillik:cursing: :cursing:

işte kısaca aktarayım
sabah gazetesi bir grup olay çıkardı demiş nerde çıkardı ben göremedim gören oldumu???

milliyet akp istanbul il başkanlığına saldırı oldu demiş külliyen yalan sadece ordan geçerken 'yuh'landı başka bişey olmadı ki orda bir sürü polis vardı neye gerekse

akşam meydana sopalı bayraklar alınmadı demiş ne alaka herkes elinde bayrağını sallıyordu sopasız bu insanlar nasıl bayraklarını salladılar??
alana parti bayrakları sokulmadı demiş bu da yalan işçi partisi ve dsp nin bayraklarını kendi gözlerimle gördüm

tayyibe küfür edildi yazmışlar yuhhh artık diyorum bir tek küfür bile yoktu sadece ampül dedik ki oda yalan mı adamın partisinin sembolü ampül:D:D

meydan da dün de söylediğimiz gibi

satılık medya istemiyoruz!!!!

satılmış medyaaaa

seyhunbey
30.04.2007, 12:53
Tuncay özkan konuşuyor bea :)
http://www.youtube.com/watch?v=8hEwb12k-1w

Tolğa çandarin MUHTEŞEM PERFORMANSI ( canlar merhaba )
http://www.youtube.com/watch?v=4by5HwBvpuc&mode=related&search=

promethe
30.04.2007, 13:05
Kadınlara seçme seçilme hakkı, Vatandaşlara çağdaş kılık kıyafet devrimi, Devletin din esaslarına göre değil Laiklik esasına göre yönetilmesi gibi pek çok hak getirildi. Bize düşen bu inkilaplara sahip çıkmakdır.

Şu hallere bakın. Kılık Kıyafet yasası uygulansın!!!

Evet NESİMİ arkadaş!

Günümüzde alınabilecek en ilerici tavırlardan biri!

CUMHURİYET DEVRİMİ KANUNLARI UYGULANSIN!

barikatci
30.04.2007, 14:50
insanlarin tepkilerini meydanlarda göstermesi cok güzel fakat farkina olmadan türkiyeyi 2 kutuplu bi eksene itiyorlar amerika ve israil destekli darbeci askeriyenin ve onun usagi olan chp nin katkilariyla evet hepimiz (aleviler) laiklikten demokrasiden yanayiz bunuda meydanlarda belirtmemiz kadar güzel bisey yok fakat farkinda olmadan bazi görünmeyen gericilerin isine geliyor yaptigimiz tepkiler. Fasist askeri diktatörlügün aciklamalarini bazilarimiz gögsümüz kabararak izledik. Bunun nekadar kötü bisey oldugunu anlamamakta israr ediyoruz ki bu askeriye tüm alevi katliamlarina seyirci olmus ve dolayli yoldan organize etmistir. bu askeri zihniyet zamaninda demokrasi isteyenleri iplerde sallandirdi iskenceden gecirdi. ne ararsan ara kendinde ara derlerya acaba birileri akp ye oy veren alevilerin oranini hesapladimi. acaba akp degilde hükümette sosyalizm isteyen bi parti olsaydi yine ayni seyleri organize etmiyecekmiyfi bu gücler. Tek dertleri burjuvanin cikarlarini ve kendi cikarlarini korumak olan amerika destekli bu askeriye insanlari kemalizm catisi altinda cok rahat kullanabiliyor. akpnin tabanini kimse görmüyor inanin akp de meydanlara 500 bin kisi cikarir cok rahat 70 milyon nufusu olan bi ülkede. laiklige demokrasiye sahip cikalim fakat görünmeyen gericilerin destegiyle degil kendi hür irademizle..
bide bu akpye amerikanci avrupa birliginden yana diyorlar tamam öyleler sonucta burjuva partisi bur^juva cikarlarini temsil edecek peki bu organizasyonu yapanlar chp ve digerleri sizce nasil partiler halki mi temsil ediyorlar öyle derseniz komik duruma düsersiniz bu ülkede secimle basa gelen her parti amerikanin ab nin ve türkiye burjuva sinifinin cikarlarini halkin cikarlarindan önce düsünmek zorunda cünkü o partiyi basa getiren onlar, ki chp gibi emperyalizmin zenginlerin usagi olmus bi parti belki laikligi korur ama halkin cektigi bu sefalete care bulamaz ezilmeye devam ederiz. Silahli düsman silahla yikilir.

HALKLARIN TEK BAYRAGI VARDIR CEKIC ORAKLI KIZIL BAYRAK.
NE ISLAM NE KEMALIZM YOLUMUZ SOSYALIZM..
KAHROLSUN OLIGARSI..

munzur_62
30.04.2007, 15:24
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, cumhuriyet tarihinin en büyük mitinglerinden birisi olarak nitelendirilen Çağlayan mitingine katılan kişi sayısının 180 bin olduğunu bildirdi. Emniyet, mitingde atılan sloganları 2.5 sayfa olarak tek tek yazıp Ankara'ya gönderdi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü de tertip komitesinin 1 milyon kişi olarak açıkladığı Tandoğan mitingine katılanların sayısını, 70 bin kişi olarak duyurmuştu.

Mitingde atılan sloganlar:

Çankaya yolları irticaya, şeriata kapalı .
Abdullah Gül alana Tayyip Erdoğan bedava .
AKP halka hesap verecek .
Susma sustukça vatan elden gidiyor .
Çankaya'ya imam istemiyoruz .
Türkiye ayıldı, imam bayıldı .
Bindirilmiş kıta burada, Tayyip nerede? .
Tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana.
Atatürk'ün evinde senin işin ne? .
Hepimiz Kemalistiz, hepimiz Türküz .
Sigortalar attı, ampul patladı .
Türkiye laiktir laik kalacak .
Yarın çok geç olacak .
Her şey vatan için .
Atatürk gençliği görev başında .
Çarşı, Gül'e karşı (Beşiktaşlılar) .

Mitingde açılan pankartlar:

Cumhuriyet için birleşmeyeni sandıkta çizeriz .
19 Mayıs 1919'da başladı bu dava gericilerle kavgamız devam ediyor .
Halife değil, cumhurbaşkanı istiyoruz .
Fethullah yılanı çek artık parmağını .
Amerikanın gizli plancısı Abdullah Gül Çankaya'ya çıkamaz .
Bindirilmiş değil, 1000-dirilmiş kuvvetler .
Türkiye'nin gururu TSK.

Kendiniz bile inanmıyorsunuz

KızılBant
30.04.2007, 15:29
Şeriyat gelmesin diye darbe yapmak isteyenlere güç vermek doğru değil. Şeriyatte kötü Darbede.

12 eylül darbesinden sonra kuran kursu cami açan bu ordu değil mi?

Sevgi_2420
30.04.2007, 16:31
Miting kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi iyiki gittim bircok insanın beklentisinin aksine hiçbir kavga hiçbir aksilik yaşanmadı.İşin en komik tarafı ise akp il merkez binasının korunmasıydı toplam polisten daha çok polis vardı aydın insanlarıda kendileri gibi cahil ve saldırgan zannediyolar heralde.Gelen insanlar kadar gitmek zorunda kalanlar da oldu ama bu miting bu ülkenin sahipsiz olmadıgını gösterdi ve göstermeyede devam edecektir.

yağ_MuR
30.04.2007, 16:37
bende gaziden ancak 4te taksime geldim taksimde aynı şekilde doluydu heykelin önü falan insanlar o çoşkularından bişe kaybetmemişti valla harika bişeydiii helal olsun hepsine...

çeşm-i naz
30.04.2007, 16:49
Şeriyat gelmesin diye darbe yapmak isteyenlere güç vermek doğru değil. Şeriyatte kötü Darbede.

12 eylül darbesinden sonra kuran kursu cami açan bu ordu değil mi?

mitingi ordu düzenlemiyordu dikkatinizi çekerim çağdaş yaşam derneği düzenliyordu

miting de 'ne darbe ne şeriat tam bağımsız türkiye' sloganları atıldı o mitinge
katılanların hepsi çağdaş yaşam cumhuriyet için oradaydık

ne ordu için orayadık ne de başka şey tek derdimiz

cumhuriyet'in rejimin elden gitmemesi bu vatan için canlarını verenlerin kemiklerini sızlatmamak içindir

herşeye taraflı bakmayın sayın Kızılbant ya da başka amaçlar yüklemeyin
ordu'ya destek için değil cumhuriyet için oradaydık!

promethe
30.04.2007, 17:21
insanlarin tepkilerini meydanlarda göstermesi cok güzel fakat farkina olmadan türkiyeyi 2 kutuplu bi eksene itiyorlar amerika ve israil destekli darbeci askeriyenin ve onun usagi olan chp nin katkilariyla evet hepimiz (aleviler) laiklikten demokrasiden yanayiz bunuda meydanlarda belirtmemiz kadar güzel bisey yok fakat farkinda olmadan bazi görünmeyen gericilerin isine geliyor yaptigimiz tepkiler. Fasist askeri diktatörlügün aciklamalarini bazilarimiz gögsümüz kabararak izledik. Bunun nekadar kötü bisey oldugunu anlamamakta israr ediyoruz ki bu askeriye tüm alevi katliamlarina seyirci olmus ve dolayli yoldan organize etmistir. bu askeri zihniyet zamaninda demokrasi isteyenleri iplerde sallandirdi iskenceden gecirdi. ne ararsan ara kendinde ara derlerya acaba birileri akp ye oy veren alevilerin oranini hesapladimi. acaba akp degilde hükümette sosyalizm isteyen bi parti olsaydi yine ayni seyleri organize etmiyecekmiyfi bu gücler. Tek dertleri burjuvanin cikarlarini ve kendi cikarlarini korumak olan amerika destekli bu askeriye insanlari kemalizm catisi altinda cok rahat kullanabiliyor. akpnin tabanini kimse görmüyor inanin akp de meydanlara 500 bin kisi cikarir cok rahat 70 milyon nufusu olan bi ülkede. laiklige demokrasiye sahip cikalim fakat görünmeyen gericilerin destegiyle degil kendi hür irademizle..
bide bu akpye amerikanci avrupa birliginden yana diyorlar tamam öyleler sonucta burjuva partisi bur^juva cikarlarini temsil edecek peki bu organizasyonu yapanlar chp ve digerleri sizce nasil partiler halki mi temsil ediyorlar öyle derseniz komik duruma düsersiniz bu ülkede secimle basa gelen her parti amerikanin ab nin ve türkiye burjuva sinifinin cikarlarini halkin cikarlarindan önce düsünmek zorunda cünkü o partiyi basa getiren onlar, ki chp gibi emperyalizmin zenginlerin usagi olmus bi parti belki laikligi korur ama halkin cektigi bu sefalete care bulamaz ezilmeye devam ederiz. Silahli düsman silahla yikilir.

HALKLARIN TEK BAYRAGI VARDIR CEKIC ORAKLI KIZIL BAYRAK.
NE ISLAM NE KEMALIZM YOLUMUZ SOSYALIZM..
KAHROLSUN OLIGARSI..

Devrimcilik ,sosyalizm........

Hayatı durağan bir nesne gibi algılamanız o sloganvari sözlerinizi boşa çıkarıyor.

İnsanlar da kurumlar da ,nesneler gibi boşlukta salınmazlar.Aynı kalmazlar.Hangi irade hakimse ona göre tepki verirler.

Ordu 12 Eylül'de faşizan politikaların uygulayıcısı olmuştu.O zamanki komuta kademesinin ABD nezdindeki sıfatı "our boys" idi.Bu sıfatı hakettiler;zira ABD adına yapılacak hangi iş varsa yapmışlardı.

Bugün alınan tavır 12 Eylül döneminin politikalarının tam tersi.O dönem dinci gericilik pofpoflanmıştı;devlet politikası olmuştu.Bugünkü komuta kademesi ise bu gerici politikaya tavır alıyor.28 şubat döneminden itibaren ABD eksenli yürütülen tüm politikalarla cepheleşti.Orduyu yönetenler değişmiştir,tavırlar da beraberinde değişmiştir.

Türkiye'de kimi "solcu"larda şöyle dogmatik bir bakış var:"Efendim,ordu 12 Eylül'de şöyleydi de böyleydi de....."

Evet,o zaman gerici tavır almıştı;bugün ise tam tersi bir tavırla ilerici halkın yanında tavır alıyor.

Durumları yorumlarken ,ezberlenmiş nakaratlar yerine yaşanan gerçeklere dikkat etmek konuştuklarımızı anlamlı kılacaktır.

Saygılar....

NiSAN_Rojda
30.04.2007, 17:48
mitingin bu kadar kalabalık olması gerçekten çok gurur vericiydi....Tandoğandana kalabalıktı evet...halkın sesini sadece Türkiye ye diğil dünyaya duyurduk.....benim bi şey dikaktimi çekti türbanlı bayanlarda vardı ???? siz de dikat ettiniz mi arkadaşlar....

İzin vermeyeceğiz şeriatın gelemesini...Atatürk bize emanet etti ...Şeriatçılara diğil.....

TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALCAK..............

barikatci
30.04.2007, 23:46
Devrimcilik ,sosyalizm........

Hayatı durağan bir nesne gibi algılamanız o sloganvari sözlerinizi boşa çıkarıyor.

İnsanlar da kurumlar da ,nesneler gibi boşlukta salınmazlar.Aynı kalmazlar.Hangi irade hakimse ona göre tepki verirler.

Ordu 12 Eylül'de faşizan politikaların uygulayıcısı olmuştu.O zamanki komuta kademesinin ABD nezdindeki sıfatı "our boys" idi.Bu sıfatı hakettiler;zira ABD adına yapılacak hangi iş varsa yapmışlardı.

Bugün alınan tavır 12 Eylül döneminin politikalarının tam tersi.O dönem dinci gericilik pofpoflanmıştı;devlet politikası olmuştu.Bugünkü komuta kademesi ise bu gerici politikaya tavır alıyor.28 şubat döneminden itibaren ABD eksenli yürütülen tüm politikalarla cepheleşti.Orduyu yönetenler değişmiştir,tavırlar da beraberinde değişmiştir.

Türkiye'de kimi "solcu"larda şöyle dogmatik bir bakış var:"Efendim,ordu 12 Eylül'de şöyleydi de böyleydi de....."

Evet,o zaman gerici tavır almıştı;bugün ise tam tersi bir tavırla ilerici halkın yanında tavır alıyor.

Durumları yorumlarken ,ezberlenmiş nakaratlar yerine yaşanan gerçeklere dikkat etmek konuştuklarımızı anlamlı kılacaktır.

Saygılar....

diyosun ama ben gülüyorum ordu degismistir sözüne.. :))) ozamanlar amerika ordu vesilesiyle mhpyi dincileri kullandi simdi ise laikleri cumhurriyetcileri kullaniyor bukadar basit kimi kandiriyorsun sen ordu degismis mis git bunu kücük cocuga anlat o da güler. sonucta türk ordusu deniyor ama ordaki ne tekeller döndügünü akli basinda herkes biliyor baktiki kendi cikarlarina ters gelen biseyler oluyor hemen harekete geciyor inan bana chp yada baska kendine demokrat denen bi parti basta olsaydi ve ordunun emperyalizmin cikarlarina ters gelen bi tavir alsaydi bu seferde gericileri kullanirdi bu demokrat partilere karsi gecmiste oldugu gibi. ezbere konusmuyorum ben ama ezberledigim sey var yillardir oynanan ayni oyunlar ve halkinda koyun gibi bu oyunlara gelmesini ezberledik artik..

akpolat
01.05.2007, 00:36
diyosun ama ben gülüyorum ordu degismistir sözüne.. :))) ozamanlar amerika ordu vesilesiyle mhpyi dincileri kullandi simdi ise laikleri cumhurriyetcileri kullaniyor bukadar basit kimi kandiriyorsun sen ordu degismis mis git bunu kücük cocuga anlat o da güler. sonucta türk ordusu deniyor ama ordaki ne tekeller döndügünü akli basinda herkes biliyor baktiki kendi cikarlarina ters gelen biseyler oluyor hemen harekete geciyor inan bana chp yada baska kendine demokrat denen bi parti basta olsaydi ve ordunun emperyalizmin cikarlarina ters gelen bi tavir alsaydi bu seferde gericileri kullanirdi bu demokrat partilere karsi gecmiste oldugu gibi. ezbere konusmuyorum ben ama ezberledigim sey var yillardir oynanan ayni oyunlar ve halkinda koyun gibi bu oyunlara gelmesini ezberledik artik..

evet arkadaşım dün çağlayanda olmaktan senin deyiminle koyun gibi kandırılmaktan dolayı çok mutluyum. 4milyon her kesimden tek bir amaç için gelmiş kandırılmış insanlar....!! çok merak ediyorum hep aynı oyunlar diyosun ya yaşını bilmiyorum ama sen hayatında hiç bu kadar karabalığı birarada gördünmü ya da hiç düşündün mü bu kadar insan niye toplandı diye?? ben sana biraz anlatayım... cumhuriyeti yıkmak için yemin etmiş, cumhurbaşkanlığını demokrasinin son durağı olarak gören insanlara bu makamı vermemek. olası bir askeri darbeye meydan vermeden biran önce seçime gidilmesi. yani dün ordaki halk DARBECİ değil DEVRİMCİYDİ. aynı milli mücadele yıllarındaki halk gibi.

ONU®
01.05.2007, 13:02
Sevgili barikatci

Oradaki atmosfer hakkında yorum yapmak için orda bulunmanızı öneririm.Çağlayan belki de en kalabalık mitingini gördü.Hepimiz emperyalistlerle işbirlikçilik yapan şeriatçılara karşı durmak için haykırdık.Diğer en önemli mesaj ise kesinlikle birleşme çağrısı oldu ki o birleşme de gerçekleşirse o zaman solun devrimi gerçekleşecek, sessiz çoğunluk sesini yine haykıracak ve darbeye gerek kalmadan bu sarıklılar sandığın dibine gömülecek.

çeşm-i naz
01.05.2007, 13:26

siz anlamıyormusunuz anlamak mı istemiyorsunuz???

takmışsınız bir ordu gidiyor anlamış değilim sizin derdiniz ne burda provatörlük yapmayın
tek akıllı sizsiniz değil mi orda binlerce kişi koyun zeki olan sizsiniz saçma sapan konuşma arkadaş !!

anlayın artık biz ordu için orda değildik bana ordudan orda olan birini söyle veya mitingi kim düzenlemiş katılan dernekleri say ondan sonra ordu yararına de!!!

tutturmuşsunuz bir ordu ağıza sakız gidiyorsunuz hadi tamam o kadar millet koyun diyelim o koyun dediğin insanlar cumhuriyeti için taaa artvinden geldi türkiye'nin bir ucundan geldi sen ne yaptın???

burda konuşmak kolay o zaman sende bir miting düzenle cumhuriyetin için sende desteklen madem bu mitingdin ordu yararına olduğunu düşünüyorsun sen yararsız yap bakalım

forumda o mitinge giden bir sürü insan var cumhuriyet'i adına bunlardan biri de benim senin ne haddine koyun diyemek lafını bill ve herkesten özür dile!!!

çeşm-i naz
01.05.2007, 14:14
işte meydan buyrun!!!!şah hayati deyişi

http://www.youtube.com/watch?v=EUsInmH8LTk

zazaozgun
03.05.2007, 12:04
ben mitingte 3 saat kalabildim çok kalabalıktı.cem tv ve kanalturke mitinge verdiği destekten doayı teşekkür ediyorum..

seyhunbey
03.05.2007, 12:16
işte meydan buyrun!!!!şah hayati deyişi

http://www.youtube.com/watch?v=EUsInmH8LTk

Didem Bi Önceki sayfaya bakarsan 4 sayfaya bakarsan ben eklemiştim o videoyu :wink:

çeşm-i naz
03.05.2007, 12:19
Didem Bi Önceki sayfaya bakarsan 4 sayfaya bakarsan ben eklemiştim o videoyu :wink:

demek ki bazıları görememiş tekrar izlesinler diye ekledim ben baktım da bakamayanlar var iyi yapmışın!

seyhunbey
03.05.2007, 12:36
demek ki bazıları görememiş tekrar izlesinler diye ekledim ben baktım da bakamayanlar var iyi yapmışın!

İşimize gelmeyen şeyleri görmemek konusunda üstümüze yoktur.. Hemen AMA oluyoruz..:yamukgul:

merhaba canlar merhaba :turned:

Westside
16.05.2007, 16:00
Keşke TKP li EMEP li ÖDP li dostlarımız da aramızda olsaydı o zaman herkes emperyalistlere karşı tek yumruk oldugumuzu görürlerdi.Çünkü oradaki ana düşünce NE ABD NE AB TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE idi

EREN izm
16.05.2007, 16:12

dogrudur yaparlar :uhhm: :uhhm:

çeşm-i naz
18.05.2007, 07:50
Keşke TKP li EMEP li ÖDP li dostlarımız da aramızda olsaydı o zaman herkes emperyalistlere karşı tek yumruk oldugumuzu görürlerdi.Çünkü oradaki ana düşünce NE ABD NE AB TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE idi

gördüğün gibi can bunu anlamayan sığ beyinli o kadar çok ki aramızda:yamukgul:

ONU®
18.05.2007, 12:59

Zaten orada AKP'yi protesto etmemizin en büyük amaçlarından biri emperyalistlerle işbirliği yapmaları,onların hain planlarına ortak olmaları ve topraklarımızı onlara peşkeş çekmeleri değil miydi?

Mitinglerde katil ABD'nin Irak'ı ''demokrasi'' adı altında talan etmesine karşı haykırmadık mı sanıyorsunuz?

Bazıları bunu bir anlayabilseler.

Biz de Bağcılar'dan bir grup olarak İzmir mitingine gitmiştik.Adamlar biz meydandayken Bağcılar'ın da elektriğini kesmişler.

TEDAŞ,BEDAŞ v.b. bunlar hep satılmış değil mi yaparlar valla.

Şimdi bunları yazdım diye burayı da kesmesinler :D :D :001_tt2:

Şah-Mat
20.05.2007, 15:17
Ve zincirin son halkası SAMSUN....MİTİNGİ.....

http://www.cnnturk.com/images/turkiye/mıtıng22007.jpg

Cumhuriyet mitinglerinin sonuncusu Samsun'da yapılıyor.

Bir (1) milyon kişi oldugu söyleniyor...

Belirtmekte fayda var ALEVİ DERNEKLERİ bu mitingede DESTEK vermişlerdir..

Alanda vatandaşlar sık sık..

"Ne ABD ne AB Tam bağımsız Türkiye",

"Türkiye laiktir laik kalacak",

"Çankaya yolları şeriata kapalı",

"Ne mutlu Türküm diyene",

"Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek" sloganları atılırken,

http://www.internethaber.com/images/news/37558.jpg

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın açtığı...

"Hepimiz kelleyiz-Çarşı",

"Geldikleri gibi giderler",

"Bu yıl tatil yok sandık var",

"Vatan mevzubahis ise gerisi teferruattır",

"Bugün Samsun'da yarın sandıktayız",

Çankaya'yı temiz tuttuk şimdi sıra mecliste"

"352 taze yumurtadan cumhurbaşkanı çıktı mı?" gibi pankartlar açılmış...

Ayrıca Samsun Miting'inde Sezer ve Baykal Mitinge EL ELE çıkmışlar...

Son nokta samsunda koyuldu..

... Kaynak ... (http://www.haberturk.com/haber.asp?id=23841&cat=110&dt=2007/05/20)

Keşke birde bu güneydoğu-doğu anadoluda yapılsaydı...:)

Westside
20.05.2007, 18:26
Ayrıca Samsun Miting'inde Sezer ve Baykal Mitinge EL ELE çıkmışlar

Arkadaşlar bana göre bu da medyanın bir oyunu kesinlikle ve bu oyuna gelmeyelim.Burada medya halkın anti-emperyalist hareketinden korktu ve tamamen abd ve ab ye bagımlı liderleri sanki sol gibi göstererek hedef şaşırttı.

Sanki CHP-DSP iktidara gelince farklı şeyler mi olacak?Hiç sanmıyorum.

ONU®
21.05.2007, 12:54
Keşke birde bu güneydoğu-doğu anadoluda yapılsaydı...:)

Özellikle Diyarbakır'da.

Westside
21.05.2007, 16:08
Özellikle Diyarbakır'da.

O da olur merak etme:)

kemalist_teist
26.05.2007, 00:16
Helal Olsun,Aşk Olsun O mitinglere katılanlara.İrticaya,bölücülüğe,pkk terörüne ve işbirlikçilere aslında en güzel tokadı bir tane adli ve adi vakanın bile olmadığı milyonların katıldığı,dünya tarihinde guinness rekorlar kitabına giren mitingler attı.Atatrükçüler,Milletinin gücünü gösterdi.Bir ahlak ve erdem dersiydi o mitingler.Düne kadar bu millet ne kadar tepkisiz neden sokağa çıkmıyor diyen sözüm ona bazı solcu entel-dantel aydın bozmaları neden mitinge tepki gösteriyor.

Helal Olsun,Helal Olsun,Helal Olsun,,,,O mitinge yüreğini koyanlara,,,