Orijinalini görmek için tıklayınız : 29-30 Nisan İstek ve Görüş Topiği
TüRKü DiYaRı'yla Türkülerle merhaba dostlar...
yaklaşık 2 saattir TüRKü DiYaRı'na yolculuğunuz benim seçtiklerimle devam etmekteydi... yola yön verme sırası sizde :)
İstek ve görüşlerinizi buradan bana iletebilirsiniz canlar...
Türkülerle Türkü Tadında Kalın Dostlar...
bıldırcın24 29.04.2007, 19:19 dil lâl olur sizi yermem! seçmiş olduğunuz türküler çok hoş ama benim için ayrı bir yeri olan Özlem ÖZDİL nazlı nazlı'yı çalarsanız sevinirim
keyfle türkü ile kalın
isteklerden önce benim bir yıldönümü armağanım olacak, bugün forumumuzun 1000. günü aynı zamanda çok sevdiğim abim, babam, dersim yürekli yiğit;Sahan62 (Haydar Abim)'in forumda 1. yılı :D yüreği kocaman abicim, bizle nice senelere diliyorum...
senin için "Haydar haydar" "Tabip Sen elleme yaramı" "Çok Özledim Dersim Seni" ve "Fadime" gelecek...
Seni Seviyoruz abicim, hep bizle olman dileğiyle :)
dil lâl olur sizi yermem! seçmiş olduğunuz türküler çok hoş ama benim için ayrı bir yeri olan Özlem ÖZDİL nazlı nazlı'yı çalarsanız sevinirim
keyfle türkü ile kalın
isteğiniz sırada can :)
devrim69 29.04.2007, 19:34 Leylam,bende süphan dağı ve kahta halayını istiyorum.Kolay gelsin:D
Leylam,bende süphan dağı ve kahta halayını istiyorum.Kolay gelsin:D
hemen annem :clown:
Lazoşa_62 29.04.2007, 19:48 isteklerden önce benim bir yıldönümü armağanım olacak, bugün forumumuzun 1000. günü aynı zamanda çok sevdiğim abim, babam, dersim yürekli yiğit;Sahan62 (Haydar Abim)'in forumda 1. yılı :D yüreği kocaman abicim, bizle nice senelere diliyorum...
senin için "Haydar haydar" "Tabip Sen elleme yaramı" "Çok Özledim Dersim Seni" ve "Fadime" gelecek...
Seni Seviyoruz abicim, hep bizle olman dileğiyle :)
Teşekkür ediyorum.LaDY. Beni çok duygulandırdınız teşekkür ediyorum.Evet tam 1 yılımı bugün doldurdum.Sizlerle tanışmak,sizlerle olmak ve bu güzel sevgiyi paylaşmak dünyanın en büyük mutlulugu
Sizi ve tüm canları yürekten seviyorum.Tekrar ediyorum sizlerle olmak dünyanın en güzel mutluluğu. İstekler için teşekkür ediyorum.
Lazoşa_62 29.04.2007, 19:50 Canım Deniz Gezmişle ilgili Livanelinin Bir "Gemerekten çevirmişler Deniz Gezmişin yolunu" varsa çalarmısın
Canım Deniz Gezmişle ilgili Livanelinin Bir "Gemerekten çevirmişler Deniz Gezmişin yolunu" varsa çalarmısın
isteğin sırada abicim :)
deniz mavi 29.04.2007, 22:20 arkadaşlar özcan arkadaşımızda sonra ben yayındayımm inşallah onun kadar başarılı bi yayın yaparımm isteklerinizi bana burdan iletebilirsiniz iyi dinlemeler:D
mavi boran 29.04.2007, 22:32 mehmetciğim senden tüm forumdakilere özcan türeden ötme turnam ı istiyorum.iyi yayınlar
bolşevik 29.04.2007, 22:47 Grup yorum bir gitar akorunu çalarsan çook sevinirim:D
deniz mavi 29.04.2007, 23:55 ablam benim için ggüler dumandan yolcuyum bu daglarda ezgisini çalarsan çookk sevinirim:D
devrim69 29.04.2007, 23:57 Bende grup yorumdan mısri kızı istiyorum leylam Teşekkürler
can_sivaslım 30.04.2007, 00:02 ablam benim için bir kızıltug çalarmısın
merhaba arkadaşım nuretin reçberden kalbimdeki yangın adlı çalışmayı bir arkadaşıma ve forumda olan herkese istiyorum iyi yayınlar dilerim
yagmur12 30.04.2007, 00:05 İyi geceler Leyla ablacığım. Tüm iyi insanlar için Ahmet Aslan'dan Meso'yu çalar mısın? :)
tuncerbio 30.04.2007, 00:29 iyi geceler ve iyi yayınlar mazlum çimen feryadı isyanım .....
tuncerbio 30.04.2007, 00:54 lady feryadı isyanım için teşekkürler kimse birşey istemeyecek galiba korkuttun mu ne ? ....
leman sam .........gül güzeli......
devrim69 30.04.2007, 01:32 İyi yayınlar can.Bende nurettin rençberden kahta halayını istiyorum.Kolay gelsin
bende türkü istiyom can; hasret gültekin den gün olaydı mümkünse sağol ....
bende türkü istiyom can; hasret gültekin den gün olaydı mümkünse sağol ....
Hasret Gültekin-Gün olaydı sırada Murat Can...
Türkülere Yolculuğumuz TüRKü DiYaRı ile Devam edecek dostlar :)
Dillerimiz susar ama Türkülerimiz Susmaz...
Türkülerle Türkü Tadında kalın canlar :)
Güne ve Dostlara Türkülerle Merhaba :)
TüRKü DiYaRı'ndaki yolculuğunuza siz de yön verin :)
Türkülerle Türkü Tadında Kalın Canlar...
zeynep C. 30.04.2007, 11:54 İyi yayınlar LaDY. Kıvırcık Ali- canımın içi çok sevdiğim birine gelsin eğer yoksa herhangi bir türküde olabilir.Çalarsanız sevinirim.
İyi yayınlar LaDY. Kıvırcık Ali- canımın içi çok sevdiğim birine gelsin eğer yoksa herhangi bir türküde olabilir.Çalarsanız sevinirim.
sizi burada görmek ne büyük mutluluk, hoş geldiniz ve isteğiniz sırada küçük hanım hıh ühü...
zeynep C. 30.04.2007, 12:05 sizi burada görmek ne büyük mutluluk, hoş geldiniz ve isteğiniz sırada küçük hanım hıh ühü...
Hoşbuldum.Küçük hanım sizin için şuan burda.Türkü sizede gelsin...
zeynep C. 30.04.2007, 12:14 Bitanem,aşkım,herşeyim,gözümün nuru,ablaların en tatlısı yokya resmiyet bana göre değil.
Bitanem Onur Akın - Seviyorum Seni'yi çalarmısın...Sadece sana gelsin...Özür dilerim balımmm....:blushing: :blushing: :blushing: :blushing:
Bitanem,aşkım,herşeyim,gözümün nuru,ablaların en tatlısı yokya resmiyet bana göre değil.
Bitanem Onur Akın - Seviyorum Seni'yi çalarmısın...Sadece sana gelsin...Özür dilerim balımmm....:blushing: :blushing: :blushing: :blushing:
Zeynebim ömrümün varı, meleğim, prensesim benim, kardeşlerin en şekeri... evet resmiyet bize göre değil :001_rolle
Onur Akın-Seviyorum Seni sadece sana ve bana gelsin :) teşekkür ederim meleğim :blushing:
yagmur12 30.04.2007, 12:59 Merhaba Leyla ablacığım ben işte olduğum için radyo açılmıyor ama şuan Nurettin Rençber'den Yadımda Sen'i dinliyorum. Forumdaki tüm arkadaşlar için çalar mısın? Hep beraber dinlyeyelim:D Birde Ercan'a ve yengeye gelsin o anlar :D
deniz olmak 30.04.2007, 13:11 kolay gelsin lady can :sas
kazım koyuncu dan gelevera deresini istiyorum
şimdiden teşekürler
Merhaba Leyla ablacığım ben işte olduğum için radyo açılmıyor ama şuan Nurettin Rençber'den Yadımda Sen'i dinliyorum. Forumdaki tüm arkadaşlar için çalar mısın? Hep beraber dinlyeyelim:D Birde Ercan'a ve yengeye gelsin o anlar :D
yağmırım isteğin sırada :)
kolay gelsin lady can :sas
kazım koyuncu dan gelevera deresini istiyorum
şimdiden teşekürler
her istediğimiz olmaz dimi:p ama hadi kırmayım seni :p isteğin sırada canım :)
çeşm-i naz 30.04.2007, 22:40 1 mayıs'a hazırlık yayınına hoşgeldiniz canlar isteklerinizi burdan bana iletebilirsiniz ayrıca cumhuriyet mitinginide yorumlayabiilrsiniz:)yayınımız anonslu:)
Beşiktaşli58 30.04.2007, 22:56 Keske orada bulunsaydik. Keskeeee
Babamla kesin katilirdim. Kimsenin kimin ne giyidigine karisma hakki yoktur! Bu hem bize, hem Gül'e hem Erdogan'a geçerlidir. Anti-Seriatiz biz! Miting'e katilanlarla gurur duyuyorum. Gerçekten gurur verici. Bazilari yüzbin diyor, bazilari 180.00 diyor vs. vs. ama bence milyonlarca var idi. Insallah bundan sonra RTE ve arkadaslari artik geri çekilir ve erken seçime gideriz. Belli ki halk Gül'ü istemiyor, AKP'yi istemiyor. Artik degisme zamani.
Ampüle benziyorsun Tayyip!
Bu arada: Grup Yorum'dan Felluce eserini yayinlarsan sevinirim Didem ablam. Tüm foruma gelsin :thumbup1:
cansivaslım 30.04.2007, 23:20 http://www.youtube.com/watch?v=57bgT25IBzY aha da buldum
Taksim yasaklanmış olabilir ama mitingimiz 30 yıl önceki taksim vahşetine öc olacaktır. Orda şehit düşen yoldaşlarımız rahat uyusun. Bilsinlerki onlar öldü ama binler doğdu.
Binler yarın kadıköyde olacak.
Binler yarın 77 nin hesabını soracak.
Beşiktaşli58 30.04.2007, 23:36 Tolga Çandar - Korkmirem (Koro)
http://www.speedyshare.com/492329418.html
Iyi dinlemeler canlar :)
Kolay gelsin DJ :innocent:
tuncerbio 30.04.2007, 23:40 iyi yayınlar yarın taksimde olacak tüm dostlara ;kızılırmak ...dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
dergiler yıldız parkı civarında
sendikalar dolmabahçede toplanıyor
|