Orijinalini görmek için tıklayınız : bayrağımız

okyanus
29.04.2007, 21:47
İTO( İZMİR TİCARET ODASI) 19 MAYISA KADAR ÜCRETSİZ BAYRAK DAĞITMAKTADIR.BU BİZİM MİLLİ GÜVENCEMİZDİR. BÜTÜN İZMİRİ 19 MAYISA KADAR KAN KIRMIZI BAYRAĞIMIZLA DONATALIM.

SEVGİLERLE.(İLETİŞİM)TEL:444 92 92

NOT:İsim,adres,tel.numaranızı bırakıyorsunuz,bayrağınız adresinize geliyor veya söyledikleri adresten teslim alıyorsunuz.(bayrak ölçüleri 3m/2m'dir.)

izmirksk
29.04.2007, 21:50
annem üzerinde atatürk resmi olan büyük boy bayrağı nerede bulurum diye sabah akşam konuşuyordu:)
bilgin var mı

Agop
29.04.2007, 21:54
SAol şimdi bi koşu alırım. Lazım oluyo.

okyanus
29.04.2007, 22:17
annem üzerinde atatürk resmi olan büyük boy bayrağı nerede bulurum diye sabah akşam konuşuyordu:)
bilgin var mı

iletişim numarasından ararsan yardımcı olurlar.

okyanus
29.04.2007, 22:19
SAol şimdi bi koşu alırım. Lazım oluyo.

koşma :) onlar getiriyolar.

haşim oğlu
29.04.2007, 22:43
Bİz Alevİler Kutlu DoĞum Haftasini İslamcilar Kutluyor Dİye EleŞtİrİyoruz. EleŞtİrmemİzİn Nedenİ Kutlu DoĞum Haftasi Adi Altinda Yapilan Bu GÜnlerİ İrtİca ÖrgÜtlenmesİnİn Aracisi OlduĞundan Hareket Ederek EleŞtİrİyoruz. Sİzlerİnde BİldİĞİ Gİbİ Cem Vakfi Dİye Vakif Alevİlerİ Temsİl EttİĞİnİ SÖylemektedİr. Alevİ OlduĞunu İddaa Eden Cem Vakfi BakirkÖy MÜftÜlÜĞÜyle Ortak Kutlu DoĞum Haftasi Yapti. Bunlar OlmamiŞ Gİbİ Gerİ DÖnÜp İrtİca Tehlİke Var Dİyerek Cumhurİyet Mİtİnglerİne Gİdİlmesİnİn Gereklİ OlduĞunu SÖyledİler Bu Bİr İkİ YÜzlÜlÜktÜr Hem İrtİcaci Çevrelerle Ortak Kutlu DoĞum Kutluyacaksiniz DÖnÜp CumhurİyetÇİ Olacaksiniz? Yorum Sİzİn........!!

okyanus
02.05.2007, 14:59
ben kutlu doğum haftasını kutlasaydım dediğinde sonuna kadar haklıydın,ama kutlamadım ,çağlayan mitingine gittim ama. cumhuriyetime sahip çıkmak için.