Orijinalini görmek için tıklayınız : 2-3 Mayis İstek Ve Görüş Topiği
seyhunbey 02.05.2007, 10:54 Merhaba Canlar
Türkülere Yolculuğumuz Başlamıştır.İstek ve Görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz dostlar. Yüreğinizdeki Türkülere Selam Olsun.
Etme Kurban Olayım Dost
Ağlatma Gelem Gelem
Tutup Elim Kollarımı
Bağlatma Gelem Gelem
Ağlatma Gelem Gelem
Yarama Boşa Melhem
Sürme Kar Etmez Dost Dost
Bir De Sen Çektirme Yeter
Sevdan Bende Yanar Tüter
Cehennem Narından Beter
Dağlatma Gelem Gelem
Ağlatma Gelem Gelem
Yarama Boşa Melhem
Nurşeniyem Bu Töremi
Yakanlar Yaktı Çıramı
Sinemde Gizli Yaramı
Kanatma Gelem Gelem
Ağlatma Gelem Gelem
Yarama Boşa Melhem
Aşık Nurşani
Türkülerle Türkü Tadında kalın...
yagmur12 02.05.2007, 10:57 Günadınnnn... Tüm forumdaki tüm dostlar için Mustafa Özarslan'dan Arayı Arayı ve Oğuz Aksaç'tan Ceylan Gözleri'ne türkülerini çalar mısın Seyhun hemşom? :) Şimdiden teşekkür ederim, iyi yayınlar...
seyhunbey 02.05.2007, 11:02 Günadınnnn... Tüm forumdaki tüm dostlar için Mustafa Özarslan'dan Arayı Arayı ve Oğuz Aksaç'tan Ceylan Gözleri'ne türkülerini çalar mısın Seyhun hemşom? :) Şimdiden teşekkür ederim, iyi yayınlar...
Merhaba Tünaydin :)
İSteklerini Siraya Aliyorum :thumbup1: Ben Teşekür Ederim :walkman:
yorgun bir sabahtan, yeni umutlarla uyandığımız şu günde herkese günaydın..!
sevgili seyhunbey sana da iyi yayınlar dilerim, Arif SAĞ'dan veya Aynur Haşhaş'tan bir parça çalarsan sevinirim..
günaydınn forumdaki dostlar her istediğim şarkı sevdigimden uzaktı şimdi ise onun yanından istek yapıyorum selda bağcandan beni unutma ölene kadar seveceğim aşktan da öte yarim için aşkım ali için ve bizleri yalnız bırakmayan seyhun can senin için...
seyhunbey 02.05.2007, 11:09 yorgun bir sabahtan, yeni umutlarla uyandığımız şu günde herkese günaydın..!
sevgili seyhunbey sana da iyi yayınlar dilerim, Arif SAĞ'dan veya Aynur Haşhaş'tan bir parça çalarsan sevinirim..
'' Arif Sağ - Gürbeti Benmi Yarattim ve Aynur haşhaş - Meyhaneci '' senin için sirada abicim tabiki çalarim ne demek :thumbup1:
günaydınn forumdaki dostlar her istediğim şarkı sevdigimden uzaktı şimdi ise onun yanından istek yapıyorum selda bağcandan beni unutma ölene kadar seveceğim aşktan da öte yarim için aşkım ali için ve bizleri yalnız bırakmayan seyhun can senin için...
İsteyin Sirada Ablam Tüm Yürek dolu sevgi dolu insanlar için :)
yagmur12 02.05.2007, 11:46 Seyhun bir isteğim daha olacak sadece bana gelsin, çok bencilce olacak ama :D Nurettin Rençber Yadımda Sen... Teşekkür ederim. :)
Serhatlı 02.05.2007, 11:59 bu gün heykeltraş mustafa abinin dogumgünü onun için sabahat akkirazdan bir parça çalarmısın ayrıca forum can ları için,İYİki doğdun mustafa abim
burmadere 02.05.2007, 12:07 merhaba ben ferhat tunç'tan vuruldu ciğer parem kanlar içinde '
adlı türküyü istiyorum şimdiden teşekkürler...:walkman: :walkman: :)
Merhaba iyi yayınlar,
Ben bütün canlar için her hangi bir türkü istiyorum.
Seçimi sana bırakıyorum...
İyi yayınlar...
mavi boran 02.05.2007, 12:10 cano ali ekber eren ben aklımı gözlerine takmışım.forumun güzel gözlü,güzel yürekli insanlarına gelsin.
Türkü Gözlü Kız 02.05.2007, 12:13 Günaydin herkese, öncelikle kolay gelsin Seyhun :turned:
Tüm forum halki icin, özellikle de Tuncay Balci hayranlari icin Bellolmaz türküsünü calar misin?
Tesekkürler, iyi dinlemeler hepimize :walkman:
mavi boran 02.05.2007, 12:40 cano bugün doğum günü olan nuray ablamızın değerli eşi mustafa abi için mirkut halayını çalar mısın?nuray ablamızdan aşkına gelsin:D
seyhunbey 02.05.2007, 12:49 Seyhun bir isteğim daha olacak sadece bana gelsin, çok bencilce olacak ama :D Nurettin Rençber Yadımda Sen... Teşekkür ederim. :)
bu gün heykeltraş mustafa abinin dogumgünü onun için sabahat akkirazdan bir parça çalarmısın ayrıca forum can ları için,İYİki doğdun mustafa abim
Doğum gunu kutlu olsun abi ahmet kaya dogum gunu benden sana gelicek :)
merhaba ben ferhat tunç'tan vuruldu ciğer parem kanlar içinde '
adlı türküyü istiyorum şimdiden teşekkürler...:walkman: :walkman: :)
ferhat tunç '' bana Munzur '' senin için gelicek umarim kabul edersin dost..
Merhaba iyi yayınlar,
Ben bütün canlar için her hangi bir türkü istiyorum.
Seçimi sana bırakıyorum...
İyi yayınlar...
cano ali ekber eren ben aklımı gözlerine takmışım.forumun güzel gözlü,güzel yürekli insanlarına gelsin.
Günaydin herkese, öncelikle kolay gelsin Seyhun :turned:
Tüm forum halki icin, özellikle de Tuncay Balci hayranlari icin Bellolmaz türküsünü calar misin?
cano bugün doğum günü olan nuray ablamızın değerli eşi mustafa abi için mirkut halayını çalar mısın?nuray ablamızdan aşkına gelsin:D
Merhaba türkü dostlari isteklerinizi siraya aliyorum :thumbup1:
deniz olmak 02.05.2007, 12:50 Merhaba Seyhun
Vali güler halk ağlar :sarkazm
Tüm faşistler için Selda Bağcandan Yuh yuh türküsünü istiyorum:yaw2
seyhunbey 02.05.2007, 12:59 Merhaba Seyhun
Vali güler halk ağlar :sarkazm
Tüm faşistler için Selda Bağcandan Yuh yuh türküsünü istiyorum:yaw2
Merhab Abi Az Önce Çalmiştim Tamam Senin İçin Tekrar çalarim tüm FaşİsTler için :thumbup1:
seyhunbey 02.05.2007, 13:05 Günaydin herkese, öncelikle kolay gelsin Seyhun :turned:
Canom Tuncay Balci arşivimde vardi bulamiyorum ama :no: senin için yavuz bingölden '' yarim şimdi Nerdesin i '' çalicam Umarim kabul edersin :thumbup1:
Anatolianman 02.05.2007, 13:18 selda bağcan ile mahsuni den çalmaya devam
iyi böyle.
thank you so much..........
seyhunbey 02.05.2007, 13:28 selda bağcan ile mahsuni den çalmaya devam
iyi böyle.
thank you so much..........
olur devam ederiz can :) ben teşekür ederim :walkman:
TüRKü DiYaRı ile Türkülere ve Sizlere Merhaba Dostlar...
İsteklerinizi buradan iletebilirsiniz...
zahmet olmazsa ve arşivinizde varsa mehmet özcan'dan vuruldu sevdamız kirvem adlı türküyü çalarmısınız
zahmet olmazsa ve arşivinizde varsa mehmet özcan'dan vuruldu sevdamız kirvem adlı türküyü çalarmısınız
isteğin sırada ablacım :)
deniz olmak 02.05.2007, 19:29 Lady kolay gelsin
Onur akından Yağmur yüreklimi istiyorum.
Bitaneme gelsin...tanırmısın onu :p (hala işteyim)
Haydaryiğit 02.05.2007, 19:32 Daha sonra da Engin Nurşani'den-Adına bir cızık çektim'i rica ediyorum Leyla abla...
Kolay gelsin
Lady kolay gelsin
Onur akından Yağmur yüreklimi istiyorum.
Bitaneme gelsin...tanırmısın onu :p (hala işteyim)
yooo tanımıyorum :p bitanen kim :whistling aferim çalış, çok çalışman lazım :innocent:
hee bu arada isteğin sırada canım :)
Daha sonra da Engin Nurşani'den-Adına bir cızık çektim'i rica ediyorum Leyla abla...
Kolay gelsin
ablacım isteğin sırada yağmur yüreklim den sonra adına bir çızık çektim ne uyumlu olacak dimi :p
Haydaryiğit 02.05.2007, 19:46 ablacım isteğin sırada yağmur yüreklim den sonra adına bir çızık çektim ne uyumlu olacak dimi :p
Ewt gerçekten uyumlu oldu hehe :D
Teşekürler Leyla abla
merhaba seyhun arkadaşım iyi yayınlar dilerim senden helinden saryayı isteyeceğim bu çalışmayı tüm forum dinleyenlerine gelsin iyi yayınlar dilerim
merhaba lady oncelikle kolay gelsin.senden isteğim tabi mumkunse Gokhan Birben'den yuksek daglarda kar var isimli ezgisiniz tum forum icin dinletirsen sevinirim simdiden tskler
çeşm-i naz 03.05.2007, 13:33 bugün 3 mayıs
aleviradyo sizlerin yürekte ki türkülerle yine sizlerle isteklerinizi burdan bana iletebilirsiniz
bugün ilk türkülerim izninizle annelerimize gelsin:crying: herkes şimdi eğer yanındaysa annesine sarılsın
Oğuz Aksaçtan bir türkü çalabilirmisin??
çeşm-i naz 03.05.2007, 14:10 Oğuz Aksaçtan bir türkü çalabilirmisin??
tabi sizin için adıyaman iyi dinlemeler
Bitanede Özcan Türeden türkü çal desem haddimi aşmış mı olurum???
çeşm-i naz 03.05.2007, 14:23 Bitanede Özcan Türeden türkü çal desem haddimi aşmış mı olurum???
tabi ki de hayır özcan türe ötme turnam sizin için iyi dinlemeler:)
Son olarak benim için seveyi de çalarsan istek istemeyecem artık. Yavaş yavaş kızdığını hissediyorum :komik fazla olmaya başladı bu zahir dediğini duyar gibiyim:)
çeşm-i naz 03.05.2007, 14:38 Son olarak benim için seveyi de çalarsan istek istemeyecem artık. Yavaş yavaş kızdığını hissediyorum :komik fazla olmaya başladı bu zahir dediğini duyar gibiyim:)
hayırrr tabi ki kızmıyorum aksine siz istek isteyince mutlu oluyorum türkünüz sırada teşekür ederim:)
ii yayınlar denizlerin türküsünü çalarmısınız tşkler....
çeşm-i naz 03.05.2007, 14:43 ii yayınlar denizlerin türküsünü çalarmısınız tşkler....
tabi çalarız sırada:)
gülüm Özlem Özdil-deli gönül çalar mısın?
kolay gelsin
çeşm-i naz 03.05.2007, 14:51 gülüm Özlem Özdil-deli gönül çalar mısın?
kolay gelsin
tabi hemen çalarım tabi bu türkü leyla ablam'a ve bana da gelsin izninle
''ben olmuşum der kanısı....
yükün ağar çekersen gönül.....''
teşekür ederim canım
tabi hemen çalarım tabi bu türkü leyla ablam'a ve bana da gelsin izninle
''ben olmuşum der kanısı....
yükün ağar çekersen gönül.....''
teşekür ederim canım
ne demek canım elbette hepinize armağan olsun
dertli gönül deli gönül...
iyi yayınlar canlar istek istemiyorum sadece bu güzel yayın için teşekkürler.
burmadere 03.05.2007, 15:52 merhaba ben agire jiyandan cari yari yarı istiyorum
şimdeiden teşekkürler...:clap:
mavi boran 03.05.2007, 15:57 bende grup sentezden çepki halayını istiyorum.forumdaki canlara gelsin.o yoksa ali ekber eren ben aklımı gözlerine takmışım.bir tek sende var didem bu.
çeşm-i naz 03.05.2007, 16:01 çeşm-i nazlı türküler ile yolculuğunuz meymane_usarinin değerli yorumuyla birazdan anonslu yayınla sizlerle......
müthiş olacak kaçırmayın...
oo canlarımmm siz canlı yayın yaparsınız da ben istek yapmazmıyım hiçç :clown:
hasret gültekin- sen benim başıma neler getirdin birde anadolu exspresi gül bakışlım olurmu canlarımmm kolay gelsin sizlere iyi yayınlarr :clap: :clap:
birde aycanım içinn yavuz bingöl yarim şimdi neredesinn dinliyoruzz canlarımm
Ali askerden Ezo türküsünü çalarsan sevinirim
kirampali 03.05.2007, 16:43 oğuz aksaçtan mektebin bacalrı adlı eseri çalarsan sevinirim.
tüm tokatlılara gelsin. bu arada yazmayı unuttum:)
teşekkürler
burmadere 03.05.2007, 16:45 merhaba ben mustafa özarslandan şu fani dünyada adlı türküyü istiyorum
tüm sevdiklerime gelsin:) :)
mavi boran 03.05.2007, 16:55 bana,pınara,aleve,aycana,duyguya,serdar abiye,ali abiye,başağa grup yol kar yanığı olsun mu?bence kesin olur.iyi yayınlar.
Selam canlar bu şekilde canlı yayın yapmanız gerçekten çok güzel, çok hoş; ama keşke diğer dj canlara da yer verilebilse çok daha hoş tam süper olur diye düşünüyorum umarım zamanla o da olur.sizlerin sesini duymak çok güzel çok hoş.hemşom türkü gözlü kız,alevv,zileli@levi,gulguselive kankim yalçın için; ve sizin için ve kendim içinde tabi.Grup yorum'dan eylül'ü istiyorum sizden, çalarsanız mesut, bahtiyar olurum ve mutlu...
İnsancıl mücadeleye, insanca ; kardeşce,özgürce, barış içerisinde yaşama arzusuyla gönülden destek vermiş tüm canlara da gelsin...
Deniz Gezmiş'in son isteği; Rodrigo'nun Aranjuez konçertosunu dinlemek ve ayrıca bir bardak demli çay içmek olduğu söylenir bildiğim kadarıyla. doğrumudur canlar teşekkürler...(muhtemelen Adago'sunu)
dostlar istekler devam ediyo :biggrin:
Ahmet Kaya-ağladıkça
Servet Kocakaya-zindan
Mustafa Özarslan-yarim yarim
türkü gözlüm aycanım'a, burty, mavi boran(fiko) ya, zileli@levi, pınarıma, birde sizlere gelsin iyi yayınlar teşekkürler şimdiden....
Hediye için çok teşekkür ederim canlar fakat sizinle birlikte olmak sizi dinlemek dahi yeter bana ve bize bunuda söylemek isterim...istek istemez olur muyum ben sizden çok heyecanlıyım sanki ben sunuyorum canlı yayında ben varım.:D aklıma geldikçe sizi bezdireceğimden emin olabilirsiniz ;)
Tekrar teşekkür ederim... dinlemedeyim...
gulguselı 03.05.2007, 17:37 merhaba canlar.. iyi yayınlarrr....
Emrah Altınok'tan nefesimi yayınlarmısız..tüm forum için gelsin..sevgiler...
bir de varsa "güle reyhan ekerim" türküsünü isteyebilirmiyim...tesekkürler..
gulguselı 03.05.2007, 17:43 arkadaşlar çok oluyo diye düşünmezseniz bir isteğim daha olacak..
Arif Sağ- yarim için ölüyorum
Tamam göndermeyin, ne demek canınız sağolsun canlar, yahuu :P :)
İsteğim de; Aşık Gülabi'den Dedemoğlu türküsünü babam için yayınlayabilirseniz sevinirim.Deniz gezmiş'e dair türküleride aralarda çalmaya devam edin lütfen :)
Durun bu daha başlangıç yeni yeni ısınıyorum ben yahuu...havaya gireyim hele bir, ondan sonra, gerisi gelecek...teşekkürler sizleri seviyorum yahuu :)
İyi Yayınlar canlar.
Ortak yayın vay be.Ben gördüm Özcanı evet ÇOk komik ablası :D:D
Vay be özcanıma bak nasıl konusuyor. Destek olalım birbirimize. Nerden okuyon onları :D:D Memleket meselesi gibi Tartışıyorsunuz. :D:D Tamam yeter özcan ne çene var sende. Neyse Kafanızı karıstırmayayım.
Herzaman burdayız. Bizde NErde Başlarsa Orda Biter.
Teşekkürler canlar. Gerçekten Güzel bir yayın oluyor.
İstek istememisim :D:D
Bütün forum canlarına Benden bir ezgi çalarsanız sevinirim.
Vay herkesi saydı beni saymadı didem Görüsürük. :(:(:(
burmadere 03.05.2007, 18:09 ben kardeş türkülerden denize yakılan türküyü istiyorum
tüm aydın insanlara gelsin
ayrıca proğramınız çok güzel
devamını bekleriz...:thumbup1:
seyhunbey 03.05.2007, 18:12 Hey ne oluyor orda kapiyi açin ben geldim :) kapida kaldim kapida açin :p
Mustafa Özarslan dan bi türkü rica ediyorum yayin mükenmel gidiyor :)
iyi yayinlar...
Türkü Gözlü Kız 03.05.2007, 18:15 Didosum, Özcanim kolay gelsin canlarim. Cok sevindim ortak yayin yapmaniza. Ben de sasirdim Özcan forumda niye görünmüyor diye, kolay kolay girmemezlik yapmaz dedim, demek ki Didos´un yanindaymis :biggrin:
Gülüm firsat ver de o da girsin aaa :lol: saka canim saka, ha o, ha sen :thumbup1:
Keske suan iste olmasam da sizi ben de dinleyebilsem yaa, ama malesef isteyim.
Ben de sizden bir istek isteyecegim:
Tüm forum halki icin Özcan kardesimizin kendi sesiyle seslendirdigi DOKUNMA YANARSIN siirini yayinlamanizi istiyorum :walkman: simdiden cok tesekkür ederim canlarim
iyi dinlemeler hepimize :walkman:
serpil_88 03.05.2007, 18:21 iyi yayınlar arkadaşlar
ya böyle canlı yayın olması çok hoş gerçekten
bende forumdaki tüm canlar ve sizin için latife'den di gel yarimi istiyorum:001_wub:
çalarsanız sevinirim
Kardeşlerim yayının anonslu olması çok hoş olmuş. İş arkadaşlarım ve tüm forumdaki canlar için Grup yorumdan Gel ki şafaklar tutuşsunu çalarsanız sevinirim. Şah-ı merdan yardımcınız olsun.
kirampali 03.05.2007, 18:31 merhaba arkadaşlar. ya ikinci bi isteğim olacak. tabi iki istek istenebiliyosa. mustafa özarslandan elma attım (nenni bebek) türküsünü çalarmısınız? beni seven herkese gelsin. çok teşekkürler
Az önce Dokunma yanarsını Küçük Emrahmı Sölüyordu :p:p:p
Demin radyoyu duyamıyodum yeni duymaya başladım çok sevindim.:w00t: Sesiniz pek güzel geliyo:biggrin: Ben de bütün forumdaki canlar için Hasret Gültekin'den paramparçayı ya da başka bi türküsünü isteyebilir miyim?İyi yayınlar..Teşekkürler..:turned:
canlarım benim, güzel yayınınız için teşekkür ediyorum. ayrıca Barış canoma da teşekkür ediyorum...
ayyy ne güzel oldu bugün, Özcanım ablalarının yanında olduğunu hep kanıtladı, hep destek oldu ablalarına ve sıcaklığıyla hüzünlerimizin dağılmasını sağladı.
sıcak ve sohbet tadında yayınlarımız hep böyle sürsün, bir arada yanınızda ben olurum belki belli mi olur :p biz bir ekibiz ve biz bir aileyiz, bunu gösterdiğiniz için ayrıca teşekkürler...
aslında istek istemeye gerek yok ama, benim türkülerden bir kaçı gelse fena olmaz hani :p
Emre Saltık-Munzur Dağında Bir Kuş , Kıvırcık Ali-Geriye Dönün Seneler ve tabi her zaman ki gibi Deli Gönül :)
canlar babam için aşık gülabi den dedemoğlu nu yayınlar mısınız teşekkürler
selam dostlar aşık ihsani varsa çalabilirmisiniz.
kirampali 03.05.2007, 18:52 ya arkadaşlar bende dayanamdım. oğuz aksaçın son albümünde çığrık benim adlı halay var. çalarsanız sevinirim. tüm alevilere gelsin...
:36_1_44: Ben hasret istemiştim ama...
Canlar Şakalar bir tarafa gerçekten Yayınınız Mükemmel Devam ediyor.
Yani Çalışma Şevki doğdu bende. Daha bir haz alıyorum su anda Yayından. Aradaki Hoş Sohbetlerinizde Bir Başka Güzellik Katıyor. Bu Birlikteliğiniz Leylamında dediği gibi Bir Aile Olduğumuzu Gösteriyor.
Bu Aile, Aleviforum Ailesi Sizlerle gurur duyuyor onuda Belirteyim.
Takip ediyorum yayını hala. Patronda (Dayım) şaşırdı Ne onur felan Ben dedim Ünlü biri BU Onur :D:D:D
Neyse İyi yayınlar . İstek istiyeyim Herhangi Bir ezgi yine Yüreğinizden olsun benim için yeterli. Dİdemin yüreğinden olsun ama bu sefer bakalım bu ufaklık ne çalacak bize :D:D
Bu ezgiyi Sİzlere ve Leylama, Deniz Olmak Yani Kankama Yİğenim TÜrkü Gözlü Kız Aycanıma Ve adını sayamadığım Forum canlarına gelsin
kirampali 03.05.2007, 19:24 canlar şu an halay çekiyorum vallaha canlandım. ama oğuz aksaç varsa bi çalarsanız sevinirim. yada grup çığın herhangi bi halayı. şimdiden saolun..
Onurum Dayına söyle o kadar ünlü birini çalıştırıyor yanında bir de zam yapsın bir de ayda bir ekstra izinler ve tabi primler :p :D:D:D
Onurum'a "Seyde mi" çalar mısınız
Onurum Dayına söyle o kadar ünlü birini çalıştırıyor yanında bir de zam yapsın bir de ayda bir ekstra izinler ve tabi primler :p :D:D:D
Onurum'a "Seyde mi" çalar mısınız
Bu yayından sonra ünlü oldum aslında radyoda haftanın konuğu gibi birşey :D:D:D
teşekkürler leylam ama bilirsin zerdüştüde çok severim.
Yüreğine sağlık didoş
Tebrik ediyorum Güzel yayındı Canlar.
Türkü Gözlü Kız 03.05.2007, 19:49 inanmiyorum simdi ÖzCanimiz´la Didem´imiz bir arada ve sohbet ediyorlar öyle mi??? Bizi hic davet etmiyorsunuz, ask olsun. Kiskanicam simdi yaa.
Leyla Ablacigim, Onur Abicigim, Baris Abicigim, Alevcigim, Muratcigim görüyorsunuz degil mi: biz onlara canimiz cigerimiz diyelim, bagrimiza basalim, onlar orda keyifli keyifli muhabbet etsinler, oh ne ala memleket :32:
Gelin biz de msn´de sohbet edelim de onlari cagirmayalim, biraz da onlar catlasin :001_tt2:
Canlarim benimm kiyar miyim hic size benn. Cok tatlisiniz ikiniz de, bayildim, hayran kaldim, süpersiniz yaa. Allah sohbetinizi arttirsin bitanelerim benim.
Ayrica Onur Amcama, Leyla Ablama, Baris Abime, ÖzCanim´a, Didosum´a, Alevim´e, burty´me, geveze Ercan kardesime (zileli@levi) Hülya Bozkaya´dan HAY BEN BU GURBETiN... türküsünü calar misiniz lütfeeeen.
Bu arada ÖzCanim biz de sizleri cooook seviyoruz, demin sen öyle dedin ya :kiss:
AYCAN´iniz gurbban olsun sizeee:wub:
iskenderunda körfezde bulunan aşkım ali için onur akın yıldız gözlüm cann kolay gelsin
çeşm-i naz 03.05.2007, 20:16 ilginiz için hem özcan hemde kendi adıma teşekür ederim tekrar özcan eve gitti ne yazık ki:crying:
sizlerin huzurunda özcan'ıma çok çok teşekür ederim
ablasının bir gözyaşını gördü ve kalktı geldi öz'üm ablan her zaman yanında gülüm:001_wub:
3 gündür bana zindan olan hayatı 4 saatte değiştirdin ablan yanında tatlım
sana hisettiklerimi anlatamam
seni seviyorum ablacım:001_wub:
Bu yayından sonra ünlü oldum aslında radyoda haftanın konuğu gibi birşey :D:D:D
teşekkürler leylam ama bilirsin zerdüştüde çok severim.
Yüreğine sağlık didoş
Tebrik ediyorum Güzel yayındı Canlar.
hehe tamam haftaya haftanın konuğumuz Pirom Alttan Tirem Altmişikim, Radyonun Onur konuğu olarak :p ben yayını üstlenirim :D:D gerekli teknik desteği de sunarız AleviRadyo ekibi olarak :D
aaaa aslında güzel fikir her hafta bir akşam bir üyemizle sohbet edelim :D:D:D
bilirim Onurum Zerdüşt'ü de çok seversin, bilmediğim bişey hangi Türküyü sevmediğin ;)
Hakkaten keyifli bir yayındı ben kesintili dinlesem de çok büyük zevk aldım, bizim ufaklıklar çok iyiydi bugün değil mi :) Yüreklerine ve Emeklerine Sağlık
Seyhunum hoşgeldin Ablacım :)
ilk istek benden :) Cevdet Bağca-Bilesin sadece ve sadece Nezih'e gelsin Abidostuma gelsin :) hep yanımda olan gerçekten abilik yapan Nezih Dosta ve tabi Berivanına :):)
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 21:06 leyla bana armağan etmiycen mi türkü :34: :34:
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 21:08 seyhuncum canommm kolay gelsin ilk önce,sonrada bi istek bırakıcam
telli turnam selam götür sevdiğimin diyarına..........sevdalılar ayrılmasınnnnnnnn
bu türkü benden seyhun a ve leyla ya gelsinn :thumbup1: :thumbup1: :thumbup:
leyla bana armağan etmiycen mi türkü :34: :34:
aaaa canım benim olur mu hiç öle şey :crying: hem Seyhunum armağan etti ama bir tane de benden gelsin canıma :) ne gelsin ne gelsin hımmmm Gönüle "Özlem Özdil-Deli Gönül" gelsin (bak ben bu türküyü sadece kendime isterim normalde ama senle paylaşabilirim :)) umarım kabulün olur tatlım :)
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 21:13 aaaa canım benim olur mu hiç öle şey :crying: hem Seyhunum armağan etti ama bir tane de benden gelsin canıma :) ne gelsin ne gelsin hımmmm Gönüle "Özlem Özdil-Deli Gönül" gelsin (bak ben bu türküyü sadece kendime isterim normalde ama senle paylaşabilirim :)) umarım kabulün olur tatlım :)
oyyyy leylam bitanecik leyla çokk tatlısın........seçtiğin türküde süper....kabul etmemmi...çok teşş ettim :blushing: :001_wub: :laugh:
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 21:23 seyhunum be türkü saatin bitmeden bi türkü kala beşiktaş marşınıda çalsana :whistling :whistling :whistling :14: :14: :14:
Durun ben bir liste hazırladım da geldim :)
Meleğim Birtanem Zeynebime Kıvırcık Ali-Canımın İçi
Türkü Gözlü Kızıma Aycanıma Yavuz Bingöl- Bekle Buğday Tanesi
Alişime KüçükÇobanıma Hasret Gültekin-Böyle Olur mu?
Onuruma Mustafa Özarslan-Yoruldum
Bitaneme Erkan Oğur-Mecnunum Leylamı Gördüm
Erhana Ahmet Kaya-Sen Yanma Diye (İlahi)
Cenkoma Grup Munzur-İsyan Ateşi
Gürselime Adalılar-Uçurtmayı Vurmasınlar(Gündoğdu)
Canımın içine Emre Saltık-Munzur Dağında Bir Kuş
Bana Kıvırcık Ali-Geriye Dönün Seneler...
Çok mu oldum ne :p :D
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 21:28 Durun ben bir liste hazırladım da geldim :)
Meleğim Birtanem Zeynebime Kıvırcık Ali-Canımın İçi
Türkü Gözlü Kızıma Aycanıma Yavuz Bingöl- Bekle Buğday Tanesi
Alişime KüçükÇobanıma Hasret Gültekin-Böyle Olur mu?
Onuruma Mustafa Özarslan-Yoruldum
Bitaneme Erkan Oğur-Mecnunum Leylamı Gördüm
Erhana Ahmet Kaya-Sen Yanma Diye (İlahi)
Cenkoma Grup Munzur-İsyan Ateşi
Gürselime Adalılar-Uçurtmayı Vurmasınlar(Gündoğdu)
Canımın içine Emre Saltık-Munzur Dağında Bir Kuş
Bana Kıvırcık Ali-Geriye Dönün Seneler...
Çok mu oldum ne :p :D
oooooooooooo leylacım dedim liste hazırlamışş 30 kişi vardır ...bu kadarcıkmıydı :lol: :lol: :lol: ya valla bende imrendim bi tanede ben hazırlıyım..seyhancım bikaç tane olcak benimkide :biggrin: :biggrin: :biggrin:
oooooooooooo leylacım dedim liste hazırlamışş 30 kişi vardır ...bu kadarcıkmıydı :lol: :lol: :lol: ya valla bende imrendim bi tanede ben hazırlıyım..seyhancım bikaç tane olcak benimkide :biggrin: :biggrin: :biggrin:
bir den korkutmayım dedim :p neyse gelmişken bir istek daha isteyim
FAAciAA (Barışıma) Sevgili DJ arkadaşımıza Grup Özgürlük-Süphan Dağı gelebilir mi :whistling
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 21:35 kendime-abidin den türkü gözlüm
sedacıma-emre saltuk dan benim davam
onurcuma-zülfü livaneli-özgürlük
barışcıma-efkan şeşen den bi türküsü var ya o türkü :)
emreme-suavi den tükenme
ihsana-ahmet kayadan diyarbakırlıymış adı bahtiyar
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 21:36 tabe leylamın isteklerinden sıra gelirse benimkilere :lol: :lol: :lol:
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 21:42 bir den korkutmayım dedim :p neyse gelmişken bir istek daha isteyim
FAAciAA (Barışıma) Sevgili DJ arkadaşımıza Grup Özgürlük-Süphan Dağı gelebilir mi :whistling
:14: :14: evet doğru yoksa seyhan bizi görünce kaçmaya başlardı :lol: :lol:
iyi düşünmüşsün cano bu arada senin bana gönderdiğin türkü geldide benim sana yolladığım türkü gelmedi galiba :p :p seyhunummmmmmmmmmmmm unuttunmu türkümü ya telli turnam dı bak ağlarım ama çalmazsan :crying: :crying: :crying:
seyhunbey 03.05.2007, 22:05 bir den korkutmayım dedim :p neyse gelmişken bir istek daha isteyim
İsteyin arşivimde yok cano :( bariş için Oğuz Aksaç - adiyaman gelicek umarim kabul eder :)
kendime-abidin den türkü gözlüm
sedacıma-emre saltuk dan benim davam
onurcuma-zülfü livaneli-özgürlük
barışcıma-efkan şeşen den bi türküsü var ya o türkü :)
emreme-suavi den tükenme
ihsana-ahmet kayadan diyarbakırlıymış adı bahtiyar
İsteklerini siraya aliyorum cano mümkün oldugu kariyla isteklerini çalicam :walkman:
:14: :14: evet doğru yoksa seyhan bizi görünce kaçmaya başlardı :lol: :lol:
iyi düşünmüşsün cano bu arada senin bana gönderdiğin türkü geldide benim sana yolladığım türkü gelmedi galiba :p :p seyhunummmmmmmmmmmmm unuttunmu türkümü ya telli turnam dı bak ağlarım ama çalmazsan :crying: :crying: :crying:
Canom Sen dinlemiyorsun galiba radyomuzu yada kaçirdin :) çaldim telli turnami :yamukgul:
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 22:08 hımm pardon seyhunum bi ara takıldı pc...reset attım her halde o sıra bana denk geldi :( nese dinlemiş kadar oldum canomm saoll
seyhunbey 03.05.2007, 22:10 hımm pardon seyhunum bi ara takıldı pc...reset attım her halde o sıra bana denk geldi :( nese dinlemiş kadar oldum canomm saoll
oluyor böyle şeyler malesef tekrar çalicam telli turnam senin için :thumbup1:
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 22:12 seyhunummmmmmmmmm sen harikasınnnnnnnnnnnnnnnn ben ikinci kez istemeye çekinmiştim :stuart: :stuart: :whistling :whistling
Telli Turnam Selam Götür Sevdiğimin Diyarına
Üzülmesin, Ağlamasın Belki Gelirim Yarına, Cananıma
Hasret Kimseye Kalmasın, Sevdalılar Ayrılmasın
Ben Yandım Eller Yanmasın Sevdanın, Aşkın Narına, Cananıma
Gönüle Hasret Yazıldı, Sevgiye Mezar Kazıldı
İki Damla Yaş Süzüldü Gözlerimin Pınarına
Hasret Kimseye Kalmasın, Sevdalılar Ayrılmasın
Ben Yandım Eller Yanmasın Sevdanın, Aşkın Narına, Cananıma
süperr bir türkü ya
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 22:21 barışşşşş nerdesinnnnnnnnn bak senin türkün çalıyor bu sefer ben istedim senin için :biggrin: :biggrin:
Çocukluğum henüz sıcak
İnananın sonrası yok
Sabah akşam çalışırım
Bakmayın tantanaya çok
Umutlar bir kasada
Sıkışmış bir masada
Dokuz altı yollarında oy
Bir ömür geçer buralarda
Sanki yarın dünden uzak
Bitmeyen bir ızdırap oy
Dokuz altı yollarında
Bir zincir boğazımda
Sıkar sıkar gevşetemem
Ağlayamam
Ayda yılda bir kaçamak
Kaçsak bile yaşama bak
Dokuz altı yollarında
Gülmek yasak
Savrulmuşuz odalara
Bahara ve dağlara hasret
Şu gördüğün dönerkoltuk
Sanki ömür törpüleyen rulet
...............
NiSAN_Rojda 03.05.2007, 22:42 saol canımmmmmmmmmm benim ya bütün istek türkülerimi çaldınn ellerine sağlıkk benim canommmmmmmm
merhaba arkadaşım aynur haşhaştan doldur meyhaneciyi çalarsan sevinirim bu çalışma bana gelsin sadece bu gece biraz zor geçeceğe benziyor galibab
iyiyayınlar dilerim .forumda olan arkadaşlar içinde yorumdan bir çalışma çalarsan sevinirim .
merhaba arkadaşım aynur haşhaştan doldur meyhaneciyi çalarsan sevinirim bu çalışma bana gelsin sadece bu gece biraz zor geçeceğe benziyor galibab
iyiyayınlar dilerim .forumda olan arkadaşlar içinde yorumdan bir çalışma çalarsan sevinirim .
Parçan Az sonra yayında
şimalyıldızı 04.05.2007, 00:17 hasret gültekinden sevda kuşun kanadındayı çalarsanız çok sevinirim. teşekkürler
Erdal Erzincan'dan "çeke çeke" isimli deyişi istiyorum...
şimalyıldızı 04.05.2007, 00:27 nihat abime erdal güneyden "saklımdasın" ı çalarsanız çok seviniriiiim:))
nihat abicim dostların varsa sabahlar olur ;)
merhaba faaciaa efkaşn şeşenden yüreğimde yangınlar adlı çalışmayı çalarmısın bu çalışmayı şu an forumda olan can arkadaşım eylül ve şimal yıldızı ve tüm can arkadaşlarıma gelsin iyi yayınlar dilerim
|