Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir sinek dahi yaratamazsınız..!

Şah-Mat
02.05.2007, 23:34
Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle şu resme tıklamanızı istiyorum...

http://img.resimupload.com/r5/thumb_550071606.jpg (www.resimupload.com/ds550071606_kusursuz%20tasarim1.html)

Burada ne yazıyor gördünüz değil mi ..?

Kesin ve Net bir cevap var.....

Aklıma ne geldi biliyor musunuz...?

Bugün ALLAH'a inanmayan o kadar çok bilim adamı var ki...

Bunlar bir şeyleri başarabiliyorlar artık....

Dna'lar sayesinde yeniden bir HAYAT yaratabiliyorlar...

Buna koyun klonlamaları dahildir....

Merak ettiğim acapa bugünkü sistemde bilm adamlarının yapmış oldugu koyun koplama veya yeniden yaratma denklemi / formülü sineklerin üzerinde denendiğinde sinek yaratabilirler mi ?

Mutlaka evet...:innocent:

O zaman buradaki durumu nasıl açıklayabiliriz...

Allah burada ne demek istemiştir....neden böyle bir cümle kullanmıştır...?

Konuyu dar olarak ele aldım..Açıklama veya bilgi paylaşımınızı yaparken geniş bir şekilde ele alıp anlatabilirsiniz..:thumbup1:

Saygılar...

Seyduna
03.05.2007, 10:25
Etkileyici bir resim olmus diyebiliyorum ancak.

yagmur12
03.05.2007, 10:31
Şah-Mat, bak kendin de diyorsun "klon", "kopyalama". Yoktan varedilen birşey var mı? Yok. DNA'lardan yararlanıp benzerini ortaya çıkarmak sadece yapılan. Yaratma gücü yalnızca ALLAH'a mahsusu bir vasıftır. Evet birçok bilimadamı ALLAH'a inanmıyor olabilir ama inananların sayısı da az değil. Neye dayanarak inanmadıkları veya inanıp inanmamak onlara kalmış tabii ama Yaratma mevzuu olunca hiçkimse asla bunu başaramaz; ALLAH'tan başka!

bohem
19.05.2007, 17:59
Guzel bir laf vardir..
"İnsan Oğlu pek mecnundur. Bir sinek kurdu dahi yaratamazken, gider düzinelerce tanrı yaratır..." Monteigne
Bencede sinek yaratamayan insanin tanri yaratmada ki ustun basarisini kutlamak lazim....

maymay
19.05.2007, 18:03
Birde böyle bir sey vardir, doganin güzeligi, tabiki burda yine ayni konuya geliriz, allahmi yapti o dogayi, kendimi oldu, tüm soru bu zaten.

dewran_baba
19.05.2007, 18:10
arkadaslar burada resimi tartısmadan evvel resimin alındıgı siteyi bir inceleyin ondan sonra tartısmka isterseniz yine tartısırız...
www.arastiralim.com