Orijinalini görmek için tıklayınız : 8.AleviForum Şiir Yarışması ilk 5 ve ödül

Nesimi
03.05.2007, 00:05
8. Şiir yarışmamız sonuçlanmıştır. Şiir yollayan ve oylamaya katılan tüm herkese teşekkür ederim.

100 üyemiz oy kullanmıştır

1.liği 25 oy ile Lady, Aç gözlerini adlı şiiri ile kazanmıştır.

2.liği 20 oy ile Seyhunbey, Nerdesin Atam adlı şiiri ile kazanmıştır.

3.lüğü 16 oy ile esom, Laiklik geldi adlı şiiri ile kazanmıştır.

4.lüğü 13 oy ile Nesimi, Yobazla - Emperyalistin birliği adlı şiir ile kazanmıştır.

5.liği 12 oy ile Sausen, Siyahın Celladı Mavi ve Sarı adlı şiiri ile kazanmıştır.

Oylama sonuçlarına burdan bakabilirsiniz
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30000

Ödüller

1.Lady 300 puan

2.Seyhunbey 200 puan

3.esom 100 puan

4.Nesimi 50 puan

5.Sausen 25 puan

saygılar
Nesimi

Alevimen
03.05.2007, 00:28
Tebrikler, listede süpriz şairlerde var :) seyhunbey gibi. Esom gene zirveyi zorluyor. Lady ikinci kez peş peşe birinci oluyor. Duyduğuma göre PirO_62 katılmamış bu sefer, büyük süpriz :)

firariHH
03.05.2007, 00:39
Katilan Canlara ve yarismyayi düzenleyen arkadasima tesekkürler,Kazananlari Tebrik ederim,yüreklerine saglik.
Bu arada oy verdigim siir birinci olmus.

sausen
03.05.2007, 00:40
Merhaba Canlar,

Öncelikle katılan bütün canlara teşekkürler...
Birinci olan arkadaşı da tebrik ediyorum...

cansivaslım
03.05.2007, 00:41
leyd tebrikler can .başarılarının devamını dilerim.şiirin de gerçekten güzel

PirO_62
03.05.2007, 00:42
Öncelikle Leylam tebrikler. Gerçekten şiir çok güzeldi.

Diğer canlarıda tebrik etmek istiyorum. Hepsinin yüreğine saglık. Evet Alevimen katılmadım. Ama İki Kelebek rekoru tehlikeye girdi. Diğer Yarışmalarda HAzırlıklı olsun canlar. :D:D:D

Sevgili nesimi canada teşekkürler. Bu Aktiviteleri en iyi şekilde idare ettiği için.

İyi Forumlar.

bolşevik
03.05.2007, 00:44
Tebrikler Leyla, ipi göğüslemişsin yine...
Sana da bu yakışır:D

Niwan
03.05.2007, 00:45
Başta Canımın İçi Sevgili LaDYOlmak Üzere Yarışmaya Katılan Tüm Canları Kutlarım.Hepinizin Kalemine Sağlık Ayrıca Yarışmayı Düzenliyen Sevgili Nesimi,Emeğine Sağlık Yine Kusursuz Bir Yarışma Oldu Teşekkürler..

Hevinn
03.05.2007, 00:48
bende katılan bütün arkadaşları ve birinci olan arkadaşımızı kutluyorum sausen şirin çok güzeldi oyum sanaydı seyhun senin şiirde güzeldi kardeş tebrikler :) nesimi arkadaşada teşşekkürler organize ettiği için senin şiirde çok güzeldi

Nesimi
03.05.2007, 00:50
bende sausen'e oy vermişdim :D

Puanları ekledim hayırlı olsun arkadaşlar. Güzel yarışmaydı elinize, yüreğinize sağlık.

sausen
03.05.2007, 00:52
Şairlerin oylarını almak çok güzel...
Teşekkür ediyorum...

betüş
03.05.2007, 01:21
Ben de "Aç Gözlerini"ye vermiştim birinci olmuş tebrikler diğer şiirler de çok güzeldi bütün arkadaşları tebrik ediyorum.:turned:

hezdar
03.05.2007, 01:44
arkadaşları tebrik ederim,bütün şiirler çok güzeldi,

awaz
03.05.2007, 02:01
dereceye girenleri ve lady i tebrik eidyorum..başarılar...

Gülom
03.05.2007, 02:56
Teprikler arkadaslar. Ben hangisine oy verdigimi unutum,tekrardan okusam aklima gelecekte :1eye: ..nereden tekrardan okurum?

D-e-v-r-i-m-c-i
03.05.2007, 06:01
leylayı 2.kez tebrik etmek isterim.tüm katılımcılara ve Nesimiye emeklerinden dolayıda teşekkür ederim.esenkalın..

mavi boran
03.05.2007, 08:33
leyla abla forumun sanırım şiir yarışmasını mühürledi:Dabla sanırım daha ilk okuduğumda anlamıştım senin yazdığını o şiiri.tebrikler ediyorum sanırım sana rakip yok ama bir dahaki sefere ben sana rakip olacağım her ne kadar senin kadar iyi yazamasamda:)başarılarının ve bu foruma olan emeklerinin devamını diliyorum.esra ablamın şiiri de güzeldi ama çok az bir farkla 2.liği kaybetmiş.zaten bu iki şiirden birinin kazanacağını tahmin edebiliyordum.gene yanılmadım :D

Alevv
03.05.2007, 08:53
Merhaba arkadaşlar tüm şiirler çok güzeldi.:thumbup1:

Hepinizin yüreğine ve ellerine sağlık olsun.

Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum canlar uğraş gösterip emek harcayıp buralara kadar geldiğiniz için..:p :)

Saygılar...

suyunsesi
03.05.2007, 09:02
Leylacığım tebrikler demiştim ama tek bir kelebek olmaz diye şeker kız kendi gibi saçlarını yap ve kelebeklerini tak tekrar hayırlı olsun. sevgiler.

burty
03.05.2007, 09:34
Leyla bende seni ve katılan diğer canları tebrik ederim ben senin şiirini hatırlayamadım ama neyse bende oyumu laiklik şiirine kullanmıştım aslında çok zor karar vermiştim hepsi çok güzeldi çünkü şiirlerin ...
tekrar tekrar kutlarım seni yüreğine sağlık

seyhunbey
03.05.2007, 10:08
Birinci he Leyla Ablam Olmuş he Ben Olmuşum Ne Fark Eder :biggrin: :p

Öncelikle Leyla Abla Tebrikler ve Esom şiirin Gerçekten çok güzeldi Seninde Yüreğine sağlik sonra Yarişmada Emeği geçen Başta Nesimi ve herkeze bütün herkeze :yamukgul: Yürek Dolusu Teşekürler ...

Konu ; Ata Olunca İnsanin Şair Olasi Geliyor :) :thumbup1:

Saygilar...

LaDY
03.05.2007, 10:43
Leylacığım tebrikler demiştim ama tek bir kelebek olmaz diye şeker kız kendi gibi saçlarını yap ve kelebeklerini tak tekrar hayırlı olsun. sevgiler.

sana söz vermiştim ya ablacım,işte sözümü tuttum:rolleyes: ikinci kelebeği de taktım saçıma çok şeker oldu değil mi :p

aslında bu defa yarışmaya katılmayacaktım çünkü bir türlü yoğunlaşamıyordum çünkü, ne yazsam az oluyordu ben de vazgeçmiştim. yarışmanın son günü televizyona şöyle bir göz atıyordum, Cumhurbaşkanlığı 1. Oylama Turu vardı biraz izledim, içimde bir acı duydum ve gözyaşlarım aktı, nereye gidiyoruz dedim, orda konuşanlardan biri Atatürk deyince de dellendim, bu mu dedim kendi kendime Atatürk'ün Cumhuriyeti, yok hayır bu değil, onu bir tarafa bırakın Cumhuriyet elden gidiyordu, böyle kareler canlandı gözümün önünde, sanırım ben sadece acı çekerken yazabiliyorum, o an acı çektim ve öylesine karaladım. kardeşime okudum "abla çok güzel yarışmaya yolla" dedi. sonra sevgili Nesimi'den kontrol etmesini rica ettim o şekilde yayınlansın istedim, konu Atatürk olunca yazılanlar da hassas olmalı düşüncesindeydim, şiir yazdım diye kimseyi karşıma almak istemiyordum çünkü... neyse işte bu defa yazma ve katılma hikayem de bu :p

Herkese Teşekkür Ederim. En çok da Aleviforum Aileme ve tabi YÜREĞİM'e :001_wub: Yüreğim ikinci kez kurdelayı taktı saçıma :blush:

Şiir Adında Türkü Tadında; Hepinize Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum :001_wub:

LaDY
03.05.2007, 10:56
Birinci he Leyla Ablam Olmuş he Ben Olmuşum Ne Fark Eder :biggrin: :p

Öncelikle Leyla Abla Tebrikler ve Esom şiirin Gerçekten çok güzeldi Seninde Yüreğine sağlik sonra Yarişmada Emeği geçen Başta Nesimi ve herkeze bütün herkeze :yamukgul: Yürek Dolusu Teşekürler ...

Konu ; Ata Olunca İnsanin Şair Olasi Geliyor :) :thumbup1:

Saygilar...

evet Seyhun doğru söylüyor ha ben Seyhun farketmez :) İlk İkiyi AleviRadyo Ekibi aldı :biggrin: bu beni çok sevindirdi:blushing:
oy verirken iki şiir arasında kalmıştım biri senin şiirindi Seyhun diğeri de Cenkomunmuş, Ben ona oy vermiştim. desteklediğim şiirlerin ilk beşe yerleşmesi ayrıca mutlu etti beni :)

bu arada Seyhunum sende ne cevherler varmış :innocent: burada kalmaz ardı gelir umarım,bir sonraki yarışmada da kelebeği belki senin yakana takarız :001_rolle

bu arada birilerine de gönderme yapayım mı :p insan ilk defa şiir yazıyor olabilirmi :whistling ben yarışmaya katılan bütün arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Yüreklerini ve cesaretlerini ortaya koydukları için, Yüreğini ortaya koymak cesaret işidir ;)

Yönetime bir şiir Kitabı için başvuruda mı bulunsak:innocent: kitabın ismi hazır :p "AleviForum Yürek İşçileri" diye bir kitap yayımlansa çok hoş olur bence. Edebi Yönümüzün ne kadar gelişmiş olduğunu göstermiş olurduk :001_rolle

Aaaaaa Cenkom'u unutuyordum az kalsın :blushing: sevgili Nesimi emeklerinden ve organizasyondan dolayı çok teşekkürler :blushing:

yudum
03.05.2007, 10:59
emeği geçen tüm arkadaşların eline yüreğine sağlık. başta lady olmak üzere tüm dostları tebrik ediyorum.
sevgiyle kalın...

BerfeM
03.05.2007, 11:00
tebrik ederim Leylam canım benim..bende oyumu aç gözlerini adlı şiire vermiştim..başarılarının devamını dilerim canım benim...yüreğine sağlık...

BerfeM
03.05.2007, 11:04
bütün katılan canlarada teşekkürler...bu organizasyonu düzenleyen Nesimiyede ayrıca teşekkürler...yüreklerinize sağlık...

Nesimi
03.05.2007, 11:51
Teprikler arkadaslar. Ben hangisine oy verdigimi unutum,tekrardan okusam aklima gelecekte :1eye: ..nereden tekrardan okurum?

Meraba Gülo

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30000
Burdan şiirlere ve sonuçlara bakabilirsin.

meymane_usari
03.05.2007, 12:11
yarışmayı organize eden herkese teşekkürler....

Leyla ablacık tebrikler üstüste 2. kez aldın ödülü :D

Mavi Gözlü Aslan benim şiirimdi yine kazanamadık ama yabancıya gitmedi :D

Haydaryiğit
03.05.2007, 12:19
Leyla abla tebrikler 2. Ödülü de kazandın.Sevindim.:thumbup1:
:106:

Seyhunbey-Esom-Nesimi-Sausen canlarımıza da şiir yazdıkları için ayrıca gönüllerine sağlık, hepsini de kutluyorum. Çok güzel şiirler. Diliyorum ki şiir sevgisini hiçbir zaman kaybetmeyin.Şiirler hep o güzel ruhlarımızı beslesin.Bizi her zaman en güzel şekliyle onlar anlatsın.
Saygılarımla
emeği geçenlere teşekkürler...

Agop
03.05.2007, 13:38
LEYLA ablamı çok çok çok çok çok çok çok çok tebrik ederim. Deiğim gibi bu tarz şiirler alanıma girmiyor ama hepsi çok güzeldi.

deniz olmak
03.05.2007, 15:36
Merhaba Canlar,

Öncelikle katılan bütün canlara teşekkürler...
Birinci olan arkadaşı da tebrik ediyorum...

Önce böyle güzel bir organizasyonu başarılı bir şekilde yerine getiren arkadaşımız Nesimiyi teşviklerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ederim.

Sonra biricik Leylamı tebrikederim ve diğer canlarıda tabi
Benim favorum Sausen arkadaşımın şiiriydi onu ayrıca candan tebrik ederim oyumu ona vermiştim.

Seyhun da şiir yazmış :D tebrik ederim kardeşim devam et

ankh
03.05.2007, 16:03
Sevgili Leyla'cım tebrik ederim gerçekten güzeldi şiirin hakettiğin bir başarı kalemine yüreğinin isyanına sağlık.
Diğer katılan arkadaşlarımada teşekür ediyorum hepsini beğendim kaleminiz hiç susmasın canlar.
Ayrıca Nesimi sana da teşekür etmek istiyorum sayende insanlar içlerindeki şairle tanışıyorlar ne cevherlerimiz varmış sayende görüyoruz emeğine kalemine yüreğine sağlık.

zafergngr
03.05.2007, 19:30
şiirlerin hepsi çok güzeldi ama içinden birini seçmek zorundaydık neyseki seçtiğim birinci olmuş tebrikler...diğer arkadaşları da can-ıgönülden kutluyorumm:D

cem38
07.05.2007, 22:46
Lady kutlarım..kaynak insansa emek insansa kutlamaya değer..

izmir_35
07.05.2007, 22:57
bende herkesi tebrik ederim her ne kadar siirim derece almasada o heyecanı yaşamak güzeldi ayrıca nesemi kardeş emeklerinde dolayı senide kutlarım

cem38
08.05.2007, 18:17
Aceleden cevap yazdığımdan sadece bir kişiyi kutlamıştım bundan dolayı özür diler Tüm katılan arkadaşlara ve o kullananlara yayını bu şekilde düzgün ve sağlıklı yürüten site yöneticilerinede tebriki borç bilirim ....DOSTÇA KALIN...