Orijinalini görmek için tıklayınız : KANAL TURK baskı altında....

zazaozgun
03.05.2007, 11:54
"KANALTÜRK TV" şu an büyük baskı altında. 01/01/2004 31/12/2006 tarihleri arası vergi kayıtları hükümet tarafından zorla inceleme altına alınmak isteniyor.Ayrıca 7 çalışanı ve program yapımcıları hakkında servet soruşturması başlatılmış durumda. Fakat hükümet o kadar zavallı ki,"KANALTÜRK TELEVİZYONU" nun 01/07/2005 tarihinde açıldığından bile habersiz.En azından saat 19:00 haberlerini KANALTÜRK" ten takip edip onlara destek olalım . (Cumhuriyet Mitingini canlı yayınlayan tek kanalın Kanaltürk olduğunu hatırlatırım)

CeZaM
03.05.2007, 12:11
Vergi mükellefi olan her kurum veya şahıs incelenmeyi tahhüt etmiştir sayılır başlangıçta. Bunun neresi garip? şu memlekette vergi kaydı olupta incelenmeyecek kimse var mıdır? Zorla inceleme söz konusu olabileceğini sanmıyorum abartılı birşey gibi geliyor bana. haksız olana biz köstek haklı olana destek oluruz!..

zazaozgun
03.05.2007, 12:23
haksız mı sence kanalturk yapmayın lütfen durup dururken yapılan inceleme açık aramaya çalışıyolar o açığı ilk önce kendi çıkarlarına program yapan kanallarda arasınlar mesela aydın doğanla başlasınlar işe vergi kontrolüyse ordan başlasınlar ne zamandır açılmış kanal normal bir durum olsa niye şimdiye kadar kontrol yapmadılar çünkü yayınları rahatsız etti devleti.

pirayem
03.05.2007, 12:36
haksız mı sence kanalturk yapmayın lütfen durup dururken yapılan inceleme açık aramaya çalışıyolar o açığı ilk önce kendi çıkarlarına program yapan kanallarda arasınlar mesela aydın doğanla başlasınlar işe vergi kontrolüyse ordan başlasınlar ne zamandır açılmış kanal normal bir durum olsa niye şimdiye kadar kontrol yapmadılar çünkü yayınları rahatsız etti devleti.

Çok haklısın can,Kanal Türk'ün sahibi resmen mitinglerde meydan okudu hükümete,onlarda bu şekilde baskı kurmak istiyorlar kanal üzerinde,tabiki her kurumun devlete karşı vergi borcu sorumluluğu vardır,ama mitingler hatırlattı onlara Kanal türkü,önceden neredeydiler?

CeZaM
03.05.2007, 12:38
yapıyorlar ama o kadar etkili değilde bak poaş'a ne kadar ceza kesildi onu biliyor musun? kaç milyon dolar ceza aldılar? yani insanlar incelendiği zaman bu baskı sebebi olmamalı. ben ne doğan grubunu savunuyorum ne de kanaltürk'ü ama herkes incelenebilir diyorum bu gayet doğal!

Haydaryiğit
03.05.2007, 12:59
"KANALTÜRK TV" şu an büyük baskı altında. 01/01/2004 31/12/2006 tarihleri arası vergi kayıtları hükümet tarafından zorla inceleme altına alınmak isteniyor.Ayrıca 7 çalışanı ve program yapımcıları hakkında servet soruşturması başlatılmış durumda. Fakat hükümet o kadar zavallı ki,"KANALTÜRK TELEVİZYONU" nun 01/07/2005 tarihinde açıldığından bile habersiz.En azından saat 19:00 haberlerini KANALTÜRK" ten takip edip onlara destek olalım . (Cumhuriyet Mitingini canlı yayınlayan tek kanalın Kanaltürk olduğunu hatırlatırım)

Ewt aynen katılıyorum can teşekkürler
Kanaltürk gerçekten tarafsız bir yayın politikası izliyor.Dertli divani'yi çıkarmıştı hatta bir aralar bu beni çok sevindirmişti.Bazen de ozanlarımızdan çıkanlar oluyor bu kanala... Hiçbir partiye en ufak bir sempatisi olduğunu sanmıyorum. Özellikle de Cumhuriyet Mitinginin yapıldığı gün tam olarak sadece Kanaltürk görüntülemişti.Diğer tvler o sıralarda kadın programları gösteriyordu dikkatinizi çekerim.

Tayyubun da zoruna gitmiş olacak ki kanalla ilgili soruşturma başlatmış.Ama daha kanalın açılış tarihini bilmiyorlar.:biggrin:

serpil_88
03.05.2007, 14:20

evet can haklısın
biz her akşam haberi kanal türk'ten izliyoruz
bu kanal gerçekleri gösterdiği için zaten iktidar kudurmuş durumda

tevazu
04.05.2007, 20:48
bu konuya katılmamak mümkün degil kanaltürk e yapılan baskılar son derece düşündürücü kendi lehine yayın yapan medya kuruluşlarına pirimler dagıtan akp kanal 7 ye para aktaran deniz feneri vurgununuda görmezden geldi kaldıki bunlar yurt dışındaki bilinçsiz insanları milyonlarca euro dolandıranve holding kuran dursun uyarlada yanyana gelmekten kacınmamışlardır bu oyunlara karşı kanaltürk e yürekten destek olalım arkadaşlar kanaltürk'ü izlemeye devam edin..

anti-fasist
04.05.2007, 20:54

zavallı demissin can cok hosuma gitti. gercekten kanal türk e yapılan baskılara her gün bir yenisi daha ekleniyor.Tuncay özkan mitinglerde konusma yaptı onun gibi mualefet yapan bir politikacı su anda türkiye de yok

Servan
04.05.2007, 21:22

kanal türkün bir chp yapılaaması altında açıldığını ve bunun da bir chp sözcüsü haline geldigini ve kendisine akp yi karşı aldıgını hepimiz biliyoruz.ee tabi iktidara rakip olmak riskleri de yanında getirecektir ama kanal türk te kalkıp bütün bütçesini ortaya koyarak herşeyi gösterebilir.tabi bir açık yoksa ortada.

sertur
10.05.2007, 11:17
KANALTURK televizyonunu Akp ye muhalefetini seviyorum ama , çok ta gizemli bir kanal olduğu meydanda işin açıkçası neye kime hizmet ettiklerini anlamışdeğilim, Tuncay özkanın sağ kolu kanalın ortağı,merdan yanardağ eski özgür gündem gazesinde yazı işleri müdürüydü, yani kürt halkı ve pkk sözcülüğünden türkçülüğe vatanseverliğe ulusalcılığa geçmesi şok etkisi yaptı bende ortada büyük bir çelişki var yanılıyormuyum..

ONU®
11.05.2007, 18:34
Satılmış medyaya ve ampulcülere karşı karşı dimdik durabilen ve asla desteğimizi esirgememiz gereken bir kanal bence.

spartacus
12.05.2007, 17:37

Kanaltürk baskı altında falan değil. Faşizmin propagandasını yapan bir kanaldır. Sözde baskı altındaymış gösterilip halkın ilgisini üzerine toplamak istiyor. Faşizm tarafından beslenen bir kanal baskı altında olamaz. Böyle gariplik ve mazlumluk ve mağdurluk pozlarıyla halkın desteğini almak istiyorlarsa bu yanılgıdır.

spartacus
12.05.2007, 17:38
Ewt aynen katılıyorum can teşekkürler
Kanaltürk gerçekten tarafsız bir yayın politikası izliyor.Dertli divani'yi çıkarmıştı hatta bir aralar bu beni çok sevindirmişti.Bazen de ozanlarımızdan çıkanlar oluyor bu kanala... Hiçbir partiye en ufak bir sempatisi olduğunu sanmıyorum. Özellikle de Cumhuriyet Mitinginin yapıldığı gün tam olarak sadece Kanaltürk görüntülemişti.Diğer tvler o sıralarda kadın programları gösteriyordu dikkatinizi çekerim.

Tayyubun da zoruna gitmiş olacak ki kanalla ilgili soruşturma başlatmış.Ama daha kanalın açılış tarihini bilmiyorlar.:biggrin:

Tarafsızlık diye bir şey yoktur. Yeryüzünde yaşayan bitkiler bile bir taraftır. Güneş doğduğunda çiçekler ve bitkiler yüzünü güneşe çevirirler. Bu anlamda otlar dahi tarafken, kanaltürk hayli-hayli taraftır.
Kanaltürk faşizmin ve askeri darbelerin taraftarıdır.

Agop
12.05.2007, 17:44
BU kanal baskıda falan değil. Ama keşke baskıda olsa hatta kapatılsa çok iyi olur. Bu kadar ayrımcı, bu kadar seviyesiz bir kanal yok. Ben asla bakmıyorum bakmayıda tavsiye etmem.

cornflakegirl
12.05.2007, 19:34
kanaltürk'ü baskı altında ve mücadeleci bir televizyon kanalı gibi görmek,chp'yi sol bir parti ya da cumhuriyeti bağımsız bir gazete zannedenlerin içine düşebileceği yanılgıdır...