Orijinalini görmek için tıklayınız : işçi partisi

huseyn
04.05.2007, 13:31
canlar 1 mayısta ankara'da işçi partisi herzamanki provakasyonunu yapıp devrimcilere küfür etmiştir ve devrimcilerle ip'liler arasında kavga çıkmıştır. bundan sonra devrimciler büyük bir dayanışmayla "perinçeğin itleri yıldıramaz bizleri" , "yaşasın devrimci dayanışma" , "faşizme karşı omuz omuza" sloganlarıyla iplileri eylem alanına almamış ve devrimci duruşlarını göstermiştir. bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum özellikle ankara'da 1 mayıs'a katılan arkadaşlardan...
teşekkürler
YAŞASIN 1 MAYIS!

YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ!

sausen
04.05.2007, 13:40
Merhaba Canlar,

Ben Taksim'deydim ama konudan haberim oldu.
Bu adamların zihniyeti bellidir zaten.
Doğu Perinçek gibi faşist olmuş bir zihniyetten ne beklenir ki!
Bana göre İşçi Partisinin zihniyeti eşittir MHP zihniyetine...

promethe
04.05.2007, 16:01
canlar 1 mayısta ankara'da işçi partisi herzamanki provakasyonunu yapıp devrimcilere küfür etmiştir ve devrimcilerle ip'liler arasında kavga çıkmıştır. bundan sonra devrimciler büyük bir dayanışmayla "perinçeğin itleri yıldıramaz bizleri" , "yaşasın devrimci dayanışma" , "faşizme karşı omuz omuza" sloganlarıyla iplileri eylem alanına almamış ve devrimci duruşlarını göstermiştir. bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum özellikle ankara'da 1 mayıs'a katılan arkadaşlardan...
teşekkürler
YAŞASIN 1 MAYIS!

Sakin ve yavaş olalım.

Söyleyecek sözü olmayanlara ait bir tavır küfür etmek!

"Devrimci duruş" Türk Bayrağı taşıyanları faşist kategorisine koymak mı acaba?

NiSAN_Rojda
04.05.2007, 16:08
esp ile işçi partisi arasında tartışma sonrada kavga çıktı bende anlamadım ama neden çıktığını...ama üzücü bunları görmek...işçi partisi sol ve kürt partisi diğilmiydi...

bolşevik
04.05.2007, 16:08
Biz de hemen olayların arkasındaydık, size nedenini anlatayım olayın:
ESP li arkadaşları polisler tahrik edici bir şekilde kameraya çekiyorlarmış, onlar da uyarmışlar, bunun üzerine İP liler de siz nasıl Türk polisine nasıl davranırsınız dite ortalığı karıştırmış ve polislere de bunlar terörist demiştir, her şey gözümüzün önünde oldu.
Cumhuriyet mitinginde boy gösteren, sonra da 1 mayısa gelen ve devrimci duruşlarıyla bilinen bu arkadaşlara yaptıkları provakatörlükten başka bir şey değildir. Reformist çizgilerinde ısrarla ilerlemekteler...
Daha sonra da polis onları meydana almamıştır, yani polis korunmasına sığınmışlardır, bence o partinin ismi yanlış.
Eleştiriye değer bile bulmuyorum ben, tabi bu benim görüşüm...

bolşevik
04.05.2007, 16:11
esp ile işçi partisi arasında tartışma sonrada kavga çıktı bende anlamadım ama neden çıktığını...ama üzücü bunları görmek...işçi partisi sol ve kürt partisi diğilmiydi...

Değil, TİP dönemindeyken daha iyiydi; ama bugünkü İşçi Partisi sadece revizyonistliğiyle bilinmekte, bir de reformistliğiyle...
Ayrıca orada hemen arkamızdaki DTP liler de İşçi Partisiyle kavga etmek için arkadaşların yanlarına gittiler; ama çoğu engellendi, sadece birkaç kişi çatıştı...

tuncerbio
04.05.2007, 16:14

bu ülkede işçi patisini solcu gören kaç grup var hiç eğer chp yi solcu sayıyorsanız birtek onlar kendine yakın görüyor...işçi patisi mhp den daha tehlikelidir...

_ernesto_
04.05.2007, 17:58
işçi partisi zaten mhp ile birlikte kızıl elma hayalleri peşinde koşan bir partidir. ankara'da alana alınmaması en doğru olanıdır. zaten izmirde de olaylar ve provakasyonlar çıkardılar...

hezdar
04.05.2007, 19:22
Sakin ve yavaş olalım.

devrimci duruş tabiki türkiye cumhuriyetinin bayrağını taşıyanları faşist kategorisine koymak değildir,
zaten ip nin faşist kategorisine konulmasının sebebi de meydanlarda ülkenin bayrağını taşıması değildir
tavırları ve siyasetleri faşizancadır
MHP gibi eli kanlı,faşist bir partiyle iş birliği içinde olması zaten sol dan yana olmadığının açık bir göstergesidir
o kadar kaypaklarki,MHP ile yaptıkları ilk toplanmadan birgün önce istanbul üniversitesinde ülkücü güruh sol görüşlü öğrencilerin üzerlerine saldırmışlardır,buna rağmen beraber elele,kolkola sokağa çıkmışlardır

adına yakışmayan bir partidir,
sol ile ise hiçbir alakası yoktur,
şu an hala açık olmasının sebebi ise tamamen provakatif bir parti olmasındandır

Agop
04.05.2007, 19:35
Hayatımda en çok bu İP lilerden zarar gördüm. Sergilediğimiz oyunlara ülkü ocakları bile "sanata karşı değiliz" diyerek ses çıkarmazken İP liler mahkemelik etti bizi. Yetmedi grubumuzun dolmuşu taşlandı. Yetmedi vatan haini ilan edildik. Yetmedi afişlerimiz, duvar yazılarımızın üstü "Türkiye Türklerindir" yazılarıyla donatıldı.
Bunların hepsini İP yaptı. Ülkücüler bile bu kadar faşist olamaz. Birde bunlar kendilerine devrimci(!) diyor. Eğer bunlar kendilerini Devrinci sayıyorsa ben kendim ve görüşümden olan insanlar için bu tabiri kullanmayacağım.

KAHROLSUN FAŞİZMİN PARTİSİ İP.

aykudgöksun
04.05.2007, 19:54
olayı duydum..sonrasında da devrimcilere yönelik ''kahrolsun pkk'' diye slogan atıyorlardı..türk polisi sizin olsun kardeşim devrimcileri sırf eylem yüzünden ölesiye dövenbir teşkilatla bizim işimiz olmaz..

türküdostu
04.05.2007, 20:02
bu adamlar çok fazla oluyor. neye hizmet ediyolar eminim kendileri de bilmiyorlar. ben kadıköydeydim . adamlar yanımdaydı. söz de işci savucuları . onları görünce tüylerim diken diken oldu ya. neyse mhp-ip kardeşlere demokrat arkadaşlar gerekli cevabı verecektir.

anadolu75
04.05.2007, 22:32
ip su an mhpden farki kalmamistir.bunlar isci ve emekcilerin partisimi yoksa millliyetciligin yeni adresimi belli degil.bunlarin emekciliginden,iscileri savunmalarindan bizzat supheliyim.sosyalist devrimcilere kahrolsun pkk diye bagiriyorlar hic utanmadan.fbli kemalettinin yerinde olsam girmezdim bu partiye.
hala anlamamislar sosyalizmin pkkyla hicbir alakasi olmadigini ve birbirlerini pek sevmediklerini.

Volcano
04.05.2007, 22:40
Solla alakası olmayan mhp ile saf tutmuş partiden ne beklenir.1 Mayısta çıkan o olayları da işçi partisi bayrağı taşıyan mhplilerin yapmıştır bence

zerrint
04.05.2007, 23:03
bütün yorumları okudum;bende genel bi yargıya vardım işçi partisi provakatörlükten ileri gidemeyeceği içinn bu tarz güç gösterilerinde bulunuyorlar bence...bu zihniyetyeki partiler siyaset değil olay yapmak için arenada ve solunun adını kirletmekteler(sol olmadıkları halde..)mhp yandaşları iştee ne olacakk......

Haydaryiğit
04.05.2007, 23:26
teşekkürler
YAŞASIN 1 MAYIS!

Teşekkürler huseyn
Can ne kadar da olsa onlardan farkımızı göstermek için onların tepkilerine benzeri tepkiler göstermemiz doğru değildir.Çünkü onlar gibi küfür edersek onların seviyesine inmiş oluruz.

Onun için o gün itibariyle en güzel yapacağımız iş onların seslerini sloganlarımızla bastırmak olurdu. Ben yanlış buluyorum.Her an kavga etmek için fırsat kolladıklarını da biliyorum.Beyinleri sulanmış insanlar sürüsünden başka nedir ki onlar ?? Yalnızca eserler,gürlerler,bağırırlar çağırırlar ama bişeyler yapmaya gelince iş koyun sürüsünden farklı değillerdir.Biz onlara karşı aynı tepkileri göstermemeliyiz bence.Kendimizi savunmak başka tabiki...
Saygılarımla

protess
04.05.2007, 23:33
Sakin ve yavaş olalım.

BENCE TÜRK BAYRAĞI TAŞIMAK FAŞİSTLİKTİR VAR MI DAHA ÖTESİ
TEK YOL DEVRİM YAŞASIN DEVRİMCİ DAYANIŞMA

Volcano
04.05.2007, 23:40

Sana katılmıyorum dostum.Biz böyle yaparsak meydan onlara kalır

Haydaryiğit
04.05.2007, 23:43

Sizin de Yavaş olmanız gerekiyor ...Biz o bayrağı kazanmak için benim de bu ülkenin birçok insanı gibi 2 dedemi al kanlar içinde bırakmışız.O bayrağı taşımak faşistlikse artık o kadarına da pes doğrusu.O bayrak kolay kazanılmadı dikkat.

Ön yargılarınızla hemen genelleme yaparak lekelemek sizce ne kadar iyi bir düşünün.Her evine T.C. Devleti bayrağı asan faşist olsun.Her Zafer Bayramında Bayrak asan faşist olsun.Böyle mi kolay karalamak...

Bazı şeyleri ayırt edelim öyle bakalım.Herkes sizin söylediğiniz gibi mi ??

Ne demek oluyor bu ?
Kurtuluş Savaşına bu ülkenin her vatandaşının bir atası feda olmuştur bu bayrak uğruna DİKKAT!

Alevimen
05.05.2007, 00:21

bence türk bayrağı taşımak faşisitliktir demekde faşistliktir. şu dar görüşlü bakış açılardan ne zaman arınmış olacağız acaba...

mhrs
05.05.2007, 00:48
Vakti zamanında babam (ve o dönemi yaşamış tanıdıklar) bana İPlilerin 80 öncesi devrimcileri nasıl ihbar ettiklerini hatta dahada ileri giderek ihbar edecekleri devrimcilerin isimlerini Aydınlık gazetesinde yayınladıklarını söylerlerdi...
yıllar geçti hala aynılar: bi dönem devrimci harekete ilgi duyan gençleri etkilemek için tüzüklerinde marksizm ve leninizmden bahsederlerdi ve hatta il binalarına resimlerini asarlardı son kongrelerinde tüzüklerinde marks ve lenin ibarelerini kaldırdılar duvarlarında ise çoktaaan kaldırmışlardı tekrar yüzlerindeki maskeyi indirmenin zamanı gelmişti çünki artık Kızıl Elma Koalisyonunun oluşma koşulları doğmuş Doğu Perinçek o çok sevdiği TSKnın gizli desteğini sağlamıştı
Ama tabiki sırtına bir kene gibi yapıştığı devrimci harekettende kopamıyordu devrimcilere yakın duracak ki yeri geldiğinde ihbar edecek yeri geldiğinde devletin o na biçtiği provakatörlük görevini yerine getirecek.
bilmem duydunuzmu yada hatırlarmısınız Türköy-sen trakyada örgütleme faaaliyeti yürütürken bunlar sendikanın aaliyet yürüttüğü köylere giderek ''biz sendikadan geliyoruz'' diyip (sendikayla uzaktan yakından alakası olmadığı halde) köylüleri İPe üye yapmaya çalışıyorlardı yani anlayacağınız bu adamların hakkı herzaman kötek arkadaşlar ben bunların o kadar yaptıkları şeylerden sonra devrimciler tarafından anlayışla karşılanmasını beklemiyorum tam tersine devrimcilerin olduğu her platformdan izole edilmesi gerekiyor bunların aksi taktirde bunlar yüzünden daha çok başımız ağrır. Ankara`da 1 MAYISà alınmamalarına çok sevindim darısı diğer 1MAYISLARA...

onur melis
05.05.2007, 01:23
ip ne yaptıgı belli deyil yavaşca akp ye ya benziyor yada kendini mhp ortak tutuyor

garcia
05.05.2007, 01:38
arkadaşlar,ip mhp den çok daha tehlikeli bir örgütlenmedir.68 kuşağının söylediği gibi bu,karşı-devrimci grup eskiden aralarında gerginlik olan devrimci örgütlenmelerin içersinde yer alan devrimcileri deşifre edip,aydınlık gazetesinde isim-soy isim ve ikamet adreslerini yayınlıyorlarmış.aslında ip her zaman aynıydı ve her zaman muhbirlik görevini yerine getiriyordu,sadece bir dönem farklı argümanları kullanma ihtiyacı duydular o da hem kitleselleşmek hemde türkiye solunu daha yakından tanımak içindi.

bu nazi anlayışına sahip güruh,üniversitelerde devrimci öğrencileri kolluk kuvvetlerine fişliyor ve zaman zamanda kolluk kuvvetleriyle beraber devrimci-demokrat öğrencilere saldırıyor.bu açıdan elbette kitlelerden yalıtılması gerekiyor.ancak sorun sadece onları dışlamakla çözümlenmiş olmuyor.bu şahsıların işçi sınıfına teşhir edilmeleri gerekiyor.birde devrimcilerin ip konusunda kendi aralarında anlaşmış olmaları gerekiyor.o zaman sadece kendilerinin bulunduğu bir alanda miting yaparlar,işte önemli olanda bu...

nusayri
05.05.2007, 07:39
İP düzenin patisidir opotinist bir parti devrimci haraketin içinde gosterilerek devrimci haraketini zayıfa uğratma parçalamak adına bu görev verilmiştir hale bu görevi en iyi şekilde ifa etmektedir.
derin devletin bir ürünüdür,her taşın altında İP çıkması tesaduf deyildir,pilanlı şekilde yönlendirilip derin devletin basın sözcüsüdür ,porvoktordur.

bazı arkadaşlar ülke bayrağı taşınması ve taşıyanları faşıstlikle itham etmeleri ben buna anlam vermiyorum bu gibi ithamlar ip ve ip'e benzer partilere pirim vermekten başka deyildir,ülkede miliyetçiliyin daha deyişik bir yol izlemesine neden olunmaktadır.

saygılarımla.

student
05.05.2007, 11:47
Merhaba Canlar,

Ben Taksim'deydim ama konudan haberim oldu.
Bu adamların zihniyeti bellidir zaten.
Doğu Perinçek gibi faşist olmuş bir zihniyetten ne beklenir ki!
Bana göre İşçi Partisinin zihniyeti eşittir MHP zihniyetine...

arkadaşlar,ip mhp den çok daha tehlikeli bir örgütlenmedir.68 kuşağının söylediği gibi bu,karşı-devrimci grup eskiden aralarında gerginlik olan devrimci örgütlenmelerin içersinde yer alan devrimcileri deşifre edip,aydınlık gazetesinde isim-soy isim ve ikamet adreslerini yayınlıyorlarmış.aslında ip her zaman aynıydı ve her zaman muhbirlik görevini yerine getiriyordu,sadece bir dönem farklı argümanları kullanma ihtiyacı duydular o da hem kitleselleşmek hemde türkiye solunu daha yakından tanımak içindi.

bu nazi anlayışına sahip güruh,üniversitelerde devrimci öğrencileri kolluk kuvvetlerine fişliyor ve zaman zamanda kolluk kuvvetleriyle beraber devrimci-demokrat öğrencilere saldırıyor.bu açıdan elbette kitlelerden yalıtılması gerekiyor.ancak sorun sadece onları dışlamakla çözümlenmiş olmuyor.bu şahsıların işçi sınıfına teşhir edilmeleri gerekiyor.birde devrimcilerin ip konusunda kendi aralarında anlaşmış olmaları gerekiyor.o zaman sadece kendilerini bulunduğu bir alanda miting yaparlar,işte önemli olanda bu...

ağzınıza sağlık ne güzelde söylemişsini z

protess
14.05.2007, 13:30
Ya ne alakası var ki bayrağa saygımız sonsuzdur ve bayrak onurumuzdur fakat o bayrağın arkasına sığınarak fasizan dürtülerini açığa vuran bütün yapılardan bahsediyorum bayrak taşımaktan kastım budur
YAŞASIN DEVRİMCİ DAYANIŞMA KAHROLSUN LİBERAL KAYNAŞMA

cobain
14.05.2007, 13:53
sorun bayragı taşmak deglidir.sorun o bayrak altında ve bayraguı kullanarak bu ülkeyi emperyalizme peşkeş çekilmesidir.İp hakkında yorum yapmıyacagım karşı-devrimci ilan edilmiş bu zihniyetlere diyecek bir şey yoktur.

Bu bayrak evet atalarımızın kanlarıyla boyanmıştır ancak gelinen şu durum gösteriyorki bayrak bu ülkeyi temsil etmiyor.

bir ülkenin bagımsızlıgı yoksa
bir ülkenin ekonomisi dışa bagımlı hale gelmişse
bir ülkenin yasalarını emperyalizm belirliyorsa
bir ülkenin topaklarında başka ülkelerin üssleri varsa ve bu üsslerde istedigi zaman savaş uçaklarını kaldırıp masum insanların ölmesine sebeb olunuyorsa
bir ülkenin askerlerinin başlarına çuval geçirilip nasıl olsa efendilerimiz yaptı diyip kimsenin sesi çıkmıyorsa
o ülkenin BAYRAGI da yok demektir.

Ve bizler bagımsız bir ülkenin ve onurluca yaşamanın bayragı için mücadeleyi veriyoruz. işte bayrak konusundaki devrimci duruş budur.

Mansuri
14.05.2007, 14:04
Bu ülkede kapitalizm var.
Ve gayet basit bir teori
Devlet aygıtı da kapitalizme hizmet ediyor.
Kapitalimze hizmet eden devletin simgesi, sosyalistlerin simgesi olamaz.
Perinçek'in aydınlık grubunun misyonu ortadır, Türkiye'de solu manüple etmek.
Kendileri de kabul ediyorlar Milli Cephe'ler kendileri.
Sınıf bilinciyle değil de milli bilinçle ilerlesinler bakalım, bu seçimlerde iktidara gelirler belki:D

Blue_Love
14.05.2007, 15:56
ya ben bu işçi partisini anlamadım sağmı yoksa sol mu..tam olarak çıkartamadım...

Bakır
14.05.2007, 16:01
perinçek çok tehlikeli bir adam.cıa ve mit ajanı olduğunu sanıyorum.

huseyn
14.05.2007, 18:49

ben de böyle düşünmekteyim...

Comandante_62
14.05.2007, 19:02
Yükselen milliyetçilikden oy kapmaya çalışıyor. Bazı sözleri MHP lilerden daha radikal

Westside
16.05.2007, 15:56
Bence de Doğu Perincek kesin CİA ajanı kesin hatta mit bile olabilir belki de MOSSAD dır ne dersiniz KGB ile de baglantısı oldugu söyleniyor.Amerikan işbirlikçisi faşist işçi düşmanıdır .Bu yüzden de hicbir abd ya da ab kanalında kendisini göremezsiniz çünkü çıkartmazlar çıkartamazlar.

EREN izm
16.05.2007, 16:20

mit ajanımı :huh:

EREN izm
16.05.2007, 16:20

mit ajanımı :huh: o zaman sakat olur :sad:

protess
04.02.2008, 12:23
Sizin de Yavaş olmanız gerekiyor ...Biz o bayrağı kazanmak için benim de bu ülkenin birçok insanı gibi 2 dedemi al kanlar içinde bırakmışız.O bayrağı taşımak faşistlikse artık o kadarına da pes doğrusu.O bayrak kolay kazanılmadı dikkat.

Ön yargılarınızla hemen genelleme yaparak lekelemek sizce ne kadar iyi bir düşünün.Her evine T.C. Devleti bayrağı asan faşist olsun.Her Zafer Bayramında Bayrak asan faşist olsun.Böyle mi kolay karalamak...

Bazı şeyleri ayırt edelim öyle bakalım.Herkes sizin söylediğiniz gibi mi ??

Ne demek oluyor bu ?
Kurtuluş Savaşına bu ülkenin her vatandaşının bir atası feda olmuştur bu bayrak uğruna DİKKAT!
BİZLERİN BAYRAKLARI BAYRAK YAPANLARA SÖYLEDİĞİMİZ BİRŞEY YOK AMA BAYRAK ARKASINDAN KİRLİ SİYASET YAPAN AMERİKAN AJANLARINA SÖYLEYECEK İKİ ÇİFT LAFIMIZ VAR (TEK YOL DEVRİM)

alişero
17.03.2008, 11:57
mhp'nin ne kadar faşizan bir hareket olduğuna inanıyorsanız veya biliyorsanız işçi adını lullanıp emek ve alınteri tanımının arkasına sığınarak tarihin her döneminde emek,devrim ve halkların kardeşliği mücadelesi veren sosyalist hareketleri gambazlamaktan başka bişey yapmayan ip te o kadar faşist ve cuntacı bir harekettir...

bu ayrımı yapmanın bir yanlışı doğrusu kalmamıştır açık açık mhp bizim tabanımızdır diyen bir liderin sözlerine ne kadar güvenebilir ve kendinize yakın bulabilirsiniz.

ve tarihte ki tüm faşizan katliamcılara dikkat ederseniz emek tanımlarını kullanarak iktidara gelip iktidarda ise faşist fırtınalar estirmiştir.

örneklerini çoğaltabileceğimiz benito mussolini ve adolf hitler buna en güzel örnek tescil eder...

geygel60
17.03.2008, 15:31

İşci partisinin kürt partisi olduğuna inanmıyorum olamazda, olmazda zaten.Niye şimdi kürt partisi dedin onuda anlamadım.

geygel60
17.03.2008, 15:41

Sadece yazıklar olsun hangi bayrağı taşıyalım.Bu nasıl zihniyet arkadaşım sen hangi ülkeye mensupsun amacın ney.Devrimciliği bari kirletme.Devrimcilik bayrağı inkar etmek değildir.

promethe
17.03.2008, 21:31
mhp'nin ne kadar faşizan bir hareket olduğuna inanıyorsanız veya biliyorsanız işçi adını lullanıp emek ve alınteri tanımının arkasına sığınarak tarihin her döneminde emek,devrim ve halkların kardeşliği mücadelesi veren sosyalist hareketleri gambazlamaktan başka bişey yapmayan ip te o kadar faşist ve cuntacı bir harekettir...

...

Arkadaşım, sokaklardaki provakatif tavrınızı burada da sürdürüyorsunuz.

Yalancısınız;abilerinizden ezberlediğiniz CİA yalanlarından başka argümanınız dahi yok.

Bakın montaj resimler koymuşsunuz;İP'e karşı,sadece İP'E karşı ,psikolojik savaş örgütleyen MİT-CİA da sizin yaptığınızı 38 yıldır yapıyor.

O kadar devrimcisiniz ki, İP ile olan karın ağrınızı yalandan ve küfürden ibaret bir tatmin refleksiyle yapıyorsunuz.

Şu "gammaz" iddiasında bulunan kafa,İP tarafından gammazlanmış devrimci gösteremez!

Ama İP, o kafanın sahibi olan hareketlerin 80 öncesinde "devrimcilik" adına işledikleri cinayetleri gözünün içine içine sokar.

İşte budur İP ve Aydınlıkçılar'a karşı duyulan dinmez kinin nedeni!

Hep tekrar ettim yine söyleyeyim;ideolojik olarak kaale dahi alınmamak sizi çıldırtıyor.

Artık kabak tadı vermiş MİT iftiralarını kendinize kalkan edinin;belki tatmin ve belki de mutlu olursunuz.

Şu emek mücadelesi verenlere bakın hele...

Nerde Amerikancı-işbirlikçi var kolkolalar.Okullarda bilimum ortaçağcı Amerikancı kuvvetlerle birlik olup "türbana özgürlük" isterler.Yesinler sizin emekçi mücadelenizi.

Emperyalistlerin yıllarca kendine yedeklediklerini ABD'nin ortadoğu saldısına karşı harekete geçiren İP'e küfrederler.

Bilmeyenler için yazayım.İP'nin gençlik örgütü Öncü Gençlik,30 Ağustos 2002 günü İstanbul Ülkü Ocakları'na mensup gençlerle "Mehmetçik Coni'ye kalkan olamaz" sloganıyla miting yaptı.

Bir de emek mücadelesi verenlere bakın.Gerici-Amerikancılarla ,onların gerici talepleri için "emek" mücadelesi veriyorlar.Pehhhhh....

Ne devrimcilik ama.Vay anasını!Bu güne kadar bu konuda gak gukdan başka bir açıklamalarını da duyamadık.