Orijinalini görmek için tıklayınız : 4-5 mayıs istek topiği
çeşm-i naz 04.05.2007, 15:37 merhaba dostlar
bu saate kadar türkülerimizi türkü diyarı veseyhunbey sizlere iletti şimdi
çeşm-i naz'lı türkü seyri sizinle seyrimize katkılarınızı bekleriz bu topikten bana ulaşabilirsiniz iyi seyirler dinlemeler canlar:)
NiSAN_Rojda 04.05.2007, 15:54 günaydın gülümmmmmmm..ay şey pardon ben daha yeni kalktım da idare et :whistling :whistling :whistling
efkan şeşenden 9 altı yollarında türküsünü istiyorum..umarım arşivinde vardır....bu türküyü barışıma armağan ediyorum.....benim tatlı yoldaşım.....
Çocukluğum henüz sıcak
İnananın sonrası yok
Sabah akşam çalışırım
Bakmayın tantanaya çok
Umutlar bir kasada
Sıkışmış bir masada
Dokuz altı yollarında oy
Bir ömür geçer buralarda
Sanki yarın dünden uzak
Bitmeyen bir ızdırap oy
Dokuz altı yollarında
Bir zincir boğazımda
Sıkar sıkar gevşetemem
Ağlayamam
Ayda yılda bir kaçamak
Kaçsak bile yaşama bak
Dokuz altı yollarında
Gülmek yasak
Savrulmuşuz odalara
Bahara ve dağlara hasret
Şu gördüğün dönerkoltuk
Sanki ömür törpüleyen rulet
bi tane daha türkü istiycem..adı deniz olmalı,deniz koydum adını......öpüyorum canımın içi kolay gelsin :001_wub:
ladrestr 04.05.2007, 15:59 merhaba ben umut altinçagdan mevsimsiz kari istiyorum kolay gelsin
çeşm-i naz 04.05.2007, 15:59 tünaydın rüzgar_gülü türkülerin sırada can :)
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:01 merhaba ben umut altinçagdan mevsimsiz kari istiyorum kolay gelsin
merhaba türkünüz sırada:)
Haydaryiğit 04.05.2007, 16:08 Teşekkürler Didem
Onur Akın'dan birşeyler çalabilir miyiz sonra da ??
Kolay gelsin :komik
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:11 Teşekkürler Didem
Onur Akın'dan birşeyler çalabilir miyiz sonra da ??
Kolay gelsin :komik
tabi çalarım onur akın ey hayat senin için can:)
Niran Ünsal-gitme gülüm çalar mısınız? :36_1_44:
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:14 Niran Ünsal-gitme gülüm çalar mısınız? :36_1_44:
çalarım tabi alevim senin için:)
deniz olmak 04.05.2007, 16:26 günaydın gülümmmmmmm..ay şey pardon ben daha yeni kalktım da idare et :whistling :whistling :whistling
efkan şeşenden 9 altı yollarında türküsünü istiyorum..umarım arşivinde vardır....bu türküyü barışıma armağan ediyorum.....benim tatlı yoldaşım.....
Çocukluğum henüz sıcak
İnananın sonrası yok
Sabah akşam çalışırım
Bakmayın tantanaya çok
Umutlar bir kasada
Sıkışmış bir masada
Dokuz altı yollarında oy
Bir ömür geçer buralarda
Sanki yarın dünden uzak
Bitmeyen bir ızdırap oy
Dokuz altı yollarında
Bir zincir boğazımda
Sıkar sıkar gevşetemem
Ağlayamam
Ayda yılda bir kaçamak
Kaçsak bile yaşama bak
Dokuz altı yollarında
Gülmek yasak
Savrulmuşuz odalara
Bahara ve dağlara hasret
Şu gördüğün dönerkoltuk
Sanki ömür törpüleyen rulet
bi tane daha türkü istiycem..adı deniz olmalı,deniz koydum adını......öpüyorum canımın içi kolay gelsin :001_wub:
teşekür ederim canım:thumbup1:
Bende yoldaşım için Kazın Koyuncudan Gelevera deresini istiyorum
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:28 teşekür ederim canım:thumbup1:
Bende yoldaşım için Kazın Koyuncudan Gelevera deresini istiyorum
peki abi yoldaşın için gelevera deresi:uhhm:
deniz olmak 04.05.2007, 16:30 Niran Ünsal-gitme gülüm çalar mısınız? :36_1_44:
ne ağlıyon kız:olmadi
aşkını ifade ederken daha güzel türküler seç
mesala mahsuni şeriften bal kara gözlüm gibi
hadi ağlama kardeşim benim
türküde istedik senin için
başın dik olsun
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:33 mahsuni şeriften bal kara gözlüm gibi
mahsuni şerif türküsünü sizin için barış abi beyy:uhhm: :olmadi
deniz olmak 04.05.2007, 16:39 mahsuni şerif türküsünü sizin için barış abi beyy:uhhm: :olmadi
daırılma hadi sana da şarkı armağan edeyim
sana da volkan konaktan dido nana türküsünü istiyorum
ne kızıyon yauv :)
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:42 daırılma hadi sana da şarkı armağan edeyim
sana da volkan konaktan dido nana türküsünü istiyorum
ne kızıyon yauv :)
hiç aklına gelmicem sandım:uhhm:
eski dostunu unut sen sonra da ne kızıyorsun de:wink: :buyukgoz:
meymane_usari 04.05.2007, 16:45 Hakan yeşilyurt-Ateş Hırsızım Dilan Dİlan'ıma gitsin....(o kendini bilir)
teşekkürler
NiSAN_Rojda 04.05.2007, 16:47 didemcim bitanem bir de abidinden türkü gözlümü istiyorum..bu türküde didemime gelsin sadece...:biggrin:
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:49 Hakan yeşilyurt-Ateş Hırsızım Dilan Dİlan'ıma gitsin....(o kendini bilir)
teşekkürler
canımın canı...
gözümün nuru...
neşem..
gülüşüm..
hoşgeldinn ablacım
türkünü çalıcam ama bir de senin türkünden hemen sonra senin için bir türkü çalıcam benden sana geldin...
o dilan'da kimmişş söle bakalımm :biggrin:
deniz olmak 04.05.2007, 16:50 kıskandım ya banane banane bana bi tane daha türkü armağan etcen yoksa ağlarım bak :34: :34: :lol: :lol: :lol: :lol:
tamam ağlama :)
Zülfü Livanelinden Karlı kayın ormanını istiyorum senin için
Didem bi zahmet canım
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:50 didemcim bitanem bir de abidinden türkü gözlümü istiyorum..bu türküde didemime gelsin sadece...:biggrin:
teşekür ederim hemen çalıyorum:biggrin:
ne ağlıyon kız:olmadi
aşkını ifade ederken daha güzel türküler seç
mesala mahsuni şeriften bal kara gözlüm gibi
hadi ağlama kardeşim benim
türküde istedik senin için
başın dik olsun
off barış abi ya giden gitmiş biten de bitmiştir ağlamak çare değil...
yok ağlamıyorum daha o aşamalarda değilim :001_tt2: :biggrin:
türkü için teşekkür ederim abicim
benden de sana ve herkese Servet kocakaya-zülüf veyahut pencere gelsin abim
ha birde aycan'ım için Alişan keje çalar mısınız rica etsem...
çeşm-i naz 04.05.2007, 16:58 tamam ağlama :)
Zülfü Livanelinden Karlı kayın ormanını istiyorum senin için
Didem bi zahmet canım
zahmet ne demek görevimiz:)
korkirem gelsin.
sırada can:)
NiSAN_Rojda 04.05.2007, 16:59 didemcim iki türkü daha istiycektim ben :whistling
onurum için emre saltuk- ağlama dersim
leylam içinde özcan türe -senin için
alev içinde türkü istiycem hımmmmmmm hangisi olsun hangisi aynurdan bi uzun hava olabilir
Didoşum sen biliyosun ama ben hatırlatayım benim türkümü çalar mısın sadece bana gelsin ;)
Kendini yaktın pişirdin,Niye ar çekersin gönül
Sevgine güman düşürdün,Derdin var çekersin gönül
Bir yanın inliyor yasta,Sense dem verirsin dosta
Baktım oturmuşsun posta,Hu der der çekersin gönül
çeşm-i naz 04.05.2007, 17:00 benden de sana ve herkese Servet kocakaya-zülüf veyahut pencere gelsin abim
ha birde aycan'ım için Alişan keje çalar mısınız rica etsem...
türkülerin sırada alevcim:)
çeşm-i naz 04.05.2007, 17:03 Didoşum sen biliyosun ama ben hatırlatayım benim türkümü çalar mısın sadece bana gelsin ;)
Kendini yaktın pişirdin,Niye ar çekersin gönül
Sevgine güman düşürdün,Derdin var çekersin gönül
Bir yanın inliyor yasta,Sense dem verirsin dosta
Baktım oturmuşsun posta,Hu der der çekersin gönül
bilmezmiyim ablacım
yükün ağar çekersin deli gönül..
sadece sana ablacım:)
çeşm-i naz 04.05.2007, 17:04 didemcim iki türkü daha istiycektim ben :whistling
onurum için emre saltuk- ağlama dersim
leylam içinde özcan türe -senin için
alev içinde türkü istiycem hımmmmmmm hangisi olsun hangisi aynurdan bi uzun hava olabilir
isteklerin sırada can:)
tüm forum üyeleri için metin kemal kahraman dan dewrano yu çalabilirseniz çok sevinirim. kolay gelsin.sevgilerimle...
çeşm-i naz 04.05.2007, 17:55 tüm forum üyeleri için metin kemal kahraman dan dewrano yu çalabilirseniz çok sevinirim. kolay gelsin.sevgilerimle...
üyelerimiz için mkh'dan xezeve yayınladım umarım kabul görmüştür:)
zeynep C. 04.05.2007, 17:57 İyi yayınlar...
Aşkım,balım,cantanem,herşeyim olan canım ablam Lady için Kıvırcık Ali - Canımın İçini çalarmısın.....
Lady Seniiiii Çooookkk Seviyorum biliyosun dimi yine seni üzdüğüm için özür dilerim :blushing: :blushing: :blushing:
üyelerimiz için mkh'dan xezeve yayınladım umarım kabul görmüştür:)
rica ederim ne demek, ellerinize sağlık, teşekkür ederim.
çeşm-i naz 04.05.2007, 18:00 İyi yayınlar...
Aşkım,balım,cantanem,herşeyim olan canım ablam Lady için Kıvırcık Ali - Canımın İçini çalarmısın.....
Lady Seniiiii Çooookkk Seviyorum biliyosun dimi yine seni üzdüğüm için özür dilerim :blushing: :blushing: :blushing:
türkünüz sırada:)
merhab helinden saryayı çalarsan sevinirim bu çalışmayı tüm forum için gelsin iyi yayınlar dilerim
her şeyden önce gercekten cok güzel bir yayın akışı var.emeğine sağlık. iyi yayınlar dost.
deniz olmak 05.05.2007, 00:00 Merhaba yine ben geldim :)
Sevinç Eretalaydan eylem güzelini istiyoruz
ben ve Osman ağbi...
tüm halkımıza gelsin
firariHH 05.05.2007, 00:40 Merhaba....Kolay Gelsin....
(Mümkünse)....Özcan Türe - Sürgün Sevdam
Tesekkürler..
didem benim içinde eğer hala istek yapa biliyorsak sabahat akkirazdan dağlar dağlar uzun dağlar nerede benim kuzum dağlar varsaa yoksaa ezginin günlüğünden sigaramın dumanı şimdiden teşekkürler iyi yayınlar :)
Canlar Dj Arkadaşım Adına Hepinizden Özürdiliyorum, ufak bir aksaklık yaşanmakta ve istek alamıyoruz. en kısa zamanda istekleriniz telafi edilecektir :)
Teşekkür Ediyorum Anlayışınız için...
Türkülerle Türkü Tadında Kalın :)
TüRKü DiYaRı ile Merhaba Türkü Dostlarım :)
merhab helinden saryayı çalarsan sevinirim bu çalışmayı tüm forum için gelsin iyi yayınlar dilerim
Merhaba yine ben geldim :)
Sevinç Eretalaydan eylem güzelini istiyoruz
ben ve Osman ağbi...
tüm halkımıza gelsin
Merhaba....Kolay Gelsin....
(Mümkünse)....Özcan Türe - Sürgün Sevdam
Tesekkürler..
didem benim içinde eğer hala istek yapa biliyorsak sabahat akkirazdan dağlar dağlar uzun dağlar nerede benim kuzum dağlar varsaa yoksaa ezginin günlüğünden sigaramın dumanı şimdiden teşekkürler iyi yayınlar :)
istekleriniz sırada canlar :)
meymane_usari 05.05.2007, 18:26 canlar yayınımız benimle birlikte tüm hızıyla devam ediyor.....
isteklerinizi gönderirseniz biz de yayınlarız..... :D
Mavi Göl 05.05.2007, 18:53 meymane can erdal güneyden saklımdasını çalarmısın.iyi yayınlar.
doktor62 05.05.2007, 18:56 ismail özdenin son albümünden kim bilir türküsünü çalarsanız sevinirim.yayın hayatınızda başarılar dilerim.
meymane_usari 05.05.2007, 19:01 ismail özdenin son albümünden kim bilir türküsünü çalarsanız sevinirim.yayın hayatınızda başarılar dilerim.
meymane can erdal güneyden saklımdasını çalarmısın.iyi yayınlar.
üzgünüm arşivimde yok canlar sizin için listedeki türküler geliyor teşekkürler.
özcan can; babam için ve tüm babalar için Aşık Gülabi'den Dedemoğlu'nu yayınlarmısın.şimdiden çok teşekkür ederim sevgili can, kolay gele...:yorgun: :bitmisbu:
meymane_usari 05.05.2007, 19:19 özcan can; babam için ve tüm babalar için Aşık Gülabi'den Dedemoğlu'nu yayınlarmısın.şimdiden çok teşekkür ederim sevgili can, kolay gele...:yorgun: :bitmisbu:
aşık gulabi dedemoğlu arşivimde yok burty can Aşık Gulabi Ali Olmasaydi senin ve baban için ve tüm babalar için geliyor....
tramosoo33 05.05.2007, 19:42 engin nurşani den:hasretim türküsünü tüm analara hediye ediyorum .bütün analarımızın anneler gününü kutlarım saygılarımla ..
selda bağcan dan gönlünden ne gecerse onu yayınlar mısın can alevi forum ve 6 mayıs ta yitip giden yiğitlerimiz için
deniz mavi 05.05.2007, 20:03 can isteğin sırada iyi dinlemeler
Lazoşa_62 05.05.2007, 20:30 Carnlar bugünden sonra 6 mayısa girecegiz. Başta sorumlu arkadaşlar olmak üzere DJ arkadaşlardan 6 Mayıs ile ile ilgili bir program yapılmasını öneriyorum.
mayısta asılan cenç yürekler Türkiye de Devrim tarihinin lider,önder ve ustalarıdır. Onlar bir üç fidan olarak öldiysede milyonlarca fidan alarak yeşerdiler.
Gemerek parçasını çalarmısınız. iyi yayınlar
Lazoşa_62 05.05.2007, 20:35 haklısınız ceşimi naz Fazla forumu takip edemiyorum..Teşekkür ediyorum
mavi boran 05.05.2007, 20:35 grup yol denizlerin türküsü.tüm deniz yüreklilere.
bıldırcın24 05.05.2007, 20:43 selam didem iyi yayınlar;mümkünde özlem ÖZDİL'DEN NAZLI NAZLI'YI rica edecem abimle dinliyoruz yayınını maça gideceğiz bekletmezsen seviniirm.
iyi yayınlar
mavi boran 05.05.2007, 20:44 didem can enver çelik dilan.sadece bana ve sevdalı dostlara.
Ha buldum istek topiğini O kadar çok topik aktif ki bir an şaşırdım.
Didoş yayında sanırım.
Bende istek isteyecem. de türkünün adını unuttum :s
Erkan Oğur-İsmail H.Demircioğlu ikilisinden bir türkü çalarsan sevinirim.
forum canlarına gelsin. sanada kolay gelsin.
Lazoşa_62 05.05.2007, 20:47 Pirom 62 ve Tüm Dersim severlere Gülcihan koç dan "Çok Özledim Dersim" parcasını çalarmısın
çeşm-i naz 05.05.2007, 21:03 isteklere ara haftanın konuğu arif sağ topiğine bekleriz:)
didooooşşşşşşşşşş dur ben de bir tane istek isteyim n'oluuuuurrrrrrrrr....
benim bir tane hain abim var ona gelsin olur mu , o bana istemiyo ama olsun :crying: o kendini biliyor ismini deşifre etmeyim :p
Çoban Ali-Ağrı Dağın Eteğinde (Cano Cano) bir de zamanımız kalırsa Zeynel-Kenan İkilisinden Tabib Sen Elleme Yaramı... Hain Abimle Güzeller Güzeli Yengeme gelsin :)
çeşm-i naz 05.05.2007, 23:51 ablam ablam iyi yayınlar benim türkümü çalarmısın sadece bana gelsin ama:)
mustafa özarslan deli gönül lütfen kolay gele ablam:)
deniz olmak 06.05.2007, 00:00 ablam ablam iyi yayınlar benim türkümü çalarmısın sadece bana gelsin ama:)
mustafa özarslan deli gönül lütfen kolay gele ablam:)
selam lady kolay gelsin :p
onur akından yağmur yüreklimi istiyorum
öncelikle bitanem için,sonra osman ağbi ve ailesi için istiyorum
merhaba iyiy yayınlar nuretin reçberden gidin turnaları çalarsan sevinirim bu çalışma herkese gelsin teşekür ederim
doktor62 06.05.2007, 00:01 abidin biterden arguvanlım türküsünü yayınlarsanız,sevinirim.yayın hayatınızda başarılar dilerim.
Türkü Gözlü Kız 06.05.2007, 00:15 iyi aksamlar Leyla Ablacigim, kolay gelsin, anonslu yayin ha, süper :innocent:
Yarin istek calinmayacagina göre simdiden istek isteyebilir miyim senden Ablacigim? Tabii ki dedigini duyar gibiyim, öyleyse Ahmet kaya´dan DOGUM GÜNÜ türküsünü calar misin lütfen Türkü Gözlü bu kardesin icin :innocent:
Seni coook seviyorum Ablacigim, icimden geldi bunu yazmak, hep sevildigini bil olur mu :kiss:
deniz olmak 06.05.2007, 00:29 kolay gelsin can
son isteiğim sevinç eretalaydan eylem güzeli
muslu ailesi için
zeynep C. 06.05.2007, 00:35 Balım ben geldimmm senin kıskançlık krizi geçiren kardeşin hani unutmuşsundur beni hatırlatayım dedim :biggrin: :biggrin:
Ablacım içinden geçen bir türkü benden sana gelsin...
merhab lady dost aynur haşhaştan doldur meyhaneciyi çalarsan sevinirim bu çalışmayı şuanda çet odasında bulunan herkese gelsin özeliklede doktor ,çilem,pınar 86 ,zeytın ve bu çalışmayı çok seven bir dostuma forumu sanırım dinliyor şimdi iyi yayınlar dilerim
zeynep C. 06.05.2007, 00:54 Aşkım,bitanem bugün topiği ben işgal edeyim mi :biggrin: :biggrin: yarın sınav var banada uyku yok :biggrin:
Ablam sen bilirsin ben ağlamak istediğimde hangi türküleri isterim :biggrin:
Mustafa Özarslan - Şu Fani Dünyada yada herhangi bir türküde olabilir :biggrin:
Türkülerle Türkü Tadında Kalın Dostlar :)
|