Orijinalini görmek için tıklayınız : Dersim Validen Kurtuldu
munzur_62 04.05.2007, 17:39 Dersimimin Baş Düşmanlarından olan Dersim Valisi İbrahim Erkalın Akrabası Mustafa Erkal Mhp den Milletvekilliği adayı için istifa etti Tüm dersimlilere hayırlı olsun
TUNCELİ Valisi Mustafa Erkal, 22 Temmuz'da yapılacak olan erken genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.
İstifa dilekçesini bugün İçişleri Bakanlığı'na gönderen Erkal, Milliyetçi Hareket Partisi’inden aday adayı olacağını söyledi.
Vali Mustafa Erkal, MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile açıkladı.
Erkal yazılı açıklamasında şöyle dedi:
“İlimizin huzur ve güvenliği ile kalkınması açısından eksik ve yanlış bulunan, halkımın tenkit ettiği her durumun sorumluluğu bana aittir. Buna karşılık takdir edilen her şeyi mesai arkadaşlarımın ve Tunceli halkının başarısı olarak değerlendirilmesini dilerim. 22 Temmuz’da yapılacak milletvekili seçimlerinden MHP’den milletvekili aday adayı olacağımdan dolayı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.”
İnternethaber
ismailgokhan 04.05.2007, 17:43 Daha kötüsünü yollarlar merak etme
Daha kötüsünü yollarlar merak etme
evet can dedıgın dogru.daha kötüsünü gonderırler hıc suphem yok.gıttı dıye sevınırken gelene aglamayız ınsallah. GELEN GIDENI ARATIR derlerya inşallah oyle olmaz.gelen gıdenı ınsallah aratmaz
Yanlisiniz var, Mustafa Erkal'in Sarkici Ibrahim Erkal ile hiçbir Kan bagi filan yoktur, akraba degiller. Mustafa Erkal Kirsehir/Kaman li, Ibrahim Erkal ise Erzurumlu.
Aralarindaki tek bag olsa olsa mhpli olmalaridir.
Bu arada Tunceli denmi Milletvekili adayi olacak bilmiyorum ama, eger olursa
Polis ve Asker'in Oylari ile kesin seçilir.
insanlar kardeş 10.05.2007, 01:21 Ne millete ne devlete hayrı olan bir vali.
Ne yazık ki sistemin istediği karekterler.
İnşallah seçilirde tekrar göreve dönmez.
Yıllardır Dersimde halkı galeyana getirmeye çalışan bir vali.Her etkinliği provake etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.
Merhaba,
Bu tür adamların sonu ne zaman gelecek çok merak ediyorum...
Halkla ilgili bir durum bence milletvekilliği...
Ama dersim'in başından gittiği iyi olmuş...
seyhunbey 10.05.2007, 10:14 Bu Söz Her Zaman Hoşuma Gitmiştir..Sistem Değişmedikçe Gelen Gideni Aratir..
saygilar...
arkadas_62 10.05.2007, 12:03 geeççç sanki ondan kurtulursak ne olurki beterin beteri var bakalım gelen neci olucak ya zaten dersim ve dersim halkı bu ülke için oldum olası bir çıban başi olarak görülüyor biz her konuda farklıyız sistemle uyuşacak hiç bir pozitif yanımız yok ve devlette bunun bilincinde oldum olası çekiyoruz eziliyoruz.dersimli olmak dersimli dogmak başlı başina bir sıkıntıdır bir kere kimiginde tunceli yaziyorsa sen her konuda en başinda kaybediyorsun kanımızı içmek isteyen öyle çok kuduz varki;düzgün baba onların o kirli emellerinden korusun insanımı zaten medet bekledigimiz umudumuz yeminimiz neyimiz varki düzgün babadan başka...
spartacus 10.05.2007, 12:17 Faşist sistemde onun makamı boş kalmaz. O makama gelecek katmerli faşist önceki Vali'yi aratmaz. bu sebeple Dersim'in Validen kurtulduğu söylenemez. Dersim'in Validen kurtulması için faşizmden kurtulması gerekir.
spartacus 10.05.2007, 12:31 Yanlisiniz var, Mustafa Erkal'in Sarkici Ibrahim Erkal ile hiçbir Kan bagi filan yoktur, akraba degiller. Mustafa Erkal Kirsehir/Kaman li, Ibrahim Erkal ise Erzurumlu.
Aralarindaki tek bag olsa olsa mhpli olmalaridir.
Bu arada Tunceli denmi Milletvekili adayi olacak bilmiyorum ama, eger olursa
Polis ve Asker'in Oylari ile kesin seçilir.
Devlet köyleri yakıp, yıktı. Dersim halk baskılar ve zülümlerle ya yakıldı, yada göçe zorlandı. Bugünde sular altında bırakılmak isteniliyor. Yani Dersim insansızlaştırılıyor. Bırakalım insanların kalmasını doğanın ekolojik dengesini bozdu devlet. Faşist Vali Dersim'de seçilirse bu süpriz olmaz. Çünkü dağ,taş asker ve özel Tim kaynıyor. Eğer Vali milletvekili seçilirse, bu durum faşizmin terör abidesi olmalıdır.
Gitsin ne olacakki sanki. gider birisi gelir yenisi. Dersime adam gibi adam nasip olurmu acaba halkın dilinden anlayan ...
Biri gider biri gelir bir fark olmaz zihniyet hepsinde aynıdır. Zaten iyi işler yapmak isteyenleride merkeze alıyorlar genelde Recep Yazıcıoğlu vardı onun örneğinde olduğu gibi.
AKP Hükümeti acaba Neden Tunceliye MHP li bir Vali atamış ki? Bu Valinin siyasi düşüncesini bilmiyolarmıydı? Yoksa AKP liyim diye yutturmuş mu?
Devlet Bahçeli; Tayyip Erdoğan için Vatan Haini dediğine ve MHP nin AKP ye bakış açısı ortada iken nasıl bu Vali görevde kalmış ki???
Neden acaba Fikri olan varmı?
munzur_62 10.05.2007, 15:07 AKP Hükümeti acaba Neden Tunceliye MHP li bir Vali atamış ki? Bu Valinin siyasi düşüncesini bilmiyolarmıydı? Yoksa AKP liyim diye yutturmuş mu?
Devlet Bahçeli; Tayyip Erdoğan için Vatan Haini dediğine ve MHP nin AKP ye bakış açısı ortada iken nasıl bu Vali görevde kalmış ki???
Neden acaba Fikri olan varmı?
1. tahminim vali akp den önce atandı
2. tahminim tunceliye gönderilecek akp yanlısı bulunamadı
3. tahminim akp nin göndermek istediği kişiler korkarak dersime gitmedi
|