Orijinalini görmek için tıklayınız : kariyer

er1964
25.12.2005, 21:19
Alevilerin toplumda belirli yerlere gelebilmeleri için neler yapmaları gerekir?Bir alevi olarak hiç düşündünüzmü?Oysaki düşünmemiz lazım. Ama kanımca birazda olsa serbest yaşamaya alıştığımız için bu gibi konuları düşünmeye zaman ayırmıyoruz.

karakartal
25.03.2006, 16:55
güzel bir konuya değinmişsin. Ama galiba yanlış yere başlık açmışsın.

Pozisyon olarak çok üst yerlerde olan birçok bay bayan tanıdığım alevi var. ama bunlar nedense alevi olduklarını sürekli saklıyorlar. Birde alevilikten soğuyor insanlar.

Bu ülkede söz sahibi olmak için yönetim kurullarında sözünü geçiren alevi dostlara ihtiyacımız var.

Yakapınarlı
25.03.2006, 16:57
konu uygun yere taşındı

izem
25.03.2006, 17:22
Bu sorunun yanıtı eğitim de yatmakta..
Ve onun da cevabı eğitime ne kadar önem verdiğimizde..
Ben sadece aleviler diye ayırmayacağım konuyu ve bence eğer herkes eğitime ve bilince ne kadar değer ve önem verirse sorunlarda o kadar çabuk çözülcektir..Bütün sorunların kaynağı cehalette..
Unutmayın kariyerinizde zirveye ulaşmak için iki altın kural: zamanı iyi kullanmak ve planlamayı iyi yapmaktır..bu herkes için geçerli..

iyi şanslar

er1964
04.12.2006, 20:59
Teşekkürler arkadaşlar.Doğru söze ne demeli.

foodal
10.12.2006, 21:49
Alevilerin toplumda belirli yerlere gelebilmeleri için neler yapmaları gerekir?Bir alevi olarak hiç düşündünüzmü?Oysaki düşünmemiz lazım. Ama kanımca birazda olsa serbest yaşamaya alıştığımız için bu gibi konuları düşünmeye zaman ayırmıyoruz.

Eğitim... cesaret... Forumdaki eğitim anketinde de üniversiteli sayısı çoktu, bence bizdeki eğitimli sayısı artıyor ve bu güzel yürekli canlar yani bizler insanlık için güzel kariyerlere geleceğiz, umudumuzu kaybetmeyelim.

Ama siyasi bazı engellere takılıyoruz o da başka, devlet kadrosuna girmek için particilik yapılıyor malesef. Umarız düzelir...