Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.AleviForum Fotoğraf Yarışması OYLAMA - ( SON OYLAMA 9 MAYIS )

Şoreş
05.05.2007, 23:56
Merhaba değerli canlar, AleviForum Üyeleri..

Yönetim olarak düzenlediğimiz 2.AleviForum Fotoğraf Yarışması başvuruları bugün sonlanmıştır.. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tüm Üyelerimize, canlar'a teşekkür ederiz.. Özgürlük konulu Fotoğraflarımız bu Topikte yayımlanacaktır ve sizlerin Oylamasına sunulacaktır.. Oylamamız 5 gün sürecektir ve son gece sizlerin oyları ile yarışmayı kazanan Üyemiz açıklanacaktır..
Oylama yapmadan önce tüm resimleri incelemeniz gerekmektedir..

Yarışmaya katılan Üyelerimiz, kendi Fotoğraflarına kesinlikle oy kullanmamalıdırlar.. Yapıldığı takdirte Üyemizin Fotoğrafı yarışmadan elenecektir.. Yarışmaya katılan Üyelerimiz, kendi Fotoğraflarını, Oylama bitene kadar açıklamamalıdırlar..

Tekrar söylemek istiyorum, oylamamız 5 gün sürektir..

Fotoğraflarımız;

Özgürlük Çelişkileri..

Duvardaki tutsaklığın aksine, Kentte, sırtındaki yükü ile daha da tutsak yaşam mücadelesinde...

( İstanbul / Karaköy - 2006-12-17 )

http://img452.imageshack.us/img452/6718/img8722rc0.jpg

Harran..

Şanlıurfanın Harran İlçesi.. Kentleşme yolunda büyük adımlar ile ilerliyor..

( Şanlıurfa / Harran - 26.10.2006 )

http://img523.imageshack.us/img523/9828/harranjl0id6.jpg

Kent ve Beyaz Örtü..

Kar tanelerinin oradan oraya savrulduğu soğuk bir kış gün'ü..
Kent yaşamını olumsuz yönde etkileyen kar, hem sitem işitiyor hemde kent'i kaplayan beyaz örtüsü ile muhteşem bir manzara oluşturuyordu.
Kimi okul yolunda, kimi iş'e gidiyor.. Kent, binlerce yaşamın, renkli ve renksiz dünyaların tek şahididir belkide..
Yağmurun ve kar'ın sonsuz misafiridir..

( İstanbul - 25.01.2006 )

http://img160.imageshack.us/img160/7734/hghcf5.jpg

Kaçış..

Bıktım. Kaçıyorum... Ama dağın tepesine varıp arkama bakınca, dayanamayıp geri dönüyorum... Büyük Kent Bursa..

( Bursa - 14.06.2005 )

http://img148.imageshack.us/img148/8445/dscn0211ac8.jpg

Buz gibi..

Kentte yaşamak ama her zorluğa rağmen ayakta durup işini yapmak..Yıl 2004 kışı o günü hiç unutmam Atatürk havalimanında çalışıyorum, apronda güvenlik görevlisi olarak uçak altındayım hava çok soğuk ve bütün uçaklar rötarlı 08:00'de kalkacak olan ucak saat 17:00 oldu ve halen uçaklar yerde.Yaşadığım bu gün benim için unutulmaz bir gündü...

( İstanbul / Atatürk Havalimanı - 13.02.2004 )

http://img523.imageshack.us/img523/5697/cxwr0.jpg

İki Kıyının Kavgası...

Hayat kentte bir başka akar, zamanın gel gitlerinde bir kavgadır bir o kıyı da bir bu kıyı da... Martı da ekmek derdindedir insanda...

( İstanbul / İstanbul Boğazı - 04.03.2007 )

http://img160.imageshack.us/img160/3189/48595667zd4.jpg

Kimlik..

Yastık yerine konmuş,binlerce ayak izini içinde barındıran bir kaldırım,
tüm masumluğuyla yaşadıklarından arınmaya çalışan bir çocuk,
çarpık olan kentleşmemi yoksa vicdanlarımız mı diye düşündüren bir manzara ve istanbul...

Birazdan hayata uyanacaksın,
Şimdilik renkli rüyalar kardeşim...

( İstanbul / 29 Nisan 2007 )

http://img523.imageshack.us/img523/326/dfcd8.jpg

Bir Başkadır İstanbul'a Uyanmak...

İstanbul, bazen dingin bir deniz, bazen hırçın bir nehir.. İstanbul uyuduğum uyandığım şehir..

İstanbul,
Bazen dilimde bir türkü,
Bazen kanımda bir zehir..
İstanbul,
yaşadığım yaşattığım şehir..

( Hakkı Hakan Kaya'dan)

(İstanbul / Galata Kulesi - 2007 Şubat )

http://img523.imageshack.us/img523/2870/pict0952mw3zf8.jpg

Şehir ve Işıkları..

Şehir ve Işıklar.. Gece..

( 13 Mart 2007 Salı )

http://img463.imageshack.us/img463/401/dfadspy3.jpg

Şoreş
06.05.2007, 00:04
Merhaba değerli canlar..
Oylamamız bugece itibariyle başlamıştır..
5 gün sürecektir ve 5 gün sonunda sonuçlar açıklanacaktır.

Akayizm
06.05.2007, 00:13
Yarışmayı Düzenleyen Şoreş'e ve Katılan Tüm Canlara Sonsuz Tşk'ler
Tüm Kareler Muhteşem Yine Anladık'ki Resim Sanattır..
Yarışmanın Birincisi Galiba Belli :)
Hepinizin Yüregine Sağlık Denklanşöre Basan Parmaklarınız Dert Görmesin :)
Karelerinizin Devam Etmesi Dileğiyle

Kolay Gelsin

suyunsesi
06.05.2007, 00:19
Arkadaşlar bu ne kadar güzel resimler 3 resim arasında kaldım hangisine oy vereceğim diye biraz daha düşünmem lazım
Emeğinize sağlık arkadaşlar.

Şoreşciğim iyiki böylesine güzel etkinlikler yapıp bizleri toplumun yaşanmış kareleriyle yüzleştiriyorsun düşüncene sağlık dost.

Agop
Şehir yaşamı olunca konu. Bİr şey çıkmaz sandım. Çünkü şehirleri hiç sevmem eskiden beri. Ama bu fotolar beni yanılttı.

Tüm arkadaşlara başarılar

Nihat
tüm çalışmalar biribirinden güzel
katılan herkesin emeğine sağlık

PirO_62
06.05.2007, 00:27
Sevgili Soreş,

Verdiğin emek için teşekkürler. Gerçekten foruma renk katan bir Organizasyon.

Ve Katılan canlar. Hepsi birbirinden anlamlı resimler. Karar vermek zor olacak.

Kolay gelsin.

Alevimen
06.05.2007, 00:40
katilanlara ve gürselede tesekkurler

suyunsesi
06.05.2007, 00:49
3 resim arasında zorlansamda son kararımı verip oyumu kullandım.
Tekrardan tüm emeği geçen arkadaşların emeklerine sağlık.

betüş
06.05.2007, 00:50
Çok güzel bunlar yaa..Tebrik ediyorum bütün arkadasları şimdiden..:turned:

sausen
06.05.2007, 01:20
Merhaba Canlar,

Öncelikle büyük emeği geçen Soreş'e çok teşekkür ediyorum..
Ayrıca, bu güzel çalışmalardan dolayı katılan bütün canlara teşekkürler...

aspava
06.05.2007, 01:38
açıkcası ben fotoğraflardan ve haliyle fotoğrafçılıktanda anlamam :biggrin: hatta genelde yapılır yaa sizinle ilgisi olmayan kişiler '' al bakk buda dayımın çocuklarının arkadaşlarınınn köpeğininn resmii '' diyee :lol: hem çok komiktir ama bir o kadar daa sıkıcı gelirr bana bu resimlere zorla baktırma merakıı ama bu resimlere bakmam içinn kimse zorlamadı ve çokk güzeldi :thumbup1: tüm katılımcı canların emeğine yüreğine sağlıkk tebrikederim çok güzeller

Nesimi
06.05.2007, 01:49
Oldukça güzel çalışmalar seçmek zor olacak

ankh
06.05.2007, 01:57
Gerçekten çok güzel resimler katılan bütün arkadaşların ellerine sağlık ben de 3 resim arasında kaldım ama birini seçtim mecburen benim seçtiğim birinci olmayacakmış gibi bir his var içimde ama neyse o üçünden birinin seçileceğini biliyorum sana da çokkk teşekkür ediyorum soreş emeğine sağlık

yudum
06.05.2007, 02:27
sevgili soreş in ve emeği geçen tüm sevgili dostların yüreğine sağlık... Hasan Hüseyin Korkmazgil in o güzel dizelerindeki gibi bir yanımızın yaprak döküp bir yanımızın bahar bahçe olduğu gerçeğini öyle güzel anlatmış ki fotoğrafında ve dizelerinde bir dostumuz, hayran kaldım...

Şoreş
06.05.2007, 03:30
Bende yardımlarından, desteklerinden ve ilgilerinden dolayı Yönetimdeki büyüklerim, arkadaşlarım olan Alevimen ve Nesimiye sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
Yarışmaya katılan ve birşeyler yapmaya çalışan tüm canlarıda tebrik ederim..

Divani
06.05.2007, 03:42
Gürsel bu çalışman gerçekten çok iyi oldu teşekürler... İki resim arasında kaldım karar vermek zor oldu ama seçtim hadi bakalım 5 gün var:)

dilket
06.05.2007, 13:50
Resimler bana göre güzeldi emeği geçen tüm canlara teşekkürlerimi sunuyorum emeğinize sağlık. Bende resimlerde kararsız kalanlardanım bunuda belirtmek istiyorum. Resimleri bizlerle paylaşan canlarada teşekkürler..

deniz olmak
06.05.2007, 14:09
Resimlerin arasında seçim yapmak zor olduğu
Emeği bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler

tykhe
06.05.2007, 14:25
çok güzel bir çalışma olmuş. resimleri yollayan arkadaşlara ve bu konuyu hazırlayıp bize sunan Şoreş kardeşime emekleri için çok teşekkürler..

duygusal boyutta baktığımda 3 resim arasında sıkıştığımı hissettim. benim için hangisine oy atsam diğerlerinin boynu bükük kalacak. biraz daha düşünmem lazım galiba :)

firariHH
06.05.2007, 17:05
Sevgili Sores Kardesime burdan Tesekkürlerimi sunuyorum,böyle güzel bir yarisma düzenledigi icin.
Ayrica Katilan bütün Canlarin Yüregine saglik.
Resimler Birbirinden Güzel,oy vermekte zorlandim acikcasi.

BerfeM
06.05.2007, 19:44
gerçekten çok güzel resimler..iki resim arasında kaldım..biraz daha düşüneyim..

şoreşe ve katılan canların hepsine teşekkür ederim...ellerinize yüreğinize sağlık...

NiSAN_Rojda
06.05.2007, 19:48
arkadaşlar resimlerinizin hepsi çok güzel emeği geçen arkadaşlarında ellerine sağlık.ben çok istemiştim bu yarışmaya katılmaya yetişemedim ama :(

Şoreş
06.05.2007, 20:39
arkadaşlar resimlerinizin hepsi çok güzel emeği geçen arkadaşlarında ellerine sağlık.ben çok istemiştim bu yarışmaya katılmaya yetişemedim ama :(

Süremizi 5 gün daha uzatmıştık..:o Artık birdaha ki yarışmamıza..:o

deniz olmak
06.05.2007, 22:14
Öyle güzel manzaralarla karşılaştım ki, beklentimin ötesine çıktı olay...bütün canlara tekrar teşekür ediyor başarılar diliyorum

ahmetasrlan
06.05.2007, 22:53
gercekten cok güzel bi calışma olmuş..herkesın emegıne saglık diyorum ve oyu kullanıyorum.. :) cok zorlandım ınanın bana cok güzel resimler var...

bolşevik
06.05.2007, 22:56
Fotoğraflar çok hoş gerçekten ama ben ikisi arasında kaldım; biri duygulara hitap ediyordu, biri de göze...
Katılan arkadaşları tebrik ederim, güzel kareler çıkmış.
Gürsel'i yeterince tebrik etmiştik, tekrarlamaya gerek yok:D

saheser
06.05.2007, 23:10
Resimler güzeldi secmek zor oldu hak bir oldugundan birine verebildim.Önemli olan paylasim sagolun.

maymay
06.05.2007, 23:16
Gerçekten çok güzel resimler var, hala oyumu kulanamadim. Iki üç tane arasi seçemiyorum :D

Hevinn
06.05.2007, 23:21
Fotoğraflar çok hoş gerçekten ama ben ikisi arasında kaldım; biri duygulara hitap ediyordu, biri de göze...
Katılan arkadaşları tebrik ederim, güzel kareler çıkmış.
Gürsel'i yeterince tebrik etmiştik, tekrarlamaya gerek yok:D

evet bolşevik dediğin gibi hem duyguya hem göze hitap ediyor ben oyumu kullandım katılan bütün arkataşları tebrik ediyorum yarışmayı organize eden soreşcana teşekkürler

dinco024
07.05.2007, 02:36
ben oyumu kullandim ama genede (tabiki oy verdigim resmin birinci olmasini isterim) katilan tüm canlara, sores`e ve emegi gecenlere tesekkürler ve basarilar!!!

LaDY
07.05.2007, 10:36
Tüm katılan arkadaşların ve Gürselimin eline emeğine sağlık...
Çok Güzel resimler hakkaten, hele iki tanesi gözyaşı seline boğdu beni :crying::crying:

Ali sağlam
07.05.2007, 21:44
Eline ve yüreğine sağlık şoreş can böyle güzel bir yarışma düzenlediğin için kim birinci olursa olsun katkı sağlayan canlarında ellerine sağlık.Hz.Ali ve Oniki İmamlar yardımcınız olsun.

D-e-v-r-i-m-c-i
08.05.2007, 08:57
tüm rersimler birşeyler anlatıyordu.gerçekten güzel ve dolu dolu kareler.yalnız bir resim dikkatimi çekti ve hemende oyumu ona verdim.resmi çeken arkadaşıda tebrik ederim.keşke ben çekseydim dedim.o resmin altına yazacak o kadar çok sözcüğüm vardı ki...neyse bu anlamlı etkinlikte emeği geçen başta şoreş'e ve akabinde Nesimi ile Alevimen'e emeklerinden dolayı teşekkür ederim.tüm katılımcılara da elbette.

suyunsesi
09.05.2007, 01:19
Arkadaşlar resimlerin hepsi birbirinden anlamlı ve güzel
Ben yarışmaya katılmadım ama yarşmacılardan çok ben heyecanlıyım
sonucu sabırsızlıkla bekliyorum tekrardan arkadaşların emeklerine sağlık...

çeşm-i naz
09.05.2007, 07:06
resimler çok güzel hepsi birbirinden anlamlı soreş'a teşekürler
katılan arkadaşlara başarılar:)

Şoreş
09.05.2007, 15:53
Sonuçlar bu gece açıklanacaktır..
Sonuçlar kesin sonuçlara yaklaşmıştır.
Destek ve çabalarından dolayı yarışmacılara, yönetimdeki arkadaşlara tekrar teşekkürler.

maymay
09.05.2007, 15:56
Sonuçlar bu gece açıklanacaktır..
Sonuçlar kesin sonuçlara yaklaşmıştır.
Destek ve çabalarından dolayı yarışmacılara, yönetimdeki arkadaşlara tekrar teşekkürler.

Saat kaçta? geç olmasin :D Yarin okul, is var :p :D

Şoreş
09.05.2007, 16:00
Biraz erken açıklayacağım..
Çünkü 12'ye kadar Nette takılmak zorunda kalanlar ve erken Forumdan ayrılması gereken Üyelerimiz olabiliyor ..

deniz olmak
09.05.2007, 16:44
gürsel valla eve gidince yorgun oluyorum bazen telefonda mesaj çekerken uyuyup kalıyorum
benim gibi uykuyu seven arkadaşlar için saat 10-11 arası açıkla
teşekürler

dilket
09.05.2007, 16:59
bende yarışmanın sonuçlarını merak ediyorum. çünkü ben 2-3 tanesinde çok kararsız kaldım bakalım kararsız kalmam etkilemişmi :)) gerçi ben yine de oyumu verdim ne diyelim hayırlısı olsun cümleten ;). hadi canlar oylarınızı verin, katılımınızı sağlayın, faal olun..

okyanus
09.05.2007, 18:43
profosyenel fotoğrafçılık adına güzel kareler var netliği ve ışığı açısından ,katılımcıları tebrik ediyorum güzel karelerden dolayı.soreşe tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

PirO_62
09.05.2007, 18:56
Biraz erken açıklayacağım..
Çünkü 12'ye kadar Nette takılmak zorunda kalanlar ve erken Forumdan ayrılması gereken Üyelerimiz olabiliyor ..

Yarın Bakarlar :D:D:D Yolculukmu var :001_tt2: :001_tt2: