Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Mayıs İstek ve Görüş Topiği

LaDY
06.05.2007, 14:30
Merhaba Türkü Dostlarım :) Yaklaşık 15 saattir TüRKü DiYaRı ile Türkülere Yolculuğunuz Ben LaDY'nin seçtikleri ile devam etmekte... sizin de dinlemek istediğiniz ya da belirtmek istediklerinizi canlı yayınımda paylaşmaktan mutluluk duyacağım.
Ayrıca Bugün Sizlerle Özel Yayınlarımız da olacak... Neler Yapmayacağız ki :)

Saat 15:00'dan itibaren Hıdırellez Yayınım ve Saat 20:00'dan itibaren sevgili çeşm-i naz (Didem) ile birlikte Denizleri Anma Yayını (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30033)mızla sizlerle birlikte olacağız :)

Hızır - İlyas (Hıd(ı)rellez) 6 Mayis 2007 (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=30276) topiğimizden sizlerin görüşlerine de yer vereceğim :)
11613
Hızır Hepimizin Yardımcısı Olsun, Bereketi Üzerimizden Eksik Olmasın...

İstek ve Görüşlerinizi buradan bekliyorum canlarım :)

Türkülerle Türkü Tadında Kalın...

zeynep C.
06.05.2007, 14:41
Heeyyyy balımmm ben geldim...
bensiz olurmu hiç :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Sınavdan geldim ve sınav dehşetti sabaha kadar ağlarım bugün :crying: :crying: :crying:
eeee tabi sabaha kadar uyumayıp sınava uykusuz girince böyle olur işte :blushing: :blushing:
Şuan sınavın şoku var ama geçer herhalde birazdan başlarım yine cadılık yapmaya :biggrin: :biggrin: :biggrin:

neyse bitanemmmm ben isteklerimi sıralasam mı acaba istedikleirni çalarsın :biggrin:

Mustafa Özarslan - Şu Fani Dünyada
Kıvırcık Ali - Canımın İçİ ( Bu sana aşkımm )
İlkay Akkaya - Şifa İstemem
Ali Kızıltuğ - Sevmeyi öğretemedim

şimdilik bukadar :biggrin: :biggrin: :biggrin: bana yüz verme diyorum yüz verince şımarıyorum işte ..:lol: :lol:

zeynep C.
06.05.2007, 14:46
Yaaa ühü anonsmu vardı :scared: :scared:

Böyle topik kötü görünüyodu bari gelmişken istek isteyeyim :lol: :lol:

Güler Dumandan bir türkü çalarsan sevinirim ablacım :biggrin: :biggrin:

aristo_can
06.05.2007, 14:48
kolay gelsin leyla, aynur dan keçe kurdan ı istiyorum.

suyunsesi
06.05.2007, 14:53
Türkü yüreklim selam,
Biraz önce dedin ya canımın içi benimle zeynebimin
Benimde olabilirmi?

dafni
06.05.2007, 14:54
Kıvırcık Ali ' den : Isırgan Otunu çalarsanız sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim
Kolay gelsin:36_3_20:

suyunsesi
06.05.2007, 15:09
Leylacım
Canımın içini benim içinde çalarmısın ayrıca Metin karataşta verin ağuları kendim içeyim parçasını istiyorum sana ve seven herkese gelsin.

deniz olmak
06.05.2007, 15:11
selam lady kolay gelsin
efkan şeşenden 9-6 yollarını rica ediyorum
bütün dostlara gelsin

saolasın

ladrestr
06.05.2007, 15:48
merhaba ben serdal kolay gelsin ben cem karacadan namus belasini istiyorum tüm sevenlere gelsin

zeynep C.
06.05.2007, 15:51
Dj hanımcım beni ağlatacak damardan bir türkü çalarsanız çook sevinirim ağlamak istiyorum benyaaa ağlamak :lol: :lol: :lol:

Zahir
06.05.2007, 15:56
Bir tüküde benim için gelsin

devrim69
06.05.2007, 16:00
bende gelmişem.Benim içinde bir türkü çalarmısın leylam

YezdaN
06.05.2007, 16:58
dostum ahmet kayadan yakarım geceleri seven sevilen tüm gönül dostları için gelsin akşam yayında sizlerleyim tüm yüreğimle....kendinize iyi bakın dostça kalın.

yudum
06.05.2007, 17:45
merhabalar, öyle güzel parçalar yayınlıyorsunuz ki kendimi alamıyorum, teşekkür ederim, elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. benimde birkaç isteğim olacak çalabilirseniz çok sevinirim.iyi yayınlar, kolay gelsin.

koma azad - xeribim
mikail aslan - elgajiye
erdal erzincan - bugün pazar-ı aşktır

Okan22
06.05.2007, 18:01
merhaba ablacığım öncelikle iyi yayınlar ve mutlu hıdırellez ler bugünde pikniğe gidemedik ama olsun :D benimde bi isteğim olacak ilkay akkaya dan kadir mevlam senden bir dileğim var çalarmısın hızır seninle olsun sadece sana gelsin

Lazoşa_62
06.05.2007, 19:13
Selam Can Bu gün eşim Fadime nin doğum günü .Eşim İçin Ersoy Akkaya dan "Nolur,nolur" parçasını çalarmısın.

garcia
06.05.2007, 19:33
merhaba,bu gün 6 mayıs ülkemizin yetiştirmiş olduğu üç güzel insanın dar ağacında hunharca katledildiği günün 35.yıl dönümü.onları asan zihniyet hala ülkeyi yönetiyor,hala yasaklarla ve darbe yasalarıyla ülkeyi yönetiyor.Deniz Gezmiş Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın şahsında tüm dünyanın devrim,demokrasi ve sosyalizm yolunda yaşamını feda eden güzel insanları üzerinde saygıyla eğiliyor,onların yaşamlarını feda ettiği güzel günleri görmek umuduyla,faşizm döktüğü kanda boğulacaktır diyorum.

istek olarakta ''Seyduna Türküleri'' adlı albümden(eğerki elinde varsa) Kazım Koyuncunun sesinden''bu hayat böylemi olur'' adlı türküyü,forum üyelerimize armağan ediyorum. çalarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler...bir gün mutlaka hayat daha güzel olacaktır...

seyyah1982
06.05.2007, 19:54
iyi yayınlar

deli kızım için saklımdasını çalarmısın...

şimdiden teşekkürler...

bolşevik
06.05.2007, 19:55
Bugün o kadar kalabalıktıki mezarlık, Denizlerin mezarını bile göremedik.
Ben Enternasyonal Marşını isteyecektim, Yorum olsa gerek...
Kolay Gelsin...

insanlar kardeş
06.05.2007, 19:55
grup yorum-şahan kanatlılar
tüm foruma gelsin.iyi yayınlar Leyla'cığım.

Lazoşa_62
06.05.2007, 20:24
Teşekkür ederiz Leyla'mız.çalacağın istekler için sağol.iyiyayınlar

LaDY
06.05.2007, 21:20
Hıdırellez Kutlamamızda ve Yayınımda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler Türkü Dostlarım...

Denizleri Anma Yayını ile Yayınımız sevgili çeşm-i naz eşliğinde devam edecek.

Ardından yine isteklerinize yer verecez.

Türkülerle Türkü Tadında Kalın Dostlar...

garcia
07.05.2007, 01:54
leyla emeğine, çabana sağlık canım kardeşim,bunu ağabeyin olarak teşekkürü borç bilirim...