Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Dev Uyaniyor.büyük Altay

kemal152
26.12.2005, 08:03
Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan Altay, yeniden Turkcell Süper Lig'e çıkmak için kenetlendi.. Altaylist, şampiyonluk hedefleyen takıma ve teknik direktör İsmail Kartal'a tam destek verirken İzmirlilere de çağrıda bulundu..

Altaylist'in açıklaması şu şekilde;

Türk Futbolu'nun önde gelen kulüplerinden biri olan ve 1914 yılından bu yana şerefli mazisiyle gurur duyduğumuz Altay Kulübü'nün hak ettiği yere gelmesi için her İzmirli ve her Altaylıya büyük görev düşmektedir.

Kamuoyu takdir edecektir ki; son yıllarda en çok haksızlığa uğramış kulüp Altay'dır. Bizler geçmişin hesaplaşması içinde değiliz, Türk Futbolu'nda yapılacak 'temizlik' operasyonunun en büyük destekçisiyiz. Futbol Tarihi'mizin altın sayfalarından birçoğu Altay'ın büyük başarılarına ayrılmıştır. Ulusal bağımsızlık savaşımızda bile İzmir'den yükselen hareketin öncü olduğu kulübün ferdi ve bugünkü temsilcileri olmak bize gurur vermektedir. Bu gurur bize yeter de artar bile.

İzmir'in son yıllarda sanayi, spor gibi birçok alanda gerilemiş olması her İzmir'li gibi biz Altaylıları da derin üzüntüye sevk etmektedir. Altaylist olarak İzmir Kulüpleri arasında yaşanan kısır çekişmelerin şehrimiz takımlarına ne gibi zararlar verdiğini görmenin burukluğu içindeyiz. İzmir'imizin Türkiye Birinci Süper Ligi'nde bir takımı bile olmaması sadece şehrimiz için değil Türk Futbolu için de büyük kayıptır.

Altaylist olarak her zaman Altay'ın yanındayız. Camiamızdaki birlik beraberlik hepimizi başarıya daha da inandırmaktadır. Yeni teknik direktörümüz İsmail Kartal'ın Altay'da çok başarılı olacağına tüm kalbimizle inanıyor ve kendisine başarılar diliyoruz.

Altaylist olarak tüm İzmirlileri kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz. En azından bazı kişilerin kendi başarısızlarını örtmek için Altay'ı hedef gösterme yanlışlığını bir daha yapmayacaklarını ümit ediyoruz. Biz şehrimizi seviyoruz, çünkü biz Büyük Altay'lıyız. Ve marşımızda söylediğimiz gibi, "Şerefli koca bir ülkünün şerefli şanlı Altay'ımızın' her zaman yanındayız.

Altaylist Grubu
www.altay1914.com

mustimercan
26.12.2005, 21:17
evt dostum bende yillarca izmirde yasamis biri olarak izmir takimlarindan önce altay,,,sonra buca,yi destekliyorum,,,altay,i süperlig,de görmek istiyoruz,,daha sonra buca,yida A klasmaninda...

karakartal
02.03.2006, 19:17
bende çok seviyorum Altayı. Keşke çıkabilsede siyah-beyaz kardeşliği tekrar yaşayabilsek. Hem renk olarak hemde Beşiktaşımız gibi mütavazi bir takım olduğu için 2.takımım.

Serkan Kaplan
25.04.2006, 12:27
izmir gibi demokratik aydın bir şehrimizin takımlarından birinin bu ligde olmaması zaten çok büyük bir yanlışlıktı seni bekliyoruz ALTAY şimdiden hoş geldin

BesiktasliBABA
27.04.2006, 02:36
sonuna kadar altayin ve tum izmir takimlarinin arkasindayim.

Serkan Kaplan
12.03.2007, 11:16
bu gidişle altay bu sezonda lige dönüş yapamıyacak gibi gözüküyor malesef

karakartal
18.04.2007, 13:34
Yalan olduk valla :)

tuncerbio
18.04.2007, 16:58
bir istanbullu olarak İzmirin futbol sevgisinin karşılığı olarak bir takımının süper ligte olmasını isterim ...okuldaki ev arkadaşım altaylıydı bende ondan kalma bir sempati ve forma var ....birincilig yolunda başarılar (bu sene zor olsada seneye daha iyi bir altay için takımınızı destekleyin)

karakartal
30.05.2007, 11:58
Yalan olduk dedim ama Altay haketti. play off maçlarını geçti. Şimdi bu akşam kasımpaşa ile ankarada maç yapacak. Kazanan süper ligte. Çok önemli bir maç. Gönlüm Altayda.

Ama büyük ihtimal kasımpaşa çıkabilir. Tayyip in takımı nede olsa. Altay süperligte en fazla duran 5. takım olma özelliğini taşıyor. Hakediyor süper lige dönmeyi. Ayrıca izmirde karşıyaka ve göztepe tarihi düşüşlerini yaşıyorlar.

Mesut Demiroğlu
30.05.2007, 12:21
İzmir Buca'lı olarak İzmir gibi Türkiye nin 3.büyük şehrinin süper lig'de temsilcisinin olmaması çok üzücü birşey.Altay büyük ve köklü bir takım inşallah bu maçı kazanıp süper lig'de yeralır.Kendilerine yürekten başarılar diliyorum.

munzur_62
30.05.2007, 12:33
Geçen Senede Çıkmak İstediniz Olmadı İnşallah Çıkarsınız Ama Ben Zannetmiyorum Çünkü KArşınızdaki Takım Kasımpaşa Yani BAşbakanın Takımı masa oyunları ile kaybedersiniz gibime geliyor

sausen
30.05.2007, 12:34
Merhaba Canlar,

Bende oldum olası Altay takımını severim.
Bir Beşiktaş'lı olarak Süper Ligte Altay'ı görmek istiyorum.
Ve inanıyorum çıkacaklarına...

kengerly h.ali
30.05.2007, 12:45
ben oncelıkle bır ızmır takımını super ligde gormek ıstedıgımı soylemek ıstıyorum.vestel manısamın yanına bı de kardes takım lazım,,altay weya karsıyaka gıbı.ama sunu da soyleyeyım ben bır kaf kaf taraftarıyım....goztepe cıkmasın da kım cıkarsa cıksın:cursing:

lion12
30.05.2007, 12:53
Lige heyecan katacağını düşündüğüm bir takım.Acemi birliğimi İzmir de yapmıştım çok ateşli bir taraftarı var ve lige renk katacaktır.Birinci lig hedeflerinde başarılar dilerim umarım çıkarlar birinci lige.

PeN_ChE
30.05.2007, 13:09
İzmir'in en efendi taraftarı bence Altay'da.. o yüzden birinci ligde görmek isterim. Hemde renkdaşımız... BÜYÜK ALTAY !!!!!

Serkan Kaplan
30.05.2007, 13:43
ALTAY,ı hem renktaşımız olarak hemde demokratik bir şehir olarak süper ligde görmeyi çok istiyorum

tuncerbio
30.05.2007, 16:27
altaya süper lig yolundaki son maçında başarılar

munzur_62
30.05.2007, 18:01
Maç KAçta

ONU®
30.05.2007, 19:53
Maç KAçta

Akşam saat 8'deymiş.Ben de Altay'a sonsuz başarılar diliyorum.Bir İzmir takımını Süper Lig'de görmel istiyoruz artık.

şebgeli BURAK
30.05.2007, 23:25
altayın çıkmasını canı gönülden istiyodum ama böyle şanssızlık olmaz maç 2-1 bitecekken 90+5 2-2 oldu.uzatmada 3-2 öne geçti bu seferde 120 gol yedi 3-3 bitti penaltılarda yenildi gerçekten çok yazık oldu.geçmiş olsun altay inşallah seneye çıkar.

munzur_62
31.05.2007, 08:08
Tüm Altay Taraftarlarına Geçmiş Olun İzmirliler 1 Yıl DAha Dişinizi Sıkın

karakartal
31.05.2007, 10:13
Yazıklar olsun. Altay illaki seneye yada başka bir sene çıkar da şu kasımpaşalı şaibeleri süper lige soktular ya. Tamam işte tam bir curcuna lig şimdi.

Seneye RTE ile birlikte dibe boylarlar inşallah.

Blue_Love
31.05.2007, 10:20
tayyip hükümete geldiğinden beri 4 yıldır kasım paşa sırayla 3.lig, b kategrosi, a kategorisi ve sıra süper lige çıktı yakında şampiyonda yapar tayyip.

Güzel dilekler için teşekkürler arkadaşlar...

karakartal
31.05.2007, 10:30
tayyip hükümete geldiğinden beri 4 yıldır kasım paşa sırayla 3.lig, b kategrosi, a kategorisi ve sıra süper lige çıktı yakında şampiyonda yapar tayyip.

Güzel dilekler için teşekkürler arkadaşlar...

Dönemin askeri cuntası Ankaragücünü nasıl ligte kalmasını sağladı ise şimdi aynı şeyler kasımpaşada gerçekleşiyor.

Sadece kasımpaşadamı ?

Hayır. Diyarbakırspor, Rizespor da belirli dönemler büyük takımların yöneticileri dahil olmak üzere, devlet tarafından şaibeli olarak desteklenmiştir.

Futbola malesef böyle şeyler bulaştı.

munzur_62
31.05.2007, 10:34
Dönemin askeri cuntası Ankaragücünü nasıl ligte kalmasını sağladı ise şimdi aynı şeyler kasımpaşada gerçekleşiyor.

Sadece kasımpaşadamı ?

Hayır. Diyarbakırspor, Rizespor da belirli dönemler büyük takımların yöneticileri dahil olmak üzere, devlet tarafından şaibeli olarak desteklenmiştir.

Futbola malesef böyle şeyler bulaştı.

Evet Diyarbakırspor Devlet tarafından desteklendi ve ikinci lige çıkarıldı ardından birinci lige ve düşmemsi için herley yapıldı neden diyarbakır halkı futbolla ilgilensin terörü ortadan kaldıralım diyarbakırla maçımız olduğu zaman insanlaın çoğu korkudanb gidemiyordu ligden düştükleri sene fenertbahçeli kafası kırılmayan taraftar kalmamıştı stadda

Blue_Love
31.05.2007, 10:39
maalesef olan da biz İzmirli lere oluyor...Siyasilere ters olduğumuz için

ugursarak
31.05.2007, 19:52
İzmir'in 3.5 miyon nüfusu olmasına rağmen en az seyirciyle oynayan takımlar genelde izmirdedir. Orada futbola ilgi az, göztepenin altayın bucanın onca maçlarına gitmeme rağmen çok önemli maçların özellikle derbilerin dışında tribünlerin dolu olduğunu görmedim. Bence o takımlar 1. ligde oynamayı haketmiyorlar, en iyisi tribünlerini doldurabilen anadolu takımlarının super ligde oynaması.
Hem onca zengin iş adamları var onların bi desteğini alamıyor bu takımlar, istanbul ve ankaradaki futbol sevgisi orada olsaydı 1 değil 3 takım çıkarırlardı super lige,

tyfn88
31.05.2007, 20:01
Altay'ın 1. Lige çıkmasını çok isterdim fakat olmadı. Neyse geçmiş olsun. Kasımpaşa'nın 1. Lig'e çıkmasını doğru bulmuyorum açıkçası. RTE ve beraberindeki müspetteler futbola siyaseti sokarak ligi "akp" ligine dönüştürmüşlerdir.

iusjure
31.05.2007, 20:02
Koskoca Göztepe geçenlerde amatör kümeye düştü. Altay çıksa ne olur. Seneye gene düşer.

İzmir bence futboldan başka alanlarda yarışmaya önem vermeli. İzmirliler pek futbola ilgi göstermiyor.

Blue_Love
01.06.2007, 00:22
İzmir'in 3.5 miyon nüfusu olmasına rağmen en az seyirciyle oynayan takımlar genelde izmirdedir. Orada futbola ilgi az, göztepenin altayın bucanın onca maçlarına gitmeme rağmen çok önemli maçların özellikle derbilerin dışında tribünlerin dolu olduğunu görmedim. Bence o takımlar 1. ligde oynamayı haketmiyorlar, en iyisi tribünlerini doldurabilen anadolu takımlarının super ligde oynaması.
Hem onca zengin iş adamları var onların bi desteğini alamıyor bu takımlar, istanbul ve ankaradaki futbol sevgisi orada olsaydı 1 değil 3 takım çıkarırlardı super lige,

oftaş mı hakediyor istanbul belediyesimi hakediyor bşb ankaraspormu hakediyor.seni anlayamıyorum.binlerce insan senelerce 1.ligde top koşturan avrupa kupalarına katılan ilk türk takımı alan 1.ligde en fazla 5. oynayan Altay diyor.Dahada Altay mı haketmiyor.İzmirlileri futboldan soğutan fedarasyon ve devletin ta kendisidir.Çünkü İzmir in emniynet müdürü öldürülmedi çünkü İzmir in kaza geciren topcuları yok çünkü izmir de deprem olmadı çünkü İzmirin BAŞBAKAN ı yok ki.İzmir takımlarını çıkarsınlar...İzmir bu yüzden ve sizin gibi İzmir den nefret edenler yüzünden futboldan nefret etmeye başladı artık.Türkiye nin neresine gitsem Hiç Kimse İzmiri sevmiyor ne yaptı İzmir bunlara çok mu acıttı yoksa İzmir bunları...

Koskoca Göztepe geçenlerde amatör kümeye düştü. Altay çıksa ne olur. Seneye gene düşer.

İzmir bence futboldan başka alanlarda yarışmaya önem vermeli. İzmirliler pek futbola ilgi göstermiyor.

siz bu tepki yerine biraz İzmir takımlarına hak verseydiniz bunlar olmazdı.

vitamin
01.06.2007, 00:40
ehehehehe tayyeap varken o dev uyanamaz gözünü oyarlar
ksımpasa hıc sekmeden 3.lıgden cıktı 1.lıg e tayyıp hukumetteyken sade kasımpasa degıl ama buroksarıye yakın adamların takımları arınc manısa
gül kayserı
sener sıvas
emıne erg siirt

YoRuM78
01.06.2007, 01:27
futbolun adaleti yoktur derler bende oyle dusunuyorum o kadar pozisyon yakalayı gole donderemiyorsan ve ustelik 10 kişi kalmıs bır takımdan uzatmalarda gol yersen olacagı budur..... bende üzüldüm keske İzmirden bir takım olsa... istanbulda bes takım oldu ikisi tayyipci:) İstanbul büyük şehir belediye ve Kasımpasa tayyip amca ellerinden tutar ligte bır sekilde bıraktırır... Kasımpasa 43 yıl sonra tekrar super lige merhaba dedi...

Alevimen
01.06.2007, 08:48
iyi geceler dev :p

anadolu75
01.06.2007, 13:50
altaya gecmis olsun bosbakanin gavur dedigi izmirin guzel takimi altay cikamadi bosbakanin buyudugu sehir kasimpasa cikti.kimbilir tayyip efendi kasimpasa ciksin diye neler yapmistir.

sausen
01.06.2007, 13:56
Merhaba Canlar,

Altay'ın çıkmaması beni çok üzdü...
Ama sonuçta oyunlarla buraya kadar gelen By Tayyepspor (Kasımpaşa)
bakalım tayyep gidince ne yapacak...
Altay'a yazık oldu bence...

denizata88
01.06.2007, 17:12
altay a çok yazık oldu..

ne biçim bi Türkiye ligi olacak öyle; 5 istanbul , 4 ankara takımı ile...

Blue_Love
01.06.2007, 21:34
altay a çok yazık oldu..

ne biçim bi Türkiye ligi olacak öyle; 5 istanbul , 4 ankara takımı ile...

Ankaraİstanbul Ligi Demek İstedin Galiba :rolleyes:

karakartal
02.06.2007, 00:16
Adımız şomağıza çıkacak. 2 kere ha gayret yazdım 2 side hüsrana uğradı.
Artık seneye kaldı ve ben altay için bir şey yazmayacağım. Yüreğim in yarısı 2.ligte.

ONU®
02.06.2007, 12:22
Kesinlikle yazık oldu Altay'a, Tayyip beyin takımı varken kolay şans vermezleri bence de.

bakalım tayyep gidince ne yapacak...

Kesin Kasımpaşa küme düşer. :D

ugursarak
02.06.2007, 12:25
Onca anadolu takımı birinci lige çıkıp düşüyor, antalyasporda onlardan biri, çıktı yine düştü yine çıkar, izmir takımları belki antalyasporu yada denizlisporu örnek alsa iyi olur en azından arada bir bir izmir takımı super lige çıkar gerçi göztepenin milattan önce elde ettiği başarıların dışında izmir takımlarının averaj takımı olmaktan başka yaptıkları birşeyde yok...

Bu arada birileri Altay'a 90'da ve 120'de 10 kişi kalmış bir takımdan gol yememeyi öğretirse iyi olur:) Ligi kasımpaşaya kendileri hediye etti, yoksa Tayyip altaylı futbolculara para mı yedirdi, olabilir şike var:)

Alevi_Semih
02.06.2007, 13:33
kimse GÖZTEPEyi es geçmesin.bu sene küme düştük diye hiç bir şey bitmemiştir.hangi izmir takımının var böle şanlı tarihi.GÖZ GÖZ GÖZTEPE!!!