Orijinalini görmek için tıklayınız : itü de gözaltı

türküdostu
09.05.2007, 00:38
İstanbul Teknik Üniversitesinde (İTÜ)
izinsiz gösteri yapan 80 öğrenci gözaltına alındı.
İTÜ’nün Maslak’taki yerleşkesinde toplanan bir grup öğrenci, 6-8 Mayıs tarihleri arasında yapmayı planladıkları yaz şenliğine üniversite yönetimi tarafından izin verilmediği gerekçesiyle gösteri yaptı.
Polisin müdahale ettiği gruptan 21’i kız 80 öğrenci gözaltına alınarak, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Öğrencilerin bir süre önce üniversite bahçesinde yaz şenliği düzenlemek için duyuru yaptıkları, ancak üniversite yönetiminin söz konusu etkinliğe izin vermediği belirtildi.
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=277660.

evet canlar keyfi tutuklamalar artıyor. en sonunda şenliklere de müdahale ettiler. bunlar düşünen insandan korkuyor ve en ufak hareketlilikte sindirmeye çalışıyorlar ama nafile.. düşünen gençliği sindiremeyecekler. evrenin hedeflediği gençlik olmayacağız.. sevgiler.

firariHH
09.05.2007, 00:49
Ona gözalti, Buna gözalti,ne oluyor ya

Ortada okadar gözaltina alinmasi gereken "BÖLÜCÜ,FASIST,ÖRÜMCEK KAFALI" varken canlarimizi göz altina almislar.

Senlikler 21 Yildan beri yapiliyor,yönetim baska senliklere izin veriyor,Canlarimizin, Kardeslerimizin Senligini Engelliyor ve Polis Mudahele ediyor.
Canlarimiz serbest birakilsin, bu ne bicim bir adalet.Bu Yönetimi kiniyorum.

Seyduna
09.05.2007, 09:20
Ben suan ITU nun merkez kampusunun icinde olan bir sirkette calisiyorum. ITU yonetiminin kimseyi salladigi yok. Hele ogrencileri hic. Gordugum kadariyla ITU bir devlet universitesi olma yolundan oldukca uzaklasmis. Yabanci bir universite ile dusuk puanli phali bolumler de aciyor. Zaten yurt ve egitim ucretlerinin ITU de cok yuksek oldugunu cogu universite ogrencisi bilir. Korkarim yakinda ozel bir universiteye donusecek.

huseyn
09.05.2007, 11:26
keyfi tutuklamlardan öte üniversitelerde keyfi soruşturmalar sürmekte...

ONU®
09.05.2007, 21:05
Ben de İTÜ maçka kampüsündeyim.Gerçekten de üniversitede başına buyruk bir yönetim var.Yemek ücretlerinden tutun da harçlara kadar herşey fahiş fiyat.