Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 - 10 Mayıs İstek ve Görüş Topiği
Çıkınımda güneş boynumda bir hüzün düştüm yollara ben
Elimde son bir gül son olmasın diye düştüm yollara ben
Bilirim her gecenin sabahında şafak söker
yürürüm umut dolu ufuklara
Ellerim kenetlendi canlar bir türkü söyler
Gökyüzü yeryüzü merhaba
Merhaba yeni doğan çocuklara merhaba
Merhaba hala yürüyen dostlara merhaba
Merhaba sevdalara koşanlara merhaba
Merhaba dostlara, insan olanlara MERHABA
11668
“Ah bu türküler
Türkülerimiz
Ana südü" gibi candan
Ana südü" gibi temiz
Türkülerde tüter dağ dağ, yayla yayla
Köyümüz, köylümüz, memleketimiz”.
TüRKü DiYaRı ile Merhaba Türkü Dostlarım :)
Garaoglan 09.05.2007, 14:33 Lady abla zahmet olmazsa " Sari Yildiz Mavi Yildiz" i rica etsem
ps: hangi sanatcidan olursa olsun ,sen sec begen yeterki cal :D
Vielen Dank !
Leylam canım mümkünse Edip Akbayramdan Kuşlar adlı ezgiyi istiyorum...
chat odasında bulunan canlara gelsin...tabi bütün foruma..
iyi yayınlar canım...
merhaba leyla abla .benim senden bir istegim var.kiprigin kasina degdigi zaman türküsünü calarsan cok sevinirim.sana iyi calismalar.
insanlar kardeş 09.05.2007, 15:20 Sevgili Leylacım.
Benim türkülerim vardı::)
Kimseler istekte bulunmamış anlaşılan.
Sizlere ve tüm foruma gelsin
saygılarımla....
muhammetmustafa 09.05.2007, 15:22 selam ben muhammetmustafa ben sizden türkülersvdamız 3 den tolga sag erdal erzincan vede yılmaz ateşin hep beraber seslendırdıgı ateşi aşkına adlı dyişi istiyorum bu türküyü alevi forum radyoyu dinleyen canlara vede sevgili kuzen duygulu_yurekle isimli alevi forum üyesine istiyorum saygılar hoscakalın
deniz olmak 09.05.2007, 15:22 Kolay gelsin Leyla cann :)
umarım hoşsun
Onur Akından yağmur yüreklimi
istiyorum
yalnızca senin için
deniz olmak 09.05.2007, 15:23 selam ben muhammetmustafa ben sizden türkülersvdamız 3 den tolga sag erdal erzincan vede yılmaz ateşin hep beraber seslendırdıgı ateşi aşkına adlı dyişi istiyorum bu türküyü alevi forum radyoyu dinleyen canlara vede sevgili kuzen duygulu_yurekle isimli alevi forum üyesine istiyorum saygılar hoscakalın
:thumbup1: yeni arkadaş gelmiş hoş geldin can
hemde paşa :pisman
bu arkadaş için grup yorumdan asker kaçaklarını istiyorum :)
yagmur12 09.05.2007, 15:25 Leyla ablacığım Cem ve Tolga kardeşlerim için Gülay'dan Ömür Göz türküsünü istiyorum senden. Canım ablacığım eğer o yoksa Nurettin Rençber'den Yadımda Sen'i ya da Mikail Aslan'dan Zere mi'yi çalarsan sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum sana canımm benim. :)
seyhunbey 09.05.2007, 15:29 Leyla Ablam Kolay gelsin Yağmur hemşom ve Bariş Abim için Mustafa Özarslan ' dan '' Yarim Yarimi '' çalabilirmisin...
İyi Yayinlar Ablacim....
Leylam sana zahmet olmazsa eğer Taylan Özgür Ölmez'den Munzur Baba türküsünü rica edebilirmiyim .Tüm Dersimlilere şahsımdan hibe olsun.Senin içinde ayrıca Sevgi Yetmiyor parçası lütfen.Kolay gelsin
Türkü Gözlü Kız 09.05.2007, 15:38 Yettim Ablacigim :1eye:
istek topigini bos birakir miyim ben, gurbban olurum Ablama benn. Kolay gelsin canimcigim. Az önce dedin ya bazi türküleri dinleyince aklina bazi üyeler geliyormus diye. Beni hangi türküyü duyunca hatirliyorsun???
Onu calar misin Ablacigim lütfen:blushing:
Tüm forum halkina gelsin, özellikle de Sana ve de Alev´ime :001_wub:
duygulu_yurekle 09.05.2007, 15:54 selam Alevi forum vede canlar benim sizden istegim sözde insan olmaya geldim adlı türküyü tüm alevi forum üyeleri icin selamlar
seyhunbey 09.05.2007, 16:00 Merhaba Yene ben Emlakcilar krali Canerbey ve Arzu hanim için ..
Zeynel / kenan kardeşlerden - bul getiri çalabilirmisin ..
iyi yayinlar...
Merhaba Leyla Hasret Gültekin'den bir türkü istiyorum...
Leylammm yine ben geldim..senden ''bir umudum sende var seher yeli'' adlı türküyü yayınlarsan çok sevinirm...
bu türküyü pirayem çok seviyordu..ona gelsin...
ve fikomaa (mavi boran),sana,serçeşme (nuray ablama) ,yağmuruma (yağmur12),onur'uma(piro_62)
pınarıma(pınar_86)...gülcan ablama...valla bu liste çok uzar adını yazamadığım tüm canlara gelsin...
Amanın Leyla
Sevda gitmiyor serde de (amanın leyla...)
Düşürdün beni derde de (söyle yarim söyle)
Zülüflerin dökülmüş de (amanın leyla...)
Al yanağına perde de (eyle yarim eyle)
Kaşların kara kara da (amanın leyla)
Gözlerin derde çare de (eyle yarim eyle)
Senin için yanarım da (amanın leyla...)
Kerem misali derde de (böyle yarim böyle)
Garibim böyle yarim (amanın leyla...)
Merhamet eyle yarim (eyle yarim eyle)
Suçum nedir bilmiyom da (amanın leyla)
Ne ise söyle yarim söyle (söyle yarim söyle)
Neşet Ertaş'a ait türküyü rica edebilirmiyim........Kime istendiği çok gizli değil canımın içi .Kıze seni seviyorum.İyi ki tanıştık :clap:
leyla ablaammm ben geldimm hoş geldim dimi :biggrin: :biggrin: :clown:
ablacım bir kaç isteğim olacak senden izninle;
Özlem Özdil-deli gönül-->senin için :)
Kıvırcık Ali-canımın içi---> bitanem feriğime(aycan, türkü gözlüm :biggrin: )
yusuf Gül & Gülaydan-üzülme adlı parçayı da fikom için istiyorum ablacım
kolay gelsinn ablammmm :blushing: :)
mavi boran 09.05.2007, 16:25 güzel ablam uyuz kardeşin (yanına gelmedim ya hatayda ondan uyuzum):Dkabul ediyorum.
affedersen eğer beni ilkay akkaya/tuncay akdoğan ikilisinden munzur ezgisini istiyorum.
şiir yürekli esra ablama,eylül yüreğim eylül ablama,hatayın en komik ablasına(sana),delülerim alev ve aycan,seyhun ve özcan kardeşlerime.sultan,arife,rüzgar gülü ablamlarada gelsin...saygılar abla kardeşin haziranda kendini affettirecek:)
NiSAN_Rojda 09.05.2007, 16:39 leylam canım,gülüm merhaba.............
emre saltuk dan ağlama dersimim.........türküsünü
birde ahmet aslan dan tanımadığım ten..........
diyor ki bu cümle: yalnızca bir kıvılcımdın içime düştüğünde.......bilemezdim şimdi o kıvılcım büyüyecek tüm vücudumu saracak,bilemezdim şimdi o küçük kıvılcım kocaman canımın acıtıcak :crying: ............aşk hep acı mı vercek leylam :crying: :crying: )
nese ben aşksızda mutluyum :whistling :001_rolle
bu türkü de sana,barış canoma,mavi boran,türkü gözlü kızımıza :) ,seyhunuma,emreme,sedama,onuruma,nihat abime,dileğime,dilmes cana,ve haso ya :) o şimdi yok ama hisetmiştir türkümü dimi leylam :)yahu alevimi unutmuşum..canom aleve,eylülüme(tatlı kardeşim eylül)sonra ankh ve suyun sesi ablama ve esoma ......
(bu arada türkü gözlüm çalıyor ben öğlen öğlen kötü oldum ya :crying: )
gulguselı 09.05.2007, 16:57 Merhaba Leylacım...
iyi yayınlar...Metin - Kemal Kahraman'dan xece yi çalarmısın...
Erdal Erzincan - Dilim türküsünü istiyorum veya Güler Duman - Erzurum Dağları...
kirampali 09.05.2007, 17:06 canım ablam leyla ablam kolaygelsin. iyi yayınlarrr. bir isteğim olacak. oğuz aksaçın son albümünden çığrık benim tel benim adlı halayı çalarmısın. o yoksada gruğ çığdan bi halada olabilir.beni seven kim varsa onlara gelsin. herkes dertli dinliyo ya birazda neşelenelim değilmi. ablacım bi daha kolaygelsin. yüreğine sağlık..
Leylam canım hiç üzülmedim o ezgiyi bulamadığına..ondan sonra ''esti seher yelini isteyecektim..hehe..kız içine mi doğdu..kurban olam sana...saol canımıniçi..
iyi yayınlar bitanem...
ama gelmişken bitane daha istekte bulunayım çok olmuyorsam..
kızılırmak'tan adıyaman'ı istiyom canem...
aleviforumun bütün üyelerine gelsin..
TüRKü DiYaRı ile yeniden merhaba Türkü Dostlarım :)
zeynep C. 09.05.2007, 23:43 Ablacım ben geldim başının belası ,kuyruğun,seni kızdıran cadın ama niye geldin diye sakın sorma :biggrin: :biggrin:
Ya tarih çalışıyodum çok sıkıldım hatta bunaldım biraz ara verdim bu arada seni dinleyeyim dedim :biggrin: :biggrin:
Birazdan gidecem kızma sakın :biggrin: :biggrin:
Kıvırcık Ali - Canımın İçi ( benim herşeyime gelsin Çiğdem ablama :biggrin: :biggrin: şaka şaka sana gelsin )
Birde zazaca yada kürtçe bir türküde çalarsan sevinirim...
merhaba lady evet istekde bulunalım bizde şu anda çet odasında olan tüm arkadaşlara ve konuştukları konu çok güzel ve bende bu arkadaşlara bir istek yapayım dedim .ahmet kayadan kadınlarımız adlı çalışmayı çalarsan sevinirim
leylacım nasılsın iyisindir umarım seni dinlememek ne mümkün canom yaa bak işe gitcem 11 de ona göre çabuk çal türkümü:p
birde radyonun ses ayarıyla oynayıp durma kulaklarım sağır olacak:p :sas
hasret gültekinden gün olaydı yada kanlı zalimi yayınlar mısın. bir değişiklik yapayım sadece ikimiz için gelsin bu türküler:sas senin ve benim için :)
tekrar tekrar kolay gelsin ....
Leylam
Gündüz Güneş Gece Ay Olup Ruhumu Yolumu Işıklar İçinde Bırakan Sevdiğim Erim Canımdan Öte Eşim İçin Bir Türkü İsteyebilirmiyim .
Kız ben buralardayım daha rahat bırakırmıyım seni sabaha kadar.Demlemişim bir demlik çayıda.
zeynep C. 09.05.2007, 23:57 Sen olmadan!
Sen olmadan ben ne olurum sen olmadan;
Adresi olmayan bir mektup gibi
Yorulmazmıyım bütün zamanların ve bütün mekanların içinde
Sahili bulunmayan minik bir dalga gibi
Kolum kanadım düşmezmi ummanlarda
Ve rüyalardaki parmak izlerini aramazmıyım
Herkesin bildiği dünyada
Ve sen olmasan
Sen olmasan kaybolmazmıyım
Asıl kayıpların toplandığı kalabalıklarda
Dönebilirmiyim bir yeldeğirmeni olsam
Rüzgarım olmadan
Ya da bir su değirmeni olsam akıntına kapılmadan
Bir yağmur damlacığı olsam
Düşebilirmiyim bir yaprağın kollarına savurmasan bulutumu
Güleç yüzlü bir baloncuk olsam
Minik avuçlarının tuttuğu
Uçabilirmiyim gökyüzüne savurmasan bulutumu,dolmasan içime...
Yani ablacım ben sensiz bir hiçim :blushing: :blushing:
sen olmadan asla olmuyo
seni çooookkkk seviyorum balımmmm
MısriKız 10.05.2007, 00:02 selamlar kolay gelsin bende yeni tanıştığım rüzgar gülü ablam canım hemşom ve forumdaki tüm canlar için edip akbayramdan hava nasıl oralardayı istiyorum :shifty:
merhaba Leyla'm iyi yayınlar..Leyla deyince hep bu şiir geliyor aklıma..bende sana bir şiir armağan edeyim canem..
''Leyla ela gözlü bir çöl ahusu
Saçları bahtından daha siyahtır
Bu akşam rüyamda Leyla’yı gördüm
Derdini ağlarken yanan bir muma''
canem bende mümkünse mazlum çimen'den ''başımın belası gönlüm'ü istiyorum...gönlüyle başı dertte olanlara gelsin bu ezgi...
Şimdi şurdan çıkacağız caddeye
Yaralıyız belli etme kimseye
Yardan kalan bu ateşi sinede
Yaka yaka kül olalım gönlüm başımın belası
:D leyla kaçırmadın son dakikalarda dinledim çok sağolasın sesin çok harbi ve candan geliyo buraya.yoksa buradan mı öyle görünüyor.:)
bu arada yalçın la ben kankiyim zaten benim kankim olur yalçın.forumda tanıştık kanki olduk hazır lafı geçmişken benden ona da bir türkü yayınlarmısın
erkek fatma...:p :sas :) gecelerin prensesi...
esmeray27 10.05.2007, 00:40 leylacım merhaba canım benim kolay gelsin baktım herkez bişeyler yazıyor bende şu anda chatte olan arkadaşlarıma yazayım dedim onlara armağan olsunn canım ve tabi sana gelsin
senki bilirsin kır çiçeklerini
hangi rüzgar dağıtırsa dağıtsın
düştükleri yerde yeniden açarlar
taşa taşça sorarlar baharı
toprağa toprakça ve birgün
güneşin suları öptüğü zaman
özgürlük renginde sevgiye açılırlar
senden isteğim güler dumandan öl deseydin ölmezmiydimi istiyorum mümkünse canım görüşürüz
seyhunbey 10.05.2007, 00:51 Ablam Ben Geldim Türkiye Kupasi Beşiktaşin :)
Tüm Beşiktaşlilar için '' GünDoğdu yu'' Çalabilirmisin :)
iyi yayinlar..
muhammetmustafa 10.05.2007, 01:07 selam iyi geceler ben sizden sabahat akkiraz dan bir duazıimam calarsanız sevinirim bu türküyü tüm alevi forum üyeleri vede suanda forumda varsa sivas /akıncılar /altıntepe vede senbaglar köylüleri icin gelsin iyi yayınlar tesekkürler hoscakalın
insanlar kardeş 10.05.2007, 01:35 Sevgili Leylacım,
Mademki bu hafta konuğumuzdur Duayen Sabahat Akkiraz bu gece türkülerimde cayar giderim.
Sabahat Akkiraz'dan bir Arguvan (Uzun hava) sı belki beni geri getirir.
Tüm foruma ve sizlere armağanım olsun....
Saygılarımla....
Sevgili Leylacım,
Mademki bu hafta konuğumuzdur Duayen Sabahat Akkiraz bu gece türkülerimde cayar giderim.
Sabahat Akkiraz'dan bir Arguvan (Uzun hava) sı belki beni geri getirir.
Tüm foruma ve sizlere armağanım olsun....
Saygılarımla....
abicim hoşgeldin :) biraz geciktim üzgünüm :( isteğin sırada abicim :)
Leylam senden bir türkü isteyebilirmiyim.
Aşık olupta aşkına kavuşamayanlar için olsun.Benimle birlikte dinleyecek olan aşıklara gelsin.
duygulu_yurekle 10.05.2007, 03:03 Selamlar Ve İyİ Geceler TÜm Alevİ Forum Ben Sİzden Sabahat Akkİraz Dan Tevhİdİ Rİca Edİcektİm Forum Üyesİ Muhammed Mustafaya Gelsİn Ve TÜm
Alevİ Forumculara
Leylam senden bir türkü isteyebilirmiyim.
Aşık olupta aşkına kavuşamayanlar için olsun.Benimle birlikte dinleyecek olan aşıklara gelsin.
Erdal Kaya -Seviyorum Seni ve tüm sevdaları Türküleri gelsin mi ablacım :)
Selamlar Ve İyİ Geceler TÜm Alevİ Forum Ben Sİzden Sabahat Akkİraz Dan Tevhİdİ Rİca Edİcektİm Forum Üyesİ Muhammed Mustafaya Gelsİn Ve TÜm
Alevİ Forumculara
tabi ki can isteğiniz sırada :)
Bu arada çok teşekkür ederim Taylan'ı tekrar çaldığın için çocuklarla uğraşırken yazamadım bir türlü.
Canım Taylan Özgür Ölmezden Sevgi Yetmiyoru rica edebilirmiyim.Kolay gelsin.
seyhunbey 10.05.2007, 14:17 Canım Taylan Özgür Ölmezden Sevgi Yetmiyoru rica edebilirmiyim.Kolay gelsin.
Merhaba isteyin arşivimde yok senin için '' KARAGÜLÜ '' Çalicam umarim kabul edersin :thumbup1:
Seyhunn Mustafa Özarslan-yarim yarim çalar mısın canımcım:yamukgul: :D
kolay gelsin..
mavi boran 10.05.2007, 14:55 canom senden 10 ur abimiz piro,tolga kankim ve güzel yürekli yağmur için enver çelikten bir türkü istiyorum.
Haydaryiğit 10.05.2007, 14:58 Sevgili seyhun canabim kolay gelsin. Dertli Divani'den deyişlerimizden çalabilir misiniz ??
Teşekkürler
iyi forumlar
seyhunbey 10.05.2007, 14:59 Seyhunn Mustafa Özarslan-yarim yarim çalar mısın canımcım:yamukgul: :D
kolay gelsin..
canom senden 10 ur abimiz piro,tolga kankim ve güzel yürekli yağmur için enver çelikten bir türkü istiyorum.
Sevgili seyhun canabim kolay gelsin. Dertli Divani'den deyişlerimizden çalabilir misiniz ??
Teşekkürler
iyi forumlar
Güzel Dostlar istekleriniz Tüm Türkü Dostlari için Sirada :thumbup1:
mumkunse korkmirem gelsin.
husniyeak 10.05.2007, 15:15 Sevgili arkadaşım senden " Mustafa Özarslanda'dan" " Sen Giderken" birde "Rüzgar " parçasını çalmanı rica ediyorum.
Kolay Gelsin.
Geceleri Gün Çiçeği Gibi Boynumu Eymeyim Ey Rüzgar,
Yarimi Gördüysen Söyle Ey Deli Rüzgar,
Kaç zamandır uykusuz,
Buralarda Ben mutsuz,
O yar bensiz ben onsuz,
Olamam ki Ey Rüzgar...
seyhunbey 10.05.2007, 15:18 mumkunse korkmirem gelsin.
Tamam gelsin :)
Sevgili arkadaşım senden " Mustafa Özarslanda'dan" " Sen Giderken" birde "Rüzgar " parçasını çalmanı rica ediyorum.
Kolay Gelsin.
Geceleri Gün Çiçeği Gibi Boynumu Eymeyim Ey Rüzgar,
Kaç zamandır uykusuz,
Buralarda Ben mutsuz,
O yar bensiz ben onsuz,
Olamam ki Ey Rüzgar...
sen giderkeni siraya aliyorum '' Rüzgar '' arşivimde yok tam olarak kim söyluyor yazsaydin belki bulabilirdim :o
deniz olmak 10.05.2007, 15:23 Kolay gelsin Seyhun can :yamukgul:
umarım hoşsun :)
Onur Akından Yağmur yüreklimi istiyorum...
Bu türkü benden Sevgisiyle hayatıma anlam katan bitanem Leyla için istiyorum :blush:
iyi yayınlar can :blushing:
seyhunbey 10.05.2007, 15:27 Kolay gelsin Seyhun can :yamukgul:
umarım hoşsun :)
Onur Akından Yağmur yüreklimi istiyorum...
Bu türkü benden Sevgisiyle hayatıma anlam katan bitanem Leyla için istiyorum :blush:
iyi yayınlar can :blushing:
Yağmur Yürekli Abim Hoş Geldin İSteğin sirada :001_tt1:
esmeray27 10.05.2007, 15:30 merhaba seyhun can kolay gelsin bi arkadaşımın isteği var ben elçiyim çalmanızı rica ediyorum hakan yeşilyurt nesine yandımı istiyor sizden
hasat senin zaten parça benim aracılığımla sana gelsin
Deniz Yıldızı 10.05.2007, 15:30 Kolay gelsin Seyhun,vallahi bu güzel programın ve çaldıgın türkülerin ile kulaklarımızın pasını sildin,yüregimizi aydınlattın.benim için Sebahat Akkirazdan Tevhit i çalarsan sevinirim..
husniyeak 10.05.2007, 15:33 Sevgili arkadaşım sözleri bunlar ama bayan sanatçı ismini bilmiyorum çok güzel söylüyor , şuanda benim isteği çalıyorsun çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar .....
"Geceleri Gün Çiçeği Gibi Boynumu Eymeyim Ey Rüzgar,
Kaç zamandır uykusuz,
Buralarda Ben mutsuz,
O yar bensiz ben onsuz,
Olamam ki Ey Rüzgar..."
duygulu_yurekle 10.05.2007, 15:36 selam alevi forum ve alevi forumcular ferhat tunç dan vuruldu adlı türküyü çalarsanız çok sevinirim hoşçakalın dostça kalın
Garaoglan 10.05.2007, 15:37 Leyla Abla is görüsmesine gidecegim aksama geldimde
tüm Foruma sevgilerimle ------>>>
Güzelliğin On Para Etmez / Aşık Veysel Şatıroğlu
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa
Tabirin sığmaz kaleme
Derdin dermandır yareme
İsmin yayılmaz aleme
Aşıklarda meşk olmasa
Kim okurdu kim yazardı
Bu düğümü kim çözerdi
Koyun kurt ile gezerdi
Fikir başka başk'olmasa
Güzel yüzün görülmezdi
Bu aşk bende dirilmezdi
Güle kıymet verilmezdi
Aşık ve maşuk olmasa
Senden aldım bu feryadı
Bu imiş dünyanın tadı
Anılmazdı VEYSEL adı
O sana aşık olmasa.
göndriyorum :D:D
umutmevsimi 10.05.2007, 15:39 Tülay ERen - esti seher yeli
sevgiyi tamamlamayı bilenlere gelsin
merhaba seyhun can kolay gelsin bi arkadaşımın isteği var ben elçiyim çalmanızı rica ediyorum hakan yeşilyurt nesine yandımı istiyor sizden
tesekkür ederim,
rica etsembenim isteğimide çalar mısınız???
onur akın dan geceyi sana yazdımı ...
benden de sana
seyhunbey 10.05.2007, 15:48 merhaba seyhun can kolay gelsin bi arkadaşımın isteği var ben elçiyim çalmanızı rica ediyorum hakan yeşilyurt nesine yandımı istiyor sizden
Elçiye selam olsun isteğin sirada can :thumbup1:
Kolay gelsin Seyhun,vallahi bu güzel programın ve çaldıgın türkülerin ile kulaklarımızın pasını sildin,yüregimizi aydınlattın.benim için Sebahat Akkirazdan Tevhit i çalarsan sevinirim..
isteyin nilüfer saritaşdan gelicek :)
Sevgili arkadaşım sözleri bunlar ama bayan sanatçı ismini bilmiyorum çok güzel söylüyor , şuanda benim isteği çalıyorsun çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar .....
"Geceleri Gün Çiçeği Gibi Boynumu Eymeyim Ey Rüzgar,
Kaç zamandır uykusuz,
Buralarda Ben mutsuz,
O yar bensiz ben onsuz,
Olamam ki Ey Rüzgar..."
Hatirlayamadim cano kusra bakma :turned:
selam alevi forum ve alevi forumcular ferhat tunç dan vuruldu adlı türküyü çalarsanız çok sevinirim hoşçakalın dostça kalın
Tamam cano çalicam...
Leyla Abla is görüsmesine gidecegim aksama geldimde
tüm Foruma sevgilerimle ------>>>
Güzelliğin On Para Etmez / Aşık Veysel Şatıroğlu
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa
Tabirin sığmaz kaleme
Derdin dermandır yareme
İsmin yayılmaz aleme
Aşıklarda meşk olmasa
Kim okurdu kim yazardı
Bu düğümü kim çözerdi
Koyun kurt ile gezerdi
Fikir başka başk'olmasa
Güzel yüzün görülmezdi
Bu aşk bende dirilmezdi
Güle kıymet verilmezdi
Aşık ve maşuk olmasa
Senden aldım bu feryadı
Bu imiş dünyanın tadı
Anılmazdı VEYSEL adı
O sana aşık olmasa.
göndriyorum :D:D
Aşik Veysele selam olsun :thumbup1:
Tülay ERen - esti seher yeli
sevgiyi tamamlamayı bilenlere gelsin
isteyin arşivimde yok umarim kusra bakmasin :confused1
tesekkür ederim,
rica etsembenim isteğimide çalar mısınız???
onur akın dan geceyi sana yazdımı ...
benden de sana
tamam isteyini siraya aliyorum :walkman:
Ben de bütün forumdaki canlar için Hasret Gültekin'den bi türkü istiyorum.:turned: Kolay gelsin.:thumbup1:
seyhunbey 10.05.2007, 16:01 Ben de bütün forumdaki canlar için Hasret Gültekin'den bi türkü istiyorum.:turned: Kolay gelsin.:thumbup1:
olur ne demek cano isteyini hemen siraya aliyorum :thumbup1:
kirampali 10.05.2007, 16:02 Ablacım kolay gelsin... yine ben. inşallah iyisindir. ben iyiyim ama az morailim bozuk. senden bi türkü isticem. arşf sağ dan güzel seni çok özledim türküsü varsa çalarmısın canım ablam? o yoksada musa eroğlu beni derse salan gelsin olur ablacım. ikiside varsa ikissinide çal benim için:) tüm tokatlılara ve beni seven herkese istiyorum canım ablam. yüreğine sağlık hadi kolaygelsin sana..
ya kusura bakmayın bilmiyorum yayını kim yapıyo kusura bakmayın konunun başında lady vardı o yüzden leyla yazdım. istekleri çalarsanız sevinirim.
seyhunbey 10.05.2007, 16:04 Ablacım kolay gelsin... yine ben. inşallah iyisindir. ben iyiyim ama az morailim bozuk. senden bi türkü isticem. arşf sağ dan güzel seni çok özledim türküsü varsa çalarmısın canım ablam? o yoksada musa eroğlu beni derse salan gelsin olur ablacım. ikiside varsa ikissinide çal benim için:) tüm tokatlılara ve beni seven herkese istiyorum canım ablam. yüreğine sağlık hadi kolaygelsin sana..
merhaba
Şuanda Yayinda Ben Varim isteğinide ben Çalicam :wink:
olur ne demek cano isteyini hemen siraya aliyorum :thumbup1:
Sağolasın can çaldın valla kolay gelsin tekrar:turned: :thumbup1: :
NiSAN_Rojda 10.05.2007, 16:13 seyhunum canım kardeşim merhaba.canım ya erik gözlümü çalarmısın benim için.walla arşivinde kim söylüyorsa o türküye razıyım.o türküyü dinlemeye çok ihticam var..kolay gelsin canom.
seyhunbey 10.05.2007, 16:18 seyhunum canım kardeşim merhaba.canım ya erik gözlümü çalarmısın benim için.walla arşivinde kim söylüyorsa o türküye razıyım.o türküyü dinlemeye çok ihticam var..kolay gelsin canom.
Tamam oldu cano bu sefer oldu isteyini siraya aliyorum :)
deniz mavi 10.05.2007, 22:37 merhaba canlar inşallah hepiniz çookk mutlusunuzdurr ben biraz öyleyimm:D
isteklerinizi bekliyorumm beni yalnız bırakmayınn olurmu yoldaşlarımm ilk ezgimm forumumuzun cadısına gelsin o kendisini biliyooo:lol:
çeşm-i naz 10.05.2007, 22:41 birisi bana mı seslendi:devil: :whistling
kulağım çınladı sanki:D:D
benim için rençber'den karagül çalarımısın bana gelsin:)
çeşm-i naz 10.05.2007, 23:01 mehmet türküler çok güzel seçimlerine sağlık:p:D
bir tane daha türkü isteyeyşm bari gelmişken dj eco ve bana grup yorumdan bir türkü çalarsın artık:D:D:D
muhammetmustafa 10.05.2007, 23:25 iyi geceler eko bey ben sizden türküler sevdamız 3 adlı kasetten ateşi aşkına isimli türküyü istiyorum calarsanız sevinirim bu türküyü bütün alevi forum üyeleri icin ve bütün insanlar icin gelsi iyi gecelr tesekkürler
Nurettim Rençberden Karagülü rica edebilirmiyim ki acep.
|