yolcu
26.12.2005, 16:07
Burasi da akdenizde Mugla ili Ortaca ilcesine bagli Fevziye Koyu. Bilgilnize ben de o koydenim.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Muğla / Ortaca / Fevziye köyü yolcu 26.12.2005, 16:07 Burasi da akdenizde Mugla ili Ortaca ilcesine bagli Fevziye Koyu. Bilgilnize ben de o koydenim. cey cey 01.02.2006, 22:45 selamlar bende fethiyenin günlükbaşı foça mahallesinden Şoreş 02.03.2006, 22:56 Arkadaşlar Muğlada nüfusun ne kadarını alevi canlar oluşturuyor?? derviscemal 02.03.2006, 23:00 Burasi da akdenizde Mugla ili Ortaca ilcesine bagli Fevziye Koyu. Bilgilnize ben de o koydenim. Arkadaşlar ne demek istediğiniz anlamadım.. aLee 24.06.2006, 14:32 sevgili soreş...Muğla merkezde alevi yok denecek kadar az...Muğla'nın belli ilçelerinde ve köylerinde aleviler yaşamaktadır...Ortaca ilçesi alevilerin çok yoğunlukta yaşadığı yerdir...Oraya bağlı olarak Fevziye,Kemaliye,Gölbaşı köyleride alevi köyleridir...Ayrıca Fethiye Günlükbaşı ndada aleviler çok yoğun olarak yaşamaktadır...yolcu...ben ortaca dan ali..sen fevziyelimisin? happygod 22.05.2007, 15:40 sevgili soreş...Muğla merkezde alevi yok denecek kadar az...Muğla'nın belli ilçelerinde ve köylerinde aleviler yaşamaktadır...Ortaca ilçesi alevilerin çok yoğunlukta yaşadığı yerdir...Oraya bağlı olarak Fevziye,Kemaliye,Gölbaşı köyleride alevi köyleridir...Ayrıca Fethiye Günlükbaşı ndada aleviler çok yoğun olarak yaşamaktadır...yolcu...ben ortaca dan ali..sen fevziyelimisin? Bayağı yazmışsın, Merkezde Cumhuriyet Mahallesi var , bir de Ekşiliyurt Köyünde de azda olsa var. Ben de Ekşiliyurt tanım. Tüm canlara selamlar.:36_3_16: |