Murathanhakan
11.05.2007, 12:59
ikiside anadolumuzun güzel türkülerini iyi bir uyumla seslendiriyorlar.onlar sayesinde türkü dinlemeyi sevmeye başladım.özellikle bektaşi deyişlerini.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : erkan oğur & ismail h. demircioğlu Murathanhakan 11.05.2007, 12:59 ikiside anadolumuzun güzel türkülerini iyi bir uyumla seslendiriyorlar.onlar sayesinde türkü dinlemeyi sevmeye başladım.özellikle bektaşi deyişlerini. gençlerbirlikli 20.05.2007, 10:42 İlk önce konu olarak açayım mı diye düşündüm ancak istediğin bilgiye burdan da ulaşabilirim zannımca..:confused1 Arkadaşlar Erkan Oğur'un da seslendirdiği ZAHİT BİZİ TAN EYLEilahisinin (Bana alevi ilahisi dediler. Bu konu da cidden çok cahilim.) hikayesini bilen var mı? Bilen varsa lütfen bilgisini bizimle paylaşabilir mi?:confused1 Şimdiden teşekkürler.. Arkadaşlar siteye kayıt olmamın da nedeni buydu.. gençlerbirlikli 20.05.2007, 12:14 İlahide bu isterseniz! boZ7i43-SVI zahid bizi tan eyleme hak ismin okur dilimiz sakın efsane söyleme hazrete varır yolumuz sayılmayız parmağ ile tükenmeyiz kırmağ ile taşramızdan sormağ ile kimse bilmez ahvalimiz erenlerin çoktur yolu cümlesine dedik beli gören bizi sanar deli usludan yeğdir delimiz muhy-i ola sana himmet aşık isen cana minnet cümle alemlere rahmet saçar şu yoksul elimiz mustojen 30.07.2007, 12:43 yaw su erkan oğur ve demircioğlundan zeynep ve dağları dinlemeye doyamıorum yaw allah onlardan razı olsun hazannn 01.08.2007, 11:30 Teşekkürler... |