Yakapınarlı
26.12.2005, 20:45
merhaba dostlar alevilikle ilgili bir çalışma hazuırladığımı ve bunu kendi köyümde sunacağımı daha önce sizlerle paylaşmıştım.ve bu araştırma için forumdan alıntılar yapmak istiyorum buda sizlerin yazmış olduğu alıntılar umarım bir sorun olmaz.herkezin rızasını almak en güzeli.ayrıca bunda sakınca varsa moderatör arkadaşlarında uyarılarına açığım.benimki sadece bir öneri:3D_NG:
teşekkürler ve saygılar...
vallah alacagin mesajlar kesin aleviligi bilen bilgili uyelerdendir ama eyer her hangi bir nedenle benim bir msj araya karisirsa benim icin problem degil....seve seve kullan...
burada yazan canlar bildiklerini paylaşmak için yazıyorlar.onun için yazılanların başka ortamlarda paylaşılmasındanda onur duyacaklarını düşünüyorum.
umarım kimseyi kırmamışımdır.bunlar kendi fikirlerim.
rockçı turna
26.12.2005, 21:30
fatma benden yana alacaaın bişi varsa helali hoş olsun, ayrıcada kolay gelsin bide köydekiler kıymetini bilsin ne diielim:3D_NG: haa bide bizim forumdan da bahsedersen slmımızı sööle:) bekleriz onlarıda
aleyhimize kullanmayacaksan olur...:yamukgul:
Eğer burdaki görüşleri basit ve tek bakış açısı ile düşünenlere karşı sunarsan (cem vakfı, cemal şener, cem vakfı, karacahmet için yapılan eleştirileri savunursan) aforoz edilirsin benden söylemesi.
Alevimen
26.12.2005, 22:20
merhaba dostlar alevilikle ilgili bir çalışma hazuırladığımı ve bunu kendi köyümde sunacağımı daha önce sizlerle paylaşmıştım.ve bu araştırma için forumdan alıntılar yapmak istiyorum buda sizlerin yazmış olduğu alıntılar umarım bir sorun olmaz.herkezin rızasını almak en güzeli.ayrıca bunda sakınca varsa moderatör arkadaşlarında uyarılarına açığım.benimki sadece bir öneri:3D_NG:
teşekkürler ve saygılar...
bencede bir sakıncası yok. forum butür işler için kuruldu, bilgi&yazıları depolamak ve onlardan yararlanmak. Kolay gelsin.
Yakapınarlı
27.12.2005, 00:10
çok teşekkür ederim hepinize bu cevapları alacağımı biliyodum.genede sormak gerek diye düşündüm.şimdiden teşekkürler.eğer bu organizasyonu gerçeklştirebilirsem emin olun ki forumdan ve sizlerden selam söylerim.
izmirksk
27.12.2005, 00:13
fatma her bir kelimem için telif hakkı isterim.
neyse bu masraflı olur her bir cümlem için telif hakkı isterim.
her hakkı saklıdır:3D_NG:
hakkıları aramayın hepsi saklı imiş hhhaaaaaaaa:3D_NG (9)
Yakapınarlı
27.12.2005, 00:17
fatma her bir kelimem için telif hakkı isterim.
neyse bu masraflı olur her bir cümlem için telif hakkı isterim.
her hakkı saklıdır:3D_NG:
hakkıları aramayın hepsi saklı imiş hhhaaaaaaaa:3D_NG (9)
tamam anlaştık izmirksk ben bir hesaplayayım olmazsa senin yazdıklarını almam:3D_NG (4)
tamam anlaştık izmirksk ben bir hesaplayayım olmazsa senin yazdıklarını almam:3D_NG (4)
Ha ha :) Benim yazdıklarımı da alma. Çok uğraştım ben onları yazarken. Ama bizi de görürsen düşünürüz :D
Kizilbas 66
27.12.2005, 13:18
Arkadaslara katiliyorum..Sevgili Fatma can bizler günlerce oturup yazi yazmaya ,fikir ve düsünce üretmeye calisiyoruz bunun bir karsiligi olmali dimi...
Emek en yüce degerdir diyen bir toplumun mensuplariyiz..Artik bizden alip köyüne aktardiklarinin güzel bir yani olmali.
Artik nasip olurda Köyünüze yolumuz düserse bir corbasini,Lokmasini yeriz
ne dersin . Bunu da köyünüze aynen bildir selamlarimizida tabi..Hizir yardimciniz olsun..........
Sevgi ve saygilarimla.........