Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir kaç yenilikler hakkında - Ayrıca lütfen imzalardaki youtebeyi kaldırın

Alevimen
12.05.2007, 06:48
Forumda bu gece sade olmak ve itici olmamak suretiyle bir kaç değişiklikler yaptım, çoğunuz fark etmişsinizdir.

Ayrıca moderatörler yararlı buldukları mesajların arkaplan rengini daha fazla dikkat çekip okunması için değişebilirler. Çok mesaj yazılan bir topikde haketten faydalı olabilir..

Örnek:
http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=426090#post426090

Topiği yorum ve görüşler için açık bırakıyorum... :online2lo

Alevimen
12.05.2007, 06:57
İkincisi:
Lütfen imzalardaki Youtube videolarını kaldırın. Boşuna yer kaplıyor ve yazıları okumakda gözleri zamanla yoruyor. Her sayfada 3-4 yotube videosu görmek oldukça itici geliyor...
Anlayışınız için teşekkürler. Bu uyarıyı herkesin okuduğunu olarak kabul ediyorum, yani duymayan/bilmeyenlerede lütfen bildirin...

Zahir
12.05.2007, 10:51
Gayet güzel. Bilmiyorum farkındamısın ama yoksa banamı öyle geliyo sanki son zamanlarda forum pek heycanlı değil. Aslından şöle daha heycanlı daha renkli değişiklikler fena olmaz yani...

lion12
12.05.2007, 11:20
Bence de güzel bir fikir sevgili Erhan dost.Yani youtube link i verilebilir ama komple video yu alıp eklemek server da çok ağırlaştıracaktır.

eldorado
12.05.2007, 12:01
Gayet güzel. Bilmiyorum farkındamısın ama yoksa banamı öyle geliyo sanki son zamanlarda forum pek heycanlı değil. Aslından şöle daha heycanlı daha renkli değişiklikler fena olmaz yani...

bence çok sayıda konu açılıyor ve önceden açılmış bir konu ertesi gün unutuluyor...konuyu açanda ilgisiz kalındığı düşüncesiyle biraz kırılgan bir tavırla heyacanını yitiriyor...ayrıca açılan topik sayısının çokluğu forumlara olan ilgiyide azaltıyor düşüncesindeyim...çünki hepsine cevap verme olağanı yok...ama belli bir sınırlama ve seviyeleme sisteminde önemli konuların altının çizerek sunulması sanırım işe yarayabilir...teşekkürler..

YezdaN
12.05.2007, 17:58
erhan abi şu konuda haklısın you tubenin imza olması abes ayrıca imza karakteri sınırlı sayısı bu kadar düşük olmasın..

Alevimen
13.05.2007, 15:26
düşük olması daha temiz kalması için uygun görülüyor...

PirO_62
14.05.2007, 00:49
Forumdaki Yenilikler Güzel.

Evet Bende Bu Youtube Linklerinin Abes kactıgını dusunuyorum Çünkü Fazlasıyla Göz alıyor. Konuları Okumada Zorluk Cektırıyor.

İmza Olayına Gelınce Fazlası Zarar Dıye Dusunuyorum. Ama Cok Fazla Olmadan biraz Yükseltilebilir..

Forumda Eylemler BAslamıs Bile hehehe

Imza Yapma Hakkımız 125 Karakterle Sınırlandırılamaz
Yönetim Protesto :biggrin: :biggrin:

Erhan Göreve... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Alevimen
14.05.2007, 01:39
dikkate alacağım. ama protesto yapında yotube eklemeyin çünkü ikisi aynı anda ters tepiyor... :)

LaDY
14.05.2007, 22:01
dikkate alacağım. ama protesto yapında yotube eklemeyin çünkü ikisi aynı anda ters tepiyor... :)

protestoyu ben başlatırım valla, herkeste oluyor mu bilmiyorum ama youtube linkli imzalar benim sayfa hızımı düşürüyor :S ve rahatsız oluyorum :S bazen de yanlışlıkla tıklıyorum o ayrıca sinirimi bozuyor :cursing:

gözlerimden ne istiyorsunuz arkadaşlar :001_unsur miyobum zaten bir de göz zevkimi ve hızımı engelliyorsunuz :crying: youtube ler imza da olmasın, göstermek isteyenler dosyalar bölümüne eklesin bakmak isteyenler zaten ordan bakıyor. :001_unsur

tuncerbio
14.05.2007, 22:51
değişiklikler iyi olmuş ....imzadaki karakter sayısı belki biraz arttırılabilir ama çok uzun imzalara izin verilirseartık şiir yazanlar mı olur makale ekleyenlermi olur ???birde mesajlar uzunsa artık o sayfa bitmez ...

awaz
15.05.2007, 00:23
Güzel bir fikir gerçekten çok daha okunur oluyor msjlar ama renklerin çok göz yorucu olmamasına dikkat edelim derim ben...

Divani
27.05.2007, 19:00
Mesajların arka plan rengini değişemiyorum öyle bir buton göremiyorum...

LaDY
27.05.2007, 19:29
kör mü oldun Hüseyin :clown: gelişmiş cevaplama panelinde, başlık kutucuğunun hemen altında, metin yazma kutucuğunun üstünde yani ikisinin arasında: "arkaplan rengi seç" diye bir kutucuk var :) oradan seçim yapıp arka planı ayarlıyorsun :)

Divani
27.05.2007, 19:41
Öyle desene baştan:p:)

mavi barış
27.05.2007, 20:24
sayın erhan abi bu yeniliği getirerek çok iyi yapmışsın.hemde imzalardaki youtube linklerinide kaldırmakta çok iyi bir fikir,biz imza karakterini yükseltme protestosunu imzalarımızda yer kirliliği olsun diye yapmadık.

tebrikler...

saheser
27.05.2007, 20:41
Benmi safim körmüyüm ne yapsam olmuyor renkli bile yazamiyorum ne bu ya renklere basiyorum birseyler cikiyor onlari siliyom yazip deneme yapiyom yine siyah yine siyah vallahi bu renklendirme icin birsey göremiyorum.Birde sakin gülmeyin ben hep normal yazi yerine yazip yolluyordum merak ediyordum ya bu arkadaslar nasil yapiyor megersem gelismis cevap yerinden olurmus yeni kesfettim yeni bulusum birileri bana ögretsin arkadaslar siz yazin tarif edin yapamazsam artik bir doktora görünürüm bu sefer durumum vahim derim.

Bilmemek ayip degil ögrenmemek ayiptir.