Orijinalini görmek için tıklayınız : 12 Mayıs İstek ve Görüş Topiği
çeşm-i naz 12.05.2007, 11:38 günaydınnn dostlar www.aleviradyo.com çeşm-i naz'lı türkülerle türkülerin dili aleviradyo.com dayız peki siz nerdesiniz yayını kimle nasıl takip ediyorsunuz bu sabah biraz eğlenelim önce dedim değişiklik olsun:clown:
biz yayındayız siz nerdesiniz kiminle takip ediyorsunuz yayını:)
cevapları bekliyorum:):)
günaydın hadi yüreğinin sesini dinle ve bana bi parça armağan et
Alevimen 12.05.2007, 11:42 bu saatte haberleri takip ediyoruz
arada bir dünyada olan biteni anons etseniz bunada gerek kalmazdı :)
kirampali 12.05.2007, 11:45 ben takip ediyorum... herhalde takip ettiğim için bi istek isteyebilirim değilmi didem??? ya tüm tokatlılar için sabahat akkirazdan kerbelayı çalarmısın? çalarsanda çalmazsanda sağol. hade kolay gelsin didem can..
çeşm-i naz 12.05.2007, 11:57 günaydın hadi yüreğinin sesini dinle ve bana bi parça armağan et
barış senin için halkımızın gelini sen bu türküyü pek sevmezsin ama neyse:001_tongu :clown:
bu saatte haberleri takip ediyoruz
arada bir dünyada olan biteni anons etseniz bunada gerek kalmazdı :)
peki abi:blush: dünya haberleriyle az sonra geliyorum önce hazırlanayım dimi:) abi senin için şiire gazale gelsin mi:)
çeşm-i naz 12.05.2007, 11:58 ben takip ediyorum... herhalde takip ettiğim için bi istek isteyebilirim değilmi didem??? ya tüm tokatlılar için sabahat akkirazdan kerbelayı çalarmısın? çalarsanda çalmazsanda sağol. hade kolay gelsin didem can..
çalmam mı ercan can günaydınnnnnn:):)
kirampali 12.05.2007, 12:03 çalmam mı ercan can günaydınnnnnn:):)
ya pardon didem
:)
günaydın demeyi unuttum sanada günaydın..
meleğim24 12.05.2007, 12:46 didemcim gunaydın bende nurettın recberden ezo türküsünü ıstıyorum kendıne ıyı bak canım hoşçakal:thumbup1: :thumbup1:
serçeşme 12.05.2007, 12:48 günaydınnn dostlar www.aleviradyo.com çeşm-i naz'lı türkülerle türkülerin dili aleviradyo.com dayız peki siz nerdesiniz yayını kimle nasıl takip ediyorsunuz bu sabah biraz eğlenelim önce dedim değişiklik olsun:clown:
biz yayındayız siz nerdesiniz kiminle takip ediyorsunuz yayını:)
cevapları bekliyorum:):)
seni dinliyoruzzzzz.onur Akından seviyorum seni varsa lütfennn.Alevv,Arife,Eylül,Leyla,Yağmur,Fikret,did em(sen)serdar,mesut,ahmet,serhat,
cemoli,gülcan,birgül,Ali,Malik,sibel,ercan,Heykelt raş,Hüsniye,sevgi,Turgay,Cumhur,için.b
bir de MİRKUT LÜTFENNNNNNNNNNNNNNN SONRAAAAA
mavi boran 12.05.2007, 12:50 ben yola çıkıyorum didem gene kurtuldun benden.senden özlem özdilden uzakların türküsünü istiyorum.
gozukara25 12.05.2007, 12:53 selamlar kolay gelsin didem..yayın hayatında başarılar dilerim.. senden minicik bir isteğim var..çalarsan sevinirim..bu türkü bana,chat odasında ikamet eden cemo,tolga,aysun ve bana gelsin.. ayrıca Su anda evde yemek hazırlayan anneme,yanında tv izliyen babama,ortada kosturan yiğenime,anneme yardım eden kızkardesıme..kapı komsum ali'ye,Alinin eşi haticeye,kızları derya'ya,bakkalımız aziz'e,kahvecimiz halile,fransadaki Ali abim ve Bülent abime Ali abimin oğlu Rodi'ye,Dayım ismaile,hanım halama,teyzemin kızı selmaya,selmanın eşi mehmete..su anda yanımda oturan fabrikanın ustabasına armağan olsun..Sıradaki türkü...
meleğim24 12.05.2007, 13:02 dıdemcım bana taner özdemirden şirin erzincan türküsünü calarsan sevınırım fıkret kardesıme gelsın bıde bütün erzincanlılara gelsın sonrada tum alevı dostlarımıza gelsın teşekkür ederim sana bye
meleğim24 12.05.2007, 14:06 dıdemcım merhaba abidin biterden beheycan ı ıstıyorum calarsan sevınırım demın caldıgın erzıncan turkusunu dınleyemedım elektırıkler kesıldı bunu calarmısın bunu calmazsanda kazım koyuncudan hoşçakal ı ıstıyorum hangısını calarsan k.i.b bye
canım önce iyi yayınlar.yayını sevdiğim insanlarla takip ediyorum.bizim siteninde radyo kanalı var ama benim sayemde sesi kapalı :p aleviradyo sesi açık :) yaşasın aleviradyo özgürlüğü :)
ahmet kayadan yakarım geceleri aleviforum ailesi için gelsin....
meleğim24 12.05.2007, 14:23 dıdemcım şiirimi okursan sevınırım askerdekı abıme gelsın onun ıcın bır turku ıstıyorum asker turkusu olsun ama sımdıden teşekkür ederim
Davul zurna yolcu ederiz seni
En büyük asker bizim asker
Emri vazife eyler isen eğer
Melekler seni korur asker
Arınırsın ocakta,sivil esvaptan
Kolaylık dileriz sana Allahtan
Korkma sakın gölgeden,karanlıktan
Nöbetin kolay olsun asker
Çok ararsın annenin aşını
Olmaz bu kadar diye sallama başını
Taşına dikkat et, kırma sakın dişini
Salla kaşığı mercimeğe afiyet olsun asker
Eksik etme bizden nameni
Boşa gitmesin,vatanın emeği
Unutma sakın,dostlarım demeyi
Sigaranı arkadaşın ile böl’de iç asker :36_1_44: :34:
meleğim24 12.05.2007, 14:33 dıdemcım benden baska ıstek ısteyen yok bugun bana calıyo radyo sankı heheh senınle aynı kaderı paylasıyoruz desene hayırlı teskereler ınsallah sag salım bıtırıp gelsınler ınsallah senı sevıyorum canım
canom seyhun şuan radyoda kimse yok sanırım yani dinleyici olarak.senden isteğim fatih kısaparmaktan kilim canom.teşekkür ederim kolay gele...
çeşm-i naz 12.05.2007, 20:50 yayındayızzzz bir de üstüne anonstayız hani istekler:):)
Ben isteyim ilk bari:) Gene Hasret Gültekin'den bi parça isteyebilir miyim?Dün forumdaki canlar için..Kolay gelsin..:turned:
sultanım isteklerim senin için gelsin çalarsan sevinirim üçüde yavuz bingöl sen seç
1 yar demedin
2 suzan suzi
3 tanrıdan diledim
4 gitme
ahh 4 oldu
Ben isteyim ilk bari:) Gene Hasret Gültekin'den bi parça isteyebilir miyim?tüm forumdaki canlar için..Kolay gelsin..:turned:
Canım tüm demek istemiştim :001_rolle canom teşekkür ederim:biggrin:
|
|