Dogan24
26.12.2005, 21:36
Naden Ya Canlar Hangi Yaziyi Okuyorsam .turklük.yok.kürtluk.yok.milliyetcilik .vs. Anlamak Mumkun Değil Arkadaşlar Yapmayin Ya Bizlere Yakişmiyor Hepimiz Caniz Kardeşiz Yapmayin
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Anlamak çokmu Zor...? Dogan24 26.12.2005, 21:36 Naden Ya Canlar Hangi Yaziyi Okuyorsam .turklük.yok.kürtluk.yok.milliyetcilik .vs. Anlamak Mumkun Değil Arkadaşlar Yapmayin Ya Bizlere Yakişmiyor Hepimiz Caniz Kardeşiz Yapmayin cagsaklı_reso 27.12.2005, 11:49 hepimiz kardeşiz bunu aksini idaa eden yok zaten. Dogan24 30.12.2005, 01:55 haklı olmanı cok isterdim dost SivanA SimyacI 08.02.2006, 14:53 Haklisin Dost Bunlar Provakasyonlardan İbaret Amerİkan Oyunlari Şunu Bİlmelİyİzkİ Lazida KÜrdÜde Çerkezİde Alevİsİde SÜnnİsİde Hepİmİzİn Atalari Omuz Omuza Savasarak Bu Vatani Kurdu KardeŞÇe YaŞamak Varken Abd Oyunlarina Gelmeyelİm.Çok Uluslu Ülkeyİz Ve BariŞÇiyiz AtatÜrkÇÜyÜz Alevİyİz Ama Anadolu Alevİsİ Olarak TÜrkÜn Hasiyiz Ama KÜrdÜylede Laziylada Rumuylada SÜnnİsİylede Can Canayiz. Ceyhun 08.02.2006, 14:59 Haklisin Dost Bunlar Provakasyonlardan İbaret Amerİkan Oyunlari Şunu Bİlmelİyİzkİ Lazida KÜrdÜde Çerkezİde Alevİsİde SÜnnİsİde Hepİmİzİn Atalari Omuz Omuza Savasarak Bu Vatani Kurdu KardeŞÇe YaŞamak Varken Abd Oyunlarina Gelmeyelİm.Çok Uluslu Ülkeyİz Ve BariŞÇiyiz AtatÜrkÇÜyÜz Alevİyİz Ama Anadolu Alevİsİ Olarak TÜrkÜn Hasiyiz Ama KÜrdÜylede Laziylada Rumuylada SÜnnİsİylede Can Canayiz. Güya arkadaşa "haklisin" diyorsun ama bölücülüğe devam ediyorsun. "Türkün hasıyız" demişsin. Aramızda Türk olmadığını iddia eden Aleviler var. Laf arasında dayatma yapmaya ve arkadaşın eleştirdiği şekilde "bölücülük" yapmaya devam ediyorsunuz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez yok. Türk, Kürt falan değiliz burada. Aleviyiz. Bizi buluşturan kimlik budur. AleviKürt 08.02.2006, 15:07 Güya arkadaşa "haklisin" diyorsun ama bölücülüğe devam ediyorsun. "Türkün hasıyız" demişsin. Aramızda Türk olmadığını iddia eden Aleviler var. Laf arasında dayatma yapmaya ve arkadaşın eleştirdiği şekilde "bölücülük" yapmaya devam ediyorsunuz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez yok. Türk, Kürt falan değiliz burada. Aleviyiz. Bizi buluşturan kimlik budur. Süper.. Abime bir puan benden. :) Dogan24 08.02.2006, 20:45 şilinmiştir KIZIL_GUNES 08.02.2006, 20:51 bu sitede bunun tartışılması bile çok ayıp. Yakapınarlı 08.02.2006, 20:53 bu sitede bunun tartışılması bile çok ayıp. evet cano çok ayıp gerçekten ama aramızda böyle üyelerde var amacımız onlara 72 milleti sevmemmiz gerektiğini anlatmak. anlayabilirlerse tabii... Dogan24 08.02.2006, 20:53 Güya arkadaşa "haklisin" diyorsun ama bölücülüğe devam ediyorsun. "Türkün hasıyız" demişsin. Aramızda Türk olmadığını iddia eden Aleviler var. Laf arasında dayatma yapmaya ve arkadaşın eleştirdiği şekilde "bölücülük" yapmaya devam ediyorsunuz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez yok. Türk, Kürt falan değiliz burada. Aleviyiz. Bizi buluşturan kimlik budur. kendi yazdıgını dikkatli okursan bölüçülük yapanın kendin oldugunu göreçeksin ayrımlara girmek bir bölüçülükdür eleştirirken neyi eleştirtiğinde çıplaklıgla göze geliyor ayrıca benim yazımda bölüçülükle alakasını bulamadım ya türk kürt vs vs konu açmayalım demek bölüçülükmü oluyor anlamadım beni aydınlatırmısın Ceyhun 11.02.2006, 11:24 kendi yazdıgını dikkatli okursan bölüçülük yapanın kendin oldugunu göreçeksin ayrımlara girmek bir bölüçülükdür eleştirirken neyi eleştirtiğinde çıplaklıgla göze geliyor ayrıca benim yazımda bölüçülükle alakasını bulamadım ya türk kürt vs vs konu açmayalım demek bölüçülükmü oluyor anlamadım beni aydınlatırmısın Sizin neden bahsettiginizi anlamadim? Kime cevap verdigim yukarida acik. Neden bahsediyorsunuz? Size boluculuk yapiyorsunuz diyen kim? Cevap verdigim uye ile sizin yazinizin ne alakasi var? Falan fişman. izmirksk 11.02.2006, 14:30 Sizin neden bahsettiginizi anlamadim? Kime cevap verdigim yukarida acik. Neden bahsediyorsunuz? Size boluculuk yapiyorsunuz diyen kim? Cevap verdigim uye ile sizin yazinizin ne alakasi var? Falan fişman. konu başlığı anlamak çok mu zor..? konuyu açan arkadaş sanırım seni anlamadı:yamukgul: Dogan24 11.02.2006, 18:49 Sizin neden bahsettiginizi anlamadim? Kime cevap verdigim yukarida acik. Neden bahsediyorsunuz? Size boluculuk yapiyorsunuz diyen kim? Cevap verdigim uye ile sizin yazinizin ne alakasi var? Falan fişman.senin kime cevap vermen degil yazındaki çarpık düşünçede hem bölüçülük yapma diyeçeksin sonrasında kendin yapacaksın seni elestirtim diye puanımı düşmen senin insanlara olan saygınıda one çıkartıyor senin yükarıda o sahısa akıl verip sonrasında bölüçülük yapanda sensin ön yargılısın insanlara yaklasımını kınıyorum madem bu sitede yönetiçisin o zaman idareçide olacaksın seni eleştirdim diye puandüşmen seni yüçelttimi seni teprik ediyorum ve alkışlarım sana ve bu altdki yazında acıklıyor Türk, Kürt, Laz, Çerkez yok. Türk, Kürt falan değiliz burada. Aleviyiz. Ceyhun 11.02.2006, 19:10 senin kime cevap vermen degil yazındaki çarpık düşünçede hem bölüçülük yapma diyeçeksin sonrasında kendin yapacaksın seni elestirtim diye puanımı düşmen senin insanlara olan saygınıda one çıkartıyor senin yükarıda o sahısa akıl verip sonrasında bölüçülük yapanda sensin ön yargılısın insanlara yaklasımını kınıyorum madem bu sitede yönetiçisin o zaman idareçide olacaksın seni eleştirdim diye puandüşmen seni yüçelttimi seni teprik ediyorum ve alkışlarım sana ve bu altdki yazında acıklıyor Türk, Kürt, Laz, Çerkez yok. Türk, Kürt falan değiliz burada. Aleviyiz. Siz ne diyorsunuz beyefendi? Neresi bölücülükmüş o yazımın? Az önce "Kardeş olalım dedim diye mi bölücü oldum?" diyordunuz. Şimdi "arkadaşa yazdığını kınıyorum" diyorsunuz. Ne demek istediğinizi anlamıyorum. Toparlayın lütfen öyle yazın. O kadar çok vaktim yok. Bu "Vay bana nasıl eksi verirsin" repligi de moda oldu sanırım artık. İnsanları size - puan vermesin diye baskı altına mı alıyorsunuz? 8 aydır bu forumdayım. Benden daha eski üyeler de var. Şimdiye kadar burada "Vay bana kim eksi puan verdi?" diye bir tartışma görmedim. Onlarca eksi puanim var. Hepsinin ismini de görüyorum. Bu vakte kadar hiç umursamadım. Burada "hoşa giden" yazılar olacak "gitmeyen" olacak. Önce eleştiriyi kabullenmeyi öğrenin. Eleştiriyi kabullenemeden tartışma yapmaya kalkarsanız böyle ilgisiz olur. Konu kilitlenmiştir. Niyetin "kardeşlik" vs'den daha değişik olduğu açık sanırım. |