Orijinalini görmek için tıklayınız : Düzgün Tv Yayında herkes slm canlar

birsen
26.12.2005, 23:09
Düzgün Tv 11769 V 2222 3/4'de yayında
Hayırlı olsun..

rockçı turna
26.12.2005, 23:26
şakamı bu yaw:) alla ala ismine bakılırsa bir alevi kanalı daha... yaw durduk durduk turnayı (turnaya can kurban) gözünden mi vurdukk:3D_NG (4)
hayırlı olsun.

Hüseyin69
27.12.2005, 00:55
Hayırlı olsun..

simdi ben bu frekansi sybol rate vs yi aldim benim canak anten su anda türksat yönündedir peki bu frekanslarin yayin yönü hakkinda bilgisi olan varmi türksat astrami hotbird mi eutelsat w3 mü kardes keske uyduyuda yazsaydin gerci benim icin problem degil ben bulurum ama bilmeyenler icin
birazdaha detayli yazsak daha tatmin edici olur

Alevimen
27.12.2005, 01:59
simdi ben bu frekansi sybol rate vs yi aldim benim canak anten su anda türksat yönündedir peki bu frekanslarin yayin yönü hakkinda bilgisi olan varmi türksat astrami hotbird mi eutelsat w3 mü kardes keske uyduyuda yazsaydin gerci benim icin problem degil ben bulurum ama bilmeyenler icin
birazdaha detayli yazsak daha tatmin edici olur

Türksat 2A
Frekans: 11769
Sembolrate: 2222
Vertikal
Fec 5 / 6

ayrıntılar: http://www.duezguen-tv.com/

Hidayet
28.12.2005, 13:27
Slm Canalr

Cem Tv / DÜzgÜn Tv / Su Tv
ÜcÜ De Alevilik Üzerine Yayin Yapiyor Isallah Arkasida Gelir Ve Alevilik Üzerinden GÜzel Aydinlatici Ve Bilgi Dolusu Yayin Yapip Genclerimizi Ve SÜnni Arkadaslari Da Bilgilendirirler

Bir Zeynep
28.12.2005, 13:53
Slm Canalr

Cem Tv / DÜzgÜn Tv / Su Tv
ÜcÜ De Alevilik Üzerine Yayin Yapiyor Isallah Arkasida Gelir Ve Alevilik Üzerinden GÜzel Aydinlatici Ve Bilgi Dolusu Yayin Yapip Genclerimizi Ve SÜnni Arkadaslari Da Bilgilendirirler
Evet canlar. Cümlemize Gözümüz aydin, hayirli olsun diyelim. Vallahi de hayirlisi ha, insallah bi kötülüge ugramayiz. Bu bizim milletimiz icin cok büyük bir basaridir benim gözümde. Alevilik gümbür gümbür geliyo canlar.

DERSİMLİ_62
28.12.2005, 14:39
arkadaşlar düzgün tv nin yanılmıyorsam sembolrate si değişti sanırım 2277 oldu bilginize ...kanal güzle yayın yapıyor su tv yle zaten ortak hareket ediyorlar ikiside avrupa alevi birlikleri fedarasyonunun görüşlerini destekliyor birde pirsultan abdal derneklerini yani cem vakfına karşılar yani anlayacağınız cem tv nin bu iki kanalla mücadele etmesi gerekiyor ama bu yayın akışıyla zor görüküyor ileriki günlerde alevilerin kafası karışacağa benziyor .. bu arada cem tv grafiker arıyor çevrenizde varsa arkadaşlarınız başvurmasında yarar var...

gulizar
28.12.2005, 14:47
bir güzel müjde daha cümlemize hayirli olsun,cok sevindim valla...

paylasim icin tesekürler cok sagolun...canlar.

Bir Zeynep
28.12.2005, 14:56
[quote=DERSÝMLÝ_62]arkadaşlar düzgün tv nin yanılmıyorsam sembolrate si değişti sanırım 2277 oldu bilginize ...[quote]
Sagol bilgin icin dost, bilmiyom degisti mi. Ama aha bu linkten her zaman kanallari ve frekanslari bulabilirsiniz:
www.anten.de (http://www.anten.de)

Saygilarrrrrrrrrrr.....................

DERSİMLİ_62
28.12.2005, 15:05
http://www.duezguen-tv.com/D%20yanliz.jpgDÜZGÜN TV YAYINDA!
Değerli Kamuoyuna!

2.Temmuz.2005 tarihinde Eutelsat üzerinden yaptığımız test yayını sonucunda, halkımızı talepleri doğrultusunda daha iyi yayın hizmeti sunabilmek için Türksat'a geçme kararı alındı. Kamuoyununda yakından bildiği gibi, uzunca bir süreden beridir hazırlıklarını yaptığımız Düzgün TV, bugün (23.12.2005)

Türksat 2A,
Frekans: 11769,
Sembolrate: 2177,
Vertikal
Fec 3/ 4
frekansından test yayınına başldı.
Televizyonculukta dejenerasyona karşı düzeyli, kaliteli bir yayıncılığı geliştirmek ve Avrupa ile uyuma hizmet doğrultusunda etkili bir platform oluşturmak amacıyla kurduğumuz Düzgün TV, "Önce insan" diyerek, kaliteli ve düzeyli programların geliştirilmesine öncülük edecek, bunu yaparken de sizlerin beklentilerine cevap olacak, sizinle beraber varolacaktır.

YAYIN ILKELERIMIZ
ÖNCE INSAN" diyebilmek...

Düzgün TV, evrensel basın yayın ilkeleri ve etiği çerçevesinde önyargısız, tarafsız,
düzeyli ve kaliteli bir yayıncılığı amaç edinmektedir.

Hiç bir çıkar grubu ya da siyasal çevreyle bağı olmayan, tamamen bağımsız olan
Düzgün TV, kendini siyasetin yerine koymayacak, tarafsız, siyaset üstü, özgürlükçü
bir yayın politikası izleyecektir.

Temelinde insan sevgisi bulunan, her dine, inanca ve düşünceye hoşgörüyle bakan;
dil, dinırk ve cinsiyet farkı gözetmeyen bir noktadan hareketle yola çıkan
Düzgün TV, toplumsal, demokrat, eşitlikçi, katılımcı ve paylaşımcı bir yayın çizgisini benimsemektedir.

Düzgün TV, Türkiye ve Avrupa Birliği bütünleşme sürecine yayın felsefesi ve programlarıyla katkılar sunarak, medya alanında önemli bir misyonu gerçekleştirmek hedefindedir.

Düzgün TV, basın ilkelerine ve etiğine sıkı sıkıya bağlı kalacak, yerelden evrensele uzayan yolda yenilikçi olacaktır
En kısa sürede test yayını sürecini tamamlayıp düzenli yayına geçmek için, bilinçli ve
heyecanlı bir çalışmanın içinde olduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Bu vesileyle, yayın ilkelerimizi benimseyen kişi, kurum ve kuruluşlardan destek ve
dayanışmalarını beklerken, televizyonculuk alanında çalışmak isteyen, konsept ve projeleri
olan herkesi Düzgün TV ile irtibata geçmeye davet ediyoruz...

Düzgün TV Yönetim Kurulu Baskanş
Iletisim Adresi:
Heinrichstraße 51
44536 Lünen

redaktion@duezguen-tv.com

Tel: +492319860497

Fax: +492319860499

Teknik Bilgiler
Türksat 2A
Frekans: 11769
Sembolrate: 2177
Vertikal
Fec 5 / 6

DERSİMLİ_62
28.12.2005, 15:18
arkadaşlar Sembolrate: 2177 oldu haberiniz ola

gonul
27.01.2006, 01:07
Hayırlı olsun..

böyle bir kanalı bilmiyordum sizn sayenizde öğreneceğim ne güzel

iyidost69
27.01.2006, 09:46
Bİze De Bu YakiŞir Canlar.
TÜm Kanallarimiza Sahİp Çikalim..
Onlara Destek Olalaim.
Hepsİne Bol Şans.

suat904
19.11.2006, 23:02
ne diyek allah sonunu hayırlı etsin hepimizin desteklemesi gerekir

Bir Zeynep
20.11.2006, 01:43
slm canlar madem bu konu tekrar canlanmis, bende bisey paylasayim sizlere. gecen hafta pazar günü ve bu pazar günü (tekrar) bende cok ama cok kisaca düzgün tvde ciktim. ailece tanistigimiz almanyadaki bir türk ögretmen ile okuma gününde kitap saticiligi yaptim, bu okuma gününde almanyada dogup büyüyen cocuklarimizin türkce ve almancayi nasil ögrenip okuduklarini gösterdi ve okuma günün sonunda kemal hocayi ve iki ögrencisini (biride ben) interview yaptilar. iki üc soru cevapladim :) cocuklarimiza anne babalar mutlaka örnek olup onlara kitap okumasini sevdirmeleri lazim dedim. sirf almanca degil, hele hele de kendi ana dilimizi okumalari cok önemli yoksa benim gibi türkceleri kIt olur dedim :(

suat904
14.03.2007, 17:18
"]:surrender :surrender yıllardır özlemini çektiğim bu aşkın bedeli ölümse azrail şahidim olsun ömrüm bir saattlikse bile razıyım yeterki özlemini çektiğim yanımda olsunnnnnn:001_tt1: :001_tt1:[/SIZE]