Orijinalini görmek için tıklayınız : Akıl Okuyucu
Canlar Bu Program Aklınızdan Geçenleri Okuyor
Deneyin Görün Kodları Bir Insan Tarafından Yazilmiş
Ben Halla Çözemedim Baştan Söylim Mouse'la Hiç Bir Alakasi Yok
Ne Yaptimsa Aklimdan Geçenleri Bildi Hadi Sizde Deneyin Bakalim Işin Sırrını Çözebilecekmisiniz Faydalı Olduğuna Inaniyorum Çünkü Teknoloji ve Bilimin Ne Kadar Geliştiğine Sizde Hak Vereceksiniz
Deneyin (http://www.createwebsites.org/tr/akil_okuyucu.htm)
Sevgili Akay can bunun sırrı ne biliyor musun?
Sen misal aklında 87 tuttun-8=79-7=72 çıkıyor.Ardından sende gidip 72 ye tıkladığın zaman bu da tıklanan sayıyı hafızaya alıyor ve de o sayıdaki sembolü çıkarıyor.
Çünkü özellikle de denedim oraya tıklamadan bastığımda kare ye farklı bir simge çıkıveriyor.
Ama yine de değişik hoş bir konu olmuş teşekkürler!
evet bende denedim aynısı çıktı gerçektende okuyomuş :) paylaşımın için saol
Merhaba Canlar,
Eğer hilesini anlamayan varsa söyleyeyim...
Hangi sayıyı seçersen seç seçtiğin iki basamaklı sayıdan rakamlar toplamını çıkardığında çıkacak olan ihtimaller belli ve bu sayıların yanındaki şekiller her ihtimalde de aynı /sıfırın yanındaki şekle dikkat edin diğer ihtimaldekilerle aynı yalnız her yeni sonuçta şekiller değişiyor.
Sevgili Akay can bunun sırrı ne biliyor musun?
Sen misal aklında 87 tuttun-8=79-7=72 çıkıyor.Ardından sende gidip 72 ye tıkladığın zaman bu da tıklanan sayıyı hafızaya alıyor ve de o sayıdaki sembolü çıkarıyor.
Çünkü özellikle de denedim oraya tıklamadan bastığımda kare ye farklı bir simge çıkıveriyor.
Biraz Daha Ağır Çalışsaydı Sana Hak Verirdim Milli Saniyeler Içinde Çözmesi Imkansiz 50 Milyon Kodla Yazılmış Vista Bile Bu Kadar Hizli Cevap Veremiyo :)
Ama Ön Görün Çok Güzel Tşkler :)
Merhaba Canlar,
Eğer hilesini anlamayan varsa söyleyeyim...
Hangi sayıyı seçersen seç seçtiğin iki basamaklı sayıdan rakamlar toplamını çıkardığında çıkacak olan ihtimaller belli ve bu sayıların yanındaki şekiller her ihtimalde de aynı /sıfırın yanındaki şekle dikkat edin diğer ihtimaldekilerle aynı yalnız her yeni sonuçta şekiller değişiyor.
99 Ihtimal Eder 99 Ihtimali Bilmesi ve Saniyeler Içinde Tahmin Etmesi Çok Zor Değilmi :) Ama Creativ Bir Cevap Tebrikler :)
Sonuçta Bir Insan Tarafından Yazilmiş Cevabıda Bulunur Yani :)
Bakalim Ne Zaman Bulucaz
Kolay Gelsin
lamekan_87 12.05.2007, 15:41 Bu sanırım hani öncedende yapılırdı ya yanlış hatırlamıyorsam hani şöyle sorulurdu aklından bir sayı tut tuttğun sayıyı işte şununla topla şu sayıdan çıkar şu sayıya böl gibi yapılırdı buda ona benzer bişey umarım bunu sizde hatırlamışsınızdır güzel olmuş can saol.....
TEK BİLDİĞİM ŞEY
HİÇ BİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR
Haydaryiğit 12.05.2007, 21:09 Bazı harflerden 2 veya 3 adet var bazı sayılar da öyle bazı harfler yok bazı sayılar da öyle.İşaretler de aynı halde birkaç yerde aynısında var.Bu da ihtimaller sonucu bizim düşündüğümüzü biliyormuş gibi görünüyor.
Bir de fareyi üzerine getirdiğimiz zaman farenin nerede durduğunu bilmesiyle de bizim düşündüğümüz sayıyı bulabiliyor diye düşünüyorum. Sayıların,rakamların ve işaretlerin bir hilesi... bence :wink:
Bazı harflerden 2 veya 3 adet var bazı sayılar da öyle bazı harfler yok bazı sayılar da öyle.İşaretler de aynı halde birkaç yerde aynısında var.Bu da ihtimaller sonucu bizim düşündüğümüzü biliyormuş gibi görünüyor.
Bir de fareyi üzerine getirdiğimiz zaman farenin nerede durduğunu bilmesiyle de bizim düşündüğümüz sayıyı bulabiliyor diye düşünüyorum. Sayıların,rakamların ve işaretlerin bir hilesi... bence :wink:
Evet kardeşim güzel bir tahminde bulunmuşsun tıpkı benimde aklımdan geçtiği gibi.
Haydaryiğit 12.05.2007, 21:31 Evet kardeşim güzel bir tahminde bulunmuşsun tıpkı benimde aklımdan geçtiği gibi.
Abi açıkçası senin tahmininden biraz kopya çektim aklıma da yattı bu tahmin.Yalnız kendim de bir şeyler kattım ve biraz araştırdım şu oyunu... :blushing:
teşekkürler
Umarım maruz görürsün...
işlemi tersten yapıncı bulamıyor 54-12-5 =37 yerine 5+12-54 = 37 çıkarınca bulamıyor
halitseyfi 13.05.2007, 00:14 Sevgili Akay can bunun sırrı ne biliyor musun?
Sevgili lion
fareyi büyük kutunun üzerinde hç kaldırmadan aynı asyıyı defalarca denedim ama sizin dediğiniz gibi olmadı.
Yada ben bir yerde hata yapıyorum.:cursing: Bu benim aklımı okuyor :mad: sırrını çözemedim doğrusu :crying:
Garaoglan 13.05.2007, 00:20 http://www.createwebsites.org/tr/akil_okuyucu.htm
arkadaslar sirini söliim
önce sol en asagi kösedeki 9 rakamina bakin !!!
9 18 27 36 45 .....................81 rakamalarindaki symbol hep ayni
yani siralamadaki symboller degissede 9 daki symbol 45 54 81 sayisindada görebiliyoruz
90 rakamina baska symbol cikiyor
simdi basmadan önce ltfn 9-81 sayisina bakin
ordaki gördügünüz sembol karenin icinde cikacakti
halitseyfi 13.05.2007, 00:30 http://www.createwebsites.org/tr/akil_okuyucu.htm
arkadaslar sirini söliim
yani siralamadaki symboller degissede 9 daki symbol 45 54 81 sayisindada görebiliyoruz
çok haklısın can sayılarda dokuz ve dokuzun katlar çıkıyor.
Çıkan cevap her seferde 9un katı olduğu için 9un bütün katlarına aynı rakamı yazıyo her defada ve doğal olarak o seferde misal n diyosa 9,18,27,..vs için hep n çıkıyor.:biggrin:
http://www.createwebsites.org/tr/akil_okuyucu.htm
arkadaslar sirini söliim
Aaa yazmişlar daha önce geç kalmışım ben evet aynen öyle:thumbup1:
Garaoglan 13.05.2007, 00:33 Örnek veriyorum :
23 sayisini tuttunuz
23 - 2-3 = 18
simboller : 9-18 ayni oldugundan sir bu :D
bolşevik 13.05.2007, 01:08 Evet arkadaşlar pratikte çözümü şu:
ab-a-b= 10a+b-a-b=9a dokuzun belli katları öyle ama yüksek olup da aynı iaretli olanlar var, onun da sebebi seçilen sayının 3 basamaklı olması, zaten ikii basamaklı sayı seçin diyor, yani şaşırtmaca...
ayrıcaçıkacak en büyük sayı da 81: 99-9-9=81 ve diğer dokuzun katları da aynı...
Coşkun aga kardeş sen bunu söylemesen ölsem bunun sırrını çözemezdim ben :) . çok saolun. akay kardeş sende nerden buluyon bunları yahu
Sevgili lion
fareyi büyük kutunun üzerinde hç kaldırmadan aynı asyıyı defalarca denedim ama sizin dediğiniz gibi olmadı.
Yada ben bir yerde hata yapıyorum.:cursing: Bu benim aklımı okuyor :mad: sırrını çözemedim doğrusu :crying:
abi bu aslında gizli bir Ajan, CIA tarafından yollanmış, Akay da buraya oyun diye monte etmiş :p aman dikkat et abicim, neme lazım sen şunu düşündün deyip gelip yaka paça götürmesinler seni :biggrin:
bu arada gelmişkene kameraya el sallayım :biggrin: Coşkun abim tebrikler :p yaşlısın felan ama maşallah :innocent:
yagmur12 14.05.2007, 14:21 Güzel yapılmış bir kodlama sistemi hepsi bu... Sayıların eşit olduğu semboller belirli olduğundan pekte şaşırılacak birşey değil :D Konu için teşekkürler Akayizm.
kasimoglu 14.05.2007, 15:00 Canlar Bu Program Aklınızdan Geçenleri Okuyor
Ne Yaptimsa Aklimdan Geçenleri Bildi Hadi Sizde Deneyin Bakalim Işin Sırrını Çözebilecekmisiniz Faydalı Olduğuna Inaniyorum Çünkü Teknoloji ve Bilimin Ne Kadar Geliştiğine Sizde Hak Vereceksiniz
iyi günler can
bende girdim siteye denedim ilk 3 süper bildi.fakat sonra öyle olmadi .paylasitigin icin tesekür ederim
karakartal 18.05.2007, 12:31 Güzel bir ilizyon. Söylediğiniz gibi 9 un katları meselesi var. Sembollerin değişmesini kim düşünmüşse bravo. Bu ilizyonun çözülmesini engellemiş.
gerçekten çok ilginç paylaşımın için saol...
pazarcıklı 18.05.2007, 13:08 bu sanırım daha öncede verilmişti yanlış hatırlamıyorsam ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ama sonradan anlamıştım her denemede şekillerin yeri değişiyor ve her denemede hangi sayıyı tutarsan tut sonucun aynı olduğu görülüyo...ama gerçekten ilginç bişey tşkler...
bir anlasam... 18.05.2007, 13:11 Canlar Bu Program Aklınızdan Geçenleri Okuyor
Sevgili Akayizm, paylaşımınız için teşekkürler.
Fakat ben az evvel aklımda hiç bir sayı tutmadan, öylesine, ne olacak bakalım diye butona bastım ve bir sembol çıkarttı? :) Gerçekten aklımı okuyor olsaydı "Sayı tutmadın, beni mi kandırıyosun?" demez miydi? :wink:
Bu sitenin degisik varyasyonlari forumda daha once de yer aldi. Defalarca da aciklandi akil okuyu neyim olmadigi ama hala bunlara inanabiliyoruz. Garip iste..
EREN izm 18.05.2007, 18:05 mausele ilgili bişey :) fark ettiseniz mausenin okunu dolatırıp ilk durdurdugunuz yerdeki işareti algılıyo :)
mausele ilgili bişey :) fark ettiseniz mausenin okunu dolatırıp ilk durdurdugunuz yerdeki işareti algılıyo :)
Ve boylece tahmin ettign sayiyi buluyor deme simdi :)
munzur_62 21.05.2007, 16:45 İlki tuttu diğerleri tutmuyor
İlki tuttu diğerleri tutmuyor
Belli ki islem hatasi yapiyorsun :) Matematik bu. Kurallar. Sihir degil buyu degil. Nasil yanlis cikar ?
hangi rakamı secerseniz secin sonuc 9 ve katları cıkacaktır. bunlar da 9 un katlarına aynı sembolü yerlestirmisler. düsünce okuyorlarmıs. pueh:)
munzur_62 23.05.2007, 10:03 Belli ki islem hatasi yapiyorsun :) Matematik bu. Kurallar. Sihir degil buyu degil. Nasil yanlis cikar ?
Salakmıyım ben işlem hatası yapayım Öss ye hazırlanıyorum ben o kadar da değil
güzel bişiymiş arkadaşlar ya ama sırrı çözdüm 9 ve katları çıkıyo hep
Salakmıyım ben işlem hatası yapayım Öss ye hazırlanıyorum ben o kadar da değil
Salak demedin estagfurullah ama OSS'ye hazirlaniyor olman da seni dahi yapmaz, kac bin tane lise birincisi sifir cekiyor haberin var mi senin :)
Bir sey daha diyecegim ki OSS ye cok iyi hazirlanamadigini dusunuyorum. Eger X'lerle, Y'lerle yeterince icli disli olsan, burada icinde X ve Y olan basit bir denklem i kurabilir ve teknolojok, bilimsel bir gelisme veya akil okuyucu olarak yutturulan bu basit oyunu hemen cozebilirdin. Bak yardim edeyim:
Tuttugun sayi iki basamakli bir sayi olsun dedik : XY yani sayi degeri (10X+Y).
Rakamlar tabiki X ve Y.
Cikar senden istedgi gibi : (10X+Y) - X - Y = 9X
Sonuc 9X, yani ne eger verirsen ver sonuc dokuzun bir kati olacak ve dikkatli baktiginda o tablodaki sekillerden 9'un katlarinda hep ayni sekil bulunmakta hatta sonucta sen ne tutarsan tut sana ayni sekili gosterecektir.
Bu arada OSS sonuclari aciklandi. Sen kac puan almistin? :lol: :lol: :lol:
bu programın aynısını lisedeki bi arkadaşım yapmıştı ama o da hazır kod bularak bitirme ödevimizdi de :stuart: o yüzden bende nasıl olduğunu öğrenemedim :blush:
tmordueri 22.08.2007, 00:20 süperisiniz arkadaşlar...baya takılmıştım bende...teşekkürler:)
the lion 25.08.2007, 16:13 yaw tam bide ben bakayım demiştim ama forumdaki yazılarda sırrı açıklandıktan sonra bakmanın bi anlamı olmuyo bi şaşkınlık yaşayamadım yani :)
5 defa denedim beşindede yanlış cevap benmi dokuzun katını tutturamıyom nedir? :) :) :)
gerçekden şaşırdım! bu kadar doğru çıkıyo demenize rağmen bende doğru çıkmadı ben buna şaşırdım :)
özellikle 77 de ısrar ettim hep yanlış cevap bide siz deneyin...
77-5-4=68 ama 68 de hep yanlış cevap geliyo
Güzelyürek 25.08.2007, 18:38 bir sayının kendisinden rakamları toplamı çıkarıldığında hep dokuzun katlarını verir.o yüzden ne tutarsanız tutun çıkan sayının sembolü 9un katlarında bulunan sembol oluyo. çok güzel çalışma teşekkürler.
Güzelyürek 25.08.2007, 18:39 5 defa denedim beşindede yanlış cevap benmi dokuzun katını tutturamıyom nedir? :) :) :)
gerçekden şaşırdım! bu kadar doğru çıkıyo demenize rağmen bende doğru çıkmadı ben buna şaşırdım :)
77-5-4=68 ama 68 de hep yanlış cevap geliyo
sen ii hesap yapardın ama nasıl oldu böle.sen 30 ve 30un katlarını daha ii bulursun:=)
Güzelyürek 25.08.2007, 18:43 5 defa denedim beşindede yanlış cevap benmi dokuzun katını tutturamıyom nedir? :) :) :)
77-5-4=68 ama 68 de hep yanlış cevap geliyoşaşkın 68 değil 63 çıkıyo.sazanlık yapayım dedim.oda 9un katı çıkıyo sevgili can.:rolleyes:
..................... niye -5-4 ü satandart olarak algıladım bende anlamadım? haklısın :p
..................... niye -5-4 ü satandart olarak algıladım bende anlamadım? haklısın :p
Standart mi sandin? Allah da seni guldursun:lol: :lol:
|